Νέα

Τα δεδομένα που προκύπτουν από το βίντεο Μπαλτάκου ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Εγώ πάλι θα σου πώ το εξής:

Eάν ανθρωποι όπως εγώ - που βγάζω φλύκταινες και μόνο στο άκουσμα της παπαρολογίας των μαύρων και κόκκινων φασιστών - αποφάσισαν να ψηφίσουν Παναγιώταρο στις Περιφερειακές εκλογές (ώς μήνημα "δεν τσιμπάμε μάγκες") ΣΚΕΨΟΥ τι θα γίνει γενικότερα ...

Έχω συζητήσει το θέμα μεταξύ καμπόσων "μη ούγκ" μετριοπαθών κεντρώων του κύκλου μου (μέχρι πρότινος αναποφάσιστων) και σε διαβεβαιώ ότι για λόγους αντίδρασης στην απόπειρα παρουσίασης του άσπρου σε μαύρο από Κόμματα και ΜΜΕ στην περίπτωση Σαμαρά/Μπαλτάκου σκέφτονται ΣΟΒΑΡΑ να ψηφίσουν Χ.Α. σε περιφερειακές ή/και ευρωεκλογές ...

Εγώ πάντως βλέπω την Χ.Α. στο 15% περίπου σε περιφερειακές Αττικής και ευρωεκλογές ... δυστυχώς ...
Η όλη σκέψη είναι λανθασμένη! Και επιπόλαιη. Αν δε μου αρέσει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο Συριζα κτλ δεν είναι μονόδρομος να ψηφίσω ψευτοεθνικιστές-ναζιστές. Υπάρχουν δεκάδες κόμματα. Κυνηγοί,Πειρατές κτλ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ετσι τυπε φασιστας και αυτος... Στην πυρα  :jerking: :jerking:
O Centrino δεν ειναι φασιστας, τον εχω παρακολουθησει.
Μου προκαλει απορια αυτο που διαβαζω εκ μερους του.
Κατα τα αλλα ψηφιζει κατι, το οποιο στο τελος λεει οτι θα παρει 15% "δυστυχως"...
Αν το ψηφιζει, γιατι τον στενοχωρει οτι θα παρει τοσο πολυ?

Επισκέπτης
Κατα τα αλλα ψηφιζει κατι, το οποιο στο τελος λεει οτι θα παρει 15% "δυστυχως"...
Αυτή η σκεψη θα επρεπε στ αληθεια να απασχολει την δεξια παραταξη... Η στραβος είναι ο γυαλος η στραβα αρμενίζετε...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η όλη σκέψη είναι λανθασμένη! Και επιπόλαιη. Αν δε μου αρέσει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο Συριζα κτλ δεν είναι μονόδρομος να ψηφίσω ψευτοεθνικιστές-ναζιστές. Υπάρχουν δεκάδες κόμματα. Κυνηγοί,Πειρατές κτλ.

Ο άνθρωπος σας λέει ότι θέλει να τιμωρήσει με την ψήφο του, όπως κάνει πάρα πολύς κόσμος κ εσείς του λέτε να ψηφίσει Πειρατές;
Ε μετά τι άλλο μένει να ειπωθεί;!  :S

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Λυπαμαι, αλλά εαν αποφασισες να ψηφισεις...Παναγιωταρο (!!) εξαιτιας του θεματος αυτου, τοτε απλα εψαχνες μια αφορμη για να απενοχοποιησεις την ηδη ειλημμενη επιλογη σου...

Για μένα το ζήτημα είναι το εξής:

Ένα μείζων κυβερνητικό στέλεχος οικειοθελώς ομολογεί - σε κατ ιδίαν συζήτηση - κυβερνητική παρέμβαση από 2 υπουργούς (με την ανοχή ή και παρότρυνση του πρωθυπουργού) για καθ υπαγόρευση προφυλάκιση εν ενεργεία βουλευτών ΧΩΡΙΣ να συντρέχουν οι κατά νόμο προϋποθέσεις. Υπαινίσεται μάλιστα πογκρόμ δικαστικών διώξεων με σκοπό την πολιτική εξόντωση κομματικών του αντιπάλων.

ΣΥΝΕΠΩΣ

Η κυβέρνηση/βουλή/δικαιοσύνη οφείλουν ώς εκ της θέσεως και ιδιότητας του δηλούντα να θεωρήσουν του συγκεκριμένους ισχυρισμούς ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ώς ΕΓΚΥΡΟΥΣ και ΙΣΧΥΡΟΥΣ και να τους διερευνήσουν. Εφόσον ΔΕΝ το κάνουν έχουμε τον ορισμό της Συγκάλυψης και της Συνταγματικής Εκτροπής.

ΑΡΑ

Στην περίπτωση αυτή "Όλοι είμαστε χρυσαυγίτες".

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.908
Πόντοι
366

Ένα μείζων κυβερνητικό στέλεχος οικειοθελώς ομολογεί - σε κατ ιδίαν συζήτηση - κυβερνητική παρέμβαση από 2 υπουργούς (με την ανοχή ή και παρότρυνση του πρωθυπουργού) για καθ υπαγόρευση προφυλάκιση εν ενεργεία βουλευτών ΧΩΡΙΣ να συντρέχουν οι κατά νόμο προϋποθέσεις. Υπαινίσεται μάλιστα πογκρόμ δικαστικών διώξεων με σκοπό την πολιτική εξόντωση κομματικών του αντιπάλων.

Από που αντλείς την βεβαιότητα ότι ο Μπαλτάκος στο βίντεο ομολογεί την αλήθεια και ότι απλώς δεν παπαρολογεί για να κρατάει "ζεστό" τον Κάσσι;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Από που αντλείς την βεβαιότητα ότι ο Μπαλτάκος στο βίντεο ομολογεί την αλήθεια και ότι απλώς δεν παπαρολογεί για να κρατάει "ζεστό" τον Κάσσι;

Δεν υπεισέρχομαι ΚΑΝ στο κατά πόσο ή όχι οι ισχυρισμοί του είναι αληθείς.

ΑΠΑΙΤΩ την διερεύνηση τους όμως, όπως η πολιτεία θα έκανε σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη περίπτωσή (άρση απορρήτου τηλεφώνων των 2 υπουργών και του πρωθυπουργού κτλ κτλ κτλ).

Και ενόσω αυτό ΔΕΝ συμβαίνει θεωρώ ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο συγκάλυψης και συνταγματικής εκτροπής με πολιτικές διώξεις υπό ποινικό μανδύα.

...και αυτό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την δοσμένη για μένα ύπαρξη εγκληματικών πυρήνων ΕΝΤΟΣ της χρυσής αυγής με την ανοχή, κατ ελάχιστο, της ηγετικής της ομάδας. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Επισκέπτης
Δεν υπεισέρχομαι ΚΑΝ στο κατά πόσο ή όχι οι ισχυρισμοί του είναι αληθείς.

ΑΠΑΙΤΩ την διερεύνηση τους όμως, όπως η πολιτεία θα έκανε σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη περίπτωσή (άρση απορρήτου τηλεφώνων των 2 υπουργών και του πρωθυπουργού κτλ κτλ κτλ).

Και ενόσω αυτό ΔΕΝ συμβαίνει θεωρώ ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο συγκάλυψης και συνταγματικής εκτροπής με πολιτικές διώξεις υπό ποινικό μανδύα.

...και αυτό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την δοσμένη για μένα ύπαρξη εγκληματικών πυρήνων ΕΝΤΟΣ της χρυσής αυγής με την ανοχή, κατ ελάχιστο, της ηγετικής της ομάδας. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Συμφωνω με ολο το ποστ.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

ΣΥΝΕΠΩΣ

Η κυβέρνηση/βουλή/δικαιοσύνη οφείλουν ώς εκ της θέσεως και ιδιότητας του δηλούντα να θεωρήσουν του συγκεκριμένους ισχυρισμούς ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ώς ΕΓΚΥΡΟΥΣ και ΙΣΧΥΡΟΥΣ και να τους διερευνήσουν. Εφόσον ΔΕΝ το κάνουν έχουμε τον ορισμό της Συγκάλυψης και της Συνταγματικής Εκτροπής.

ΑΡΑ

Στην περίπτωση αυτή "Όλοι είμαστε χρυσαυγίτες".

Όταν στα προηγούμενα χρόνια οι ΧΑτες ήταν χρήσιμοι για να τσακίζουν τους αναρχοκομμουνιστές και τους μαύρους (βλέπε δηλώσεις Ταμήλου) γινόντουσαν χονδροειδείς παρεμβάσεις απ την ανάποδη, για να τους βγάζουν λάδι. Τότε προφανώς και δεν ψήφιζες ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ΟΑΚΚΕ από αντίδραση έτσι δεν είναι;

Επισκέπτης
ρε συ τι λες τωρα; Γιατι να το κανει αυτό; Ηθελε η ΝΔ συνεργασια με την Χρυση Αυγη και εβαλε τον Μπαλτακο να κανει την βρωμοδουλεια; Και ετσι να είναι σκατα τα εκανε ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Όταν στα προηγούμενα χρόνια οι ΧΑτες ήταν χρήσιμοι για να τσακίζουν τους αναρχοκομμουνιστές και τους μαύρους (βλέπε δηλώσεις Ταμήλου) γινόντουσαν χονδροειδείς παρεμβάσεις απ την ανάποδη, για να τους βγάζουν λάδι. Τότε προφανώς και δεν ψήφιζες ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ΟΑΚΚΕ από αντίδραση έτσι δεν είναι;
Με το βαμβακι ε?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

ΠΟΤΕ στα μεταπολιτευτικά χρονικά δεν είχε υπάρξει αντίστοιχο σκάνδαλο με αυτό του Μπαλτάκου/Σαμαρά ... ΠΟΤΕ μεταπολιτευτικά, δεν είχει υπάρξει μαζικό ενορχηστρωμένο πογκρόμ επί ιδεολογικής και πολιτικής βάσης εναντίον πολιτικού κόμματος όπως συμβαίνει τώρα με την Χ.Α.

Να είσαι βέβαιος ότι εάν συνέβαινε ίδιας κλίμακας γεγονός από την ανάστροφη θα ψήφιζα όχι ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά ... ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ΠΟΤΕ στα μεταπολιτευτικά χρονικά δεν είχε υπάρξει αντίστοιχο σκάνδαλο με αυτό του Μπαλτάκου/Σαμαρά ... ΠΟΤΕ μεταπολιτευτικά, δεν είχει υπάρξει μαζικό ενορχηστρωμένο πογκρόμ επί ιδεολογικής και πολιτικής βάσης εναντίον πολιτικού κόμματος όπως συμβαίνει τώρα με την Χ.Α.

Να είσαι βέβαιος ότι εάν συνέβαινε ίδιας κλίμακας γεγονός από την ανάστροφη θα ψήφιζα όχι ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά ... ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ...
Θετικα δεν ψηφιζεις ποτέ?
Μονο αντιδραστικά?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ρε συ τι λες τωρα; Γιατι να το κανει αυτό; Ηθελε η ΝΔ συνεργασια με την Χρυση Αυγη και εβαλε τον Μπαλτακο να κανει την βρωμοδουλεια; Και ετσι να είναι σκατα τα εκανε ;)

Αφού αυτή είναι η γραμμή, ο Μπαλτάκος είναι ένας γραφικός τύπος που δρούσε εντελώς αυτόνομα κ είπε εκεί πέντε μαλακίες στον Κασιδιάρη για να του το παίξει καμπόσος.
Τι ψάχνεις να βρείς κ εσύ;

Το ότι ο Μπαλτάκος συμπαθούσε ειλικρινά την Χ.Α κ προέβει στις αποκαλύψεις από ειλικρινές ενδιαφέρον για την διατήρηση της ύπαρξης εν ζωή μια ισχυράς αντικομμουνιστικής οργανώσεως που δεχόταν ανηλεή επίθεση από τους μηχανισμούς του κρατους, για τους γνωστούς ψηφοθηρικούς λόγους, είναι έξω από κάθε συζήτηση.

Δια ευνόητους λόγους.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Θετικα δεν ψηφιζεις ποτέ?
Μονο αντιδραστικά?

Γι αυτό ΔΕΝ θα ψηφίσω Χ.Α. στις ευρωοεκλογές αλλά ούτε και στις δημοτικές.

Θα ψηφίσω Χ.Α. στην πρώτη "ανώδυνη" Κυριακή των περιφερειακών (λόγω του ότι ο Παναγιώταρος ΔΕΝ πρόκειται να συγκεντρώσει το 50%+1) ώς πολιτικό μήνυμα και στην δεύτερη - εφόσν υπάρξει - Σγουρό αφού θεωρώ (έχω προσωπική αντίληψη γι αυτό) ότι κάνει την δουλειά του πολύ καλά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γι αυτό ΔΕΝ θα ψηφίσω Χ.Α. στις ευρωοεκλογές αλλά ούτε και στις δημοτικές.

Θα ψηφίσω Χ.Α. στην πρώτη "ανώδυνη" Κυριακή των περιφερειακών (λόγω του ότι ο Παναγιώταρος ΔΕΝ πρόκειται να συγκεντρώσει το 50%+1) ώς πολιτικό μήνυμα και στην δεύτερη - εφόσν υπάρξει - Σγουρό αφού θεωρώ (έχω προσωπική αντίληψη γι αυτό) ότι κάνει την δουλειά του πολύ καλά.
Δηλαδη αν επιτρεπεται, τι θα ψηφισεις στις ευρωεκλογες?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.908
Πόντοι
366

Προσωπική επιλογή του Μπαλτάκου ήταν.

Είτε γιατί προσδοκούσε προσωπικό όφελος, να παίξει δηλαδή μελλοντικά κάποιο σημαντικότερο πολιτικό ρόλο, είτε γιατί - το πιθανότερο - νόμιζε ότι θα πρόσεφερε πραγματικά στο κόμμα του κρατώντας επαφή με μία αποδυναμωμένη ΧΑ μέρος των ψηφοφόρων της οποίας θα απορροφούσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom