Λοιπόν για να τελειώνουμε στο επί προσωπικού που εσύ το ξεκίνησες , και για να δεις το πόσο κολλημένος και το πόσο μαλάκας είσαι , κάτσε και διάβασε με προσοχή .
Καταρχήν προσωπικά είμαι άθεος , και εσύ ,σαν κολλημένος που ψάχνεις για αντιπάλους και εχθρούς, με βαπτίζεις με το ζόρι χριστιανό. Τόσο μαλάκας είσαι
Παρακάτω .Στα αρχίδια μου το εάν την μεγάλη παρασκευή [για αυτούς μεγάλη παρασκευή και όχι για εμένα ] οι όντως χριστιανοί δεν τρώνε κρέας . Στα αρχίδια μου το εάν οι ψησταριές ψήνουν , και στα αρχίδια μου το εάν την σαρακοστή τα κρεοπωλεία πωλούν κρέας .
Παρακάτω . Είμαι άθεος δεν νηστεύω , αλλά ταυτόχρονα δεν νιώθω να απειλούμαι , η να προσβάλλομαι , λόγο του ότι ο χριστιανός νηστεύει , η λόγο του ότι είναι χριστιανός ,και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο , να πάω την μεγάλη παρασκευή , να στήσω μια ψησταριά , και με σκοπό να τον προκαλέσω για να ξεκατινιαστούμε Απλά στα αρχίδια μου .
Παρακάτω Επίσης στα αρχίδια του , έχει γραμμένο και ο όντως χριστιανός [ και όχι ο δήθεν ] το εάν είμαι άθεος η όχι , και το αν νηστεύω η όχι , όπως στα αρχίδια του έχει γραμμένα και τα κρεοπωλεία που πωλούν κρέας την σαρακοστή κτλ κτλ κτλ
Είμαι όντως άθεος ρε Δεν είμαι ούτε αντί χριστιανός ούτε αντί μουσουλμάνος , ούτε αντί βουδιστής η ότι άλλο , ούτε κομπλεξικος φασίστας με την βιτρίνα του δήθεν άθεου , η του δήθεν χριστιανου η του βιγκαν η του μιγκαν