troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.894
- Πόντοι
- 5.506
και θες να μου πεις οτι βλεπεις παιχνιδι τωρα???? αρχιδιαΓια ιεροεξεταστής θα έκανες....
Ισπανία 1478+
και θες να μου πεις οτι βλεπεις παιχνιδι τωρα???? αρχιδιαΓια ιεροεξεταστής θα έκανες....
Ισπανία 1478+
Θα πηδούσα τις "μάγισσες" και θα τις διάβαζα την συγχωρητικη ευχουλα .......θα τις εσωζα βρε!
Σκάσε ρε πούστη.και θες να μου πεις οτι βλεπεις παιχνιδι τωρα???? αρχιδια
παρε σεσκουλα για αποφορτισηΣκάσε ρε πούστη.
Αποφορτίζομαι γιατί έχει ένταση.
παρε σεσκουλα για αποφορτιση
300...σημερα ρε μπαρμπουλη εχω μια αναγκη με το γαλλακιO Σέσκουλος είναι δικός μου!
τις εχω πετηχει και εγω δαυτες στου μαρμαριδη απ εξω. Με εκαναν σινιαλο να σταματήσω. Δυο στενα απο πισω με πλακοσαν στην πιπαΕγω και ο κολλητος με τη μηχανη βολτα προς παραλια μερια
Στην ακρη του δρομου κατι κοπελες μας εκαναν νοημα να σταματησουμε και γελαγαν ενω μυριζαν μπυρα...
Ωραια γκομενακια...
Τους λεω "δε χωραει η μηχανη αλλους τι μας κανετε ωτοστοπ"
Ε και η μια απο αυτες παει στον κολλητο τον παιρνει αγκαλια και του λεει χορευουμε; γελωντας
Ο κολλητος μες το χαβαλε εκανε καποιες φιγουρες μαζι της και γρηγορα αυτο κατεληξε να εχει σηκωσει η αλλη τη φουστα και να του τριβεται με ενα κοκκινο μπραζιλ που φοραγε
Η φιλη της να της λεει "πανω του πανω του"
Ε και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ο κολλητος καθεται εκεινη κανει στην ακρη το βρακακι της του πιανει τον πουτσο και τον βαζει μεσα στο μουνι της.
Αφου κανει 4-5 μεσα εξω σηκωνεται γελωντας κατεβαζει ξανα φουστα και φευγει με τη φιλη της δινοντας μας φιλακια!
Απιστευτο σκηνικο μαγκες!
Τυχερακιας ο κολλητος αλλα μου ειπε οτι εφαγε ψυχρολουσια γιατι ουτε το γαμησι συνεχιστηκε καπου αλλου...ενω ελεγε και ξαναλεγε να ανταλλαξουν τηλεφωνα κι εκεινη του λεγε αλλη μερα οχι σημερα...
Βγαλτε ακρη με τις γκομενες μαγκες
naiτις εχω πετηχει και εγω δαυτες στου μαρμαριδη απ εξω. Με εκαναν σινιαλο να σταματήσω. Δυο στενα απο πισω με πλακοσαν στην πιπα
Ε και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ο κολλητος καθεται εκεινη κανει στην ακρη το βρακακι της του πιανει τον πουτσο και τον βαζει μεσα στο μουνι της.
απορω πραγματικα γιατι ανοιγουν σαββατο τοσο πιασαρικα νηματα
τις εχω πετηχει και εγω δαυτες στου μαρμαριδη απ εξω. Με εκαναν σινιαλο να σταματήσω. Δυο στενα απο πισω με πλακοσαν στην πιπα
εμενα με πεταξαν απο το πατινι οι ρουφιανες .Εφτιχως εφοραγα το κρανος του πατερα μου απο τη βεσπαΌταν φτάσουν να δώσουν κώλο, ειδοποιήστε με να περάσω κι εγώ. Μην κάψω και τζάμπα τη βενζίνη του μοτοσακό...
dinoyn perna shmeraΌταν φτάσουν να δώσουν κώλο, ειδοποιήστε με να περάσω κι εγώ. Μην κάψω και τζάμπα τη βενζίνη του μοτοσακό...
dinoyn perna shmera
δωσε ρε συ μπαρμπακο....Πόσες φορές πρέπει να σας πω, πως αυτού του είδους οι αντιπερισπασμοί (για να έχετε το ελεύθερο να μπουκάρετε σπίτι μου) δεν πιάνουν;