Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
:smitten::headbang2:Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

Παρ όλο που έφαγα φολα την πρώτη φορά την ξαναπήρα
Ξανάφαγα φόλα
Την ξαναπήρα
Και στο τέλος με ρώτησε μέσω google translator
Γιατί με παίρνεις ξανά και ξανά αφού δε χύνεις ποτέ μαζί μου.
Τότε της έβαλα ένα ρομαντικό ταγκό και τη χόρεψα για λίγο.
Ύστερα απάντησα:
"Es simple...Estoy enamorado de ti"
Σαστισε...
Αμέσως μετά γονατησα πάνω από τη χρησιμοποιημένη και αδειανη από χύσια καποτα που μολις είχα βγάλει από το πεσμένο πουλί μου και της είπα ότι θέλω να γνωρίσω τους δικούς της να τη ζητήσω σε γάμο...
"Ay dios mio"μου είπε...
Μαγκες νομιζω βρηκα το αλλο μου μισο...
Εσύ νόμιζα πως δε είσαι σα τα περισσότερα ναυάγια εδώ πέρα που γαμανε μόνο πουτανες και γκόμενες στο έξω κοσμο ποτέ αλλά τελικά και εσύ έτσι εσύ για να ερωτεύεσαι ιερόδουλες ξεκαθαρα είναι γιατί στον έξω κοσμο δε μπορείς να κάνεις μια σχέση γιατί δε σε θέλουν.Μας έλεγες εδώ ψεύτικες ιστορίες σου από γαμησια με γκόμενες έξω και εμείς τα πιστεύαμε σα χάνοι αλλά τώρα φάνηκε η αλήθεια.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εσύ νόμιζα πως δε είσαι σα τα περισσότερα ναυάγια εδώ πέρα που γαμανε μόνο πουτανες και γκόμενες στο έξω κοσμο ποτέ αλλά τελικά και εσύ έτσι εσύ για να ερωτεύεσαι ιερόδουλες ξεκαθαρα είναι γιατί στον έξω κοσμο δε μπορείς να κάνεις μια σχέση γιατί δε σε θέλουν.Μας έλεγες εδώ ψεύτικες ιστορίες σου από γαμησια με γκόμενες έξω και εμείς τα πιστεύαμε σα χάνοι αλλά τώρα φάνηκε η αλήθεια.
Τύπε μου μη σκας
Αφού βλέπεις πως ότι και να γράψω,απ' όσα γράψω εσύ τελικά θα επιλέξεις ποιο είναι αληθινό και τι να πιστέψεις.
Κάτι που προφανώς ταιριάζει περισσότερο στη δική σου αντίληψη για την πραγματικότητα και τις γυναίκες.
Μη ξεχνάς όμως.
Και η κακομοίρα η Κολομβιανή ιερόδουλος για κάποιους υπήρξε αίσθημα και γκόμενα που γνωρίσαν "έξω"(δηλαδή εκτος πορνείας,στον "φυσιολογικό" κόσμο)

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε μου μη σκας
Αφού βλέπεις πως ότι και να γράψω,απ' όσα γράψω εσύ τελικά θα επιλέξεις ποιο είναι αληθινό και τι να πιστέψεις.
Κάτι που προφανώς ταιριάζει περισσότερο στη δική σου αντίληψη για την πραγματικότητα και τις γυναίκες.
Μη ξεχνάς όμως.
Και η κακομοίρα η Κολομβιανή ιερόδουλος για κάποιους υπήρξε αίσθημα και γκόμενα που γνωρίσαν "έξω"(δηλαδή εκτος πορνείας,στον "φυσιολογικό" κόσμο)
Άντρας που ερωτεύεται ιερόδουλη ξεκάθαρα δε μπορεί έξω να κάνει μια σχέση γιατί δε τον θέλουν ρε τυπε,ποια πραγματικότητα και αντίληψη μου λες,το πράγμα μιλάει μόνο του και εγώ είχα ερωτευτεί μια ιερόδουλη αλλά είμαι άχρηστος στις γκόμενες στον έξω κόσμο και δε το έκρυψα ποτέ ούτε εδώ στο μπου.Καποιος που ερωτεύεται ιερόδουλη ξεκάθαρα δε βρίσκει γκόμενες στον έξω κόσμο τι να κάνουμε τώρα.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Άντρας που ερωτεύεται ιερόδουλη ξεκάθαρα δε μπορεί έξω να κάνει μια σχέση γιατί δε τον θέλουν ρε τυπε,ποια πραγματικότητα και αντίληψη μου λες,το πράγμα μιλάει μόνο του και εγώ είχα ερωτευτεί μια ιερόδουλη αλλά είμαι άχρηστος στις γκόμενες στον έξω κόσμο και δε το έκρυψα ποτέ ούτε εδώ στο μπου.Καποιος που ερωτεύεται ιερόδουλη ξεκάθαρα δε βρίσκει γκόμενες στον έξω κόσμο τι να κάνουμε τώρα.
Αλλο ερωτεύομαι άλλο κάνω σχέση.
Η πιο σημαντική διαφορά τους είναι πως σχέση κάνεις πράγματι όπου μπορείς και σε παίρνει,ενώ το να ερωτευτείς είναι τελείως άλλη υπόθεση.
Δεν ερωτεύεσαι με επιλογή και με ζύγισμα δυνάμεων.Απλα συμβαίνει χωρίς γιατί.
Το να ερωτευτείς ιερόδουλο δε σημαίνει ότι δε μετράς.
Πολλοί κάνουμε το λάθος να πιστεύουμε πως επειδή τις γαμαμε για χρήματα θα ήταν εύκολο να τις κατακτήσουμε ως γυναίκες.
Σε πληροφορω αγαπητέ φίλε πως το να κατακτήσεις ιερόδουλη είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο από το να "βγάλεις" γκόμενα μια από τις "εκεί έξω" απλήρωτες για σεξ "φυσιολογικές" γυναίκες.
Αν μιλάς καθαρά για σύναψη σχέσης χωρίς έρωτα τοτε ναι ο καθένας θα πάει ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ούτως η άλλως.
Ακόμη και αυτός που δεν πάει στις πουτανες θα "ρίξει" μια στα κυβικά του έτσι κι αλλιώς.
Από αυτούς που αποφεύγουν τις "εκεί έξω" γυναίκες υπάρχουν δύο κατηγορίες
-εκεινοι που γάμησαν τόσο μουνί εκεί έξω που το σιχαθηκαν γιατι κατάλαβαν σε βάθος που αποσκοπεί η γυναίκα και τι θέλει από ένα άνδρα
-κι εκείνοι που έχοντας χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν είχαν τα κοτσια να φλερτάρουν να γνωρίσουν μια γκόμενα να κάνουν σεξ χωρίς πληρωμή κτλ
Αυτή η κατηγορία είναι που θα ήθελε σχέση αλλά δε μπορεί να έχει.
Που ζηλεύει όσους έχουν σχέση γιατί δε γνώρισαν ποτέ τους πόσο τοξική μια σχέση μπορεί να γίνει.
Το θεωρούν μάλιστα κατόρθωμα να "έχουν κοπέλα".
Αυτο όμως το κεφάλαιο είναι εφηβικό τυπε μου
Ένα από τα πρώτα που πρέπει να μάθει ένας άνδρας είναι να κυνηγά για να γαμησει.
Να φλερτάρει και να διεκδικεί.
Αυτο αποτελεί την άλφα βήτα.
Μόλις κάποιος μάθει τις πρώτες λέξεις και σχηματίζει τα πρώτα του κείμενα...μετά είναι σε θέση να επιλέξει σενάριο για τη ζωή του...
Μη σε ξενίζει.
Ειναι σαν να κρίνεις ένα φτασμένο ζωγράφο που κάνει μουτζούρες ότι δε μπορεί να ζωγραφίσει ωραία τοπία ενώ αυτο το εμαθε στα πρώτα έτη των σπουδών του και τώρα ζωγραφίζει για την καύλα του και όχι για να αποδείξει κάτι σε κάποιον.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αλλο ερωτεύομαι άλλο κάνω σχέση.
