tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Για οσους δεν ξερουν το αθροισμα της ηλικιας των τραμουντανα και λακης ξεπερνα αρκετα τον αιωνα...
είναι πάνω από 70 ο λάκης ???????????????
Για οσους δεν ξερουν το αθροισμα της ηλικιας των τραμουντανα και λακης ξεπερνα αρκετα τον αιωνα...
...αυτή η κοντρα τελικά είχε θύμα, το Λάκη και όλους εμάς που τον χάσαμε...
είναι πάνω από 70 ο λάκης ???????????????
ρε παιδιά, μιλήστε όσοι ξέρετε, τι συνέβη?
έμφραγμα, μπανάρισμα, επιτέλους πείτε κάτι! :'(
Τι φταίω εγώ ρε τύπε, αφού έτσι έγινε!
Είχε ανοίξει νέο thread πριν λίγο αλλά του το σφουγγάρισαν και τον διέγραψαν!
Έγραφε τον πόνο του θεωρώντας ότι αδικήθηκε από τον Antistheni λέγοντας ότι ο tram τον απείλησε πρώτος και αυτός έπρεπε να πάρει το πράσινο παράσημο.
Στο τέλος έλεγε ζητώ την διαγραφή μου!
'ντάξει ρε πούστη μου... δεν έκανε και τίποτα καινούργιο... κάθε μέρα κλαιγόταν...
Καλημέρα σας.
Έτσι άρχισαν όλα:
Ε και; Μήπως ήταν η πρώτη φορα που ο Μακαριστός έγραφε τέτοια πράγματα; Αυτός σχεδόν καθημερινά, άρχιζε το δρομολόγιο του με ντού στην πλατεία εξαρχείων, όπου "καθάριζε" κάνα δυο γρόσες Ξ.Π.Γ., μετά κατηφόριζε Σωκράτους, Ευριπίδου, και στενά, οπου ξεκοίλιαζε 3-4 γρόσες πακιστανούς, και μετά, για να ηρεμήσει, μας πήδαγε τις μάνες.
Σιγά τα ωά, λοιπόν!!!
Ξεχάσατε τις αφοδεύσεις σε τάφους λίγο πριν επιστρέψει στην οικία - φρούριο.
R.I.P. lakis
οτι να ναι...λογιστης εισαι αδερφε?Θα είναι ο καταλύτης , στην αλυσιδωτή αντίδραση που θα ακολουθήσει ...
Το ... μήκος της άγνωστο ...
Το τελικό αποτέλεσμα, δεν μπορεί να είναι παρά η αναγέννηση της Ελλάδος και του Έθνους,
χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος.
Μπορεί να γίνουν κάποιες εκλογές, πιθανόν και κάποια αιματοχυσία (απαραίτητη κατά τη γνώμη μου)
αλλά δεν μπορεί να υπάρξει άλλη εξέλιξη ....
Τι ειπώθηκε σε κουβέντα κατά τον καφέ με φίλους γνώστες των οικονομικών και λογιστές ....
1)Ελ. Επαγγελματίας με κέρδη 20.000€ , ΦΟΡΟ ΚΑΠΟΥ 12.000€,
χωρίς υπερβολικής αξίας ΙΧΕ και σπίτι.
2) Ελ. Επαγγελματίας με κέρδη 20.000€ , φόρο από 15.000€ ως 22.000€
αν υπάρχουν υπερβολικού κυβισμού ΙΧΕ και ακριβά σπίτια .
3) Ελ. Επαγγελματίας , με ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΕΡΔΗ και σύζυγο επαγγελματία ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΕΡΔΗ,
ΦΟΡΟΣ ΚΑΠΟΥ 5.000€ , ΧΩΡΙΣ ΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΠΙΤΙΑ ....
4)Ελ . Επαγγελματίας , με σύζυγο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ με μηδενικά κέρδη και ακριβά σπίτια και ΙΧΕ,
φόρο κάπου 10.000€ με 15.000€ ......
Ζούμε στιγμές μαγικές,
που θα τις καταγράψει η ιστορία .
σιδερας ειναι τυπε ;)οτι να ναι...λογιστης εισαι αδερφε?
Χαίρεσαι εσύ ε;Καλημέρα σας.
Έτσι άρχισαν όλα:
Χαίρεσαι εσύ ε;
Επειδή διαγράφτηκε ένα εικονικό μέλος πέταξες από τη χαρά σου,κακόμοιρο η μόνη σου χαρά όλη την ημέρα ήταν που μπανάρανε τον τρολάκη.
Τελικά αυτό το site όντως πρέπει να κλείσει ;)