Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.993
- Πόντοι
- 206
Καλά στέφανα και καλούς απογόνους. Σίγουρα έκανες την καλύτερη επιλογή. Δεν είσαι και ο μόνος. Και ο Κωσταντίνου στην ταινια "καλώς ηρθε το δολλάριο" και ο Ριτσαρντ Γκιρ στο "πριτυ γούμαν" τις βιζιτες παντρευτήκανε. Ζεις και εσύ το ονειρό σου. Μονόπετρο μη ξεχάσεις. Α και κάτι άλλο.... Από τον νταβατζή της πρέπει να την ζητήσεις οχι απο τους γονείς της.Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά
Παρ όλο που έφαγα φολα την πρώτη φορά την ξαναπήρα
Ξανάφαγα φόλα
Την ξαναπήρα
Και στο τέλος με ρώτησε μέσω google translator
Γιατί με παίρνεις ξανά και ξανά αφού δε χύνεις ποτέ μαζί μου.
Τότε της έβαλα ένα ρομαντικό ταγκό και τη χόρεψα για λίγο.
Ύστερα απάντησα:
"Es simple...Estoy enamorado de ti"
Σαστισε...
Αμέσως μετά γονατησα πάνω από τη χρησιμοποιημένη και αδειανη από χύσια καποτα που μολις είχα βγάλει από το πεσμένο πουλί μου και της είπα ότι θέλω να γνωρίσω τους δικούς της να τη ζητήσω σε γάμο...
"Ay dios mio"μου είπε...
Μαγκες νομιζω βρηκα το αλλο μου μισο...
Καλη επιτυχια τυπε. Αλλιως Κυριακη κοντη γιορτη. Καινουργιο νημα, με αλλο θεμα, ξερεις εσυ.Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά
Παρ όλο που έφαγα φολα την πρώτη φορά την ξαναπήρα
Ξανάφαγα φόλα
Την ξαναπήρα
Και στο τέλος με ρώτησε μέσω google translator
Γιατί με παίρνεις ξανά και ξανά αφού δε χύνεις ποτέ μαζί μου.
Τότε της έβαλα ένα ρομαντικό ταγκό και τη χόρεψα για λίγο.
Ύστερα απάντησα:
"Es simple...Estoy enamorado de ti"
Σαστισε...
Αμέσως μετά γονατησα πάνω από τη χρησιμοποιημένη και αδειανη από χύσια καποτα που μολις είχα βγάλει από το πεσμένο πουλί μου και της είπα ότι θέλω να γνωρίσω τους δικούς της να τη ζητήσω σε γάμο...
"Ay dios mio"μου είπε...
Μαγκες νομιζω βρηκα το αλλο μου μισο...
fuego nea smirniel amor es la causa mi amigo
Α ναι με τον papi chulo όπως τον έλεγε.Καλά στέφανα και καλούς απογόνους. Σίγουρα έκανες την καλύτερη επιλογή. Δεν είσαι και ο μόνος. Και ο Κωσταντίνου στην ταινια "καλώς ηρθε το δολλάριο" και ο Ριτσαρντ Γκιρ στο "πριτυ γούμαν" τις βιζιτες παντρευτήκανε. Ζεις και εσύ το ονειρό σου. Μονόπετρο μη ξεχάσεις. Α και κάτι άλλο.... Από τον νταβατζή της πρέπει να την ζητήσεις οχι απο τους γονείς της.
Σιγουρα θα παιζουν καποιεςΑυτό που οι βίζιτες πάνε πάντα να μας πείσουν ότι είναι από καλές οικογένειες, μου θυμίζει
πολύ τα βίτσια του ασλαμά, που η Κρίστα είχε μάνα πανεπιστημιακό και πατέρα τραπεζικό
δεν μπόρεσες να κρατηθείς μέχρι την Κυριακή;ενταξει ρε μαν υπαρχουν και χειροτερα....εδω του αλλου του γαμησαν την γκομενα τα γουρουνια..εσενα τουλαχιστον στην γαμαει ντελιβερας
Μικροψωλης μικροψωλης αλλα για να μην ξεκολλάει της βάραγε τα νεφρά.Ρε τον μπαγασα τον Μπάμπη τον ντελιβερα και εμείς τον είχαμε για μικροψωλη
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ.Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να φυγεις μακρυα. Εχει κολημα. Την πήδηξε καλα και οσο ζει θα την πηδάει. Σε εσενα θα ειναι μη και μη και αυτος πιπα κολο άκοπα. ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.
Τα Κυριακάτικα , λόγω καλοκαιριού , μπαίνουν Παρασκευή ;