Νέα

Tα κοπρόσκυλα του Πάγκαλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να πετάξετε στον Πάγκαλο εαν ήταν μπροστά σας?

• Γιαούρτι

Ψήφοι: 6 9,5%
  • Κέτσαπ

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Μαγιονέζα

Ψήφοι: 2 3,2%
  • Παπούτσια

• Μπογιά

Ψήφοι: 5 7,9%
  • Μουστάρδα

• Πίσσα και Πούπουλα

Ψήφοι: 13 20,6%
  • Χυμένες Καπότες

Ψήφοι: 30 47,6%
  • Αλλο

Ψήφοι: 4 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
συγνώμη

τελειώνεις τις σπουδές σου και ψάχνεις εναγωνίως για δουλειά

διορίζεσαι σε μια υπηρεσία,όπου πας και ανακαλύπτεις ότι δεν έχεις αντικείμενο(κοινώς τα ξύνεις)

Θα το παίξεις Ρομπέν των δασών και θα παραιτηθείς,για να μην επιβαρύνεις τον προυπολογισμό??????

είναι ποτέ δυνατόν????

αυτό για την καραμέλα που εντέχνως κάποιοι ανακάλυψαν τελευταία για τους κακούς ΔΥ....

το μισθολογικό κόστος των οποίων είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ σε σχέση το έλλειμμα και το χρέος....

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οχι φίλε, δεν συνοψίζεις καλά.

το Άρα καλώς κράζεται. (αυτός και οι άλλοι) δεν είναι για αυτά που λες εσύ μόνο.

είναι ότι ενώ γνώριζαν διόριζαν (όλοι)

οι "κοπρίτες" δεν είναι οι Δ/Υ αλλά αυτοί (πολιτικοί) που είναι και ηθικοί αυτουργοί.
και θέλανε ισόβιους ψήφους (όλοι όμως).

Κοίτα φίλε,

Εγώ είμαι εκ φύσεως καλόπιστος άνθρωπος.
Αυτό σημαίνει ότι όταν κάποιος μου λέει κάτι, ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ, τον πιστεύω.
Είδα την συνέντευξη του Πάγκαλου με τον Παπαχελά, και θεωρώ ότι έχω την εμπειρία να καταλάβω (από τη φάτσα του) πότε κάποιος λέει ψέμματα.
Είπε (στη συνέντευξη) ότι δεν έχει διορίσει ποτέ κανέναν (ρουσφετολογικά).
Τον πιστεύω (κατ' αρχήν).
Άρα τον εξαιρώ από αυτό που λες (διορισμοί), αν ξέρεις κάτι περισσότερο από μένα, γράψ' το εδώ.
Στο άλλο που λες, βεβαίως και δεν είναι ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι κοπρίτες. Είναι ΑΡΚΕΤΟΙ όμως, έχω την εμπειρία γιατί το βλέπω όποτε έρχομαι σε επαφή με "υπηρεσίες" (παντός τύπου), και ό,τι και να μου πεις, τη γνώμη που έχω αποκομίσει ο ίδιος προσωπικά, δε μπορείς να μου την αλλάξεις.  Δυστυχώς, η κατάσταση είναι ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ σε αυτό τον τομέα.

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Θα το παίξεις Ρομπέν των δασών και θα παραιτηθείς,για να μην επιβαρύνεις τον προυπολογισμό??????

Όχι βεβαίως. Και δε γράφω αυτά που έγραψα έχοντας την απαίτηση να παραιτηθεί κάποιος.

Αλλά δε μιλάμε γι' αυτό.  Μιλάμε γι αυτόν που ΣΚΟΠΙΜΩΣ κυνηγάει τη λούφα, ή "κάνει μπάλλα" τη δουλειά δίπλα, αντί να την κάνει ο ίδιος.  Και "αυτοί", δεν είναι λίγοι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
συγνώμη

τελειώνεις τις σπουδές σου και ψάχνεις εναγωνίως για δουλειά

διορίζεσαι σε μια υπηρεσία,όπου πας και ανακαλύπτεις ότι δεν έχεις αντικείμενο(κοινώς τα ξύνεις)

είναι ποτέ δυνατόν????

αυτό για την καραμέλα που εντέχνως κάποιοι ανακάλυψαν τελευταία για τους κακούς ΔΥ....

το μισθολογικό κόστος των οποίων είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ σε σχέση το έλλειμμα και το χρέος....

Εάν πήγες μέσω ασεπ, μαγκιά σου...
Εσύ προσέφερες τα προσόντα και τις υπηρεσίες σου, πήρες τη θέση με το σπαθί σου (στο περίπου) και οι μαλάκες του κράτους σε έχουν να ξύνεσαι...
Αν όμως διορίστηκες με βύσμα ή μπήκες από την πίσω πόρτα ως συμβασιούχος, σταζιάρης πάλι με βύσμα, μιση ντροπή αυτών που σε διόρισαν, μισή ντροπή δική σου...
Αν παραπονείσαι, προκαλείς...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα φίλε,

Είδα την συνέντευξη του Πάγκαλου με τον Παπαχελά, και θεωρώ ότι έχω την εμπειρία να καταλάβω (από τη φάτσα του) πότε κάποιος λέει ψέμματα.
Άρα τον εξαιρώ από αυτό που λες (διορισμοί), αν ξέρεις κάτι περισσότερο από μένα, γράψ' το εδώ.
Στο άλλο που λες, βεβαίως και δεν είναι ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι κοπρίτες. Είναι ΑΡΚΕΤΟΙ όμως, έχω την εμπειρία γιατί το βλέπω όποτε έρχομαι σε επαφή με "υπηρεσίες" (παντός τύπου), και ό,τι και να μου πεις, τη γνώμη που έχω αποκομίσει ο ίδιος προσωπικά, δε μπορείς να μου την αλλάξεις.  Δυστυχώς, η κατάσταση είναι ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ σε αυτό τον τομέα.

Εντάξει φίλε μου αλλά η καλή η πίστη μας έφαγε (δυστυχώς) σε αυτή τη χώρα.
Και για να καταφέρνει να σε πείθει ο Πάγκαλος (ακόμη και τώρα) προσωπικά δεν με καλύπτεις.

Από την άλλη σε ένα "δημοκρατικό" κράτος στο οποίο βασιλεύει η "Ισονομία" και "ισοπολιτεία"
και οι "ίσες ευκαιρίες" για όλους  :cheesy: και "αμείβονται αυτοί που πρέπει και όχι αυτοί που κολλάνε αφίσες" :

Τι περίμενες δηλαδη να δεις εσύ (όλους να είναι μέσα στην τρελή εργασία και χαρά  :cheesy:)

βέβαια εσύ είσαι καλόπιστος άνθρωπος πάντα  :grin:

Και μια που εχεις και εμπειρία, φαντάζομαι ότι θα ξέρεις τι γίνεται και εκ των έσω
όπου ο ένας θάβει τον άλλο  (όποιος γλείφει δηλαδη αρχίδια πολιτικών καλύτερα από τον άλλο)

Αλλά ποιος νοιάζεται μωρέ τώρα, καλή πίστη να έχουμε

και τέλος προσωπικά δεν με πείθεις για την καλή σου πίστη.
διότι ή καλή πίστη στην Ελλάδα είναι για τα πρόβατα.

και να με συμπαθάς.

Υ.Γ. επειδή είσαι καλόπιστο προβατάκι ή κατσικάκι δες και εδω ενα ΦΕΚ :     έχει ενδιαφέρον  :2funny:

Υ.Γ.2. [size=20pt]Μα πόσο πρόβατα είσαστε; [/size]

Υ.Γ.3. Ρε βλαμμένο αυτός ο Φούσκος σήμερα στο Παρίσι έλεγε ότι δεν τους είπε "κοπρίτες"  :grin:

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχως δεν καταλβαίνεις τι γράφω.

Δεν πειράζει, δεν θα αλλάξουμε τίποτα εμείς οι δυο (ούτως ή άλλως).

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εντάξει φίλε μου αλλά η καλή η πίστη μας έφαγε (δυστυχώς) σε αυτή τη χώρα.
Και για να καταφέρνει να σε πείθει ο Πάγκαλος (ακόμη και τώρα) προσωπικά δεν με καλύπτεις.

Από την άλλη σε ένα "δημοκρατικό" κράτος στο οποίο βασιλεύει η "Ισονομία" και "ισοπολιτεία"
και οι "ίσες ευκαιρίες" για όλους  :cheesy: και "αμείβονται αυτοί που πρέπει και όχι αυτοί που κολλάνε αφίσες" :

Τι περίμενες δηλαδη να δεις εσύ (όλους να είναι μέσα στην τρελή εργασία και χαρά  :cheesy:)

βέβαια εσύ είσαι καλόπιστος άνθρωπος πάντα  :grin:

Και μια που εχεις και εμπειρία, φαντάζομαι ότι θα ξέρεις τι γίνεται και εκ των έσω
όπου ο ένας θάβει τον άλλο  (όποιος γλείφει δηλαδη αρχίδια πολιτικών καλύτερα από τον άλλο)

Αλλά ποιος νοιάζεται μωρέ τώρα, καλή πίστη να έχουμε

και τέλος προσωπικά δεν με πείθεις για την καλή σου πίστη.
διότι ή καλή πίστη στην Ελλάδα είναι για τα πρόβατα.

και να με συμπαθάς.

