Νέα

τα λιγουριργια,και πποτες των εκδιδωμενων γυναικων,..α.κα.(ιπποτες της φαπας)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Υou can take the girl οut of the bar but you can NEVER take the bar out of the girl...

Alexander81

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Κριτικές
5
Like
311
Πόντοι
280
Φιλε Achilea δεν ξερω την ηλικια σου και ποσα εχεις δει στην κωλονυχτα αλλα θα σου πω μια γνωστη σοφη συμβουλη απο ανατολη (Ταυλανδη συγκεκριμενα) σχετικα με μπαροβιες,τανες,στριπτιτζουδες κτλ κτλ......παει καπως ετσι:Υou can take the girl οut of the bar but you can NEVER take the bar out of the girl.....ειχα παλιοτερα νυχτερινα ''μαγαζια'' μονο αυτο σου λεω ''ου μπλεξεις''. :hi:

"Υou can take the girl οut of the bar but you can NEVER take the bar out of the girl...."
Χωρίς λόγια...  :kneel:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.266
Πόντοι
216
Ειχε γραφει κάποτε εδώ μεσα, μήνυμα με αποδεκτη κάποια κοπέλα του χωρου που έλεγε ( με δικά μου λόγια) <<κάποια που παλιοτερα δούλευε στα μαγαζιά ως πουτάνα και μετα κορόιδευε τον κόσμο πουλώντας καλυντικά, και τωρα ξαναγύρισε στα μπουρδελα, να φύγει από το χώρο γιατι θα δημοσιευσω τα video μα τη φάτσα της>> Δε θυμάμαι που ακριβώς είχε δημοσιευτεί, ουτε ακριβώς τις λέξεις. Το νόημα όμως ήταν αυτό που έγραψα.
Τα video που τις δέχνουν να σαλονάρουν, δεν είναι στοιχείο εκβιασμού? Οι οικογένειές τους και ο περίγυρος δεν ξέρουν για τη δουλειά τους.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.266
Πόντοι
216
Yπάρχει κάποιο σάιτ, το λένε sxeseis.tzi ar

Στην ενότητα του forum  ερωτικές σχέσεις υπάρχει το θέμα  <<Ερωτεύτηκα μια κοπέλα "ιδιαίτερη">>.

Διαβάστε τι γράφει κάποιος. Στέκουν αυτά που λέει?

Επισκέπτης
Απιστευτα καμενο θρεντ και ιστοριες...

Κι αν μπορω να πω την γμωμη μου, χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν...το επιπεδο σας δε διαφερει και πολυ απο αυτο των νταβαδων/ πορνων...γι αυτο μπλεξατε με τα πιτουρα...

Πως ειναι δυνατον ρε μαγκες να ξοδευετε τοση ενεργεια, να περνατε τετοιους εξευτελισμους για μια πουτανα; δεν το λεω υποτιμητικα, ανθρωποι ειναι κι αυτες...αλλα ποιος ο λογος για τετοια ξεφτιλικια;

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Απιστευτα καμενο θρεντ και ιστοριες...

Κι αν μπορω να πω την γμωμη μου, χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν...το επιπεδο σας δε διαφερει και πολυ απο αυτο των νταβαδων/ πορνων...γι αυτο μπλεξατε με τα πιτουρα...

Πως ειναι δυνατον ρε μαγκες να ξοδευετε τοση ενεργεια, να περνατε τετοιους εξευτελισμους για μια πουτανα; δεν το λεω υποτιμητικα, ανθρωποι ειναι κι αυτες...αλλα ποιος ο λογος για τετοια ξεφτιλικια;
Ο ερωτάς η ανθρώπινες σχέσεις που προσπαθεί  κάποιος να βρει σε λάθος άτομα για γέμιση τα κενά του...

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Πριν 3 χρονια για ενα 20ημερο συνεχομενο εσκαγα καθε μερα σε ενα στριπτιτζαδικο..Εφαγα συνολο πανω απο 6000-7000ευρω..Ειχαν φερει μια μουναρα 1,83 υψος,μοντελο πασαρελας victoria secret ειχα παθει πλακα με την παρτη της.Την επερνα καθε μερα 7-8 πριβε χορους,την κερνουσα ποτα κτλ.(ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ)
Προσπαθουσα να την πεισω να γαμηθει μαζι μου μιας και δεν εβγαινε στην βιζιτα,πηγα και μιλησα στο αφεντικο που τον ψηλογνωριζα και του ειπα να την πεισει και οτι θα παρει και εκεινος κανενα φραγκο εξτρα,μου λεει οτι δεν βγανει αυτη και οτι δεν εχει καμια συμφωνια μαζι της περα απο τον χορο..
Καποιο βραδυ αφου την ειχα παρει για πριβε χορο και δεν μας εβλεπε κανεις τα εβγαλε ολα και εμεινε εντελως γυμνη γιατι ειχα γεννεθλια και αυτο ηταν το δωρο της!!!Ξεκινησε να χορευει και καποια στιγμη καταληξαμε σε σταση 69 να με πιπωνει και να την γλυφομουνιαζω..Μολις τελειωσε το πριβε κατσαμε μαζι και μου εδωσε το τηλ της.
Δεν την πηρα ποτε τηλ αλλα την συναντουσα μεσα στο μαγαζι.
Απο εκεινη την μερα καθοταν μαζι μου πανω απο 40λεπτο αντι για το 15λεπτο στο καθε ποτο,καποια στιγμη μου ειπε θελω να φυγεις και να μην ξαναερθεις απ δω γιατι εισαι καλο παιδι και δεν θελω να μπλεξεις με μια σαν και εμενα γιατι γινεσαι στοχος και δεν σου αξιζω και αλλες μαλακιες,μου ειπε για εναν πρωην της που τον εφαγαν οι μπραβοι στην αθηνα οταν προσπαθησε να την βγαλει απο τον χωρο..
Στραβωσα εγω και εφυγα επιτοπου,με πηρε απο πισω για να μου εξηγησει και μου λεει αμα κανεις ετσι απο τωρα που δεν τρεχει κατι τι θα εκανες αμα ειχε γινει κατι μεταξυ μας???
Εντωμεταξυ τα εβλεπε αυτα ο ιδιωκτητης του μαγαζιου και στραβωνε..
Κανω κανενα 5ημερο να περασω και παω ενα βραδυ τυφλα μονος μου...Μπαινω μεσα κερναω ποτο τις 3 μπαργουμαν και περνω αυτη για ποτο σε ενα τραπεζι στην ακρη του μαγαζιου,περνανε 20 λεπτα και σκαει μια γκομενα και τις λεει "περασε το 15λεπτο και ειπε το αφεντικο να ανεβεις στην πιστα" παει να σηκωθει και την τραβαω κατω και λεω φερτε ενα ποτο ακομα..Φερνουν ποτο και περναει αλλο ενα 15λεπτο,σκαει η ιδια τυπισσα και λεει ακριβως το ιδιο,παει να ξανασηκωθει και την καθιζω κατω παραγγελνωντας αλλο ενα ποτο,μου λενε ποτο δεν μπορουμε να φερουμε αλλο και οτι θα την αφησουμε 5 λεπτα ακομα μαζι σου...
Περνανε 5 λεπτα και ερχεται το αφεντικο και της βαζει τις φωνες λεγοντας της "τι κανεις τοση ωρα εδω?? Εγω σε πληρωνω,περιμενουν τοσοι να σε δουν και εσυ μαλακιζεσαι με αυτον κ.α."
Σηκωνομαι παω του λεω "ποσα της δινεις ρε μαλακα το βραδυ?? σου δινω τα 3πλα για να σπασεις "..Τσαντιζεται αυτος και φωναζει μεσα τον πορτιερη,αρπαζω τον πορτιερη απο τον λαιμο τον πεταω κατω και μας χωριζουν οι πελατες του μαγαζιου,οσο μανουριαζαμε με τον πορτιερη ο μανατζερ καλουσε εξωτερικες ενυσχυσεις (ετσι ειναι στην επαρχια.Οι αποστασεις ειναι μικρες και εχουν εναν πορτιερη για να μην πληρωνουν προσωπικο και 10 ατομα σταν μπαι για ωρα αναγκης) μεχρι να με βγαλουν εξω ηρθαν αλλοι 2 φουσκωτοι.Με περνουν με τον πορτιερη που μου τις χροστουσε απο πισω απο το μαγαζι και με αρχιζουν στις ψιλες..Μετα απο κανενα 5λεπτο σκαει αλλος ενας τεταρτος και λεω ωραια θα φαμε και αλλες,ευτυχως ηταν ο ξαδερφος μου και ηταν μεσα σε αυτους που καλουνε σε τετοιες περιπτωσεις...Τους σταματησε και με μαζεψε για το σπιτι...
Η αλλη μου εστειλε μνμ και μου ζητουσε συγνωμη,μετα απο 10 μερες εμαθα οτι εφυγε.Την πετυχα τυχαια φετος σε μπιτσομπαρο με εναν φουσκωτο που ηρθε για διακοπες.Παρκαρα το αμαξι και ηρθε στο παρκινκ ο δικος της να με ρωτησει για το αυτοκινητο γιατι του αρεσε,μολις την ειδα παγωσαμε και οι 2 αλλα δεν ειπαμε ουτε γεια,ο αλλος δεν πηρε χαμπαρι..

Τελικα φαγαμε το ξυλο και δεν γαμησαμε,χαλαμε και ενα σορο λεφτα...Με τις γυναικες του χωρου δεν ειναι να μπλεκεις.Ριξε τον πουτσο σου,αφησε το αντιτιμο και σπασε..  :hi:

6-7 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ???!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΜΟΥ ΓΙΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΒΑΛΕ κ μιλαμε για καλες εποχες!!!!!!!!!!!

αλλα αν κολαει το μυαλο αστα....

Ποτε δεν ειχα πεσει στο παραμυθι για σχεση για πολλους λογους...
α-δουλεια-παρελθον-παρον κοπελας.
β-γνωριμια "αναγκαστικη" δηλαδή στο μαγαζι αφου πληρωνεις δεν μετραει.
γ-συντηρηση πχ αυτές οι γκομενες συνηθως εχουν μαθει να ξοδευουν πολλα ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ Κ ΜΕΤΑ από πολλα χρονια δεν εχουν λεφτα στην ακρη-

το ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ.....
ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΠΠΟΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑ κ όχι στην πραξη εκει δηλαδή που σφιγγουν τα γαλατα"
----------
Η πουτανια αλλωστε στην γυναικα είναι καθημερινη πχ...θα κλαφτεί να σου φαει την ουρα σε υπηρεσια,...θα κλαφτεί στον υδραυλικο,κ.α συναφή επαγγελματα για καλυτερη τιμη....θα κλαφτεί στον φιλο να τον κανει ταριφα....Κ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ...

ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΦΤΕΙ ΠΟΤΕ....
ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ Κ HONDOS CENTER ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΚΑΕΙ....

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Ο τιτλος λιγο σκληρος,ισως σε μερικους φανει ειρωνικος η χλευαστικος δεν είναι όμως ετσι.
Εξηγούμαι..π.χ εχω αφησει κ παραπανω χρηματα μερικες φορες,ποτε δεν εχω συμπεριφερθεί ΥΠΟΤΙΜΙΚΑ ΣΕ πουτανα,το αντιθετο εχει συμβει(κλεψιμο χρονου κτλ ξεπετα κτλ).
Ακομη δεν εχω πιεσει ποτε να κανει η κοπελα ποτε πραγματα που δεν ηθελε κ αλλα εστω κ αν εχω πλρωσει.

Υπαρχει όμως εκει εξω μια κατηγορια ατομων (Α.Μ.Ε.Α.Α.Κ.) ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ)
ΠΟΥ ζουν το παραμυθι ότι θα σωσουν τα κορίτσια με τα 700-1000ευρω που παιρνουν.
Χαλιουνται όταν καποιος κανει μανουρα η εστω φυσιολογικα παραπονα λες ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ!!!! :orchestra:

το ερωτημα είναι¨ εχεις αρχιδια??? τραβα βαλτα με τον νταβατζη αν τις τρωει λεφτα,την μαφια(αν υπαρχει),
τραβα δειρε οποιον πελατη της φερεται σαν σκουπιδι......

ΣΤΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ όλα ευκολα,αυτα για τους αμέτρητους ΙΠΠΟΤΕΣ της φαπας,απλο ερωτημα,το οποιο θελει πραξεις κ δεν είναι θεωρια.

Ολοι μας εχουμε δει σκηνικα live που δεν μας αρεσαν,αλλα δεν νομιζω κανεις να εγινε Robert de niro taxi driver.

Αυτό που με χαλασε πολύ ηταν μεσα σε μετρο βελγιο, να δω μαυρο νταβα με ξανθο πιπινι ουτε 20, να την βριζει ασχημα,κ σιγουρα μετα εκτος κοσμου θα της εσκαγε καμια φαπα,....

Υπαρχουν ελαχιστοιπου περασαν την κοκκινη γραμμη νομιζω τον τυπο (ηλεκτρολόγος)με στριπτιζου ρωσιδα τον εφαγε ο αλβανος νταβας πρωην γκομενος της..και τον βρηκαν μετα από 6 μηνες θαμενο σε ένα παρκο....

Πολλοι θα πουν χαζος,μ@@@...βλακας....
αλλα όχι δειλος κ ιππότης των πληκτρων.
------------
ερωτημα -2 -σε σοβαρη απειλη θα πηγαίνατε κοντρα λογο εγωισμου.?.(οι πιροφοροι δεν πιανονται κάθε φυσης) γιατι δεν λειτουργουν με μυαλο.
Σωστή απάντηση στο πρώτο ερώτημα.όποιον τον τρώει ο κώλος του για τον τρόπο ζωής της εκδιδόμενης,μπορεί να πάει και να ζητήσει τα ρέστα απο τον ιδιοκτήτη της ή το κύκλωμα που υπάρχει απο πίσω της,αν υπάρχει και με τις όποιες συνέπειες...Τα υπόλοιπα τρίχες κατσαρές.
Στο δεύτερο ερώτημα,όποιος κάτσει και ασχοληθεί με τσαμουκάδες σε άτομα της νύχτας,μπορεί να έχει αρχίδια,αλλά δεν έχει μυαλό.Υπάρχουν άτομα,βέβαια,που επιλέγουν να θυσιάσουν τον εαυτό τους για κάποια την οποία όχι μόνο δεν την ξέρουν,ούτε τους ξέρει,ούτε θα τους δούν σαν ιππότες και ούτε θα φύγουν απο τις αγγάλες του νταβά,με τον οποίο συνήθως είναι ερωτευμένες.Αυτό λέγεται διαδιακασία φυσικής επιλογής,όπου ο πιο ικανός επιβιώνει.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Τυπε η προσωπικη μου εμπειρια πανω στο θεμα ειναι η εξης.. καποτε μια τανα στη Φυλης, πανεμορφη σαν αγγελος, μουναρα απ τις λιγες,, εκει που τη γαμισα, καπως τη βλεπω λιγο down και τη ρωταω τι εχεις εισαι καλα; Βαζει τα κλαμματα στην αγγαλια μου σα μικρo κοριτσι.. λεει με εχουν εδω ενας Ρουμανος και ενας Αλβανος, με χτυπανε και μου παιρνουν ολα τα λεφτα.. της λεω δηλ εδω εισαι με το ζορι; Λεει ναι. ok της λεω θες να σε βοηθησω; λεει ναι. της λεω αυριο τετοια ωρα θα ρθω παλι σαν πελατης και θα σε βοηθησω, οκ μου λεει.

Σκαω την αλλη μερα, δινω 20ευρω και μπαινω μεσα στο δωματιο. Ειχα παρκαρει ακριβως εξω απ το ντελο ενα BMW που ειχα τοτε.
Μπαινει μεσα της λεω, λοιπον εισαι ετοιμη θα σε παρω και θα φυγουμε, τα χανει η τανα, λεει πως, της λεω εχω παρκαρει ακριβως απ εξω και θα σε παρω απο εδω κτλ. Λεει φοβαμε, της λεω μη φοβασε τπτ. Λεει το μαγαζι εχει προστασια, της λεω αμα μπεις στο αμαξι που χω εξω ακριβως τελειωσαν ολα. Απλα της λεω οτι λεφτα εχεις βγαλει απο εδω τελος ολα. Λεει ok. Της λεω μολις βγω εξω θα σε φωναξω και καλα να σου πω κατι και θα με ακολουθησεις και θα μπεις στο αμαξι. Λεει οκ.  Βγαινει απ το δωματιο, μετα απο λιγο βγαινω και γω, τη φωναζω και της λεω να σου πω, βγανει και τη βλεπω χεσμενη τελειως, της λεω θα ρθεις; λεει οχι φυγε. της λεω ξεκολλα παμε εξω και την επιανα απ το χερι. ελεγε οχι φυγε.  η τσατσα παιρνει πρεφα οτι κατι γινετε και τη κοζαρα οτι καπου επαιρνε τηλ, σε μισο λεπτο σκασαν μεσα στο ντελο τρεις φουσκωτοι, μου λεει ο ενας τι τρεχει γτ πειραζεις τι κοπελα, τους λεω τι προβλημα εχετε κατι λεω με τι κοπελα, λενε οχι τη τραβας απ το χερι, η τανα τους ειπε αφηστε τον να φυγει, παω να φυγω και ο ενας με πιανει απ τη μπλουζα, του λεω κατω τα χερια σου γτ ειμαι μπατσος και θα σε γαμισω, οι αλλοι 2 μολις το ακουσαν αυτο φυγαν με ελαφρα, αυτος ο ενας κατεβαζει τα χερια του και λεει φευγεις και εδω δε ξαναρχεσε, του λεω ok. Ζηταω και το 20ρικο πισω, η τανα λεει καπακια δωστε το πισω εγω φταιω τους λεει. Μπαινω στο αμαξι φευγω.
Ξαναπαω μετα απο καιρο σαν πελατης παλι, πληρωνω μπαινω μεσα. Λεω στη τανα καλα τι μαλακιες κανεις, με τα πολλα λεεο οτι ο νταβας της ηταν γκομενος της. Ηταν καψουρα μαζι του και δε μπορουσε να ξεκολλησει και μου ζητησε συγνωμη για ολα. Αρα ασχοληθηκα για μια τανα που της τα επαιρνε ο νταβας/γκομενος επειδη αυτη τον αγαπουσε οπως ελεγε. Εν ολιγης το ρητο μη πιστευεις τανας μοιρολογια ειναι ακρως αληθινο.
Με επησε οτι την εκκμεταλευονται, τη λυπηθηκα, παω να τη βοηθησω, γλιτωνω στο τσακ να με μπαουλιασουν, και ολα αυτα απο πουτανωκαμωματα μια καψουρας πορνης με τον νταβας της.
Έκανες μαλακία που ασχολήθηκες εξαρχής.Δυστυχώς η πείρα μου με προστάζει να πώ ότι όλες οι πόρνες πάσχουν απο το σύνδρομο της Στοκχόλμης.Ξέρουν ότι τις πηδάει ο καθένας σαν να είναι ζώα.Ξέρουν ότι άλλοι καπρώνονται το χρήμα που βγάζουν και όταν κάποια στιγμή θα αρχίσει να παίρνει και εκείνη ποσοστά θα τους γαμέι τη μάνα απο αντίδραση.Ξέρουν ότι ο νταβάς έχει άλλες 10.Ξέρουν ότι αν αντιμιλήσουν θα τις διαλύσουν στο ξύλο.Παρά ταύτα έχουν κόλλημα με τον νταβά,ο οποίος στα μάτια τους είναι ο ίδιος ο Θεός.Ότι να πεί ο καθένας και ότι και να κάνει,η κάθε πόρνη έχει κολλήσει σε αυτή την κατάσταση και δεν πρόκειται να ξεφύγει,πλήν ελαχίστων,όχι επειδή δεν μπορούν,αλλά επειδή δεν θέλουν.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
:think:
Τυπε θα με δερναν ολοι οι νταβαδες της Φυλής. Ο ένας δε μασαγε και ήταν έτοιμος να με αρπάξει. Το παίξα ότι δε μασισα αλλιώς αν έβλεπαν ότι φοβόμουν θα με δερναν σιγουρα. αλλά μόλις μπήκα στο αμάξι μου έφυγε μεγάλο βάρος. Μάλιστα φεύγοντας ακούω τη τσατσα να λέει στον μπράβο ότι τρέχει αίμα απ το χέρι της τανας. Ψέμματα το πε για να τον μπριζωσει μάλλον. Απλά την επιασα ήρεμα και της λέω πάμε έξω μη φοβάσε. Ή τσατσα είπε στους μπραβους ότι τη χτύπησα. Άμα ή τανα δεν έλεγε ότι φταίει αυτή και να με αφήσουν και να μου δώσουν τα λεφτά πισω, δε ξέρω τι θα χε γίνει.
Θα σου έκλαναν τα αρχίδια.Σκατόφατσες που πουλάνε αγριάδα είναι και μέχρι εκεί.Μου είχε έρθει και εμένα "ασφάλεια",όταν ζήτησα λεφτά πίσω απο πουτάνα(βλέπε κριτική μου στο Ελλης 3 ) αι όταν μίλησα για κανονική Ασφάλεια και περι μαστροπείας μου έδωσαν τα λεφτά πίσω και μου έκλασαν μια μάντρα με αρχίδια.Κάνένας τους δεν πρόκειται να σε ακουμπήσει,καθώς μια καταγγελία για μαστρωπεία και επίθεση και έχει γίνει σκούπα στην Φυλής.Έστω και μια βάρδια να είνουν κλειστά τα μπουρδέλα είναι μεγάλο το κόστος.Άσε που προβλέπεται μεγάλη ποινή για μαστροπεία και μάλιστα χωρίς αναστολή.Και όταν με το καλό βγείς θα σε κράζουν φεμινίστριες,όπως έγινε με έναν ρουμάνο πριν καναδυό χρόνια που πήγε σπίτι του απο την φυλακή και τον περίμεναν φεμιναζί και τον λίντσαραν.Κανένας δεν θα βάλει το κεφαλάκι του στον τορβά για μια πουτάνα,ιδίως όταν ξέρουν ότι δεν θα πάει πουθενά.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΓΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΨΟΥΡΟΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΑ. ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΓΑΜΑΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ.

ΜΑΛΑΚΕΣ, Ε ΜΑΛΑΚΕΣ.
 :birdman:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :kneel:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΓΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΨΟΥΡΟΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΑ. ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΓΑΜΑΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ.

ΜΑΛΑΚΕΣ, Ε ΜΑΛΑΚΕΣ.
 :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
:pipa3:
Τετοιες μαλακιες κανετε και αντε μετα να σας παρουμε και σοβαρα....
Το να αφησεις τα ρεστα πχ απο το 20ρικο το 5ληρο..
Η παλια απο 25 να αφησεις 30...δεν αλλαζει κατι ρε σπαγγο.

Αυτο το 5ληρο μερικες φορες εχει κανει ενα γαμησι του 6 να γινει του 9.

Εδω στο φαι εξω αφηνεις 2.3 ευρώ. ...
Η στο παρκιγκ αφηναν ολοι 10ρικα για το τίποτα. ...
Μαζευε τα 2 ευρα φιλε κ κάθε Κυριακή εκκλησία.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.266
Πόντοι
216
Οχι ολες τυπε, οι περισσοτερες πχ απ τη τη Φυλης εχουν μια απλη σχεσουλα με ασχημουτσικους ανδρες..

Και αυτη που αναφέρω στο θρεντ,, μιλαμε ουρα καναμε να τη γαμησουμε πολλοι απο εδω μεσα, σιγουρα την εχεις γαμησει και συ..

κι αν δεις το γκομενο/νταβα της; Θα την πεις τρελη τελειως.. Ασχημαντρας και τελειωμενος.. Προφανως τη συνδεαν κοινα βιωματα του τοπου της. Καλαρασι πουτανομανα!

Τι συμβαίνει με το Καλαράσι και είναι πουτανομανα, περισσότερο από άλλες περιοχες της Ρουμανίας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom