alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Α χαιρεσαι κι εσυ? Για δες κατι πραγματα...φασιστες ξεφασιστες ρομπες γινατε
και επειδη η εντυπωση μετραει πληρωνεται τωρα
Α χαιρεσαι κι εσυ? Για δες κατι πραγματα...φασιστες ξεφασιστες ρομπες γινατε
και επειδη η εντυπωση μετραει πληρωνεται τωρα
Αντιφασισμός ρε μουνιά!Το καλύτερο είναι πως έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να δεχθούν οι νουδούκοι πως η δολοφονία του Φύσσα ήταν πολιτική και δεν έγινε με αφορμή το ποδόσφαιρο. Κάτι είναι κι αυτό..
Α χαιρεσαι κι εσυ? Για δες κατι πραγματα...
αν το σφραγισεις εσυ; με τιποτα. Χαμενους τους εχεις.Η θεωρία του "στάνταρ" κ. Τσουλουφα.
Αν είμαι δεξιός με μεγαεμπορικό κέντρο και "σφραγισω" το ακροδεδεξιό περίπτερο, οι περισσότεροι πελάτες του περιπτέρου , στάνταρ θα ρθούν σε μένα.
Άγιε τα αναμενόμενα είναι πάντα αποτελέσματα μακροχρόνιας μελέτης και πειραμάτων.Η θεωρία του "στάνταρ" κ. Τσουλουφα.
Αν είμαι δεξιός με μεγαεμπορικό κέντρο και "σφραγισω" το ακροδεδεξιό περίπτερο, οι περισσότεροι πελάτες του περιπτέρου , στάνταρ θα ρθούν σε μένα.
Άγιε τα αναμενόμενα είναι πάντα αποτελέσματα μακροχρόνιας μελέτης και πειραμάτων.
Στην πειραματική, ο σημαντικότερος παράγοντας που παίζει για να μπορούμε να υπολογίσουμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, είναι το σταθερό περιβάλλον.
Αυτοί που πήραν το πτυχίο παπαγαλίζοντας, αυτό δεν το έχουν υπολογίσει.
Αν με πιαν'ς..
αθηνέζος;Απ'λύτ'ς..
Ας μου λύσουν οι χρυσαύγουλοι μια απορία.
Αφού ο κασίδας είχα στην κατοχή του το βίντεο εδώ και μήνες, γιατί το έβγαλε τώρα. Άσε ξέρουμε την απάντηση. Γιατί τώρα πήρε φωτιά ο δικός του κώλος. Γιατί όμως δεν το έβγαλε πριν ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο,αλλά αμέσως μετά??
Αφήστε μην κουράζεστε. Κι αυτό το ξέρουμε..
Εδώ ρε συ φωτογραφίζονταν τα χρυσαύγουλα με Airsoft/Paintball αγιοβασιλιάτικα τουφεκάκια και οι φωστήρες των ΜΜΕ προβάλουν και ξαναπροβάλουν το υλικό ... Μα το θεό σκέφτομαι όταν γίνει η δίκη τους ΕΙΔΙΚΑ για τα θέματα της δήθεν "παράνομης οπλοφορίας" να την παρακολουθήσω μόνο και μόνο για να ηχογραφήσω τις παπαρολογίες των δικαστάδων ...
Αδειοδοτημένη Saiga .410 βρήκανε στον Κάση και το κάνανε ανατολικό ζήτημα ...
Μαλάκες, λέμεεεε ...
ηταν αποφαση των ρωσων τυπε επειδη τα πηρα με τις χαιρετουρες του μπενυ με τον ουκρανοΑς μου λύσουν οι χρυσαύγουλοι μια απορία.
Αφού ο κασίδας είχα στην κατοχή του το βίντεο εδώ και μήνες, γιατί το έβγαλε τώρα. Άσε ξέρουμε την απάντηση. Γιατί τώρα πήρε φωτιά ο δικός του κώλος. Γιατί όμως δεν το έβγαλε πριν ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο,αλλά αμέσως μετά??
Ας μου λύσουν οι χρυσαύγουλοι μια απορία.
ηταν αποφαση των ρωσων τυπε επειδη τα πηρα με τις χαιρετουρες του μπενυ με τον ουκρανο
το αποκαλυψε ο χιος
και τους βασιλοφρονες τυπεΝόμιζε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ & ΑΛΗΤΗΣ , ότι θα αφάνιζε τη ΧΑ,
όπως αφάνισε ο Φρύδιας τους Χουντικούς το 1974.
Λάθος, γιατί ....
ε αμα το αποκαλυψε ο στεφανος