tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Κι' εσύ καραδοκείς σε κάθε νήμα για την εργολαβική υπεράσπιση της Συγκυβέρνησης βλέπω......
:-* :-* :-* :-*
καλημέρα ποντικομικρούλη…. :-*
Κι' εσύ καραδοκείς σε κάθε νήμα για την εργολαβική υπεράσπιση της Συγκυβέρνησης βλέπω......
Φαντασου να τους ψηφιζε κιολας...Κι' εσύ καραδοκείς σε κάθε νήμα για την εργολαβική υπεράσπιση της Συγκυβέρνησης βλέπω......
Σωστα, επρεπε να αγωνιά για την χρεωκοπία του...συγκινητική ανιδιοτέλεια....
αναμενόμενη όμως από άνθρωπο που αγωνιά μήπως το αφεντικό του δεν βγάζει πολλά λεφτά από αυτόν!
συγκινητική ανιδιοτέλεια....
αναμενόμενη όμως από άνθρωπο που αγωνιά μήπως το αφεντικό του δεν βγάζει πολλά λεφτά από αυτόν!
εννοω οτι αν αυτο που ειναι να πληρωσω φαινεται νορμαλ,δεν το ψαχνω καν....ούτε ένα τυπικό έλεγχο κάνεις αν αυτά που σου γράφουν είναι σύννομα ??
να το πώ στην διάδοχο του Θεοχάρη να σου στέλνει ένα κάθε μέρα
Παπάρα.λογικό δεν είναι ?? όσο περισσότερα βγάζει ο εργοδότης μου από την δουλειά μου τόσο περισσότερα κονομάω και εγώ ...
κουμουνιστης ειναι ο εργοδοτης σου?λογικό δεν είναι ?? όσο περισσότερα βγάζει ο εργοδότης μου από την δουλειά μου τόσο περισσότερα κονομάω και εγώ ...
Τοση ανεση??????????εννοω οτι αν αυτο που ειναι να πληρωσω φαινεται νορμαλ,δεν το ψαχνω καν....
τωρα αν ο ΕΝΦΙΑ ειναι 1000 ή 1500 ευρω το ιδιο μου κανει....αν μου ερχοταν κανα 5χιλιαρο τοτε θα το εψαχνα...
κουμουνιστης ειναι ο εργοδοτης σου?
οχι...απλα ο γαμημενος ο σαμαρας μου καιει το λιπος....Τοση ανεση??????????
Παπάρα.
Επρεπε να αγωνιζεσαι για την χρεωκοπια του.
Ώστε να σε απολυσει, να δυστυχήσεις, να βγεις στο δρομο και να σε κάνει πελατακι της η αριστερα...
λογικό δεν είναι ?? όσο περισσότερα βγάζει ο εργοδότης μου από την δουλειά μου τόσο περισσότερα κονομάω και εγώ ...
σιγα ρε στελεχαρα μην παιρνεις και ποσοστο απο τα καλωδια των δικτυωνόχι... πέρα από τον μισθό έχω και ποσοστά επί των τιμολογήσεων
οχι...απλα ο γαμημενος ο σαμαρας μου καιει το λιπος....
κανω υπομονη μεχρι να βαρεθει ο πουστης...
σιγα ρε στελεχαρα μην παιρνεις και ποσοστο απο τα καλωδια των δικτυων
αρα αγωνιάς για το δικό σου μερτικό.
όχι για το πόσα θα βγάλει από σένα το αφεντικό σου.
να τα λέμε σωστά.
ΠαΠακι, ο συντροφος αλεξης θα παει λεει και στην τηνο το 15αυγουστο.... για πρωθυπουργός το πάει ή για παπαδοπαίδι? θα χαλασει το ιματζ του κομματος με αυτα που κανειστιλάκι θα σε κάνει. ούτε ίχνος από λίπος!
για πε μια νεα υπηρεσια που σχεδιασες?δεν ασχολούμαι με επέκταση δικτύου... με σχεδιασμό και υλοποίηση νέων υπηρεσιών ασχολούμαι...