teengenerate
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και εγκάθετος του Κουτσούμπα μάλιστα...πράχτορας...Ουτε ο Μιχαλολιακος τον σκοτωσε. Ενας γαμημενος οπαδος που μαλιστα εχει συλληφθεί...
Και εγκάθετος του Κουτσούμπα μάλιστα...πράχτορας...Ουτε ο Μιχαλολιακος τον σκοτωσε. Ενας γαμημενος οπαδος που μαλιστα εχει συλληφθεί...
τι παει να πει παραρτημα ρε τυποι; τους ειπε δεν μαζεύεστε εσεις από την επεν να μου παρετε στανταρ ολους τους χουντοβασιλικούς και βλέπουμε;;;Ανα γειά σας...
Η έννοια 2.000 δηλώσεων του κ. Φαήλου συμπυκνωμένη σε 5 αράδες.
Άλεξ δεν ψιχαλίζει.
Μάντεψε..
οσο αντισυστημικο ειναι και το ΚΚΕ τυπε
μονο μην μου πεις οτι η χρυση αυγη δεν ειναι αντισυστημικη....δεν θα το αντεξω αυτο...
Αφου ηθελαν να χειραγωγησουν, γιατι δεν σηκωσαν το τηλεφωνο να ενοχλησουν τους ανακριτες?
Αν σέβεσαι έστω και λίγο τον εαυτό σου, άστο εδώ και μην το συνεχίζεις.Οχι αλλά προφανως ειναι το ελαχιστο αν θελεις να χειραγωγησεις.
....σου φτιαξα λιγο το βιογραφικο.Φιλελεύθερος Δημοκράτης,λαδακης,στεκας72 και και...
Χωρίς άλλα προσδιοριστικά και φιοριτούρες.-μην ορκιζεσαι !
Απο ποιον? Απο τους φασιστες και χειροκροτουν οι αριστεροι?πεφτουν ροχαλες;
φιλελεύθερος δημοκράτης πανω απ όλαΑπο ποιον? Απο τους φασιστες και χειροκροτουν οι αριστεροι?
Τραγικοι και θλιβεροι αμφοτεροι.
Ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι δεξιος δηλαδη?
Τι παει να πει "φιλελευθερος δημοκρατης"?
Αφου εισαι υπερ της ελευθερης οικονομιας εισαι δεξιος, τερμα.
Και πού εχει παει ο κεντροδεξιος χωρος δηλαδη?Βεβαια για να ειμαστε δικαιοι, επι προεδριας (και πρωθυπουργιας) του "κουρασμενου", αυτα πιθανοτατα δεν θα συνεβαιναν.
Βρηκαν και τα κανουν και οι μεν και οι δε.
Για αυτο και η Ν.Δ εχει απωλεσει τον κεντροδεξιο χωρο, για αυτο και την στηριζουν πια μονο καποια (εμμισθα ή μη) κομματοσκυλα).
Και πού εχει παει ο κεντροδεξιος χωρος δηλαδη?
Το καλύτερο είναι πως έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να δεχθούν οι νουδούκοι πως η δολοφονία του Φύσσα ήταν πολιτική και δεν έγινε με αφορμή το ποδόσφαιρο. Κάτι είναι κι αυτό..
Συνέχισε Γκαιμπελίσκε. Άτιμο πράγμα η απόγνωση..Απο ποιον? Απο τους φασιστες και χειροκροτουν οι αριστεροι?
Απο ποιον? Απο τους φασιστες και χειροκροτουν οι αριστεροι?
Τραγικοι και θλιβεροι αμφοτεροι.
τι παει να πει παραρτημα ρε τυποι; τους ειπε δεν μαζεύεστε εσεις από την επεν να μου παρετε στανταρ ολους τους χουντοβασιλικούς και βλέπουμε;;;