You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα αστεία του troubaman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 306K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.923
- Πόντοι
- 7.815
το είπε από την αρχή τύπε .. messengerΜυστη δεν μας ειπες:
3. Με ποια εφαρμογη μιλας με δαχειριστρια ;
τελος ανεβασε μια εδω και την φωτο με την πουτσα αου να καταλαβουμε για τι πραγμα μιλαμε, γιατι τωρα εχουμε μονο την σαμοιου
Κανε της δωρο εσωρουχα. Πες της να τα δοκιμασει μπροστα σου.Δεν ξερω για διαμερισμα ελευθερο,αλλα ελπιζω σε ελεθερο στοματικο...
Σημερα το πρωι οπως εφευγα την πετυχα κατω να κουβαλαει τα ψωνια της...
Τη βοηθησα να τα ανεβασει μια στιγμη...αναμεσα στις σακουλες ειχε μια απο καταστημα εσωρουχων και αρχισα να καυλωνω...
Εκεινη με ευχαριστησε με χαμογελο κι εφυγα...
Ομως εχω φαει κολλημα τωρα με.τη διαχειριστρια...
Γεροντοκορη ειναι οποτε μαλλον ευκολος στοχος...
Εγω θα σου ζητουσα φωτο αυτης στην οποια πηγαινε.??????
Oxi με εβρισε
Ρε μλκ οκ του λεω γραψε λαθος αλλου πηγαινε???
Sevasmiotatos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Τύπε καλώς ζήτησες συγγνώμη ωστόσο όταν τελικά κατέβηκες να τη συναντήσεις για να απολογηθείς, έπρεπε να ισχυριστείς ότι ο εικονιζόμενος παργαλάτσος δεν ήταν ο δικός σου. Αν έδειχνε δυσπιστία τότε θα έβαζες τα χέρια στη βερμούδα/παντελόνι, σχεδόν έτοιμος να τα πετάξεις από πάνω σου και θα της έλεγες εμφατικά: «ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ». Έτσι, ίσως να έδινες ένα τέλος στο μυστήριο αν θέλει να την καρφώσεις ή όχι, αλλά το σημαντικότερο: θα ήταν ένα πταίσμα μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα που σκαρφίστηκες...Καλησπέρα μάγκες μου
Συνομιλούσα στο messenger με μια γκόμενα που προσπαθώ να ψήσω τελευταία,η οποία μου στελνε φωτό με στριγκακια και κώλους...
Παράλληλα όμως,η πουτάνα η συγκυρία τα φερε έτσι ώστε να μου στείλει μήνυμα και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας να με ρωτήσει κάτι για την εξόφληση των κοινοχρήστων
Ε και ο μαλάκας έστειλα από λάθος μια dick Pic που προοριζόταν για τη γκόμενα την οποία καβλάντιζα,στη διαχειρίστρια...
Πώς το μαζεύω μάγκες μου?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.003
- Πόντοι
- 9.297
Σε ΟΛΑ ΑΥΤΑ που διαβασαμε καταλαβες οτι θα χρησιμοποιουσε πληθυντικο;Με τετοια εξοικειωση μετα το dick pic;Τύπε καλώς ζήτησες συγγνώμη ωστόσο όταν τελικά κατέβηκες να τη συναντήσεις για να απολογηθείς, έπρεπε να ισχυριστείς ότι ο εικονιζόμενος παργαλάτσος δεν ήταν ο δικός σου. Αν έδειχνε δυσπιστία τότε θα έβαζες τα χέρια στη βερμούδα/παντελόνι, σχεδόν έτοιμος να τα πετάξεις από πάνω σου και θα της έλεγες εμφατικά: «ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ». Έτσι, ίσως να έδινες ένα τέλος στο μυστήριο αν θέλει να την καρφώσεις ή όχι, αλλά το σημαντικότερο: θα ήταν ένα πταίσμα μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα που σκαρφίστηκες...
Santorius6011
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο ΔΕΝ στέλνουμε ποτέ dick pictures σε κανέναν.Γιατί άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε και στην αποστολή μηνυμάτων.Βέβαια θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα π.χ να ήταν διαχειρστής αντι για διαχειρίστρια.Και πάλι όμως να εύχεσαι να μην τα πάρει στο κρανίο και σε κάνει δημόσια ρόμπα.Πες της την αλήθεια ότι έγινε λάθος στην αποστολή και ας ελπίζουμε να δείξει κατανόηση.
greekfeet
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 2.487
Σε ευχαριστώ Νεε μου. Στα δικά μου χρόνια όλα messenger λεγόντουσαν, yahoo msn κλπτο είπε από την αρχή τύπε .. messenger
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
1.Καυλωμενη την εστειλαΜυστη δεν μας ειπες:
1. Στην φωτο την ειχες καυλωμενη ή πεσμενη;
2. Στην σωστη γκομενα την εστειλες ή οχι;
3. Με ποια εφαρμογη μιλας με δαχειριστρια ;
τελος ανεβασε μια εδω και την φωτο με την πουτσα αου να καταλαβουμε για τι πραγμα μιλαμε, γιατι τωρα εχουμε μονο την σαμοιου
2.Η σωστη γκομενα πηρε τ αρχιδια μου
Τι ειρωνεια μαλιστα...μου στελνει μηνυματα και εγω τη γραφω ενω ψηνεται τερμα...
Μου στελνει και φωτο να βαζει στο μουνι της πομολα
Εγω ομως κολησα με τη διαχειρηστρια
3.messenger
Δε θα ανεβασω την πουτσα μου τυπε μου
Θα πω ομως σε ολους τι εγινε χθες
Πηγα κατα τις 8 και μιση και χτυπησα στη διαχειρηστρια.
Ειχε βαλει μητροπανο στο φουλ και ισα που ακουσε το κουδουνι
Αφου μου απολογηθηκε στην πιθανοτητα να περιμενα να μ ανοιξει με εβαλε να κατσω στο σαλονι να την περιμενω
Πηγε στο μπανιο μαλλον να ολοκληρωσει τον καλλοπισμο της καθως με υποδεχτηκε με μια μπλε ρομπα
Μετα απο 20 λεπτα κι αφου ειχα κανει 2 τσιγαρα βγηκε...
Φορουσε ενα ασπρο μινακι απο κατω και απο πανω μια μπεζ ημιδιαφανη μπλουζα που μεσα φεγγιζε ενα κακακοκκινο σουτιεν
Μου φυγε το σαγονι αλλα διατηρησα την ψυχραιμια μου
Μου φερε τον καφε μου
Της ειπα "τα κοινοχρηστα"
Μου ειπε αστα στο τραπεζακι του χωλ
Το επραξα
Μετα,κατσαμε διπλα διπλα και ξεκινησαμε μια κουβεντα περι ανεμων και υδατων που κατεληξε στο θεμα γιατι ειμαι ακομη ανυπαντρος και πως χωρισε απο την τελευταια της σχεση με εναν πιλοτο της πολεμικης αεροποριας που ειχε γκομενο μέχρι πρόσφατα..
"Ηταν παντρεμενος ο κυριος"...μου ειπε με παραπονο
Της ειπα οτι "λυπαμαι"
"Γλυκο μου αγορι" μου ειπε κι αρχισε να μου χαιδευει τα μαλια με το ενα χερι και να εξερευνα το μηρό κοντα στον καβαλό μου με το αλλο
Δεν αντεξα και πηγα να τη φιλησω
Αντισταθηκε και της καταφερα κατι φιλια σε λαιμο και στερνο
Ενω εβαλα το χερι μου στα μπουτια της και αρχισα να τη χαιδευω,
δε μ αφησε να της πιασω το μουνι
Της τον πεταξα εξω στην απογνωση μου και τον πηρε στο στομα της για καμμια 3 με 4 φορες τοσο βαθεια και ωραια που μου ρθε να χυσω επι τοπου
Οταν αυτο εγινε μου ειπε
"Αρκετα"
Και μ εδιωξε
Τι φοβερο ρουφηγμα μαγκες μου
Επεμενα να μεινω να παμε μεσα κτλ
Κι αυτη καθετη με εδιωξε
Σημερα δεν απαντησε σε κανενα μηνυμα μου
Πηγα της χτυπησα καμμια αντιδραση
Εχω παθει πλακα με την τυπισσα
Τελικα δεν ειναι μονο η διαχειριστρια των κοινοχρηστων μου αλλα και της πουτσας μου
Τετοια ηττα δεν εχω ξαναφαει...
Τελευταία τροποποίηση:
Βρεθηκε σε μπανιερα με παγο;Μετά το χθεσινό ραντεβού ο αγαπητός συναγωνιστής ακόμα συνέρχεται από το χειρουργείο αφαίρεσης νεφρού.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.003
- Πόντοι
- 9.297
Σε τσιμπουκωσε και σε παρατησε;Η γκομενα ειναι ψυχοπαθης...η εσυ εισαι τοσο μεγαλος φιδεμπορος ωστε μπορεις να πουλησεις πυθωνες ακομα και στις περιοχες που καταγονται?.
Του έδωσε δείγμα δωρεάν.Σε τσιμπουκωσε και σε παρατησε;Η γκομενα ειναι ψυχοπαθης...η εσυ εισαι τοσο μεγαλος φιδεμπορος ωστε μπορεις να πουλησεις πυθωνες ακομα και στις περιοχες που καταγονται?.
Διαγραμμένο μέλος 204057
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 25
- Like
- 6.243
- Πόντοι
- 5.646
Στη θέση σου θα συγκαλούσα έκτακτη Γ.Σ. με θέμα ημερησίας διατάξεως : "Κάτω οι βασανίστριες διαχειρίστριες - Απολογισμός - Λογοδοσία - Εκλογή (μου) ως νέου Διαχειριστή".
Θα θαυμάσει την πληγωμένη αποφασιστικότητά σου και, επίσης, εάν κάνει ρεμούλες, την έχεις στο χέρι
Θα θαυμάσει την πληγωμένη αποφασιστικότητά σου και, επίσης, εάν κάνει ρεμούλες, την έχεις στο χέρι
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.923
- Πόντοι
- 7.815
Ίδια σειρά είμαστε .. νο στρεςΣε ευχαριστώ Νεε μου. Στα δικά μου χρόνια όλα messenger λεγόντουσαν, yahoo msn κλπ
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Ξανακατέβηκα κάτω μάγκες...
Έπεσα πάνω στο γείτονα του 3ου ένα αξιοπρεπέστατο 50 αρη ο οποίος μολις έβγαινε από το διαμέρισμα της διαχειρίστριας....
"Είμαστε εντάξει τώρα με τα κοινόχρηστα?" της ειπε
"Τον αλλο μηνα παλι" του απάντησε εκεινη
Ο τυπος εφυγε με μια χαρα στη μουρη αλλο πραγμα...
Άρχισαν να με ζώνουν οι κακιες σκεψεις...
Ρε λες;
Ειπα
Δε του το χα του κυρ Θόδωρα...
Μπα...ιδέα μου θα ταν...
Μου χει γαμησει το μυαλο η τυπισσα μαγκες...
Έπεσα πάνω στο γείτονα του 3ου ένα αξιοπρεπέστατο 50 αρη ο οποίος μολις έβγαινε από το διαμέρισμα της διαχειρίστριας....
"Είμαστε εντάξει τώρα με τα κοινόχρηστα?" της ειπε
"Τον αλλο μηνα παλι" του απάντησε εκεινη
Ο τυπος εφυγε με μια χαρα στη μουρη αλλο πραγμα...
Άρχισαν να με ζώνουν οι κακιες σκεψεις...
Ρε λες;
Ειπα
Δε του το χα του κυρ Θόδωρα...
Μπα...ιδέα μου θα ταν...
Μου χει γαμησει το μυαλο η τυπισσα μαγκες...