xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τελικα ποια ειναι τα καλυτερα μερη για γνωριμια.καιπου θα γνωρισουμετην πολυποθητη ωραια ρωσιδουλα!
ανάλογα για τι σχέση με μια Ρωσιδούλα για απλή σχέση η μιλάμε για ιερόδουλη?Τελικα ποια ειναι τα καλυτερα μερη για γνωριμια.καιπου θα γνωρισουμετην πολυποθητη ωραια ρωσιδουλα!
Τελικα ποια ειναι τα καλυτερα μερη για γνωριμια.καιπου θα γνωρισουμετην πολυποθητη ωραια ρωσιδουλα!
πριν ανοίξεις εδώ το θέμα ψάξε λίγο στο φόρουμ και θα βρεις ανάλογα θέματα πχ. τα στέκια που αράζουν κλπ.για κανονικη σχεση μιλαω.
επίσης της Κυριακές αν πάρεις με αυτοκίνητο την διαδρομή από Άγιο Στέφανο προς Κάτω Κηφισιά γύρω στης 9 το πρωί σου δίνεται η ευκαιρία αν έχεις αυτοκίνητο να φορτώσεις από καμιά στάση του λεωφορείου καμιά που κάνει το ρεπό της και πάει για το κέντρο.
δεν μιλάμε για ιερόδουλη το παλικάρι την ψάχνει για σοβαρή σχέση.Ελα ρε τοσο ευκολα και απλα μπορεις να φορτωσεις αλλοδαπη γκομενα?και μαλιστα ιεροδουλη?Γενικα πιστευω οτι δεν νομιζω οτι ανοιγονται και τοσο απλα και ευκολα ουτε κανεις γνωριμια μαζι τους αν δεν εισαι σε καπιο κυκλωμα...ποσο μαλλον αμα μιλαμε για αλλοδαπες ιεροδουλες...
δεν μιλάμε για ιερόδουλη το παλικάρι την ψάχνει για σοβαρή σχέση.
εχω ακουσει για κατι κλαμπ που παιζουν πολλεs ρωσιδεs.ξερει κανειs?
φίλε μου έχει αρκετά μαγαζιά που μπορείς να γνωρίσεις Ρωσίδες ( ρεστοράν καφέ κλαμπ κλπ) αλλά μπορεί καμιά φορά εκεί να σε βγάλουν και να κοιτάς τα ραδίκια ανάποδα.και να παιζει θα εχουν πλακωσει ολοι οι λιγουρηδες Ελληνες.
φίλε μου έχει αρκετά μαγαζιά που μπορείς να γνωρίσεις Ρωσίδες ( ρεστοράν καφέ κλαμπ κλπ) αλλά μπορεί καμιά φορά εκεί να σε βγάλουν και να κοιτάς τα ραδίκια ανάποδα.
γιατί μπορεί να κόβεις καμιά γκόμενα ξέμπαρκη εκεί μέσα αλλά να σε πάρει μάτι κανείς Ρώσος στραβά ότι καμακιάζεις την δικιά του και εκεί δεν έχει να σου πει φίλε μπαρντόν το κορίτσι συνοδεύεται.Δηλαδη τι ενοεις?Να σε καθαρισουν?για ποιο λογο?
γιατί μπορεί να κόβεις καμιά γκόμενα ξέμπαρκη εκεί μέσα αλλά να σε πάρει μάτι κανείς Ρώσος στραβά ότι καμακιάζεις την δικιά του και εκεί δεν έχει να σου πει φίλε μπαρντόν το κορίτσι συνοδεύεται.
ρε φίλε εσύ τώρα την ψάχνεις κατά εκεί μεριά εγώ με της Ρωσίδες και της Βουλγάρες από την 15ετή ενασχόληση μου με το σπορ στον επόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης θα αναλάβω το εξωτερικών.ενταξει ρε.πολυ στραβα το πηρατε το θεμα.δλδ εσαs
δεν σαs αρεσουν?οι θελετε ελληνιδα πατσαβουρα.
Δεν θα παs σε πιασμενη εννοειται,σε ελευθερη θα παs.