troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Την ειχα ξεπαρθενιασει και ειχε δει την πουτσα μου φυσικα.Μα από ότι ειπώθηκε είχαν δεσμό πριν από 20 χρόνια. Δεν είχε δει τότε το μοριό του; Τι ήταν πλατωνική η σχέση τους; Η μήπως του μίκρυνε με την πάροδο των χρόνων; Μπορεί να συμβεί και αυτό ειδικά αν πάχυνε στην πορεία οπότε το μόριο χάνει σε μήκος. Μήπως ο μαύρος σύζυγος είναι υπέρμετρα προικισμένος και έγινε ενδόμυχα η σύγκριση και επήλθε ο αχαλίνωτος γέλωτας; Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα. Η γνώμη μου όμως είναι ότι η κοπέλα είναι χαζοχαρούμενη και κακώς ασχολείται ο άνθρωπος. Οπότε άστην να πάει πίσω πάλι στα μιγαδάκια της και μακριά στο Άφρικα και ξεχασμένοι.
Σκεφτηκα πως πιθανα να γελασε γιατι ο αφρικανος την ειχε τεραστια κι εγω πολυ μικροτερη.
Ηταν και ο κυριος λογος που ενοιωσα ασχημα με την αψυχολογητη αντιδραση της.
Ωστοσο σημερα με πηρε να μου ζητησει συγνωμη και αυτο σταθηκε αφορμη να μιλησουμε.
Γελασε γιατι της εκανα παραξενα ηχητικα εφε και γιατι της ειπα γλυψε τον Ροκυ μου.
Της φανηκε απιστευτα αστειο.
Οσο για τα μεγεθη μου ειπε να μη μασαω οτι ειμαι μια χαρα και μεχρι να παει με τον Ακίμ ήμουν ο πιο προικισμένος.
Ο Ακίμ εχει τεραστιο μεγεθος και μου ειπε να μη τον ζηλευω γιατι την πονανε πολυ οι 27 του ποντοι.