Η πιο σημαντική διαφορά τους είναι πως σχέση κάνεις πράγματι όπου μπορείς και σε παίρνει,ενώ το να ερωτευτείς είναι τελείως άλλη υπόθεση.
Δεν ερωτεύεσαι με επιλογή και με ζύγισμα δυνάμεων.Απλα συμβαίνει χωρίς γιατί.
Το να ερωτευτείς ιερόδουλο δε σημαίνει ότι δε μετράς.
Πολλοί κάνουμε το λάθος να πιστεύουμε πως επειδή τις γαμαμε για χρήματα θα ήταν εύκολο να τις κατακτήσουμε ως γυναίκες.
Σε πληροφορω αγαπητέ φίλε πως το να κατακτήσεις ιερόδουλη είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο από το να "βγάλεις" γκόμενα μια από τις "εκεί έξω" απλήρωτες για σεξ "φυσιολογικές" γυναίκες.
Αν μιλάς καθαρά για σύναψη σχέσης χωρίς έρωτα τοτε ναι ο καθένας θα πάει ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ούτως η άλλως.
Ακόμη και αυτός που δεν πάει στις πουτανες θα "ρίξει" μια στα κυβικά του έτσι κι αλλιώς.
Από αυτούς που αποφεύγουν τις "εκεί έξω" γυναίκες υπάρχουν δύο κατηγορίες
-εκεινοι που γάμησαν τόσο μουνί εκεί έξω που το σιχαθηκαν γιατι κατάλαβαν σε βάθος που αποσκοπεί η γυναίκα και τι θέλει από ένα άνδρα
-κι εκείνοι που έχοντας χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν είχαν τα κοτσια να φλερτάρουν να γνωρίσουν μια γκόμενα να κάνουν σεξ χωρίς πληρωμή κτλ
Αυτή η κατηγορία είναι που θα ήθελε σχέση αλλά δε μπορεί να έχει.
Που ζηλεύει όσους έχουν σχέση γιατί δε γνώρισαν ποτέ τους πόσο τοξική μια σχέση μπορεί να γίνει.
Το θεωρούν μάλιστα κατόρθωμα να "έχουν κοπέλα".
Αυτο όμως το κεφάλαιο είναι εφηβικό τυπε μου
Ένα από τα πρώτα που πρέπει να μάθει ένας άνδρας είναι να κυνηγά για να γαμησει.
Να φλερτάρει και να διεκδικεί.
Αυτο αποτελεί την άλφα βήτα.
Μόλις κάποιος μάθει τις πρώτες λέξεις και σχηματίζει τα πρώτα του κείμενα...μετά είναι σε θέση να επιλέξει σενάριο για τη ζωή του...
Μη σε ξενίζει.
Ειναι σαν να κρίνεις ένα φτασμένο ζωγράφο που κάνει μουτζούρες ότι δε μπορεί να ζωγραφίσει ωραία τοπία ενώ αυτο το εμαθε στα πρώτα έτη των σπουδών του και τώρα ζωγραφίζει για την καύλα του και όχι για να αποδείξει κάτι σε κάποιον.
Τι να κυνηγάει και να φλερτάρει ο άντρας μωρέ αφού καριολες έχει γεμίσει ο τόπος για τις έξω αναφέρομαι εννοείται,όλο ντίβες ψωνάρες έχουμε γέμισει,που είναι τα καλά κορίτσια για σπίτι?στη εποχή σας είχατε και καμία καλή τώρα τίποτα όλες ντίβες με τα σοσιαλ,οι ντίβες αυτές πάνε με κάτι ξεφτυλες κάτι καράφλες αλητομαλακες,κάτι τατουαζατους βρωμιάρηδες τραπομαλακες και κάτι μαπες σα τον Αργυρό φάση,με αυτές τις 3 κατηγορίες πάνε οι ντίβες και δυστιχως καλό κορίτσι δε υπάρχει τουλάχιστον στη σημερινή εποχή.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.404
Πόντοι
446
Λίγες συμβουλές που μπορεί να χρησιμεύσουν.
1) Αν η τύπισσα δεν εκτιμήσει μεσοπρόθεσμα την προσφορά σου σε αυτήν σαν άτομο οχι πελάτης σε ουσιώδες πράγματα, κόψε επαφές σιγά σιγά.
2) Αν σου ζητήσει μία μεγάλη χάρη π.χ σύμφωνο συμβίωσης μην το κάνεις άμεσα θα μπλέξεις χώρις λόγο με την δικαιοσύνη θα πάς φυλακή και αυτή μόνο απέλαση και θα κυκλοφορεί ελεύθερη και ανέμελη αν γίνει καμία στραβή.
3) Να είσαι ευγενικός μαζί της γιατί το μετράνε οι λατίνες στην συνολική εικόνα σου.
4) Κάνε υπομονή με τις λατίνες γιατί θέλουν χρόνο να ανοιχτούν σαν άτομα και είναι κυκλοθυμικοί άνθρωποι.

Τα λέω γιατί έχω περάσει παρόμοια φάση με βραζιλιάνα στο παρελθόν.

Καλή τύχη.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Τύπε σε απογοήτευσε? :confused::grin::grin:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε σε απογοήτευσε? :confused::grin::grin:
Απλά ήμουν σίγουρος για τον συγκεκριμένο οτι συγουρα έβρισκε και έξω και από τις ιστορίες που μας ελεγε και από τη γνώμη του σε θέματα.Μαλλον μουφα όμως όλα για να ερωτεύεται ιερόδουλες.Αντρας που βρίσκει έξω γκόμενες δε θα πέσει στο να ερωτευτεί μια ιερόδουλη.Τις εκτιμώ αβερτα τις ιερόδουλες πολύ πιο πολύ από τις έξω αλλά όχι και να τις ερωτευτείς,κάποιος που ερωτεύεται ιερόδουλες είναι γιατί δε έχει ζήσει το παραμύθι αυτό στον έξω κόσμο.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Οι φίλοι της είναι καλά παιδιά.Οπως και η οικογένεια της.
Ο πατέρας της είναι γεωπόνος η μητέρα της φρουτεμπορας.
Τα αδέλφια της έχουν πτυχίο στις τουριστικές επιχειρήσεις και ασχολούνται με εισαγωγές εξαγωγές των αγροτικών και κηπευτικών προϊόντων που καλλιεργεί ο πατέρας τους.
Μα φαίνεται κιόλας ότι η κοπέλα προσέρχεται από καλή οικογένεια.
Εχει μια κλάση ένα επίπεδο και ακριβά γούστα.
Αγροτικα προϊοντα απο Κολομβια;
Πες κι αλλα τυπε
Τι προϊοντα ειναι αυτα;
Ενδιαφερον ακουγεται :2funny:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Απλά ήμουν σίγουρος για τον συγκεκριμένο οτι συγουρα έβρισκε και έξω και από τις ιστορίες που μας ελεγε και από τη γνώμη του σε θέματα.Μαλλον μουφα όμως όλα για να ερωτεύεται ιερόδουλες.Αντρας που :confused::confused::confused:βρίσκει έξω γκόμενες δε θα πέσει στο να ερωτευτεί μια ιερόδουλη.Τις εκτιμώ αβερτα τις ιερόδουλες πολύ πιο πολύ από τις έξω αλλά όχι και να τις ερωτευτείς,κάποιος που ερωτεύεται ιερόδουλες είναι γιατί δε έχει ζήσει το παραμύθι αυτό στον έξω κόσμο.
Κουτσό άλογο ο @troubaman φίλε...
Κατώτερος των περιστάσεων και του προφίλ που κτίζει στο bou :confused::confused::confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Κουτσό άλογο ο @troubaman φίλε...
Κατώτερος των περιστάσεων και του προφίλ που κτίζει στο bou :confused::confused::confused:
Απλά δε το περίμενα νόμιζα ήταν κουλ χαρακτήρας εβρισκε γκόμενες έξω και πήγαινε μια στις τόσες στις ιερόδουλες αλλά αποτι φαίνεται δε βρίσκει καν έξω γκόμενες και πάει αποκλειστικά σε ιερόδουλες σα πολλούς από εδώ και μένα βάζω μέσα.Τελικα δε είναι κουλ χαρακτήρας ο τρουμπαμαν αλλά άχρηστος σα εμάς εδώ.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
:confused:Απλά δε το περίμενα νόμιζα ήταν κουλ χαρακτήρας εβρισκε γκόμενες έξω και πήγαινε μια στις τόσες στις ιερόδουλες αλλά αποτι φαίνεται δε βρίσκει καν έξω γκόμενες και πάει αποκλειστικά σε ιερόδουλες σα πολλούς από εδώ και μένα βάζω μέσα.Τελικα δε είναι κουλ χαρακτήρας ο τρουμπαμαν αλλά άχρηστος σα εμάς εδώ.
γτπ καβάλα είμαστε όλοι :confused:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
Οι φίλοι της είναι καλά παιδιά.Οπως και η οικογένεια της.
Ο πατέρας της είναι γεωπόνος η μητέρα της φρουτεμπορας.
Τα αδέλφια της έχουν πτυχίο στις τουριστικές επιχειρήσεις και ασχολούνται με εισαγωγές εξαγωγές των αγροτικών και κηπευτικών προϊόντων που καλλιεργεί ο πατέρας τους.
Μα φαίνεται κιόλας ότι η κοπέλα προσέρχεται από καλή οικογένεια.
Εχει μια κλάση ένα επίπεδο και ακριβά γούστα.
Ξεροχύνω με τον "γεωπόνο" πεθερό σου και τα κολομβιανά "οπωροκηπευτικά":wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
τυπε θες να κλεψεις εργαζομενη απο την Κολομβιανη μαφια ? τυπε πιο πιθανο να σε βρουν με κολομβιανη γραβατα πριν προλαβεις να φορεσεις κανονικη για γαμπρος

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
:smitten::headbang2:Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

Παρ όλο που έφαγα φολα την πρώτη φορά την ξαναπήρα
Ξανάφαγα φόλα
Την ξαναπήρα
Και στο τέλος με ρώτησε μέσω google translator
Γιατί με παίρνεις ξανά και ξανά αφού δε χύνεις ποτέ μαζί μου.
Τότε της έβαλα ένα ρομαντικό ταγκό και τη χόρεψα για λίγο.
Ύστερα απάντησα:
"Es simple...Estoy enamorado de ti"
Σαστισε...
Αμέσως μετά γονατησα πάνω από τη χρησιμοποιημένη και αδειανη από χύσια καποτα που μολις είχα βγάλει από το πεσμένο πουλί μου και της είπα ότι θέλω να γνωρίσω τους δικούς της να τη ζητήσω σε γάμο...
"Ay dios mio"μου είπε...
Μαγκες νομιζω βρηκα το αλλο μου μισο...
Γεωπόνος ο πεθερός διαβάζω.
"Φρουτέμπορας" η πεθερά.
Πόσα στρέμματα Erythroxylum coca είναι η προίκα ?
Α ρε τρούμπα αλάνι !

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.072
Πόντοι
20.686
Προχωρά trouba και αν θες κουμπάρο εγώ ......

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
0
Αυτό που οι βίζιτες πάνε πάντα να μας πείσουν ότι είναι από καλές οικογένειες, μου θυμίζει
πολύ τα βίτσια του ασλαμά, που η Κρίστα είχε μάνα πανεπιστημιακό και πατέρα τραπεζικό

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.996
Πόντοι
22.886
Μακριά από Λατίνοκουβάδες ...
200.gif

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αυτό που οι βίζιτες πάνε πάντα να μας πείσουν ότι είναι από καλές οικογένειες, μου θυμίζει
πολύ τα βίτσια του ασλαμά, που η Κρίστα είχε μάνα πανεπιστημιακό και πατέρα τραπεζικό

Πλάκα κάνεις;
Εδώ θυμάμαι μια που χα ψαρέψει από πιάτσα και τη γάμησα σε χοτελ κάπου στην Ομόνοια προσπαθούσε να με πείσει πως είχε επεκτείνει την κβαντομηχανική αρχή της απροσδιοριστίας του Χαιζενμπεργκ και ότι είναι μια σύγχρονη Κιουρί και θεμελιώτρια της σύγχρονης φυσικής.
Της απάντησα "πράγματι όπως η πιθανότητα να βρεις ένα ηλεκτρόνιο σε κάποια τροχιά προσδιορίζεται,έτσι και η πιθανότητα να σε πετύχω να κάνεις πιατσα Σωκράτους ή Χαλκοκονδύλη επίσης προσδιορίζεται από την αρχή απροσδιοριστίας του Χαιζενμπεργκ
:woldman::coffee::glasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom