You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tα κοπρόσκυλα του Πάγκαλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 146
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Να σηκωθουν και 300 μαλακες ενα πρωι και να φυγουν απο την Ελλαδα που την εκαναν μπουρδελο.Να πανε στο διαολο.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αν το βλεπεις ετσι δικε μου...δεν ειναι 300 οι μαλακες...ειναι καμια 10αρια εκατομυριαΝα σηκωθουν και 300 μαλακες ενα πρωι και να φυγουν απο την Ελλαδα που την εκαναν μπουρδελο.Να πανε στο διαολο.
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Εχεις απολυτο δικιο.Μιλαω για τους επισημους,τους δηλωμενους,τους φανερους απατεωνες.Ποσοι ειναι αυτοι που δεν ξερουμε.Αν το βλεπεις ετσι δικε μου...δεν ειναι 300 οι μαλακες...ειναι καμια 10αρια εκατομυρια
spi8oxyshs
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Νόμιζε ο Πάγκαλος ότι θα τον υποδεχτούν με χειροκροτήματα όπως τα τσιράκια της ΠΑΣΠ στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.Καλά κάναν και του είπαν να φύγει
Geppetto33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 473
- Πόντοι
- 301
ελα ρε μαγκες τωρα
τον κραξανε φοιτητες στη Γαλλια το Παγκαλο?ε και ?συνελθετε ρε
αυτοι που τον κραξανε ειναι πρωτης ταξεως κονομημενοι δεν γινεται να σπουδαζεις ετσι στη Γαλλια και να μας το παιζεις και οτι συμπασχεις τον αγωνα των εδω απεργων και αγανακτισμενων
αμαν πια
και ξερετε κατι στη τελικη?επειδη καποιος γυρισε και ειπε στους Ελληνες την αληθεια πως ειμαστε βολεμενοι και εμεις τοσα χρονια με αυτο το συστημα οπως και εγω και εσεις και ολοι σας ,πεσανε ολοι να τον φανε
επειδη ειπε μια αληθεια που μας καιει ολους
ποση υποκρισια πια?
εκτος αμα στο burdela.com γραφουν αυτοι που δεν τα φαγανε,τιποτα αγνοι ιδεολογοι που θα καναν στην ακρη τα λεφτα και θα θυσιαζονταν για το κοινο καλο και πιπες
και εκτος αμα αυτοι που σπουδαζουν στη Γαλλια ειναι με γονεις των 600 ευρω
μη λεμε μαλακιες
και επειδη δεν μαρεσει να ασχολουμαι με πολιτικα και ειμαι απο αυτους που μαζι με το παγκαλο τα φαγανε πειτε οτι θελετε αλλα δεν θα αναλωθω σε πολιτικες κοντρες δεν εχω καμια ορεξη
δεν αντεξα ομως να κρατηθω βλεποντας ολη αυτη την υποκρισια
+10000000000000000000000000000000000000000000000000 πες τα!!!ολες οι καλογριες εχουν μαζευτοι εδω κανεις δεν κλεβει στο μπουρδελα.κομ ολοι ειναι οσιομαρτυρες και δινουν τα περισσευουμενα.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Λίγα άκουσε ο μπουχέσας
αλλος μπουχεσας πρεπει να τα ακουει αλλα τελος παντως αυτος εχει κρυφτει παρεα μe το ps
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.237
- Πόντοι
- 506
...Τι γιουχάισμα...Ένα γερό ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤ του χρειάζεται του ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
αλλος μπουχεσας πρεπει να τα ακουει αλλα τελος παντως αυτος εχει κρυφτει παρεα μe το ps
Ειπα κι εγω...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
...Τι γιουχάισμα...Ένα γερό ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤ του χρειάζεται του ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ...
Του Χιου τι του χρειαζεται?
δλδ συνεπτανήσιε, τι είναι περισσότερο κάφρος, ο δούλος που ανέχεται να τον κλέβουν και να τον κοροιδεύουν ή αυτός που παραπονείται και πολιτισμένα βεβαίως;Και σε οποιον αρεσουν τα παραπανω ειναι και ο ιδιος καφρος...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
δλδ συνεπτανήσιε, τι είναι περισσότερο κάφρος, ο δούλος που ανέχεται να τον κλέβουν και να τον κοροιδεύουν ή αυτός που παραπονείται και πολιτισμένα βεβαίως;
ο δουλος ψηφιζε ομως 30 χρονια, και απολαμβανε το ρουσφετακι του.
Τωρα που κοπηκανε αυτα, αρχισανε οι "ευαισθησιες".
δε ξέρω αν είσαι από τους κοπρίτες, αλλά πολλοί δεν είναι.ο δουλος ψηφιζε ομως 30 χρονια, και απολαμβανε το ρουσφετακι του.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ πιστευεις οτι διαμαρτυρονται περισσοτερο οι καθαροι?δε ξέρω αν είσαι από τους κοπρίτες, αλλά πολλοί δεν είναι.
πιστεύω ότι όσοι δεν εκφράζουν έστω και δυσαρέσκεια είναι δούλοι.Εσυ πιστευεις οτι διαμαρτυρονται περισσοτερο οι καθαροι?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ο δουλος ψηφιζε ομως 30 χρονια, και απολαμβανε το ρουσφετακι του.
ακόμα κι έτσι όμως, ο δούλος στον οποίον αναφέρεστε υπήρξε ανέκαθεν το αφεντικό, αυτός είχε το μαχαίρι και το πεπόνι (θεωρητικά τουλάχιστον, στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος), οπότε γούστο του καπέλο του (απλό, κυνικό, πραγματικό)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
πιστεύω ότι όσοι δεν εκφράζουν έστω και δυσαρέσκεια είναι δούλοι.
Ενταξει, τα βρηκαμε.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
ελα ρε μαγκες τωρα
τον κραξανε φοιτητες στη Γαλλια το Παγκαλο?ε και ?συνελθετε ρε
αυτοι που τον κραξανε ειναι πρωτης ταξεως κονομημενοι δεν γινεται να σπουδαζεις ετσι στη Γαλλια και να μας το παιζεις και οτι συμπασχεις τον αγωνα των εδω απεργων και αγανακτισμενων
αμαν πια
και ξερετε κατι στη τελικη?επειδη καποιος γυρισε και ειπε στους Ελληνες την αληθεια πως ειμαστε βολεμενοι και εμεις τοσα χρονια με αυτο το συστημα οπως και εγω και εσεις και ολοι σας ,πεσανε ολοι να τον φανε
επειδη ειπε μια αληθεια που μας καιει ολους
ποση υποκρισια πια?
εκτος αμα στο burdela.com γραφουν αυτοι που δεν τα φαγανε,τιποτα αγνοι ιδεολογοι που θα καναν στην ακρη τα λεφτα και θα θυσιαζονταν για το κοινο καλο και πιπες
και εκτος αμα αυτοι που σπουδαζουν στη Γαλλια ειναι με γονεις των 600 ευρω
μη λεμε μαλακιες
και επειδη δεν μαρεσει να ασχολουμαι με πολιτικα και ειμαι απο αυτους που μαζι με το παγκαλο τα φαγανε πειτε οτι θελετε αλλα δεν θα αναλωθω σε πολιτικες κοντρες δεν εχω καμια ορεξη
δεν αντεξα ομως να κρατηθω βλεποντας ολη αυτη την υποκρισια
Θράσος ο Πάγκαλος που είπε το μαζί τα φάγαμε, θράσος και τα κωλόπαιδα που σπουδάζουν στο Παρίσι με τα λεφτά των γονεών τους το παίζουν ιδεολόγοι, ευνοημένα από το σαπιο πολιτικό μας σύστημα...
Μάγκες,
Εδώ έχουν γραφτεί και αλήθειες, και μαλακίες.
Να συνοψίσω εγώ πως το βλέπω:
Ο τύπος (Πάγκαλος) έχει πει αρκετές αλήθειες. Γι' αυτό δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος.
Π.χ. το ότι είναι κοπρόσκυλος αυτός που διορίστηκε με μέσον και δε δουλεύει (ξέρω αρκετούς - και τους βλέπει κανείς μόλις μπει σε δημόσια υπηρεσία) δεν είναι λάθος.
Λάθος είναι ότι ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρόσκυλα, αλλά αυτό ΔΕΝ το είπε.
Σε τι μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Πάγκαλο (όπως και όλους όσους συμμετέχουν στην κυβέρνηση):
Στο ότι ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. Αν βλέπεις ότι υπάρχει μια σάπια κατάσταση (υπάρχει σαπίλα στη διοίκηση) για την οποία ΔΕΝ μπορείς να κάνεις κάτι για να ανατραπεί και να αλλάξει, τότε ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ σε αυτήν. Την καταγγέλλεις, και παραιτείσαι.
Αν η ανώτερη αρχή (ο ΓΑΠ εν προκειμένω) του δώσει τη δυνατότητα και την ευχέρεια και τη δικαιοδοσία και την αρμοδιότητα να αλλάξει τη σάπια κατάσταση, τότε να μείνει, να προσπαθήσει, να μας λέει κάθε μέρα τι κάνει, και (εγώ τουλάχιστον) θα είμαι μαζί του. Νομίζω και πολλοί ακόμα. Κρίνοντας από το τι κάνει κάθε μέρα.
Αλλά με το να μένει και να μην κάνει κάτι, δεν επιβραβεύεται. Κακώς ΥΠΑΡΧΕΙ (σε αυτή τη θέση), εγώ δε θα καθόμουν.
Άρα καλώς κράζεται.
Αυτά.
Ο τύπος (Πάγκαλος) έχει πει αρκετές αλήθειες. Γι' αυτό δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος.
Π.χ. το ότι είναι κοπρόσκυλος αυτός που διορίστηκε με μέσον και δε δουλεύει (ξέρω αρκετούς - και τους βλέπει κανείς μόλις μπει σε δημόσια υπηρεσία) δεν είναι λάθος.
Λάθος είναι ότι ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρόσκυλα, αλλά αυτό ΔΕΝ το είπε.
Σε τι μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Πάγκαλο (όπως και όλους όσους συμμετέχουν στην κυβέρνηση):
Στο ότι ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. Αν βλέπεις ότι υπάρχει μια σάπια κατάσταση (υπάρχει σαπίλα στη διοίκηση) για την οποία ΔΕΝ μπορείς να κάνεις κάτι για να ανατραπεί και να αλλάξει, τότε ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ σε αυτήν. Την καταγγέλλεις, και παραιτείσαι.
Αν η ανώτερη αρχή (ο ΓΑΠ εν προκειμένω) του δώσει τη δυνατότητα και την ευχέρεια και τη δικαιοδοσία και την αρμοδιότητα να αλλάξει τη σάπια κατάσταση, τότε να μείνει, να προσπαθήσει, να μας λέει κάθε μέρα τι κάνει, και (εγώ τουλάχιστον) θα είμαι μαζί του. Νομίζω και πολλοί ακόμα. Κρίνοντας από το τι κάνει κάθε μέρα.
Αλλά με το να μένει και να μην κάνει κάτι, δεν επιβραβεύεται. Κακώς ΥΠΑΡΧΕΙ (σε αυτή τη θέση), εγώ δε θα καθόμουν.
Άρα καλώς κράζεται.
Αυτά.
ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μάγκες,
Άρα καλώς κράζεται.
Αυτά.
Οχι φίλε, δεν συνοψίζεις καλά.
το Άρα καλώς κράζεται. (αυτός και οι άλλοι) δεν είναι για αυτά που λες εσύ μόνο.
είναι ότι ενώ γνώριζαν διόριζαν (όλοι) και μόλις το καράβι βούλιαξε
αρχίσανε τα όργανα και ο τραγελαφικος κλαυσίγελος της αλήθειας "κοπρίτες"
οι "κοπρίτες" δεν είναι οι Δ/Υ αλλά αυτοί (πολιτικοί) που είναι και ηθικοί αυτουργοί.
και θέλανε ισόβιους ψήφους (όλοι όμως).
(συμφωνώ στο ότι οι Δ/Υ είναι υπεράριθμοι και κάποιοι δεν δουλεύουν κιόλα)
το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί ο Κ. Πάγκαλος (και οι άλλοι) να μιλάνε τώρα (αφού μας βουλιάξανε)
γιαυτό λοιπόν, καλώς κράζετε και πρέπει να αρπάξει και μερικές ψιλές (καλό θα του κάνει).