Έλα ρε μαν.... εγω ξερω παντρεμενη που γαμιεται χωρις ο χαλβας να εχει παρει χαμπαρι
πολυζωης Ανώτατος Εγγρ. 30 Ιουν 2018 Μηνύματα 13.903 Κριτικές 2 Like 78.167 Πόντοι 12.056 Δευτέρα στις 13:21 #141 pastelios έγραψε: Έλα ρε μαν.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω ξερω παντρεμενη που γαμιεται χωρις ο χαλβας να εχει παρει χαμπαρι
pastelios έγραψε: Έλα ρε μαν.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω ξερω παντρεμενη που γαμιεται χωρις ο χαλβας να εχει παρει χαμπαρι
S Stroked Ενεργό Μέλος Εγγρ. 21 Φεβ 2006 Μηνύματα 33 Κριτικές 3 Like 239 Πόντοι 280 Δευτέρα στις 13:24 #142 Rooof έγραψε: Φίλε μου την είχα πάρει 3-4 φορές... Απλά η κοπέλα ήταν απίστευτη... Παντρεμένη τώρα στην Ιθάκη με ιδιοκτήτη ξενοδοχείου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλά θυμάμαι οτι ήταν φίλη με την Jessi? Έχω ακόμα το τηλέφωνο της αποθηκευμένο! ΛΟΛ
Rooof έγραψε: Φίλε μου την είχα πάρει 3-4 φορές... Απλά η κοπέλα ήταν απίστευτη... Παντρεμένη τώρα στην Ιθάκη με ιδιοκτήτη ξενοδοχείου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλά θυμάμαι οτι ήταν φίλη με την Jessi? Έχω ακόμα το τηλέφωνο της αποθηκευμένο! ΛΟΛ
t77777 Μέλος Εγγρ. 12 Σεπ 2012 Μηνύματα 198 Like 351 Πόντοι 21 Δευτέρα στις 13:46 #143 alexandros 85 έγραψε: Μιλάς για την Μαρίνα 60; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Όχι φίλε! Μαρίνα Ουκρανή! Ερχόταν Ελλάδα για αρπαχτές. Είχε studio ομορφιάς στην Ουκρανία αν δεν κάνω λάθος
alexandros 85 έγραψε: Μιλάς για την Μαρίνα 60; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Όχι φίλε! Μαρίνα Ουκρανή! Ερχόταν Ελλάδα για αρπαχτές. Είχε studio ομορφιάς στην Ουκρανία αν δεν κάνω λάθος
R Rooof Ενεργό Μέλος Εγγρ. 19 Αυγ 2024 Μηνύματα 104 Κριτικές 6 Like 1.362 Πόντοι 481 Δευτέρα στις 13:55 #144 Stroked έγραψε: Καλά θυμάμαι οτι ήταν φίλη με την Jessi? Έχω ακόμα το τηλέφωνο της αποθηκευμένο! ΛΟΛ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Την Jessi δεν την είχα πάρει... Αλλά η Daniela απλά άλογο.....
Stroked έγραψε: Καλά θυμάμαι οτι ήταν φίλη με την Jessi? Έχω ακόμα το τηλέφωνο της αποθηκευμένο! ΛΟΛ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Την Jessi δεν την είχα πάρει... Αλλά η Daniela απλά άλογο.....
A akalyptoss Μέλος Εγγρ. 5 Ιαν 2025 Μηνύματα 62 Like 100 Πόντοι 0 Δευτέρα στις 13:55 #145 Ξανθη από athens diva που παίζει? Γτ σίγουρα κάπου παίζει
R Rooof Ενεργό Μέλος Εγγρ. 19 Αυγ 2024 Μηνύματα 104 Κριτικές 6 Like 1.362 Πόντοι 481 Δευτέρα στις 13:56 #146 t77777 έγραψε: Όχι φίλε! Μαρίνα Ουκρανή! Ερχόταν Ελλάδα για αρπαχτές. Είχε studio ομορφιάς στην Ουκρανία αν δεν κάνω λάθος Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ωραίο μωρό... Έδινε κώλο φουλ.... Είχε μια φίλη Ουκρανή αλλά δεν θυμάμαι πως την έλεγαν... Τις είχα πάρει παρέα....
t77777 έγραψε: Όχι φίλε! Μαρίνα Ουκρανή! Ερχόταν Ελλάδα για αρπαχτές. Είχε studio ομορφιάς στην Ουκρανία αν δεν κάνω λάθος Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ωραίο μωρό... Έδινε κώλο φουλ.... Είχε μια φίλη Ουκρανή αλλά δεν θυμάμαι πως την έλεγαν... Τις είχα πάρει παρέα....
G gejgi Σπουδαίος Εγγρ. 1 Μαΐ 2009 Μηνύματα 1.433 Κριτικές 13 Like 2.092 Πόντοι 3.425 Δευτέρα στις 14:03 #147 Rooof έγραψε: Φίλε μου την είχα πάρει 3-4 φορές... Απλά η κοπέλα ήταν απίστευτη... Παντρεμένη τώρα στην Ιθάκη με ιδιοκτήτη ξενοδοχείου Κλικ για ολόκληρη προβολή... τώρα man της την γάμησες.... λένε τέτοια πράγματα?
Rooof έγραψε: Φίλε μου την είχα πάρει 3-4 φορές... Απλά η κοπέλα ήταν απίστευτη... Παντρεμένη τώρα στην Ιθάκη με ιδιοκτήτη ξενοδοχείου Κλικ για ολόκληρη προβολή... τώρα man της την γάμησες.... λένε τέτοια πράγματα?
P pastelios Σπουδαίος Εγγρ. 5 Ιουλ 2021 Μηνύματα 4.026 Κριτικές 17 Like 10.928 Πόντοι 3.296 Δευτέρα στις 14:06 #148 πολυζωης έγραψε: εγω ξερω παντρεμενη που γαμιεται χωρις ο χαλβας να εχει παρει χαμπαρι Κλικ για ολόκληρη προβολή... και εγω ξερω αλλα οχι βιζιτα....αυτο ειναι μεγαλο μουσι!!!!!!
πολυζωης έγραψε: εγω ξερω παντρεμενη που γαμιεται χωρις ο χαλβας να εχει παρει χαμπαρι Κλικ για ολόκληρη προβολή... και εγω ξερω αλλα οχι βιζιτα....αυτο ειναι μεγαλο μουσι!!!!!!
P pastelios Σπουδαίος Εγγρ. 5 Ιουλ 2021 Μηνύματα 4.026 Κριτικές 17 Like 10.928 Πόντοι 3.296 Δευτέρα στις 14:07 #149 adesmeftostypos έγραψε: τι εννοεις αδερφε? Κλικ για ολόκληρη προβολή... πιστευεις οτι υπαρχει κοπελα του χωρου που κανει ραντεβου και ο δικος της απλα δεν ξερει τιποτα???...
adesmeftostypos έγραψε: τι εννοεις αδερφε? Κλικ για ολόκληρη προβολή... πιστευεις οτι υπαρχει κοπελα του χωρου που κανει ραντεβου και ο δικος της απλα δεν ξερει τιποτα???...
R Rooof Ενεργό Μέλος Εγγρ. 19 Αυγ 2024 Μηνύματα 104 Κριτικές 6 Like 1.362 Πόντοι 481 Δευτέρα στις 14:09 #150 gejgi έγραψε: τώρα man της την γάμησες.... λένε τέτοια πράγματα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Άντε να την βρεις που είναι και με ποιον... Λες και δεν θα ξέρει αυτός που την παντρεύτηκε τι δουλειά έκανε
gejgi έγραψε: τώρα man της την γάμησες.... λένε τέτοια πράγματα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Άντε να την βρεις που είναι και με ποιον... Λες και δεν θα ξέρει αυτός που την παντρεύτηκε τι δουλειά έκανε
G gejgi Σπουδαίος Εγγρ. 1 Μαΐ 2009 Μηνύματα 1.433 Κριτικές 13 Like 2.092 Πόντοι 3.425 Δευτέρα στις 14:11 #151 Rooof έγραψε: Άντε να την βρεις που είναι και με ποιον... Λες και δεν θα ξέρει αυτός που την παντρεύτηκε τι δουλειά έκανε Κλικ για ολόκληρη προβολή... λέει ξενοδόχος στην Ι.... , το μέρος είναι μικρό.... μπορεί εύκολα κάποιος από την περιοχή που το διαβάσει να καταλάβει για ποια μιλάει θέλει λίγο προσοχή....πρέπει να σκεφτόμαστε μην εκθέσουμε το άτομο
Rooof έγραψε: Άντε να την βρεις που είναι και με ποιον... Λες και δεν θα ξέρει αυτός που την παντρεύτηκε τι δουλειά έκανε Κλικ για ολόκληρη προβολή... λέει ξενοδόχος στην Ι.... , το μέρος είναι μικρό.... μπορεί εύκολα κάποιος από την περιοχή που το διαβάσει να καταλάβει για ποια μιλάει θέλει λίγο προσοχή....πρέπει να σκεφτόμαστε μην εκθέσουμε το άτομο
πολυζωης Ανώτατος Εγγρ. 30 Ιουν 2018 Μηνύματα 13.903 Κριτικές 2 Like 78.167 Πόντοι 12.056 Δευτέρα στις 14:20 #152 pastelios έγραψε: και εγω ξερω αλλα οχι βιζιτα....αυτο ειναι μεγαλο μουσι!!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ουτε εγω μιλησα για επαγγελματια φιλε
pastelios έγραψε: και εγω ξερω αλλα οχι βιζιτα....αυτο ειναι μεγαλο μουσι!!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ουτε εγω μιλησα για επαγγελματια φιλε
S Stroked Ενεργό Μέλος Εγγρ. 21 Φεβ 2006 Μηνύματα 33 Κριτικές 3 Like 239 Πόντοι 280 Δευτέρα στις 17:06 #153 Rooof έγραψε: Την Jessi δεν την είχα πάρει... Αλλά η Daniela απλά άλογο..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σε γενικές γραμμές ήταν καλό το Μιλφ. Λίγο διεκπεραιωτική, αλλά οκ, δεν είχα και την σημερινή εμπειρία τότε.
Rooof έγραψε: Την Jessi δεν την είχα πάρει... Αλλά η Daniela απλά άλογο..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Σε γενικές γραμμές ήταν καλό το Μιλφ. Λίγο διεκπεραιωτική, αλλά οκ, δεν είχα και την σημερινή εμπειρία τότε.
A adesmeftostypos Μέλος Εγγρ. 20 Φεβ 2024 Μηνύματα 183 Like 305 Πόντοι 21 Δευτέρα στις 18:12 #154 pastelios έγραψε: πιστευεις οτι υπαρχει κοπελα του χωρου που κανει ραντεβου και ο δικος της απλα δεν ξερει τιποτα???... Κλικ για ολόκληρη προβολή... οχι βεβαια
pastelios έγραψε: πιστευεις οτι υπαρχει κοπελα του χωρου που κανει ραντεβου και ο δικος της απλα δεν ξερει τιποτα???... Κλικ για ολόκληρη προβολή... οχι βεβαια
P pastelios Σπουδαίος Εγγρ. 5 Ιουλ 2021 Μηνύματα 4.026 Κριτικές 17 Like 10.928 Πόντοι 3.296 Δευτέρα στις 18:14 #155 adesmeftostypos έγραψε: οχι βεβαια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Είπα και εγώ!!!!!!