Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.837
Πόντοι
216
Επειδή εσύ απέκτησες το αρχίδι με φύσικό τρόπο (πρόσχωση), θα σε γαμήσει ο φόρος υπεραξίας. Οπότε καλύτερα να το μεταβιβάσεις πρώτα σε μια off shore στα νησιά Πουτσόες, όπου θα αναμειχθεί με άλλα αρχίδια, κατά προτίμηση Καλαβρέζικα και στη συνέχεια ο τρίτος θα αποκτήσει τις μετοχές της offshore, οπότε θα πάρει το αρχίδι σαν πάγιο της επιχείρησης

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Λες να ειναι δροσερος ο γιατρος που θα μας κανει την μεταφορα ορχεως;
Οχι βεβαια τυπαρα μου εγω κωλο δε δινω ουτε για ολα τα λεφτα του κοσμου.
Ενα αρχιδι ναι θα παρουν...
:pipa2::2on1:
Ρε συ, ναρκωμένος θα είσαι ρε και ξεβράκωτος ναουμ.
Για το φίλο σου έγραφα, θα έχει πλέον εστω και ενα αρχίδι ο άνθρωπος, θα δει και ενα κώλο στον αέρα (τον δικό σου).....ίσα που σε γάμησε ναουμ.....

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ρε συ, ναρκωμένος θα είσαι ρε και ξεβράκωτος ναουμ.
Για το φίλο σου έγραφα, θα έχει πλέον εστω και ενα αρχίδι ο άνθρωπος, θα δει και ενα κώλο στον αέρα (τον δικό σου).....ίσα που σε γάμησε ναουμ.....
Δε γινονται αυτα σε χειρουργεια τυπε
Εκτος αν εχεις καποια προσωπικη εμπειρια τοτε πασο:zfuck:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Δε γινονται αυτα σε χειρουργεια τυπε
Εκτος αν εχεις καποια προσωπικη εμπειρια τοτε πασο:zfuck:
Οχι παλικάρι μου, το "Παρ΄τα αρχίδια μου" το χρησιμοποιώ πάντα μεταφορικά, ποτέ κυριολεκτικά.
Οπότε για να βρεθώ ξεβράκωτος και ναρκωμένος στο χειρουργείο, δύσκολο.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Οχι παλικάρι μου, το "Παρ΄τα αρχίδια μου" το χρησιμοποιώ πάντα μεταφορικά, ποτέ κυριολεκτικά.
Οπότε για να βρεθώ ξεβράκωτος και ναρκωμένος στο χειρουργείο, δύσκολο.
Τοτε να μη μιλας για πραγματα που δε γνωριζεις παληκαρι μου
:referee:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
το Παρ΄τα αρχίδια μου στην γυναίκα μου, όταν ζητάει λεφτά…
Θεωρείται μεταβίβαση ή δωρεά ;

Όμοιος και για τις άλλες 2 καριολες που εχω παντρεύει, και κατά καιρούς ζητάνε και αυτές

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.369
Πόντοι
456
Μου ζήτησε ένας που γεννήθηκε χωρίς αρχιδια να του δώσω το ένα μου αρχιδι.
Μου πρόσφερε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
Θα του το δώσω αφού εδώ δύο.
Ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον ένα λέει το χριστιανικό ιδεώδες.
Το θέμα είναι πως δηλώνω στην εφορία την μεταβίβαση ιδιοκτησίας;
Χρειάζεται να δηλώσω τη μεταβίβαση αρχιδιού στη φορολογική μου δήλωση;
Μην σε νοιάζει τι θα πει ο καθένας εδώ μέσα.
Στ'αρχίδι που θα σου μείνει γράψτους όλους ρε!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Ίδιο μοτίβο....
Στο ξαναείπα.....
Μηδέν ενδιαφέρον για την sub φάση....

Βάλε και καμμιά φάπα στο μενού....

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
.
Ίδιο μοτίβο....
Στο ξαναείπα.....
Μηδέν ενδιαφέρον για την sub φάση....

Βάλε και καμμιά φάπα στο μενού....
Ερχεται φιλε...κατσε να πιασει λιμανι και θα παρω το αιμα μου πισω για τα χταποδια που αληπυτα χτυπησε ο μπαμπης :knuppel::headbang2:

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Τυπε πάνε στην επόμενη...

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Πήρα το λογιστή μου σήμερα το πρωί και δεν τον έβρισκα
Το σήκωσε η βοηθός του μια 25 χρόνη καυλιτσα.
Της εξήγησα κόσμια τι θέλω να κάνω.
Τη ρώτησα αν πρόκειται για κινητή ή ακίνητη περιουσία και μου είπε ότι είναι κινητή.
Τη ρώτησα επίσης αν πρέπει να κάνω δήλωση ακινησιας μη τυχόν και με πιάσει κανείς της τροχαίας να το κινω παράνομα αλλά με καθυσηχασε ότι από τη στιγμή που δε φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας μπορώ ανα πάσα στιγμή να τεκμηριώσω ακινησία τους.
Ακόμη τη ρώτησα αν πρέπει να ρθει η ίδια η κάποιος εκτιμητής να εκτιμήσει την αντικειμενική τους αξίας για να κάνω μια σωστή υπεύθυνη δήλωση στην οποία εμφανίζομαι ως πωλητής όρχεως και ο άλλος ως αγοραστής ώστε να μη με κυνηγήσει η εφορία για το τιμαλφες που σε άλλη περίπτωση θα φαίνεται αδικαιολόγητο.
Μου είπε πως το θέμα σηκώνει συζήτηση και επειδή έχει πολλή δουλειά στο γραφείο λόγω του ότι έχουν πλακώσει όλοι τώρα τελευταία στιγμή να κάνουν τις τελευταίες φορολογικές δηλώσεις να έρθω σπίτι της όταν σχολάσει να το κουβεντιάσουμε και να κάνουμε μαζί τη φορολογική μου δήλωση...
:coffee::angel:

bufos1

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2022
Like
138
Πόντοι
0
.

Ερχεται φιλε...κατσε να πιασει λιμανι και θα παρω το αιμα μου πισω για τα χταποδια που αληπυτα χτυπησε ο μπαμπης :knuppel::headbang2:
ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΡΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΑΜΜΠΗΣ. ΒΑΛΕ ΤΣΙΓΓΙΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΥΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ…..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Stepping Twitch Streamer GIF

bufos1

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2022
Like
138
Πόντοι
0
ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΓΥΡΙΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ?ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ. ΘΑ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Καλησπέρα μάγκες μου

Συνομιλούσα στο messenger με μια γκόμενα που προσπαθώ να ψήσω τελευταία,η οποία μου στελνε φωτό με στριγκακια και κώλους...

Παράλληλα όμως,η πουτάνα η συγκυρία τα φερε έτσι ώστε να μου στείλει μήνυμα και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας να με ρωτήσει κάτι για την εξόφληση των κοινοχρήστων

Ε και ο μαλάκας έστειλα από λάθος μια dick Pic που προοριζόταν για τη γκόμενα την οποία καβλάντιζα,στη διαχειρίστρια...

Πώς το μαζεύω μάγκες μου?

:helpplea::helpplea:

Πριν χρόνια μια γκομενα μου έστειλε σεξουαλικό μήνυμα που ήθελε να στείλει σε εμένα στην αδερφή μου.

Μας είχε αποθηκεύσει με το επίθετο στον κατάλογο και αντί να πατήσει εμένα πάτησε την άλλη.

Για να την πειράξω της είπα ότι την επόμενη φορά θα στείλω αυτά που της γράφω στη μάνα της.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εγω και ο κολλητος με τη μηχανη βολτα προς παραλια μερια
Στην ακρη του δρομου κατι κοπελες μας εκαναν νοημα να σταματησουμε και γελαγαν ενω μυριζαν μπυρα...
Ωραια γκομενακια...
Τους λεω "δε χωραει η μηχανη αλλους τι μας κανετε ωτοστοπ"
Ε και η μια απο αυτες παει στον κολλητο τον παιρνει αγκαλια και του λεει χορευουμε; γελωντας
Ο κολλητος μες το χαβαλε εκανε καποιες φιγουρες μαζι της και γρηγορα αυτο κατεληξε να εχει σηκωσει η αλλη τη φουστα και να του τριβεται με ενα κοκκινο μπραζιλ που φοραγε
Η φιλη της να της λεει "πανω του πανω του"
Ε και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ο κολλητος καθεται εκεινη κανει στην ακρη το βρακακι της του πιανει τον πουτσο και τον βαζει μεσα στο μουνι της.
Αφου κανει 4-5 μεσα εξω σηκωνεται γελωντας κατεβαζει ξανα φουστα και φευγει με τη φιλη της δινοντας μας φιλακια!
Απιστευτο σκηνικο μαγκες!
Τυχερακιας ο κολλητος αλλα μου ειπε οτι εφαγε ψυχρολουσια γιατι ουτε το γαμησι συνεχιστηκε καπου αλλου...ενω ελεγε και ξαναλεγε να ανταλλαξουν τηλεφωνα κι εκεινη του λεγε αλλη μερα οχι σημερα...
Βγαλτε ακρη με τις γκομενες μαγκες:idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom