Μου έχω τύχει τα έξεις σκηνικά το ένα light για εμένα κ το άλλο ποιο βάρη!
Το light γαμουσα μια γκομενα καιρό μόνο σεξ τίποτα παραπάνω , μετά από λίγο καιρό τα μπλέκει αυτή με τον αδερφό του ενός από τους δυο κολλητούς μου, τα είχαν δυο χρόνια κ συνέχιζα κ την γαμουσα αυτά τα δυο χρόνια! Με τον τύπο δεν είχαμε ούτε έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις κ ο αδερφός του το ήξερε ότι την γαμουσα!
Το ποιο χοντρό , τα φτιάχνει ο άλλος κολλητός με μια κοπέλα αρκετά πολύ όμορφη αλλά ψιλοβουρλο, το πρώτο καιρό δεν τα πηγαίναμε κ καλά γιατί τον παράσερνα κ καλά γιατί εγώ δεν είχα σχέση κ έβγαινα με διάφορες, η σχέση τους κράτησε 5 χρόνια από τον δεύτερο χρόνο αρχίσαμε να τα πηγαίνουμε πολύ καλά κ να κάνουμε κ πολύ παρέα ακόμα κ μόνοι μας, η γκομενα του έλεγε συνέχεια ότι εάν Ποτε χωρίσουμε θα συνεχίσω να κάνω παρέα μόνο με το Panther από τους φίλους σου, αυτός της απανταγες ότι κ να θες ο Panther δεν θα κάνει μαζί σου! Πήγαινα στην γκαρσονιέρα που έμεναν να τους πάρω να βγούμε κ αυτή όταν ο φίλος μου πήγαινε στο μπάνιο έβγαζε την μπλούζα τάχα να αλλάξει κ έμενε top less μπροστά μου, πολλές φορές αυτό η πηγαίναμε για μπάνιο κ έκανε βουτιά κ όλος τυχαίος στο καταπάνω έβγαινε το ένα στήθος έξω και αλλά διαφορά!
Όταν χώρισαν μετά από δυο μέρες μου έστειλε να έρθει σπίτι μου, ήρθε ντυμένη σαν τσόντα κ δεν προλάβαμε να φτάσουμε ούτε στον καναπέ! Προσπάθησε να με τυλίξει γιατί ήθελε άντρα με λεφτά για να είναι πριγκίπισσα όπως της είχε πει ο πατέρας της
Συνέχισα να την πηδάω για καμία βδομάδα που το πήρα απόφαση ότι ήταν μλκια κ της το ξέκοψα, δεν είπα τπτ Ποτε στον κολλητό μου κ αυτός είναι περήφανος που δεν μιλάω μαζί της κ τον στήριξα!
Έχουν περάσει από τότε 4 χρόνια κ η γκομενα ακόμα στέλνει που κ που