Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.372
Πόντοι
12.056
απορω πραγματικα γιατι ανοιγουν σαββατο τοσο πιασαρικα νηματα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Θα πηδούσα τις "μάγισσες" και θα τις διάβαζα την συγχωρητικη ευχουλα ....:grin:...θα τις εσωζα βρε!
Angry Gaspar Noe GIF by Arrow Video

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.918
Πόντοι
9.297
Βλέπω τον τελικό στο κουνήστο και κάνω τα'ι'μ άουτ στο bou...πάμε ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑ!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.318
Πόντοι
3.656
έχει γίνει πηγάδι ο κωλος του κακομοίρη του σέσκουλα σήμερα...λυσσαξατε

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

ισοβιτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.134
Πόντοι
371
Εγω και ο κολλητος με τη μηχανη βολτα προς παραλια μερια
Στην ακρη του δρομου κατι κοπελες μας εκαναν νοημα να σταματησουμε και γελαγαν ενω μυριζαν μπυρα...
Ωραια γκομενακια...
Τους λεω "δε χωραει η μηχανη αλλους τι μας κανετε ωτοστοπ"
Ε και η μια απο αυτες παει στον κολλητο τον παιρνει αγκαλια και του λεει χορευουμε; γελωντας
Ο κολλητος μες το χαβαλε εκανε καποιες φιγουρες μαζι της και γρηγορα αυτο κατεληξε να εχει σηκωσει η αλλη τη φουστα και να του τριβεται με ενα κοκκινο μπραζιλ που φοραγε
Η φιλη της να της λεει "πανω του πανω του"
Ε και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ο κολλητος καθεται εκεινη κανει στην ακρη το βρακακι της του πιανει τον πουτσο και τον βαζει μεσα στο μουνι της.
Αφου κανει 4-5 μεσα εξω σηκωνεται γελωντας κατεβαζει ξανα φουστα και φευγει με τη φιλη της δινοντας μας φιλακια!
Απιστευτο σκηνικο μαγκες!
Τυχερακιας ο κολλητος αλλα μου ειπε οτι εφαγε ψυχρολουσια γιατι ουτε το γαμησι συνεχιστηκε καπου αλλου...ενω ελεγε και ξαναλεγε να ανταλλαξουν τηλεφωνα κι εκεινη του λεγε αλλη μερα οχι σημερα...
Βγαλτε ακρη με τις γκομενες μαγκες:idiot:
τις εχω πετηχει και εγω δαυτες στου μαρμαριδη απ εξω. Με εκαναν σινιαλο να σταματήσω. Δυο στενα απο πισω με πλακοσαν στην πιπα

• Αγάπη
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Ε και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ο κολλητος καθεται εκεινη κανει στην ακρη το βρακακι της του πιανει τον πουτσο και τον βαζει μεσα στο μουνι της.

τυπε ο κολλητος σου να πιει επειγοντως φαντα για τις πρωτες βοηθειες μετα απο ακα κρεμπιε :confused::confused::confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
τις εχω πετηχει και εγω δαυτες στου μαρμαριδη απ εξω. Με εκαναν σινιαλο να σταματήσω. Δυο στενα απο πισω με πλακοσαν στην πιπα

Όταν φτάσουν να δώσουν κώλο, ειδοποιήστε με να περάσω κι εγώ. Μην κάψω και τζάμπα τη βενζίνη του μοτοσακό...

ισοβιτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.134
Πόντοι
371
Όταν φτάσουν να δώσουν κώλο, ειδοποιήστε με να περάσω κι εγώ. Μην κάψω και τζάμπα τη βενζίνη του μοτοσακό...
εμενα με πεταξαν απο το πατινι οι ρουφιανες .Εφτιχως εφοραγα το κρανος του πατερα μου απο τη βεσπα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Stories

Νέο!