The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Με μια διακοσαρού είστε εντάξει;δωσε ρε συ μπαρμπακο....
Με μια διακοσαρού είστε εντάξει;δωσε ρε συ μπαρμπακο....
ναι...ποταρες με το γαλλακι μπαρμπα....θα την παντρεφτωΜε μια διακοσαρού είστε εντάξει;
Σας πρόλαβε ο κύριος με το πατίνι.Εγω σε Vespa…
Θα σέβεστε
με χουν πεξει μαλακια στην κινηση πανω σε βεσπαΕγω σε Vespa…
Θα σέβεστε
ναι...ποταρες με το γαλλακι μπαρμπα....θα την παντρεφτω
Είσαι σπαταλος πολύ αδελφέ, έχεις γαμηθει στα έξοδα.ναι...ποταρες με το γαλλακι μπαρμπα....θα την παντρεφτω
αμα την δεις με σορτσακι τα λεμε ....Αυτή είναι καθολική παιδί μου... Εχθρός της ορθοδόξου πίστεως και της πατρίδος.
Είναι ο Εωσφόρος μεταμορφωμένος...αμα την δεις με σορτσακι τα λεμε ....
τερμα αδερφε.....το σπτεμβρη παντρευομαι και θα νοικυρευτω...χτες μετα το τελωνειο πηγα στην φιλεναδα μου στα καγκουραδικα στην τρουμπα και φυγαμε 8 το πρωιΕίσαι σπαταλος πολύ αδελφέ, έχεις γαμηθει στα έξοδα.
Πείτε του τα του αχαΐρευτου...Είσαι σπαταλος πολύ αδελφέ, έχεις γαμηθει στα έξοδα.
Αντε αδελφέ να Πάρουμε και το παππουλη να πάμε Ηλία.τερμα αδερφε.....το σπτεμβρη παντρευομαι και θα νοικυρευτω...χτες μετα το τελωνειο πηγα στην φιλεναδα μου στα καγκουραδικα στην τρουμπα και φυγαμε 8 το πρωι
με χουν πεξει μαλακια στην κινηση πανω σε βεσπα
παραλια μεριαΠοιον μαρμαρίδη λέτε; Ακαδημίας;
Τυπε κι εσύ βιάστηκες, τέτοια θρεντ ανοίγουν μόνο κυριακη.Εγω και ο κολλητος με τη μηχανη βολτα προς παραλια μερια
Στην ακρη του δρομου κατι κοπελες μας εκαναν νοημα να σταματησουμε και γελαγαν ενω μυριζαν μπυρα...
Ωραια γκομενακια...
Τους λεω "δε χωραει η μηχανη αλλους τι μας κανετε ωτοστοπ"
Ε και η μια απο αυτες παει στον κολλητο τον παιρνει αγκαλια και του λεει χορευουμε; γελωντας
Ο κολλητος μες το χαβαλε εκανε καποιες φιγουρες μαζι της και γρηγορα αυτο κατεληξε να εχει σηκωσει η αλλη τη φουστα και να του τριβεται με ενα κοκκινο μπραζιλ που φοραγε
Η φιλη της να της λεει "πανω του πανω του"
Ε και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ο κολλητος καθεται εκεινη κανει στην ακρη το βρακακι της του πιανει τον πουτσο και τον βαζει μεσα στο μουνι της.
Αφου κανει 4-5 μεσα εξω σηκωνεται γελωντας κατεβαζει ξανα φουστα και φευγει με τη φιλη της δινοντας μας φιλακια!
Απιστευτο σκηνικο μαγκες!
Τυχερακιας ο κολλητος αλλα μου ειπε οτι εφαγε ψυχρολουσια γιατι ουτε το γαμησι συνεχιστηκε καπου αλλου...ενω ελεγε και ξαναλεγε να ανταλλαξουν τηλεφωνα κι εκεινη του λεγε αλλη μερα οχι σημερα...
Βγαλτε ακρη με τις γκομενες μαγκες
Τυπε κι εσύ βιάστηκες, τέτοια θρεντ ανοίγουν μόνο κυριακη.
Ωραίο σκηνικό αν δεν κόλλησε τίποτα ο φίλος σου. Αφού τον άφησε αχυστο έπρεπε να πάει μετά σε ένα μπουρδελακι να του φύγουν τα χοντρά και να μη παρακαλεί την καριολα. Μη παρακαλάτε καμμία μάγκες και μόνο τότε θα γυρίσει το έργο και θα παρακαλάνε αυτές. Στην χειρότερη αδειάστε στους οίκους και αφήστε να σας παρακαλάνε αυτές. Κανένα παρακαλι στις καριολεςΕγω και ο κολλητος με τη μηχανη βολτα προς παραλια μερια
Στην ακρη του δρομου κατι κοπελες μας εκαναν νοημα να σταματησουμε και γελαγαν ενω μυριζαν μπυρα...
Ωραια γκομενακια...
Τους λεω "δε χωραει η μηχανη αλλους τι μας κανετε ωτοστοπ"
Ε και η μια απο αυτες παει στον κολλητο τον παιρνει αγκαλια και του λεει χορευουμε; γελωντας
Ο κολλητος μες το χαβαλε εκανε καποιες φιγουρες μαζι της και γρηγορα αυτο κατεληξε να εχει σηκωσει η αλλη τη φουστα και να του τριβεται με ενα κοκκινο μπραζιλ που φοραγε
Η φιλη της να της λεει "πανω του πανω του"
Ε και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ο κολλητος καθεται εκεινη κανει στην ακρη το βρακακι της του πιανει τον πουτσο και τον βαζει μεσα στο μουνι της.
Αφου κανει 4-5 μεσα εξω σηκωνεται γελωντας κατεβαζει ξανα φουστα και φευγει με τη φιλη της δινοντας μας φιλακια!
Απιστευτο σκηνικο μαγκες!
Τυχερακιας ο κολλητος αλλα μου ειπε οτι εφαγε ψυχρολουσια γιατι ουτε το γαμησι συνεχιστηκε καπου αλλου...ενω ελεγε και ξαναλεγε να ανταλλαξουν τηλεφωνα κι εκεινη του λεγε αλλη μερα οχι σημερα...
Βγαλτε ακρη με τις γκομενες μαγκες