Νέα

Τα μαύρα μας τα χάλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Στο δρόμο για το γραφείο περνάω από το σχολείο (δημόσιο) της περιοχής μου. Τις τελευταίες μέρες βλέπω πανό και κόσμο απέξω. Πλησιάζοντας, είδα να γράφει ‘’κατάληψη. Τα παιδιά μαντρωμένα μέσα (να παίζουν τάβλι, να ακούν μουσική και εν γένει να διασκεδάζουν) και από έξω οι γονείς αναστατωμένοι να συζητάνε.

Λέω κάτσε να σταματήσω να δω τι γίνεται. Παρκάρω, φτάνω στην πόρτα και ρωτάω μια νεαρά (με extension, prada και Burberrys από πάνω ως κάτω) . Γιατί κοπέλα μου καταλάβατε το σχολείο? Μα,. Για συμπαράσταση καλέ φυσικά στους άλλους ακαταληψίες, απαντά! Δηλαδή, ρωτάω, δεν έχετε αιτήματα συγκεκριμένα? Όχι καλέ, απαντά. (παρένθεση, η περιοχή του σχολείου είναι ίσως η πιο ακριβή και high του λεκανοπεδίου, το σχολείο σε μια τεράστια έκταση μέσα στο πράσινο, κλειστά γυμναστήρια, κολυμβήτρια, κλπ. Ο Δήμος επίσης της περιοχής δίνει ανεξάρτητα από το κράτος τεράστια ποσά για να κάνει το σχολείο επιπέδου ‘’προτύπου’’. Χλιδή παντού. Το κολλέγιο Αθηνών που πήγαινα εγώ, ωχρειούσε). Μένω άναυδος. Δεν της είπα τίποτα. Έφυγα.

Πιάνω ένα γονιό. Τι κάνεις εδώ, τον ρωτώ? Τι να κάνω, μου απαντά? Να πιάσεις το κωλοπαίδι σου και να το κάνεις τόπι στο ξύλο του λέω! Πριν συνέλθει, είχα μπει στο αμάξι και έφευγα.

Έχει παραγίνει το κακό. Απάθεια, αδιαφορία και αγραμματοσύνη. Τη σημαία, δεν τη σηκώνει στις παρελάσεις αυτός που φοράει τα ποιο ακριβά PRADA αλλά ο καλύτερος μαθητής. Και ατυχώς, καλύτεροι πλέον μαθητές είναι οι Αλβανοί, οι Πολωνοί και οι Μουσουλμάνοι.

Δεν θα λυπηθώ καθόλου τα μπουχέσικα, τετράποδα τσογλάνια για το νοσηρό μέλλον που τα περιμένει, δηλαδή καθαριστές των Ευρωπαϊκών αποχωρητηρίων (εκτός αυτών που θα ασχοληθούν με τα κομματικά και έχουν εξασφαλισμένη, δια βίου αργομισθία). Καλά να πάθουν. Αξίζουν το χειρότερο. Και θα το αποκτήσουν, με μαθηματική ακρίβεια!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μην ξεχνάς την μαλακία που μας έδερνε όλους σε αυτή την ηλικία.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στο δρόμο για το γραφείο περνάω από το σχολείο (δημόσιο) της περιοχής μου. Τις τελευταίες μέρες βλέπω πανό και κόσμο απέξω. Πλησιάζοντας, είδα να γράφει ‘’κατάληψη. Τα παιδιά μαντρωμένα μέσα (να παίζουν τάβλι, να ακούν μουσική και εν γένει να διασκεδάζουν) και από έξω οι γονείς αναστατωμένοι να συζητάνε.

Λέω κάτσε να σταματήσω να δω τι γίνεται. Παρκάρω, φτάνω στην πόρτα και ρωτάω μια νεαρά (με extension, prada και Burberrys από πάνω ως κάτω) . Γιατί κοπέλα μου καταλάβατε το σχολείο? Μα,. Για συμπαράσταση καλέ φυσικά στους άλλους ακαταληψίες, απαντά! Δηλαδή, ρωτάω, δεν έχετε αιτήματα συγκεκριμένα? Όχι καλέ, απαντά. (παρένθεση, η περιοχή του σχολείου είναι ίσως η πιο ακριβή και high του λεκανοπεδίου, το σχολείο σε μια τεράστια έκταση μέσα στο πράσινο, κλειστά γυμναστήρια, κολυμβήτρια, κλπ. Ο Δήμος επίσης της περιοχής δίνει ανεξάρτητα από το κράτος τεράστια ποσά για να κάνει το σχολείο επιπέδου ‘’προτύπου’’. Χλιδή παντού. Το κολλέγιο Αθηνών που πήγαινα εγώ, ωχρειούσε). Μένω άναυδος. Δεν της είπα τίποτα. Έφυγα.

Πιάνω ένα γονιό. Τι κάνεις εδώ, τον ρωτώ? Τι να κάνω, μου απαντά? Να πιάσεις το κωλοπαίδι σου και να το κάνεις τόπι στο ξύλο του λέω! Πριν συνέλθει, είχα μπει στο αμάξι και έφευγα.

Έχει παραγίνει το κακό. Απάθεια, αδιαφορία και αγραμματοσύνη. Τη σημαία, δεν τη σηκώνει στις παρελάσεις αυτός που φοράει τα ποιο ακριβά PRADA αλλά ο καλύτερος μαθητής. Και ατυχώς, καλύτεροι πλέον μαθητές είναι οι Αλβανοί, οι Πολωνοί και οι Μουσουλμάνοι.

Δεν θα λυπηθώ καθόλου τα μπουχέσικα, τετράποδα τσογλάνια για το νοσηρό μέλλον που τα περιμένει, δηλαδή καθαριστές των Ευρωπαϊκών αποχωρητηρίων (εκτός αυτών που θα ασχοληθούν με τα κομματικά και έχουν εξασφαλισμένη, δια βίου αργομισθία). Καλά να πάθουν. Αξίζουν το χειρότερο. Και θα το αποκτήσουν, με μαθηματική ακρίβεια!
+10000000000.Τι καλύτερο να περιμένεις αδερφέ μου από μια χώρα που μεγαλώνει με Τατιάνα,Λαμπίρη.Ευαγγελάτο και λοιπά γελοία υποκείμενα.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Δήμος επίσης της περιοχής δίνει ανεξάρτητα από το κράτος τεράστια ποσά για να κάνει το σχολείο επιπέδου ‘’προτύπου’’. [size=18pt]Χλιδή παντού[/size]. Το κολλέγιο Αθηνών που πήγαινα εγώ, [size=15pt]ωχρειούσε[/size]). Μένω άναυδος. Δεν της είπα τίποτα. Έφυγα.

Ασε ειχα κλεισει ραντεβου για solarium το απογευμα αλλα λόγω της καταλήψης μου το ακύρωσαν  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:

ΥΓ ποιος δημος δινει για σχολεια  :headbang: :headbang:?????????????

Ποιο δημόσιο εχει κολυμβητηριο??????????? Εχει και καιρο να βρέξει αλλιως καμια ταξη θα ήταν!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ πήρα πιο σοβαρή απάντηση..."Δεν έχουμε καπνιστήριο"!!!Τι αιτήματα θέλετε να έχουν τα παιδιά?Παρόμοια με αυτά που είχαμε κι εμείς...με ελάχιστες εξαιρέσεις!Απλά τα πράγματα έχουν ξεφύγει περισσότερο τα τελευταία χρόνια...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Συμφωνω,δεν εχουν αγριεψει τα παιδια,αλλα εχουν ημερεψει οι μεγαλοι..

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γουσταρω σαν τρελος "αγανακτισμενους πολιτες"

limniana

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Οι γονείς φταίνε για το μέλλον μας, και την συμπεριφορά μας. Αν ο πατέρας τρέχει στα μπουρδέλα και λείπει απο το σπίτι.. τι παράδειγμα θα πάρω; 

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οι γονείς φταίνε για το μέλλον μας, και την συμπεριφορά μας. Αν ο πατέρας τρέχει στα μπουρδέλα και λείπει απο το σπίτι.. τι παράδειγμα θα πάρω; 

Σωστό αυτό. τα μπουρδέλα είναι πολύ πασέ. να του πείς να πηγαίνει μόνο σε CT ώστε να αναβαθμιστείτε οικογενεικώς :2funny:

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
γουσταρω σαν τρελος "αγανακτισμενους πολιτες"

Δεν είναι αγανάκτηση. Θυμός είναι. Άσε που άν καθόμουν και λίγο παραπάνω θα γινόταν και καμιά φάση με καμιά μαμά (είχε αρκετές γυμνασμένες 30-40αρες με τις jusy τις φορμούλες και κάτι κωλαράκια μούρλια!) :boobies: :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!Γενικά έχει διαλυθεί ο όρος "οικογένεια" από τότε που η γυναίκα έγινε καριερίστρια και τα παιδιά μεγαλώνουν με τον "αυτόματο πιλότο"!!!!
Και από την άλλη οι πειρασμοί είναι περισσότεροι για τα σημερινά πιτσιρίκια...

limniana

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστό αυτό. τα μπουρδέλα είναι πολύ πασέ. να του πείς να πηγαίνει μόνο σε CT ώστε να αναβαθμιστείτε οικογενεικώς :2funny:

Να ειρωνευτείς τον εαυτό σου όχι εμένα που δεν ξέρεις και δεν έχει και νόημα να το κάνεις γιατί ούτε με ξέρεις οπότε το χιούμορ είναι άκυρο. Αν σε ενοχλεί αυτό που συμβαίνει γύρω σου εσύ τι κάνεις; Κοροιδεύεις ένα νικ και την ζωή του; Και φέρεσαι καλύτερος απο τους νέους που απέχουν για το τίποτα; Τα ίδια είσαι και συμμετέχεις. Μην κάνεις διάλεξη και κύρηγμα περι ηθών και νοοτροπίας λοιπόν. Μας τα παν και άλλοι και δεν ψωνίσαμε.Δικαίωμα να θυμώνει έχει όποιος δεν κάνει άλλα από όσα λέει.Αλλά οι μεγαλύτεροι ξεχνούν τι κάνουν και τι κάνανε. Γιατό βολεύει την ζωούλα τους.

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Να ειρωνευτείς τον εαυτό σου όχι εμένα που δεν ξέρεις και δεν έχει και νόημα να το κάνεις γιατί ούτε με ξέρεις οπότε το χιούμορ είναι άκυρο. Αν σε ενοχλεί αυτό που συμβαίνει γύρω σου εσύ τι κάνεις; Κοροιδεύεις ένα νικ και την ζωή του; Και φέρεσαι καλύτερος απο τους νέους που απέχουν για το τίποτα; Τα ίδια είσαι και συμμετέχεις. Μην κάνεις διάλεξη και κύρηγμα περι ηθών και νοοτροπίας λοιπόν. Μας τα παν και άλλοι και δεν ψωνίσαμε.Δικαίωμα να θυμώνει έχει όποιος δεν κάνει άλλα από όσα λέει.Αλλά οι μεγαλύτεροι ξεχνούν τι κάνουν και τι κάνανε. Γιατό βολεύει την ζωούλα τους.

Που το έιδες το κυρηγμα? Το αντίθετο. Στα αρχίδια μου. Κάντε ότι θέλετε. Αυτό που ξέρω εγώ είναι οτι ο καθένας είναι υπεύθυνος να βοηθήσει τον εαυτό του. Και πέρνει στο τέλος αυτό που αξίζει. Ουτε αισθάνομαι υπέυθυνος για τα χάλια σας.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έχει παραγίνει το κακό. Απάθεια, αδιαφορία και αγραμματοσύνη.

Όταν ο κάθε μαλάκας Ελλέηνας & Ελληνίδα  ;) ψηφίζει ΠΑΣΟΚ - ΝΔ (αλλά Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός  :jerking:), με αποτέλεσμα ο κάθε αποτυχημένος Αρσένης να βάζει τον συνδικαλισμό ακόμα πιο πολύ μέσα στην Παιδεία(:huh:), τότε τι προκοπή περιμένεις σ' αυτό τον τόπο.

Μου έλεγε χθες ή προχθές ένας τύπος εδώ μέσα για το τι γίνεται στην Ιατρική Αθηνών και δεν πίστευα αυτά που διάβαζα. Top σχολή υποτίθεται - ο αφρός και τ' αρχίδια μου κουνιούνται. :jerking:

Ένα είναι σίγουρο - ότι τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα. Στην μαλάκινση (sic) των μεγαλύτερων όπως εμείς ψάξτε να βρείτε την αιτία.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Που το έιδες το κυρηγμα? Το αντίθετο. Στα αρχίδια μου. Κάντε ότι θέλετε. Αυτό που ξέρω εγώ είναι οτι ο καθένας είναι υπεύθυνος να βοηθήσει τον εαυτό του. Και πέρνει στο τέλος αυτό που αξίζει. Ουτε αισθάνομαι υπέυθυνος για τα χάλια σας.
αυτο σε ρωτησα και εγω ρε φιλε....
αφου στα αρχιδια σου και δεν αισθανεσαι υπευθυνος για τα χαλια...τι σταματησες να κανεις στο δημοσιο  με την πισινα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom