πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.961
- Πόντοι
- 12.056
εγω ξερω παντρεμενη που γαμιεται χωρις ο χαλβας να εχει παρει χαμπαριΈλα ρε μαν....
εγω ξερω παντρεμενη που γαμιεται χωρις ο χαλβας να εχει παρει χαμπαριΈλα ρε μαν....
Φίλε μου την είχα πάρει 3-4 φορές... Απλά η κοπέλα ήταν απίστευτη... Παντρεμένη τώρα στην Ιθάκη με ιδιοκτήτη ξενοδοχείου
Όχι φίλε! Μαρίνα Ουκρανή! Ερχόταν Ελλάδα για αρπαχτές. Είχε studio ομορφιάς στην Ουκρανία αν δεν κάνω λάθοςΜιλάς για την Μαρίνα 60;
Την Jessi δεν την είχα πάρει... Αλλά η Daniela απλά άλογο.....Καλά θυμάμαι οτι ήταν φίλη με την Jessi? Έχω ακόμα το τηλέφωνο της αποθηκευμένο! ΛΟΛ
Ωραίο μωρό... Έδινε κώλο φουλ.... Είχε μια φίλη Ουκρανή αλλά δεν θυμάμαι πως την έλεγαν... Τις είχα πάρει παρέα....Όχι φίλε! Μαρίνα Ουκρανή! Ερχόταν Ελλάδα για αρπαχτές. Είχε studio ομορφιάς στην Ουκρανία αν δεν κάνω λάθος
τώρα man της την γάμησες....Φίλε μου την είχα πάρει 3-4 φορές... Απλά η κοπέλα ήταν απίστευτη... Παντρεμένη τώρα στην Ιθάκη με ιδιοκτήτη ξενοδοχείου
και εγω ξερω αλλα οχι βιζιτα....αυτο ειναι μεγαλο μουσι!!!!!!εγω ξερω παντρεμενη που γαμιεται χωρις ο χαλβας να εχει παρει χαμπαρι
πιστευεις οτι υπαρχει κοπελα του χωρου που κανει ραντεβου και ο δικος της απλα δεν ξερει τιποτα???...τι εννοεις αδερφε?
Άντε να την βρεις που είναι και με ποιον... Λες και δεν θα ξέρει αυτός που την παντρεύτηκε τι δουλειά έκανετώρα man της την γάμησες....
λένε τέτοια πράγματα?
λέει ξενοδόχος στην Ι.... , το μέρος είναι μικρό....Άντε να την βρεις που είναι και με ποιον... Λες και δεν θα ξέρει αυτός που την παντρεύτηκε τι δουλειά έκανε
ουτε εγω μιλησα για επαγγελματια φιλεκαι εγω ξερω αλλα οχι βιζιτα....αυτο ειναι μεγαλο μουσι!!!!!!
Σε γενικές γραμμές ήταν καλό το Μιλφ. Λίγο διεκπεραιωτική, αλλά οκ, δεν είχα και την σημερινή εμπειρία τότε.Την Jessi δεν την είχα πάρει... Αλλά η Daniela απλά άλογο.....
οχι βεβαιαπιστευεις οτι υπαρχει κοπελα του χωρου που κανει ραντεβου και ο δικος της απλα δεν ξερει τιποτα???...
Είπα και εγώ!!!!!!οχι βεβαια