Νέα

Τα δεδομένα που προκύπτουν από το βίντεο Μπαλτάκου ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Στα όνειρα σου και στον κόσμο σου ίσως ... Απλά έχε υπόψιν σου ότι οι άνθρωποι γύρω σου τείνουν να είναι πολύ λιγότερο μαλάκες απ όσο πιστεύεις ...
Ολος ο γκαιλές του κοσμου, ειναι το θεμα Μπαλτακου. Καλα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ε ας πούμε ότι έλεγε αλήθεια.

Και γιατί το έκανε αυτό ο Μπαλτάκος;

Άνοιξε την καρδιά του στο φιλαράκι του τον Κάσσι;

Μετάνοιωσε για τις διώξεις της ΧΑ;

Τα χάλασε με τον Σαμαρά και ήθελε σε κάποιον να τον αποκαλέσει πούστη;

Ακριβώς, συμπυκνωμένα τα είπες όλα.

Ως συνεπής Αντικουμουνιστής, δεν μπορεί παρά να μην θαυμάζει τον πλέον αντικομουνιστικό εν Ελλάδι οργανισμό, κ αφού τα έσπασε με τον Σαμαρά για το θέμα των διώξεων, επιχείρησε να προφυλάξει την ύπαρξη της οργάνωσης που είχε τεθεί σε κίνδυνο λόγω της απηνούς πολιτικής διώξης που υφίστατο, με τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κακο είναι αυτό; Ο Ρουπακιας δεν είναι μεσα επειδή είναι χρυσαυγιτης είναι μεσα γιατι σκοτωσε έναν ανθρωπο, οι αλλοι είναι μεσα επειδή είναι χρυσαυγιτες.
Οσοι ειναι μεσα ειναι επειδη ειχαν στησει εγκληματικη οργανωση..οπως ειχες πει και εσυ,ησουν μεσα στην χ.α. και εφυγες γιατι δεν σου αρεσουν πολλα
πραγματα που συνεβαιναν..μην αναιρεις τα δικα σου λεγομενα...Η χ.α. δεν ειναι απειλη για κανεναν,για ποιον λογο να τους κυνηγησουν πολιτικα;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ολος ο γκαιλές του κοσμου, ειναι το θεμα Μπαλτακου. Καλα.

Θα σου πώ κάτι, διότι κατά βάση μου είσαι συμπαθής - ώς σχολιαστής.

ΕΑΝ όντως πιστεύεις τα όσα γράφεις - και δεν το κάνεις για λόγους κομματικής σκοπιμότητας - δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως πιθανότητα να σε προσλάμβανα ώς δικηγόρο μου ...

Η γνώμη μου είναι ότι αδικείς τον εαυτό σου.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Παίδες, επειδή διασκεδάζω με τα οικογενειακά καυγαδάκια, θα είστε εδώ σε κανα μισάωρο που λήγει το ματς της Λίβερπουλ, έτσι??

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Ναι, εχει συγκλονισθει το πανελληνιο.
Ηταν τοσο μεγαλη η παρεμβαση, ωστε αφεθηκε ελευθερος ο Κασιδιαρης και οι αλλοι.

Aπαντησε ο μπαλτακος σε αυτο

ΚΑΣ.: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε;

ΜΠΑ.: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.

ΚΑΣ.: Ναι, ωραία δεν υπήρχε τίποτα.

ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: "ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;" Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ!

ΚΑΣ.: Ούτε για τους άλλους είχε όμως…

ΜΠΑ.: Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας).

1+1 κανουν δυο
τι το παιζεται παλαβοι
το λεει στην αρχη δεν πηραν τηλεφωνο την επομενη μερα πεσανε τα τηλεφωνα

Επισκέπτης
Οσοι ειναι μεσα ειναι επειδη ειχαν στησει εγκληματικη οργανωση..οπως ειχες πει και εσυ,ησουν μεσα στην χ.α. και εφυγες γιατι δεν σου αρεσουν πολλα
πραγματα που συνεβαιναν..μην αναιρεις τα δικα σου λεγομενα...Η χ.α. δεν ειναι απειλη για κανεναν,για ποιον λογο να τους κυνηγησουν πολιτικα;
εγω ειδα ένα βιντεο με το δεξι χερι του πρωθυπουργου που το παραδεχεται.
Τοσο καιρο που προσπαθουσα εγω να τα πουμε με λογικα επιχειρηματα μου το παιζατε τρελιτσα....
Και αν θες χιλιους λογους σου λεω και πρωτα απ όλα το αντιφασιστικο προφιλ της χωρας στην ΕΕ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Θα σου πώ κάτι, διότι κατά βάση μου είσαι συμπαθής - ώς σχολιαστής.

ΕΑΝ όντως πιστεύεις τα όσα γράφεις - και δεν το κάνεις για λόγους κομματικής σκοπιμότητας - δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως πιθανότητα να σε προσλάμβανα ώς δικηγόρο μου ...

Η γνώμη μου είναι ότι αδικείς τον εαυτό σου.
Θεωρω οτι το θεμα, μολονοτι υπαρκτο, ενδιαφερει τον πολυ κοσμο απο λιγο εως ελαχιστα.
Θεωρω επισης αστειο να στραφει νεοδημοκρατης προς την χρυση αυγη ή τον συριζα εξαιτιας του ως ανω θεματος.
Επιπλεον ο Βολταιρος, του οποιου τις αποψεις σεβομαι παντα απολυτα και τον θεωρω ισως τον σημαντικοτερο και σοβαροτερο σχολιαστη εδω μεσα, ειπε το σωστοτερο. Οτι η απωλεια ειναι ελαχιστη και προσωρινη και θα καλυφθει πολυ συντομα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Aπαντησε ο μπαλτακος σε αυτο

ΚΑΣ.: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε;

ΜΠΑ.: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.

ΚΑΣ.: Ναι, ωραία δεν υπήρχε τίποτα.

ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: "ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;" Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ!

ΚΑΣ.: Ούτε για τους άλλους είχε όμως…

ΜΠΑ.: Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας).

1+1 κανουν δυο
τι το παιζετα παλαβοι
το λεει στην αρχη δεν πηραν τηλεφωνο την επομενη μερα πεσανε τα τηλεφωνα
Γιατι, ειχε αστική χρεωση την δευτερη ημερα και τσιγκουνευτηκαν την πρωτη?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ακριβώς, συμπυκνωμένα τα είπες όλα.

Ως συνεπής Αντικουμουνιστής, δεν μπορεί παρά να μην θαυμάζει τον πλέον αντικομουνιστικό εν Ελλάδι οργανισμό, κ αφού τα έσπασε με τον Σαμαρά για το θέμα των διώξεων, επιχείρησε να προφυλάξει την ύπαρξη της οργάνωσης που είχε τεθεί σε κίνδυνο λόγω της απηνούς πολιτικής διώξης που υφίστατο, με τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβει.

Οπότε σου λέει, ας αφήσω τον Κάσσι να με βιντεοσκοπήσει.

Άσε που δηλαδή ότι μπορεί να ήξερε και για την κάμερα.

Και το βίντεο το έβγαλε ο Κάσι και με την συμφωνία του Μπαλτάκου.

Και ο υιός Μπαλτάκος θέατρο έπαιζε στη Βουλή.

Και ο Μπαλτάκος παρέμεινε στη θέση του παρόλο που διαφωνούσε με τον Σαμαρά. Ίσως να την είδε και μυστικός πράκτορας για την ΧΑ. Αλλά παρόλα αυτά τον έδωσε ο Κάσσι.

Και υπάρχουν και εξωγήϊνοι.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Eισαι τοσο τρομπας η το παιζεις??

[size=20pt]ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: "ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;"[/size]

Επισκέπτης
Γιατι, ειχε αστική χρεωση την δευτερη ημερα και τσιγκουνευτηκαν την πρωτη?
Εισαι τοσο κομματοσκυλο που δεν σε πειραζει ουτε ότι η δικαιοσύνη που και καλα υπηρετείς εμφανίζεται σαν πουτανακι του Σαμαρα, ουτε ότι το συνταγμα που επικαλείσαι είναι απλα μια πλατια για να χεζουν τα περιστερια ουτε τιποτα... Και νομιζετε ότι με αυτόν τον τροπο πολεματε τον φασισμο και την χρυση αυγη...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Θεωρω οτι το θεμα, μολονοτι υπαρκτο, ενδιαφερει τον πολυ κοσμο απο λιγο εως ελαχιστα.
Θεωρω επισης αστειο να στραφει νεοδημοκρατης προς την χρυση αυγη ή τον συριζα εξαιτιας του ως ανω θεματος.
Επιπλεον ο Βολταιρος, του οποιου τις αποψεις σεβομαι παντα απολυτα και τον θεωρω ισως τον σημαντικοτερο και σοβαροτερο σχολιαστη εδω μεσα, ειπε το σωστοτερο. Οτι η απωλεια ειναι ελαχιστη και προσωρινη και θα καλυφθει πολυ συντομα.

Εγώ πάλι θα σου πώ το εξής:

Eάν ανθρωποι όπως εγώ - που βγάζω φλύκταινες και μόνο στο άκουσμα της παπαρολογίας των μαύρων και κόκκινων φασιστών - αποφάσισαν να ψηφίσουν Παναγιώταρο στις Περιφερειακές εκλογές (ώς μήνημα "δεν τσιμπάμε μάγκες") ΣΚΕΨΟΥ τι θα γίνει γενικότερα ...

Έχω συζητήσει το θέμα μεταξύ καμπόσων "μη ούγκ" μετριοπαθών κεντρώων του κύκλου μου (μέχρι πρότινος αναποφάσιστων) και σε διαβεβαιώ ότι για λόγους αντίδρασης στην απόπειρα παρουσίασης του άσπρου σε μαύρο από Κόμματα και ΜΜΕ στην περίπτωση Σαμαρά/Μπαλτάκου σκέφτονται ΣΟΒΑΡΑ να ψηφίσουν Χ.Α. σε περιφερειακές ή/και ευρωεκλογές ...

Εγώ πάντως βλέπω την Χ.Α. στο 15% περίπου σε περιφερειακές Αττικής και ευρωεκλογές ... δυστυχώς ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εγώ πάλι θα σου πώ το εξής:

Eάν ανθρωποι όπως εγώ - που βγάζω φλύκταινες και μόνο στο άκουσμα της παπαρολογίας των μαύρων και κόκκινων φασιστών - αποφάσισαν να ψηφίσουν Παναγιώταρο στις Περιφερειακές εκλογές (ώς μήνημα "δεν τσιμπάμε μάγκες") ΣΚΕΨΟΥ τι θα γίνει γενικότερα ...

Έχω συζητήσει το θέμα μεταξύ καμπόσων "μη ούγκ" μετριοπαθών κεντρώων του κύκλου μου (μέχρι πρότινος αναποφάσιστων) και σε διαβεβαιώ ότι για λόγους αντίδρασης στην απόπειρα παρουσίασης του άσπρου σε μαύρο από Κόμματα και ΜΜΕ στην περίπτωση Σαμαρά/Μπαλτάκου σκέφτονται ΣΟΒΑΡΑ να ψηφίσουν Χ.Α. σε περιφερειακές ή/και ευρωεκλογές ...

Εγώ πάντως βλέπω την Χ.Α. στο 15% περίπου σε περιφερειακές Αττικής και ευρωεκλογές ... δυστυχώς ...
Λυπαμαι, αλλά εαν αποφασισες να ψηφισεις...Παναγιωταρο (!!) εξαιτιας του θεματος αυτου, τοτε απλα εψαχνες μια αφορμη για να απενοχοποιησεις την ηδη ειλημμενη επιλογη σου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Eισαι τοσο τρομπας η το παιζεις??

[size=20pt]ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: "ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;"[/size]
Και για πες μου, ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ?

Επισκέπτης
Λυπαμαι, αλλά εαν αποφασισες να ψηφισεις...Παναγιωταρο (!!) εξαιτιας του θεματος αυτου, τοτε απλα εψαχνες μια αφορμη για να απενοχοποιησεις την ηδη ειλημμενη επιλογη σου...
ετσι τυπε φασιστας και αυτος... Στην πυρα  :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom