Νέα

Τα μαύρα μας τα χάλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
1ον) ΔΕΝ υπαρχει σχολειο δημοσιο ουτε ΚΑΝ με γυμναστηριο ποσο μαλλον με κολυμβητηριο

2ον) Καλα κανουν τα παιδακια και μαλακιζονται τα πρωινα φου το απογευμα τους περιμενει το καυλι του φροντιστηριου (αν ειναι τυχερα και πανε σχολειο μονο πρωι)

2α λες και αν σπουδασουν θα καταφερουν κατι - αν δεν εχουν μεσο για βόλεμα θα ονομασθουν μαλακες με πτυχίο

3ον) ο ΘΕΣΜΟΣ της οικογενειας ΠΑΝΤΑ ηταν ενα ωραιο παραμύθι και

4ον) αν ο συζυγος ξενοπηδαει η σύζυγος πρεπει να ψαχτει λιγο που εχει κανει λαθος και ΟΧΙ να βαζει λόγια στα παιδια της

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατί προτιμώ να έχω σε 15 χρόνια Αλβανούς ταξιτζίδες και Ελληνες γιατρούς και όχι το αντίθετο.
Με την ανεργία που έχουν οι γιατροί, επειδή το γαμοκράτος δεν μπορεί να τους αποροφήσει ενώ είναι άδεια πολλά νοσοκομεία, καλύτερα ταξιτζής.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697

limniana

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Που το έιδες το κυρηγμα? Το αντίθετο. Στα αρχίδια μου. Κάντε ότι θέλετε. Αυτό που ξέρω εγώ είναι οτι ο καθένας είναι υπεύθυνος να βοηθήσει τον εαυτό του. Και πέρνει στο τέλος αυτό που αξίζει. Ουτε αισθάνομαι υπέυθυνος για τα χάλια σας.
Δεν ξέρω αν απλά αντιδράς σε αυτό που σου είπα για να κάνεις τον καμπόσο όπως συνήθως βλέπω να γίνεται εδω μέσα, αλλά αν τελικά δεν ενδιαφέρεσαι για αυτο που συμβαίνει γύρω σου γιατί σταμάτησες σε αυτό που είδες; Γιατί θύμωσες; Δεν είναι θέμα να μου την πεις. Πές την μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για ότι συμβαίνει γύρω σου σε αφορά. Γιατί σε επηρεάζει. Ετσι νομίζω. Υπεύθυνος καθένας δεν είναι μόνο για τον εαυτό του είναι και για τα παιδιά του - είναι και για τον κόσμο που ζει - είναι και για την οικογενειά του - τους φίλους του - τις πράξεις του. Αυτό είπα και ο θυμός είναι ένδειξη υγείας. Μην λες πως καταντήνε όμως τα παιδιά λες και οι γενιές σας δεν κάνανε καταλήψεις η όλες οι γενιές είχαν ιδανικά και εμείς δεν έχουμε και φταίμε εμείς που δεν έχουμε.Δεν είναι έτσι. Δεν φυτρώσαμε. Κάποιοι μας δείχνουν την ζωή. Αυτοί δεν έχουν ευθύνη;

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δεν ξέρω αν απλά αντιδράς σε αυτό που σου είπα για να κάνεις τον καμπόσο όπως συνήθως βλέπω να γίνεται εδω μέσα, αλλά αν τελικά δεν ενδιαφέρεσαι για αυτο που συμβαίνει γύρω σου γιατί σταμάτησες σε αυτό που είδες; Γιατί θύμωσες; Δεν είναι θέμα να μου την πεις. Πές την μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για ότι συμβαίνει γύρω σου σε αφορά. Γιατί σε επηρεάζει. Ετσι νομίζω. Υπεύθυνος καθένας δεν είναι μόνο για τον εαυτό του είναι και για τα παιδιά του - είναι και για τον κόσμο που ζει - είναι και για την οικογενειά του - τους φίλους του - τις πράξεις του. Αυτό είπα και ο θυμός είναι ένδειξη υγείας. Μην λες πως καταντήνε όμως τα παιδιά λες και οι γενιές σας δεν κάνανε καταλήψεις η όλες οι γενιές είχαν ιδανικά και εμείς δεν έχουμε και φταίμε εμείς που δεν έχουμε.Δεν είναι έτσι. Δεν φυτρώσαμε. Κάποιοι μας δείχνουν την ζωή. Αυτοί δεν έχουν ευθύνη;

Τώρα τα λές καλύτερα. Δεν μπορώ όμως να δεχθώ σαν βάση για συζήτηση ότι τα παιδιά δεν έχουν την αντίληψη να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν και τί όχι. Έγώ από τους 10 επιτυχημένους ανθρώπους που ξέρω πάνω από τους μισούς είχαν γονείς ζώα. Αλλά για να δεί κανείς τη ζωή όπως λές και ε΄συ, πρέπει να πάρει εφόδια και φόρφωση. Και ατυχώς, αυτό είναι μια μοναχική διαδικασία. Δεν βιαβάζουν οι άλλοι για εσένα.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
O μαθητης παντα ειχε και θα εχει ροπη προς την κοπανα. Δεν φταιει αυτος αν του επιτρεπεται απο την οικογενεια πρωτα και απο την κοινωνια γενικοτερα.

Το μεγαλο προβλημα με τις καταληψεις τα τελευταια χρονια ειναι οτι τα ΜΜΕ τις εχουν ηρωποιησει και εχουν δωσει ανωτερο σκοπο στους καταληψιες , ενω οποιοσδηποτε χωρις παρωπιδες ή αποστολη ξερει οτι η καταληψη ειναι μια ωραια ευκαιρια για κοπανα , παρτυ και χαβαλε χωρις συνεπειες.

Τεσπα η συζητηση ειχε ξαναγινει παλιοτερα και ειχα καταληξει να τσακωνομαι με δυνατο μελος του φορουμ που ελεγε οτι οι μαθητες αγωνιζονται συνειδητα και κανουν καταληψη για ενα καλυτερο μελλον με παιδεια και ειρηνη.
Κατι τετοιο θα γινει και τωρα με αλλους πρωταγωνιστες...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Tιτλος τοπικ, τα μαυρα μας ΧΑΛΙΑ , δηλαδη οπως λεμε ΧΑΛΙΑ -ΜΟΚΕΤΕΣ ετσι;  :rockon:
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!Γενικά έχει διαλυθεί ο όρος "οικογένεια" από τότε που η γυναίκα έγινε καριερίστρια και τα παιδιά μεγαλώνουν με τον "αυτόματο πιλότο"!!!!
Και από την άλλη οι πειρασμοί είναι περισσότεροι για τα σημερινά πιτσιρίκια...
Σωστος γατο

limniana

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οι άνθρωποι δεν έχουν όλοι αντιλήψη επομένως ούτε όλα τα παιδιά. Η αντίληψη δεν αρκεί. Ούτε η μόρφωση αρκεί. Παραβλέπεις το γεγονός ότι οι νέοι μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον και επηρεάζονται απο αυτό. Ξεχνάς ότι δεν έχουν την εμπειρία. Ξεχνάς ότι οι άνθρωποι διαφέρουν μεταξύ τους. Ξεχνάς ότι αυτό που κάποιος κατανοεί αμέσως ο αλλος χρειάζεται χρόνια και ο αλλός δεν το κατανοεί ποτέ. Ξέχνάς τα βιώματα, τα τραύματα, τις λεπτές ισσοροπίες της ψυχικής διάθεσης. Πως να καταλάβω τι είναι σωστό αν δεν μου το δείξει έμπρακτα κάποιος; Αν βλέπει ένα κόσμο που το χρήμα έχει αξία, γιατί το ίδιο το παιδί να σκεφτεί να εξαιρεθεί από αυτό. Πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει ένας νέος άνθρωπος σε όλο αυτό;Τι κρίση πια να έχει διαμορφώσει ώστε να τα καταφέρει; Μήπως ζητάς πολλά ; Η μήπως οι μεγάλοι έχουν κρίση; Μπάχαλο έχουν. Βλέπω ούτε μια συζήτηση δεν είναι εφικτή να γίνει σε ένα φόρουμ χωρίς καυγάδες και έριδες. Που είναι τόσο απλό. Κι όμως..ούτε αυτή την αντίληψη δεν έχουμε. Οπότε μην μας κακιώνεις για όλα τα κακά του κόσμου. Μην μας τα ρίχνεις λέγοντας ότι τα αξίζουμε.  Κατά την γνώμη μου έχουν εξαντληθεί οι μεγάλοι και δεν έχουν υπομονές. Κουρασμένοι είναι.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν φταιει αυτος αν του επιτρεπεται απο την οικογενεια πρωτα και απο την κοινωνια γενικοτερα.
:uglystupid: :uglystupid:

Απο την οικογένεια ???

Παντως οταν εγω πηγαινα σχολειο απειχαμε απο τα μαθηματα λογω ελλειψης δασκαλων οπου πια αρχιζαν οι ατακες των μαθητων

"Καλα δεν μας το λεγατε να πάμε για κανα κάφε!!!" ή "και στα ελεγα εγω να παμε μπουδελοτσαρκα σήμερα 11 η ωρα θα ειμασταν πίσω- ουτε απουσια θα ειχαμε παρει θα ειχαμε γαμήσει κιολας" ***

κατι συμμαθητες μου βαρηθηκαν τα κενα των πρωμτων ωρων και σηκωθηκαν να πάνε να παιξουν κανα μπιλιαρδο (από το να τον  :jerking: στην αυλή καλυτερα κάνανε)***

καποιοι αλλοι εκαναν μπανιο στην πισινα αλλα επειδη δεν φοραγαν σκουφακι εφαγαν 2ημερη αποβολή :uglystupid:

ΥΓ υποννοω οτι επειδη το ΣΧΟΛΙΚΟ συστημα εχει γραμμενο στα αρχιδια του τον μαθητη εισπρατει και αυτο ενεν σταρχιδισμο. (Δεν γαμιεστε παω για μπιλιαρδο)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τώρα τα λές καλύτερα. Δεν μπορώ όμως να δεχθώ σαν βάση για συζήτηση ότι τα παιδιά δεν έχουν την αντίληψη να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν και τί όχι. Έγώ από τους 10 επιτυχημένους ανθρώπους που ξέρω πάνω από τους μισούς είχαν γονείς ζώα. Αλλά για να δεί κανείς τη ζωή όπως λές και ε΄συ, πρέπει να πάρει εφόδια και φόρφωση. Και ατυχώς, αυτό είναι μια μοναχική διαδικασία. Δεν βιαβάζουν οι άλλοι για εσένα.
Δεν είναι μόνο το διάβασμα συνάδελφε. Η καλλιέργεια και η κουλτούρα είναι κάτι πιο σύνθετο και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το να παπαγαλίζεις για όρια & παραγώγους.

Για να δείτε πόσο μακριά νυχτωμένη είναι η Ελλάδα σε θέματα παιδείας, θα σας πω απλά ότι Δημοτικά σχολεία από τη Λυών πηγαίνουν στο Νιουκάστλ στα πλαίσια ανταλλαγής εμπειριών κλπ.

Κάνουν διάφορα πράγματα, διαλέξεις, πηγαίνουν σε εκθέσεις κλπ αλλά και δραστηριότητες που μπορεί να σας φανούν γελοίες όπως το project να περάσουν με σχοινιά ένα βαρέλι από τη μια μεριά ενός ποταμού στην άλλη.

Η ιδέα είναι να καταλάβουν την έννοια του work as a team, επίσης την έννοια της αλληλεγγύης μια και είναι Γαλλάκια & Εγγλεζάκια στην ίδια φάση (πλένουν τα πιάτα μετά το φαγητό μαζί κλπ) και κυρίως να μάθουν να είναι tolerant με την ιδέα της διαφορετικότητας των πολιτισμών από μικρά.

Όλα αυτά σε Δημόσια Σχολεία - γιατί μη μου πείτε ότι γίνονται ανάλογα πράγματα εδώ σε ιδιωτικά γιατί δεν λέμε το ίδιο, έτσι?

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οταν λες σουφακι εννοεις προφυλακτικο; Στην πισινα με καποτα ;   :new_shocked: :S

Στο κεφαλι  εννοω - οι τριχες βουλωνουν τον απορροφητηρα- αλλα που να ξερεις εσυ απο κολημβητηρια στο ιδιωτικο που πήγαινες. Εμεις στα δημοσια ειχαμε και μασαζ!!

Τα δημοσια σχολεια δεν ειναι μπουρδελα - ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ειναι!!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στο κεφαλι  εννοω - οι τριχες βουλωνουν τον απορροφητηρα- αλλα που να ξερεις εσυ απο κολημβητηρια στο ιδιωτικο που πήγαινες. Εμεις στα δημοσια ειχαμε και μασαζ!!
στο δικο μας ειχε και κομωτηριο

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δεν είχε πεί καποιος μοντ παλιώτερα (νομίζω ο ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ) οτι άσχετες (και γελείες θα συμπλήρωνα εγώ) με τα θρεντ απαντήσεις θα διαγράφονται?

Δεν το βλέπω να γίνεται.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μη μιλαμε για Γαλλια, εδω ειναι Ελλαδα. Εδω ειναι μπανανια. Εδω εχεις τον καθε μαλακα πρωθυπουργο , υπουργο να προσπαθει με το ζορι να σου επιβαλλει το δικο του επειδη και καλα 'τον εξελεξε ο λαος' . Σε ποιον τα πουλατε αυτα ρε ; Και επειδη σε εξελεξε ο λαος θα κατσουμε να μας γαμησεις ; Τι νοοτροπια ειναι αυτη ; Οι καταληψεις στα σχολεια περισσοτερο γινονται για την μαγκια και το φαινεσθαι. Εχω ξαναπει οτι αυτο ειναι το χρονιο προβλημα του λαου . Αλλα στα πανεπιστημια τις θεωρω απολυτως δικαιολογημενες . Οι κυβερνησεις για να ελεγξουν κομματικα το πανεπιστημιο,  εφτιαξαν αυτο το νομο εκτρωμα των Γιαννακου - Βερεμη που ειναι για να βαζεις τα γελια. Αυτο θα περασει ετσι , επειδη σας εξελεξε ο λαος ; Πριιιιιτς !

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πρεπι τα πεδια να τα φερμνουνε εκδρομι στι δουλια για να μαθενουνε

Stories