Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Παίδες τελικά συνέβη,αλλά με αναπάντεχο τρόπο.

Μου είπε να περάσει από το σπίτι μου να μου αφήσει λίγο παστίτσιο

Εκεί λοιπόν στο άθλιο κουζινάκι μου που μοιάζει με κουζινάκι μπουρδέλου ξεκινήσαμε μια συζήτηση και άρχισε να μου εξηγεί ότι δεν είμαι ο τύπος της και ότι είναι κολλημένη με άλλον κτλ

Ένοιωσα το φαγητό να μη κατεβαίνει

Της λέω οκ\ ευχαριστώ για το φαγητό και την παρέα

Τώρα θέλω να μείνω μόνος

φύγε

Ε κι όπως τη συνόδευα προς την έξοδο ενώ ήμασταν στο χωλ έβλεπα την κωλάρα της να φεγγίζει με το μαύρο στριγκ της μεσα απο το μακρυ της λευκο φορεμα

Μαγκες αληθεια δε ξερω τι μ επιασε και πηγα απο πισω της την αρπαξα και της δαγκωσα δυνατα αλλα οχι και να της κοψω κομματι το πλαι του λαιμου

Κι εκανε σα γατι που καυλωνει φρχχχχ αχχχχχ

Ε αυτο ηταν

Πριν καλα καλα το καταλαβω η πουτσα μου ηταν ακαποτη μεσα στο μουνι της :rockon:

Την επαιρνα στα ορθια στο χωλ απο πισω

Η εξαψη ηταν τοσο μεγαλη που της τα δωσα ολα μεσα της

Ενας φοβερος κρεμπιες τυποι μου

Με το που τελειωσα ντυθηκε κι εφυγε

Παω να την κρατησω

Μου λεει πηρες αυτο που ηθελες τωρα αντε και γαμησου

Τωρα ειμαι στη βεραντα κανω το τσιγαρακι μου και σας γραφω τις εξελιξεις

Ωραιο μουνι,αλλα η εγω κατι δε καταλαβα η εκεινη ειναι πειραγμενη

Αν ετσι φεροταν σε ολους τους γαμιαδες της δεν απορω καθολου που εμεινε γεροντοκορη αν και εχει κορμι τουμπανο
Πυροβολημενη με αντιαεροπορικο Artemis-30 ειναι η γκομενα, στα ' λεγα....ομως ΑΚΑΠΟΤΟ;Δυσκολευομαι λιγο να σε πιστεψω...αν ηταν καμμια βαρεμενη ιντερνετοπληκτη φοιτητρια να ελεγα: μπορει... λογω ηλικιας και συνεπαγομενης βλακειας .Αλλα σε γυναικα 40+ ...βλεπω τα φιδια να γνεφουν χαμογελωντας συναγωνιστη troubaman.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Πυροβολημενη με αντιαεροπορικο Artemis-30 ειναι η γκομενα, στα ' λεγα....ομως ΑΚΑΠΟΤΟ;Δυσκολευομαι λιγο να σε πιστεψω...αν ηταν καμμια βαρεμενη ιντερνετοπληκτη φοιτητρια να ελεγα: μπορει... λογω ηλικιας και συνεπαγομενης βλακειας .Αλλα σε γυναικα 40+ ...βλεπω τα φιδια να γνεφουν χαμογελωντας συναγωνιστη troubaman.
Καλο το παστιτσιο;Αν ξαναερθει για να φερει φαγητο προτεινε και εσυ για να την ευχαριστησεις να πατε εξω για φαγητο.Εκτος αν μπορεις να ετοιμασεις κατι με τα χερακια σου...

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Παίδες τελικά συνέβη,αλλά με αναπάντεχο τρόπο.

