HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
Δεν ήξερα ότι ο τύπος Μπουγάς ονομάζεται και Πλανητάρχης.
Δεν ήξερα ότι ο τύπος Μπουγάς ονομάζεται και Πλανητάρχης.
Έχουν γίνει όλοι και όλες πολύ ευαισθητουληδες. Επιλεκτικά όμως. Οταν ξεφτιλιζουν τονλευκό, ετεροφυλο, χριστιανοδεξιο, φασιστα, ρατσιστη άντρα, όπως έκανε η μισανδρη καμπάνια του #metoo, τότε ολοι χειροκροτουν και επιβραβεύουν. Τρανό παράδειγμα τα σποτάκια της Lacta. Ρε δεν πάνε να γαμηθουν τα μουνοπανα.
Μην το λες...Επαρχια εχει μονο jumbo, οποτε ειναι σχεδον μονοπωλειο.
Μια χαρα θα πουλαει το jumbo.
Πλέον ως Έλληνας στην Σελήνη μπορεί να ονομάζεται και ΣέλληναςΔεν ήξερα ότι ο τύπος Μπουγάς ονομάζεται και Πλανητάρχης.
επιτυχημενη ειναι η διαφημιση που κανει ντορο, οχι αυτη που αρεσει σε σενα...Ως πάντα οι διαφημίσεις του jumbo ανοίκουν στον κάλαθο των αχρήστων !
Mπουγας και Πλανηταρχης πάνε μαζί ΠΑΝΤΑ!Δεν ήξερα ότι ο τύπος Μπουγάς ονομάζεται και Πλανητάρχης.
μπερδεύεις βεγκαν με άθεους, εγώ έχω να φάω κρέας 25 χρόνια και δεν κάνω όλα τα υπόλοιπα που λες.Πριν κάτι χρόνια κάποιος δεν είχε κάνει ιβεντ στο φεισμπουκ ,για ψησταριές τη μεγάλη Παρασκευή; Δεν είδα κανέναν μαγκιτη εναλλακτικό να λέει για αλκοολ στη μεκκα με γουρουνοπουλα
Όλα αυτά τα πουστρακια, μισούν την οικογένεια ,μισούν τη χώρα τους (ας τους στείλουμε Αφρική να μην έχουν να φάνε),τα έθιμα του τόπου τους και αποθεώνουν επαγγελματίες εγκληματίες που τους θέλουν με τα εκατομμύρια στη χώρα μας.
Πάνω από όλα είναι ναρκισιστες που λέει και ο Πιτερσον.
Τύπε είσαι η εξαίρεση. Και εγώ έχω μια ξαδέρφη βιγκαν σαν εσένα.μπερδεύεις βεγκαν με άθεους, εγώ έχω να φάω κρέας 25 χρόνια και δεν κάνω όλα τα υπόλοιπα που λες.
Φίλε δικαιωματιστη, επιλεκτικε ευαισθητουλη, αριστεροφασιστα, μπονομπο, υποτακτικε, μάθε ότι το να βάζεις ταμπέλες είναι ο μεγαλύτερος φασισμός. Εάν θεωρείς τον εαυτό σου αριστερό, προοδευτικό, δημοκράτη και φιλάνθρωπο, κοιμάσαι ύπνο βαθύ. Δεν εισαι. Είσαι πολύ χειρότερος από αυτούς που κατηγορείς. Εάν κάποτε καταφέρεις και βγάλεις τα ΜΩΒ γυαλάκια και δεις την πραγματικότητα και το δίκαιο, μπορεί από υποκείμενο να αναβαθμιστεις σε άντρα. Αντε γειά τώρα.στο φτιαξα wigga
οπως ειπε και ο αλλος πριν. βιγκαν και τζαμπο δε πανε μαζι!!! ισως χασει τους δηθεν βιγκαν, ξερεις αυτους που θα δηλωνουν οπου βρεθουν ειμαι βιγκαν χαρηκα!Ναι ναι 100000% θα χάσει το τζίρο
Όπως έχασε με το eshop στην καραντίνα
Όπως έχασε και καλά για τις αντίξοες εργασιακές συνθήκες
Όπως έχασε και καλά για τις κινεζιες "ενώ έχουμε ελληνικά"
Όπως έχασε και με την Αντζελα λογω meetoo
Δηλαδή ΠΟΤΕΣ
Ο Βακακης σας γλενταει 365 μέρες το χρόνο και εμείς ειμαστε μια τρίχα από τ αρχιδια του όλοι μαζι
καθε χρονο γινονται αυτα τα ιβεντ! επισης παραδοξως ειτε εχει ειτε δεν εχει ιβεντ μια χαρα δουλευουν οι ταβερνες και τα γυραδικα μεγαλη παρασκευη. απλα σας ενοχλει οταν σας το λενε!!! γιατι δε κραζεις κανεναν μαζι και τον εαυτο σου που δεν νηστευεις ενω ειναι σαρακοστη επιλεκτικε χριστιανε αλακαρτ?Πριν κάτι χρόνια κάποιος δεν είχε κάνει ιβεντ στο φεισμπουκ ,για ψησταριές τη μεγάλη Παρασκευή; Δεν είδα κανέναν μαγκιτη εναλλακτικό να λέει για αλκοολ στη μεκκα με γουρουνοπουλα
Όλα αυτά τα πουστρακια, μισούν την οικογένεια ,μισούν τη χώρα τους (ας τους στείλουμε Αφρική να μην έχουν να φάνε),τα έθιμα του τόπου τους και αποθεώνουν επαγγελματίες εγκληματίες που τους θέλουν με τα εκατομμύρια στη χώρα μας.
Πάνω από όλα είναι ναρκισιστες που λέει και ο Πιτερσον.
Τύπε εξυπνάκιακαθε χρονο γινονται αυτα τα ιβεντ! επισης παραδοξως ειτε εχει ειτε δεν εχει ιβεντ μια χαρα δουλευουν οι ταβερνες και τα γυραδικα μεγαλη παρασκευη. απλα σας ενοχλει οταν σας το λενε!!! γιατι δε κραζεις κανεναν μαζι και τον εαυτο σου που δεν νηστευεις ενω ειναι σαρακοστη επιλεκτικε χριστιανε αλακαρτ?
Απαντήσεις στα γεγονότα χρειάζονται και όχι εικασίες.... Μπορεί κανείς από τους so called ιδεαλιστές να δώσει αληθινές εξηγήσεις ????ΝΔ η' Χρυση Αυγη ?
εχετε κι επιχειρηματα !
Τυπε, αυτός είναι ΤΟ. Δε θέλει να γίνει άντρας.Φίλε δικαιωματιστη, επιλεκτικε ευαισθητουλη, αριστεροφασιστα, μπονομπο, υποτακτικε, μάθε ότι το να βάζεις ταμπέλες είναι ο μεγαλύτερος φασισμός. Εάν θεωρείς τον εαυτό σου αριστερό, προοδευτικό, δημοκράτη και φιλάνθρωπο, κοιμάσαι ύπνο βαθύ. Δεν εισαι. Είσαι πολύ χειρότερος από αυτούς που κατηγορείς. Εάν κάποτε καταφέρεις και βγάλεις τα ΜΩΒ γυαλάκια και δεις την πραγματικότητα και το δίκαιο, μπορεί από υποκείμενο να αναβαθμιστεις σε άντρα. Αντε γειά τώρα.
Ούτε αυτούς δε θα χάσει γιατί ο μουστακας είναι ακριβός.οπως ειπε και ο αλλος πριν. βιγκαν και τζαμπο δε πανε μαζι!!! ισως χασει τους δηθεν βιγκαν, ξερεις αυτους που θα δηλωνουν οπου βρεθουν ειμαι βιγκαν χαρηκα!