Άντρας που ερωτεύεται ιερόδουλη ξεκάθαρα δε μπορεί έξω να κάνει μια σχέση γιατί δε τον θέλουν ρε τυπε,ποια πραγματικότητα και αντίληψη μου λες,το πράγμα μιλάει μόνο του και εγώ είχα ερωτευτεί μια ιερόδουλη αλλά είμαι άχρηστος στις γκόμενες στον έξω κόσμο και δε το έκρυψα ποτέ ούτε εδώ στο μπου.Καποιος που ερωτεύεται ιερόδουλη ξεκάθαρα δε βρίσκει γκόμενες στον έξω κόσμο τι να κάνουμε τώρα.
Αλλο ερωτεύομαι άλλο κάνω σχέση.
Η πιο σημαντική διαφορά τους είναι πως σχέση κάνεις πράγματι όπου μπορείς και σε παίρνει,ενώ το να ερωτευτείς είναι τελείως άλλη υπόθεση.
Δεν ερωτεύεσαι με επιλογή και με ζύγισμα δυνάμεων.Απλα συμβαίνει χωρίς γιατί.
Το να ερωτευτείς ιερόδουλο δε σημαίνει ότι δε μετράς.
Πολλοί κάνουμε το λάθος να πιστεύουμε πως επειδή τις γαμαμε για χρήματα θα ήταν εύκολο να τις κατακτήσουμε ως γυναίκες.
Σε πληροφορω αγαπητέ φίλε πως το να κατακτήσεις ιερόδουλη είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο από το να "βγάλεις" γκόμενα μια από τις "εκεί έξω" απλήρωτες για σεξ "φυσιολογικές" γυναίκες.
Αν μιλάς καθαρά για σύναψη σχέσης χωρίς έρωτα τοτε ναι ο καθένας θα πάει ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ούτως η άλλως.
Ακόμη και αυτός που δεν πάει στις πουτανες θα "ρίξει" μια στα κυβικά του έτσι κι αλλιώς.
Από αυτούς που αποφεύγουν τις "εκεί έξω" γυναίκες υπάρχουν δύο κατηγορίες
-εκεινοι που γάμησαν τόσο μουνί εκεί έξω που το σιχαθηκαν γιατι κατάλαβαν σε βάθος που αποσκοπεί η γυναίκα και τι θέλει από ένα άνδρα
-κι εκείνοι που έχοντας χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν είχαν τα κοτσια να φλερτάρουν να γνωρίσουν μια γκόμενα να κάνουν σεξ χωρίς πληρωμή κτλ
Αυτή η κατηγορία είναι που θα ήθελε σχέση αλλά δε μπορεί να έχει.
Που ζηλεύει όσους έχουν σχέση γιατί δε γνώρισαν ποτέ τους πόσο τοξική μια σχέση μπορεί να γίνει.
Το θεωρούν μάλιστα κατόρθωμα να "έχουν κοπέλα".
Αυτο όμως το κεφάλαιο είναι εφηβικό τυπε μου
Ένα από τα πρώτα που πρέπει να μάθει ένας άνδρας είναι να κυνηγά για να γαμησει.
Να φλερτάρει και να διεκδικεί.
Αυτο αποτελεί την άλφα βήτα.
Μόλις κάποιος μάθει τις πρώτες λέξεις και σχηματίζει τα πρώτα του κείμενα...μετά είναι σε θέση να επιλέξει σενάριο για τη ζωή του...
Μη σε ξενίζει.
Ειναι σαν να κρίνεις ένα φτασμένο ζωγράφο που κάνει μουτζούρες ότι δε μπορεί να ζωγραφίσει ωραία τοπία ενώ αυτο το εμαθε στα πρώτα έτη των σπουδών του και τώρα ζωγραφίζει για την καύλα του και όχι για να αποδείξει κάτι σε κάποιον.