Μου είπε να περάσει από το σπίτι μου να μου αφήσει λίγο παστίτσιο

Εκεί λοιπόν στο άθλιο κουζινάκι μου που μοιάζει με κουζινάκι μπουρδέλου ξεκινήσαμε μια συζήτηση και άρχισε να μου εξηγεί ότι δεν είμαι ο τύπος της και ότι είναι κολλημένη με άλλον κτλ

Ένοιωσα το φαγητό να μη κατεβαίνει

Της λέω οκ\ ευχαριστώ για το φαγητό και την παρέα

Τώρα θέλω να μείνω μόνος

φύγε

Ε κι όπως τη συνόδευα προς την έξοδο ενώ ήμασταν στο χωλ έβλεπα την κωλάρα της να φεγγίζει με το μαύρο στριγκ της μεσα απο το μακρυ της λευκο φορεμα

Μαγκες αληθεια δε ξερω τι μ επιασε και πηγα απο πισω της την αρπαξα και της δαγκωσα δυνατα αλλα οχι και να της κοψω κομματι το πλαι του λαιμου

Κι εκανε σα γατι που καυλωνει φρχχχχ αχχχχχ

Ε αυτο ηταν

Πριν καλα καλα το καταλαβω η πουτσα μου ηταν ακαποτη μεσα στο μουνι της :rockon:

Την επαιρνα στα ορθια στο χωλ απο πισω

Η εξαψη ηταν τοσο μεγαλη που της τα δωσα ολα μεσα της

Ενας φοβερος κρεμπιες τυποι μου

Παω να την κρατησω

Τωρα ειμαι στη βεραντα κανω το τσιγαρακι μου και σας γραφω τις εξελιξεις

Ωραιο μουνι,αλλα η εγω κατι δε καταλαβα η εκεινη ειναι πειραγμενη

Αν ετσι φεροταν σε ολους τους γαμιαδες της δεν απορω καθολου που εμεινε γεροντοκορη αν και εχει κορμι τουμπανο
ΕΎΓΕ trouba !
Σήκωσες ανάστημα και στάθηκες στο ύψος των περιστάσεων .
Αν αναλογιστείς ότι το παστίτσιο βάρυνε το στομάχι , μολαταύτα το κάτω κεφάλι λειτούργησε όπως έπρεπε.
Μην παίξεις "κατενάτσιο" και περιμένεις την μιλφάρα να κάνει το επόμενο βήμα .
Παίξε φουλ επίθεση , κατέβα κάτω με δύο καφέδες στο χέρι και πες της "ήρθα να κεράσω φρέντο καΠουτσίνο " . :rockon::rockon::rockon:

kingzz19

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
92
Πόντοι
0
ΕΎΓΕ trouba !
Αν αναλογιστείς ότι το παστίτσιο βάρυνε το στομάχι , μολαταύτα το κάτω κεφάλι λειτούργησε όπως έπρεπε.
Παίξε φουλ επίθεση , κατέβα κάτω με δύο καφέδες στο χέρι και πες της "ήρθα να κεράσω φρέντο καΠουτσίνο " . :rockon::rockon::rockon:
Χαχαχαχαχα ή να παίξουν βόλεϋ δωματίου

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
ΕΎΓΕ trouba !
dicklattecover-1280x720.jpg

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815

Παω να την κρατησω

Αυτή η ηλικία τα έχει αυτά, συνήθως στο τέλος (αν όχι πάντα) θέλουν να το παίξουν και θύματα όταν τον τρώνε ..

Λυσάνε μέχρι να τον φάνε κ μετά βγαίνουν κ από πάνω.

Θα σου ξανάρθει γονυπετής για "κροκ μεσιέ"

Άμα δεν σε γούσταρε, δεν θα σου έφερνε παστίτσιο, ή θα στο άφηνε έξω από την πόρτα κρεμασμένο στην καλύτερη. Παίξε μπάλα μόρτη κ δώστη της το (μουνί) στο χέρι.. Μόνο έτσι θα σε σέβεται. Με την αρπαχτή αυτή, εκδικείτε τον άλλον που την πρόδωσε..Παιξε δυνατά.

Υ.Σ.: Χύσε Μητσο να φτιάξουμε παστίτσιο. Αυτό είναι το σύστημα.

kingzz19

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Αυτή η ηλικία τα έχει αυτά, συνήθως στο τέλος (αν όχι πάντα) θέλουν να το παίξουν και θύματα όταν τον τρώνε ..

Λυσάνε μέχρι να τον φάνε κ μετά βγαίνουν κ από πάνω.

Θα σου ξανάρθει γονυπετής για "κροκ μεσιέ"

Άμα δεν σε γούσταρε, δεν θα σου έφερνε παστίτσιο, ή θα στο άφηνε έξω από την πόρτα κρεμασμένο στην καλύτερη. Παίξε μπάλα μόρτη κ δώστη της το (μουνί) στο χέρι.. Μόνο έτσι θα σε σέβεται. Με την αρπαχτή αυτή, εκδικείτε τον άλλον που την πρόδωσε..Παιξε δυνατά.

Υ.Σ.: Χύσε Μητσο να φτιάξουμε παστίτσιο. Αυτό είναι το σύστημα.
Χαχαχαχαχα έτσι πάει δίνεις και παίρνεις. Αυτή τα φαγητά και εσύ τα χυσια

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Πάλι συνάντησα αυτό τον Κυρ Θόδωρα έξω από την πόρτα της γαμώ το φελέκι μου

Τον κοίταξα και με ταυροκοίταξε

Τι στον πούτσο θέλει εκεί?

Τα κοινόχρηστα τα κάλυψε

Τι στον κόρακα?

Υπάρχουν και άλλα πάγια χρέη που πρέπει να καλύψει?

:ak::hammer:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Καλο το παστιτσιο;Αν ξαναερθει για να φερει φαγητο προτεινε και εσυ για να την ευχαριστησεις να πατε εξω για φαγητο.Εκτος αν μπορεις να ετοιμασεις κατι με τα χερακια σου...
Δε το χω και πολύ με τη κουζίνα θα την απογοητεύσω

Όμως αυτό με το έξω δεν είναι κακό

Να πάμε για καλαμαράκι στην Πειραική

Γαμάει η ιδέα σου μαν :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τυπάρα μου πάνω στην κάβλα άντε να αποφύγεις να της τον βάλεις ακάποτο...

Η δύναμη του ενστίκτου που σε κάνει να γουστάρεις να λούσει την πούτσα σου με τα υγρά του ξεσκισμένου άπατου βρωμόμουνού της :bigdick::wanker:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Δε το χω και πολύ με τη κουζίνα θα την απογοητεύσω

Όμως αυτό με το έξω δεν είναι κακό

Να πάμε για καλαμαράκι στην Πειραική

Γαμάει η ιδέα σου μαν :rockon: :rockon: :rockon:
Εσυ καντης το τραπεζι και αυτη θα αναλαβει το κρεβατι...θα μοιραστειτε τα επιπλα?!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Εσυ καντης το τραπεζι και αυτη θα αναλαβει το κρεβατι...θα μοιραστειτε τα επιπλα?!
Είναι αυτό που λέμε για την ιδανική γυναίκα:Κυρία στην Κουζίνα,πουτάνα στο κρεβάτι

Κι όχι να κάνει πουτάνα την κουζίνα και να ναι κυρία στο κρεβάτι:2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Δεν απαντησες μαν...το παστιτσιο καλο ηταν;Γιατι αν δεν εχει μπαχαρικα η η μπεσαμελ δεν ειναι καλη αστα...
Παντως αν συνεχισει να φερνει φαγητο σημαινει πραγματι οτι σε θελει ντουρο γιατι με τα σουβλακια και τα πιτογυρα και τις πιτσες γεμιζει τοξινες ο οργανισμος με συνεπεια πτωση στην αποδοση....αν ξαναχτυπησει το κουδουνι θα ξερεις...εσυ δειξε οτι ενδιαφερεσαι αλλα παιζε και με αλλες.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δεν απαντησες μαν...το παστιτσιο καλο ηταν;Γιατι αν δεν εχει μπαχαρικα η η μπεσαμελ δεν ειναι καλη αστα...
Παντως αν συνεχισει να φερνει φαγητο σημαινει πραγματι οτι σε θελει ντουρο γιατι με τα σουβλακια και τα πιτογυρα και τις πιτσες γεμιζει τοξινες ο οργανισμος με συνεπεια πτωση στην αποδοση....αν ξαναχτυπησει το κουδουνι θα ξερεις...εσυ δειξε οτι ενδιαφερεσαι αλλα παιζε και με αλλες.
Πως να το απολαυσω οταν με ειχε στησει στον τοιχο και μου εξηγουσε γιατι δε με γουσταρει ρε τυπε

Και μουρλια να ηταν ειχα εγω στομαχι εκεινη την ωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom