You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα αστεία του troubaman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 306K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.067
- Πόντοι
- 3.556
φιλαράκι Τρούμπα, ακριβώς το αντίθετο..Θα ήθελα να γύριζα το χρόνο πίσω να μην έκανα το λαθος να ενδώσω σε κατώτερα ένστικτα.
Θάθελες να γύρναγε ο χρόνος πίσω για να την κρατούσες εσύ..
Γι αυτό σ απασχολεί ακόμα..
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34.127
- Πόντοι
- 6.186
Μου έχω τύχει τα έξεις σκηνικά το ένα light για εμένα κ το άλλο ποιο βάρη!
Το light γαμουσα μια γκομενα καιρό μόνο σεξ τίποτα παραπάνω , μετά από λίγο καιρό τα μπλέκει αυτή με τον αδερφό του ενός από τους δυο κολλητούς μου, τα είχαν δυο χρόνια κ συνέχιζα κ την γαμουσα αυτά τα δυο χρόνια! Με τον τύπο δεν είχαμε ούτε έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις κ ο αδερφός του το ήξερε ότι την γαμουσα!
Το ποιο χοντρό , τα φτιάχνει ο άλλος κολλητός με μια κοπέλα αρκετά πολύ όμορφη αλλά ψιλοβουρλο, το πρώτο καιρό δεν τα πηγαίναμε κ καλά γιατί τον παράσερνα κ καλά γιατί εγώ δεν είχα σχέση κ έβγαινα με διάφορες, η σχέση τους κράτησε 5 χρόνια από τον δεύτερο χρόνο αρχίσαμε να τα πηγαίνουμε πολύ καλά κ να κάνουμε κ πολύ παρέα ακόμα κ μόνοι μας, η γκομενα του έλεγε συνέχεια ότι εάν Ποτε χωρίσουμε θα συνεχίσω να κάνω παρέα μόνο με το Panther από τους φίλους σου, αυτός της απανταγες ότι κ να θες ο Panther δεν θα κάνει μαζί σου! Πήγαινα στην γκαρσονιέρα που έμεναν να τους πάρω να βγούμε κ αυτή όταν ο φίλος μου πήγαινε στο μπάνιο έβγαζε την μπλούζα τάχα να αλλάξει κ έμενε top less μπροστά μου, πολλές φορές αυτό η πηγαίναμε για μπάνιο κ έκανε βουτιά κ όλος τυχαίος στο καταπάνω έβγαινε το ένα στήθος έξω και αλλά διαφορά!
Όταν χώρισαν μετά από δυο μέρες μου έστειλε να έρθει σπίτι μου, ήρθε ντυμένη σαν τσόντα κ δεν προλάβαμε να φτάσουμε ούτε στον καναπέ! Προσπάθησε να με τυλίξει γιατί ήθελε άντρα με λεφτά για να είναι πριγκίπισσα όπως της είχε πει ο πατέρας της
Συνέχισα να την πηδάω για καμία βδομάδα που το πήρα απόφαση ότι ήταν μλκια κ της το ξέκοψα, δεν είπα τπτ Ποτε στον κολλητό μου κ αυτός είναι περήφανος που δεν μιλάω μαζί της κ τον στήριξα!
Έχουν περάσει από τότε 4 χρόνια κ η γκομενα ακόμα στέλνει που κ που
Το light γαμουσα μια γκομενα καιρό μόνο σεξ τίποτα παραπάνω , μετά από λίγο καιρό τα μπλέκει αυτή με τον αδερφό του ενός από τους δυο κολλητούς μου, τα είχαν δυο χρόνια κ συνέχιζα κ την γαμουσα αυτά τα δυο χρόνια! Με τον τύπο δεν είχαμε ούτε έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις κ ο αδερφός του το ήξερε ότι την γαμουσα!
Το ποιο χοντρό , τα φτιάχνει ο άλλος κολλητός με μια κοπέλα αρκετά πολύ όμορφη αλλά ψιλοβουρλο, το πρώτο καιρό δεν τα πηγαίναμε κ καλά γιατί τον παράσερνα κ καλά γιατί εγώ δεν είχα σχέση κ έβγαινα με διάφορες, η σχέση τους κράτησε 5 χρόνια από τον δεύτερο χρόνο αρχίσαμε να τα πηγαίνουμε πολύ καλά κ να κάνουμε κ πολύ παρέα ακόμα κ μόνοι μας, η γκομενα του έλεγε συνέχεια ότι εάν Ποτε χωρίσουμε θα συνεχίσω να κάνω παρέα μόνο με το Panther από τους φίλους σου, αυτός της απανταγες ότι κ να θες ο Panther δεν θα κάνει μαζί σου! Πήγαινα στην γκαρσονιέρα που έμεναν να τους πάρω να βγούμε κ αυτή όταν ο φίλος μου πήγαινε στο μπάνιο έβγαζε την μπλούζα τάχα να αλλάξει κ έμενε top less μπροστά μου, πολλές φορές αυτό η πηγαίναμε για μπάνιο κ έκανε βουτιά κ όλος τυχαίος στο καταπάνω έβγαινε το ένα στήθος έξω και αλλά διαφορά!
Όταν χώρισαν μετά από δυο μέρες μου έστειλε να έρθει σπίτι μου, ήρθε ντυμένη σαν τσόντα κ δεν προλάβαμε να φτάσουμε ούτε στον καναπέ! Προσπάθησε να με τυλίξει γιατί ήθελε άντρα με λεφτά για να είναι πριγκίπισσα όπως της είχε πει ο πατέρας της
Συνέχισα να την πηδάω για καμία βδομάδα που το πήρα απόφαση ότι ήταν μλκια κ της το ξέκοψα, δεν είπα τπτ Ποτε στον κολλητό μου κ αυτός είναι περήφανος που δεν μιλάω μαζί της κ τον στήριξα!
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Οχι τυπαρα μου δε θα θελα να την κρατησω...φιλαράκι Τρούμπα, ακριβώς το αντίθετο..
Θάθελες να γύρναγε ο χρόνος πίσω για να την κρατούσες εσύ..
Γι αυτό σ απασχολεί ακόμα..
Δεν την ειχα ερωτευτει
Ηταν μια στιγμη αδυναμιας...που εφερε πολλες τυψεις...
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.762
- Πόντοι
- 11.956
Οι δυο σας πεξατε μόνο θάρρος η αλήθεια η ήταν και άλλοι..... έπρεπε στην ιστορία να βάλεις και άλλους να γίνει όργιοΞεκίνησε σαν παιχνίδι.
Θάρρος ή αλήθεια μαζί με ξυδια.
Παραλία ωραία ατμόσφαιρα.
Ο κολλητός θα ερχόταν σε δύο μέρες από το εξωτερικό.
Είχαμε μια καλή φιλική σχέση με την κοπέλα.
Δεν την είχα δει ποτέ πονηρά.
Δεν ήταν άσχημη το αντίθετο μάλιστα.
Ξεκινήσαμε με αλήθειες.
Άρχισε να με ρωτα αν γουσταρα μια φίλη της.
Μετά θάρρος να κάνουμε μαλακίες τύπου κουτσό και να κακαριζουμε.
Μου ζήτησε να χορέψω τουερκ και λύθηκε στα γελια.
Μου χόρεψε κι εκείνη έξαλλα και φάνηκε λίγο το στρινγκακι της.
Δε έδωσα σημασία δε σκέφτηκα πονηρά.
Με ρώτησε αν δεν ήταν σε σχέση με τον κολλητό μου,αν θα την σκεφτομουν πονηρά.
Είπα όχι φυσικά
Δηλαδή με βλέπεις σαν αδερφή σου;
Μου είπε
Βεβαιότατα απάντησα
Δηλαδή αν ήμουν γυμνή μπροστά σου δε θα σου έκανε καμμία διαφορά;
Όχι έλεγα ξανά και ξανά και εκείνη έπινε και γελαγε δυνατά.
Έβγαζε σιγά σιγά τα ρούχα της κι έμεινε με τα εσώρουχα
Έτρεξα να την ντύσω
Της έλεγα να ντυθεί γιατί νοιωθω άβολα
Η αλήθεια είναι όμως ότι μου είχε σηκωθεί τέρμα και προσπαθουσα να το κρύψω.
Ενοιωθα ότι δεν είναι σωστό.
Ενοιωθα τύψεις.
Πάνω στην προσπάθεια μου να της φορέσω τη μπλούζα εκείνη με ακούμπησε κατά λάθος με τον κωλο της και είπε
Ω πωπω τι έχουμε εδώ;
Κατέβηκε κάτω έσκυψε και άρχισε να δακωνει απαλά τον κορμό της καβλωνενης πουτσας μου πάνω από τη βερμούδα που φορούσα.
Το έκανε τόσο τέλεια.
Χωρίς να το καταλάβω μου τον είχε βγάλει έξω και τον είχε βάλει στο στόμα της.
Τον ρουφαγε με μαεστρία.
Δεν άντεξα πολύ και της τα έδωσα στο στόμα.
Τα ήπιε γελώντας.
Εγώ έπεσα κάτω άφωνος.
Οι τύψεις θα με έτρωγαν από εκείνη τη στιγμή και μετά.
Κανεις μας δε το ξαναεθιξε το θέμα
Για ένα χρόνο κοντά απέφευγα να βγω μαζί τους και να συναντήσω το φίλο μου.
Η σχέση του κολλητού προχώρησε μαζί με την κοπελα και έβλεπα ότι τα πήγαιναν τέλεια.
Προσπάθησα να του το πω κάποιες φορές αλλά σκέφτηκα πως ετσι θα ενοιωθα καλά εγώ γιατί θα μου φεύγε το βάρος αλλά θα πλήγωνα τον κολλητό.
Πάνε 20 χρόνια από τότε.
Στο σήμερα έχουν παντρευτεί έχουν και παιδιά.
Ακόμη κάποιες φορές με βαραίνει.
Η σχέση με τα παιδιά είναι εντελώς φιλική και οι αποστάσεις οι πρέπουσες.
Θα ήθελα να γύριζα το χρόνο πίσω να μην έκανα το λαθος να ενδώσω σε κατώτερα ένστικτα.
Αλλά ο χρονος δε γυρίζει πίσω.
Τώρα φυσικά ούτε λόγος να το πω.
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο τύποι μου;
Πώς νοιωσατε;
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Οι δυο μας ημασταν.Οι δυο σας πεξατε μόνο θάρρος η αλήθεια η ήταν και άλλοι..... έπρεπε στην ιστορία να βάλεις και άλλους να γίνει όργιο
Δεν ηταν η πρωτη φορα που βγαιναμε.
Ημασταν κοληταρια 100% με την κοπελα.
Ουτε υποψια ερωτικου ενδιαφεροντος αναμεσα μας
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
τυπε ειναι πολυ λογικο να μπερδευτηκες και να ανοιξες κυριακατικο -πεμπτη γιατι ειμαστε καπακι απο τριημερο ,ξεκινησε και η εργασιμη εβδομαδα απο τριτη ,λιγο και ο μαης,δε ηθελε πολυ να κανεις το λαθος στις μερες!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
οχι...το κυριακατικο του θα ειναι "μου εδωσε πιπα ο κολλητος μου"τυπε ειναι πολυ λογικο να μπερδευτηκες και να ανοιξες κυριακατικο -πεμπτη γιατι ειμαστε καπακι απο τριημερο ,ξεκινησε και η εργασιμη εβδομαδα απο τριτη ,λιγο και ο μαης,δε ηθελε πολυ να κανεις το λαθος στις μερες!
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
βαρύ...
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Εχεις δικιο τυπε...οσα φερνει η στιγμη...βαρύ...
Μου πηρε καιρο να κοιταξω στα ματια τον φιλο μου...
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.762
- Πόντοι
- 11.956
Άλλη ερώτηση....αυτή όταν σου έπαιρνε πίπα σε κοιταζε στα μάτια ...!!!!!Εχεις δικιο τυπε...οσα φερνει η στιγμη...
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.067
- Πόντοι
- 3.556
τυπαρα επέτρεψε μου να βοηθησω στην ομαλη ροη της κουβεντας να πουμε. θαρρω πως το «βαρύ» το εγραψε για το νιαμου ενα ποστ παραπανω που άφησε απεχθή εμετικά σιχαμενα και συνάμα τερατώδη υπονοουμεναΕχεις δικιο τυπε...οσα φερνει η στιγμη...
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
ζεσταίνεται το νήμα...
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Ηταν ψιλοσκοτεινα τυπε...Άλλη ερώτηση....αυτή όταν σου έπαιρνε πίπα σε κοιτάνε στα μάτια ...!!!!!
Κυριως κοιταζα το σωμα της που ειχε γονατισει κατω με ανοιχτα τα ποδια και με ρουφαγε...ενω το μπλε στριγκ της τονιζε πολυ προκλητικα τον κωλο της...
Το μονο που ενοιωθα ηταν το ρουφηγμα και τις κυκλικες κινησεις της γλωσσας της ενω ακουγα το ηχητικο της πιπας...
Αδυνατο να το κοψω...
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.762
- Πόντοι
- 11.956
Φίλε από την ιστορία κατάλαβα ότι έχεις λεφτά ...σου κάθομαι και εγώ εάν θεςΜου έχω τύχει τα έξεις σκηνικά το ένα light για εμένα κ το άλλο ποιο βάρη!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.762
- Πόντοι
- 11.956
Μάλλον φωσφοριζε το μπλε στριγκ για να το δεις στα ψιλοσκοτεινα χαχαχα εντάξει όπως κατάλαβες πλάκα κάνωΗταν ψιλοσκοτεινα τυπε...
Κυριως κοιταζα το σωμα της που ειχε γονατισει κατω με ανοιχτα τα ποδια και με ρουφαγε...ενω το μπλε στριγκ της τονιζε πολυ προκλητικα τον κωλο της...
Το μονο που ενοιωθα ηταν το ρουφηγμα και τις κυκλικες κινησεις της γλωσσας της ενω ακουγα το ηχητικο της πιπας...
Αδυνατο να το κοψω...
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
φωτιά το νήμα...αίολος εκτελεί μανούβρες και προσπαθεί να πάρει θέση 6.Φίλε από την ιστορία κατάλαβα ότι έχεις λεφτά ...σου κάθομαι και εγώ εάν θες
ή 12...