Υ.Γ. επειδή είσαι καλόπιστο προβατάκι ή κατσικάκι δες και εδω ενα ΦΕΚ :     έχει ενδιαφέρον  :2funny:

Υ.Γ.2. [size=20pt]Μα πόσο πρόβατα είσαστε; [/size]

Υ.Γ.3. Ρε βλαμμένο αυτός ο Φούσκος σήμερα στο Παρίσι έλεγε ότι δεν τους είπε "κοπρίτες"  :grin:

ποτε γιναν οι εκλογες το 2004;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ποιος ηταν κυβερνηση 26 μαρτιου;;

Η Νέα Δημοκρατια.
Ελπιζω να μην εννοεις οτι διόρισε η ΝΔ την κορη του Παγκαλου.
Νομιζω οτι εισαι καποιας ηλικιας, και δεν ειναι σωστο να παραπληροφορεις.
Οι βουλευτες εχουν εκ του νομου τη δυνατοτητα να διοριζουν καποια ατομα ως υπαλληλους της βουλης, ανεξαρτητως κυβερνησης.
Το γνωριζεις ή το αποκρυπτεις σκοπιμα?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η Νέα Δημοκρατια.
Ελπιζω να μην εννοεις οτι διόρισε η ΝΔ την κορη του Παγκαλου.
Νομιζω οτι εισαι καποιας ηλικιας, και δεν ειναι σωστο να παραπληροφορεις.
Οι βουλευτες εχουν εκ του νομου τη δυνατοτητα να διοριζουν καποια ατομα ως υπαλληλους της βουλης, ανεξαρτητως κυβερνησης.Το γνωριζεις ή το αποκρυπτεις σκοπιμα?

α μπραβο

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.233
Πόντοι
506
Κοίτα φίλε,

...Ε, όταν υπάρχουν άτομα σαν κι εσένα που πιστεύουν ότι ο Πάγκαλος που έχει περάσει από 100 υπουργεία ΔΕΝ έχει διορίσει (!!!!), ΚΑΛΑ κάνουν και μας ΓΑΜΑΝΕ τα κοπρόσκυλα στυλ Πάγκαλου...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ειπε κοπριτες τους φοιτητες;;

Εδώ οι φοιτητές στο παρίσι (σίγουρα φτωχόπαιδα που σπουδάζουν με υποτροφία αλλά και εργάζονται παράλληλα ως σερβιτότοι και ζουν σε φοιτητικές εστίες γιατί διαφορετικά δεν βγαίνουν) είπαν ότι ο πάγκαλος αποκάλεσε όλους τους έλληνες ηλίθιους....
Μιλάμε για διαστρέβλωση και απομόνωση φράσεων (μαζί τα φάγαμε, κοπρίτες) συνδυασμένα με γνήσιο αριστερίστικό τραμπουκισμό...
Μέρα με τη μέρα, ο Πάγκαλος, παρά την υπερβολή και την τάση προς γενίκευση, δικαιώνεται έστω μερικά.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ρε !!!  δεν παει ο :jerking: :jerking: :jerking: να :zfuck:  :zfuck: :zfuck: που θα πει κοπριτες τους Ελληνες εργαζομενους !!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Λιγη ντροπη και λιγη τσιπα, να ειχαν ολοι οι κολοπολιτικοι, δεν θα μας ειχαν φτασει σε αυτο το σημειο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τωρα τα μεγαλα παιχνιδια που παιζονται σε διεθνες επιπεδο, να τα κανουν στο σπιτι τους, και μετα να μαζευτουν ολοι μαζι να πανε να  :zfuck: :zfuck: :zfuck:, δεν καταλαβαινουν οτι αμα ξεσηκωβει ο ΛΑΟΣ, θα πους παρει και θα τους σηκωσει, ο διαολος την ΜΑΝΑ και τον ΠΑΤΕΡΑ ??????

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τελικα η δημοσιοι υπαλληλοι ειναι κοπριτες ναι ή οχι?
να ξερω εαν θα βρισω και εγω το παγκαλο..
δεν μπορει να θιγει ετσι τα παιδια..

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δυστυχως δεν καταλβαίνεις τι γράφω.

Δεν πειράζει, δεν θα αλλάξουμε τίποτα εμείς οι δυο (ούτως ή άλλως).

Καλά ότι πεις, ακόμη και τώρα καλόπιστος είσαι (φαντάζομαι)

ΟΚ, κανε μπάνιο, βάλε ζαρτιέρες, και κανε μια κλήση στον φούσκο  :grin:

Υ.Γ. Να με συμπαθάς Soteas.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ποτε γιναν οι εκλογες το 2004;;

Ψψψψψψψψψψτ Τζον,
το 64 στην υπογραφή σου, κάντο 69 και βάλε από πάνω το Φούσκο

αρχίστε να γλείφετε ο ένας τον άλλο μεχρι να βαρεθείτε.

Μετά να μην ξεχάσετε μας πείτε ότι μαζί γλυφόσασταν :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom