Νέα

Τα Jumbo εξόργισαν τους vegans - Αντιδράσεις για την πασχαλινή διαφήμιση με τον Μπουγά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά θεωρείτε την πιο καλτ πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo τα τελευταία έτη;;;;

• #1 Η Lady Άντζελα (2016)

• #2 Η Κατερίνα Στανίση στον ρόλο της νονάς (2013)

• #3 «Κράζεις; Θαυμάζεις!» (2015)

• #4 «Σφάξ’τη Σφάξ’τη, την προβατίνα Σφάξ’τη» (2014)

• #5 Ο καραγκιόζης που βρίσκει καταφύγιο στο Jumbo (2010)

• #6 «Γιατί έχεις τα Jumbo πλάι σου» (2011)

• #7 Γαϊτάνος «Μένουμε Σπίτι» (2019)

• #8 Μπουγάς «Φεγγάρι μου» (2023)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
Έχουν γίνει όλοι και όλες πολύ ευαισθητουληδες. Επιλεκτικά όμως. Οταν ξεφτιλιζουν τον λευκό, ετεροφυλο, χριστιανο δεξιο, φασιστα, ρατσιστη άντρα, όπως έκανε η μισανδρη καμπάνια του #metoo, τότε ολοι χειροκροτουν και επιβραβεύουν. Τρανό παράδειγμα τα σποτάκια της Lacta. Ρε δεν πάνε να γαμηθουν τα μουνοπανα.

στο φτιαξα wigga

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εκεί μάλλον πάει και το bye bye bunny το έχω ξανά αναφέρει

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δεν ήξερα ότι ο τύπος Μπουγάς ονομάζεται και Πλανητάρχης.
Πλέον ως Έλληνας στην Σελήνη μπορεί να ονομάζεται και Σέλληνας :rockon:

melies.0.jpg

Georges Méliès‘s 1902 film A Trip to the Moon

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Ως πάντα οι διαφημίσεις του jumbo ανοίκουν στον κάλαθο των αχρήστων !
επιτυχημενη ειναι η διαφημιση που κανει ντορο, οχι αυτη που αρεσει σε σενα...
ουτε αν ταιριαζει με την αισθητικη σου,
ρε μπας κ εισαι βιγκαν?

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Άντε και του χρόνου ναμαστε καλά, να έχουμε φράγκα να πλερώσουμε τον
Νότη Σφακιανάκη να πάμε στον Άρη:

Τζαμπο μου, απόψε πάλι νίκησες
Και την καρδιά μου λύγισες
Τζάμπο μου
Τζάμπα μου φτιαγμένο από πηλό
Τζάμπα μου
Κάνεις ό, τι θέλεις το μυαλό
Τζάμπο μου......

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
Πριν κάτι χρόνια κάποιος δεν είχε κάνει ιβεντ στο φεισμπουκ ,για ψησταριές τη μεγάλη Παρασκευή; Δεν είδα κανέναν μαγκιτη εναλλακτικό να λέει για αλκοολ στη μεκκα με γουρουνοπουλα

Όλα αυτά τα πουστρακια, μισούν την οικογένεια ,μισούν τη χώρα τους (ας τους στείλουμε Αφρική να μην έχουν να φάνε),τα έθιμα του τόπου τους και αποθεώνουν επαγγελματίες εγκληματίες που τους θέλουν με τα εκατομμύρια στη χώρα μας.

Πάνω από όλα είναι ναρκισιστες που λέει και ο Πιτερσον.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.036
Πόντοι
456
Πριν κάτι χρόνια κάποιος δεν είχε κάνει ιβεντ στο φεισμπουκ ,για ψησταριές τη μεγάλη Παρασκευή; Δεν είδα κανέναν μαγκιτη εναλλακτικό να λέει για αλκοολ στη μεκκα με γουρουνοπουλα

Όλα αυτά τα πουστρακια, μισούν την οικογένεια ,μισούν τη χώρα τους (ας τους στείλουμε Αφρική να μην έχουν να φάνε),τα έθιμα του τόπου τους και αποθεώνουν επαγγελματίες εγκληματίες που τους θέλουν με τα εκατομμύρια στη χώρα μας.

μπερδεύεις βεγκαν με άθεους, εγώ έχω να φάω κρέας 25 χρόνια και δεν κάνω όλα τα υπόλοιπα που λες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
μπερδεύεις βεγκαν με άθεους, εγώ έχω να φάω κρέας 25 χρόνια και δεν κάνω όλα τα υπόλοιπα που λες.
Τύπε είσαι η εξαίρεση. Και εγώ έχω μια ξαδέρφη βιγκαν σαν εσένα.

Οι κινηματίες όμως είναι οι τύποι με τα μωβ μαλλιά , άθεοι και φεμιναζι συνήθως

kkgg

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
1
Οι διαφημίσεις του JUMBO είναι γνωστό ότι αποτελούν υλικό τουλάχιστον απο τον σκουπιδότοπο της Φυλής.
Αλλά και οι vegans έχουν καταντήσει αηδία σκέτη...αυτό με το ζόρι να επιβάλλω την άποψη μου ..που ΕΓΩ θεωρώ σωστή, με ξεπερνάει ειναι απόλυτα εγωιστικό και φασιστικό...

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Φίλε δικαιωματιστη, επιλεκτικε ευαισθητουλη, αριστεροφασιστα, μπονομπο, υποτακτικε, μάθε ότι το να βάζεις ταμπέλες είναι ο μεγαλύτερος φασισμός. Εάν θεωρείς τον εαυτό σου αριστερό, προοδευτικό, δημοκράτη και φιλάνθρωπο, κοιμάσαι ύπνο βαθύ. Δεν εισαι. Είσαι πολύ χειρότερος από αυτούς που κατηγορείς. Εάν κάποτε καταφέρεις και βγάλεις τα ΜΩΒ γυαλάκια και δεις την πραγματικότητα και το δίκαιο, μπορεί από υποκείμενο να αναβαθμιστεις σε άντρα. Αντε γειά τώρα.

• Like
Αντιδράσεις: dem

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
Ναι ναι 100000% θα χάσει το τζίρο
Όπως έχασε με το eshop στην καραντίνα
Όπως έχασε και καλά για τις αντίξοες εργασιακές συνθήκες
Όπως έχασε και καλά για τις κινεζιες "ενώ έχουμε ελληνικά"
Όπως έχασε και με την Αντζελα λογω meetoo
Δηλαδή ΠΟΤΕΣ
Ο Βακακης σας γλενταει 365 μέρες το χρόνο και εμείς ειμαστε μια τρίχα από τ αρχιδια του όλοι μαζι
οπως ειπε και ο αλλος πριν. βιγκαν και τζαμπο δε πανε μαζι!!! ισως χασει τους δηθεν βιγκαν, ξερεις αυτους που θα δηλωνουν οπου βρεθουν ειμαι βιγκαν χαρηκα!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356

καθε χρονο γινονται αυτα τα ιβεντ! επισης παραδοξως ειτε εχει ειτε δεν εχει ιβεντ μια χαρα δουλευουν οι ταβερνες και τα γυραδικα μεγαλη παρασκευη. απλα σας ενοχλει οταν σας το λενε!!! γιατι δε κραζεις κανεναν μαζι και τον εαυτο σου που δεν νηστευεις ενω ειναι σαρακοστη επιλεκτικε χριστιανε αλακαρτ?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
καθε χρονο γινονται αυτα τα ιβεντ! επισης παραδοξως ειτε εχει ειτε δεν εχει ιβεντ μια χαρα δουλευουν οι ταβερνες και τα γυραδικα μεγαλη παρασκευη. απλα σας ενοχλει οταν σας το λενε!!! γιατι δε κραζεις κανεναν μαζι και τον εαυτο σου που δεν νηστευεις ενω ειναι σαρακοστη επιλεκτικε χριστιανε αλακαρτ?
Τύπε εξυπνάκια

Δεν πιστεύω δε νηστεύω ποτέ

Τους δε μουσουλμάνους που δε τρώνε χοιρινό η δεν πίνουν τους θεωρώ βλάκες

Έχω όμως τη στοιχειώδη παιδεία να μη κοροϊδέψω ούτε τους μεν ουτε τους δε. Και δεν έχω τη ψευτομαγκιά αυτών που κοροϊδεύουν μόνο τους χριστιανούς γιατί είναι και καλά εναλλακτικοί η γιατί ξέρουν ότι οι αλαχακμπαρηδες θα τους πάρουν το κεφάλι

Γκεγκε μογγολακο μου ;

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.149
Πόντοι
2.646
Φίλε δικαιωματιστη, επιλεκτικε ευαισθητουλη, αριστεροφασιστα, μπονομπο, υποτακτικε, μάθε ότι το να βάζεις ταμπέλες είναι ο μεγαλύτερος φασισμός. Εάν θεωρείς τον εαυτό σου αριστερό, προοδευτικό, δημοκράτη και φιλάνθρωπο, κοιμάσαι ύπνο βαθύ. Δεν εισαι. Είσαι πολύ χειρότερος από αυτούς που κατηγορείς. Εάν κάποτε καταφέρεις και βγάλεις τα ΜΩΒ γυαλάκια και δεις την πραγματικότητα και το δίκαιο, μπορεί από υποκείμενο να αναβαθμιστεις σε άντρα. Αντε γειά τώρα.
Τυπε, αυτός είναι ΤΟ. Δε θέλει να γίνει άντρας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οπως ειπε και ο αλλος πριν. βιγκαν και τζαμπο δε πανε μαζι!!! ισως χασει τους δηθεν βιγκαν, ξερεις αυτους που θα δηλωνουν οπου βρεθουν ειμαι βιγκαν χαρηκα!
Ούτε αυτούς δε θα χάσει γιατί ο μουστακας είναι ακριβός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom