Δεν σε καυλώνει η καληνύχτα;Ρε φιλε μηπως εισαι καληνυχτακιας και μας καβλωνεις ασκοπως?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα αστεία του troubaman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 307K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μπορεις αγαπητέ να συνεχίσεις την ιστορία.Επιτυχια είχε, γιατί να μην πάει παρακάτω.Πως είχαμε Ρόκυ 1,2,3,4,5,6.Με ποιό ερώτημα;
Το αν μου συνιστούν τα μέλη να την πηδήξω, και να μου δώσουν συμβουλές;
Αφού την πήδηξα κιόλας.
Μαζί σου όλοι.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.073
- Πόντοι
- 25.467
Μπορεις αγαπητέ να συνεχίσεις την ιστορία.Επιτυχια είχε, γιατί να μην πάει παρακάτω.Πως είχαμε Ρόκυ 1,2,3,4,5,6.
Μαζί σου όλοι.
Με βάζετε σε πειρασμό σαρακοστιάτικα. Θα το σκεφτώ.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
η ιστορια ειναι πραγματικη και φαινεται απο τα εξης στοιχεια
η παραφροσυνη της γκομενας που υποστηριζει οτι θελει να ειναι πιστη στον γκομενο ενω κανει σεξ, αυτο ανδρικος εγκεφαλος δεν θα μπορουσε να το ειχε φανταστει.
δευτερον η παραδοχη της μαλακιας του φιλου οτι δεν της την επεφτε ενω εδειχνε αυτη σημαδια.
οι διαλογοι που και παλι τετοιες θεϊκες μαλακιες μονο απο γκομενες μπορεις να ακουσεις , ανδρικος εγκεφαλος εχει την στοιχειωδη λογικη να μην λεει πχ μη με χουφτωνεις οταν ηδη κανει ολοκληρωμενο σεξ
η παραφροσυνη της γκομενας που υποστηριζει οτι θελει να ειναι πιστη στον γκομενο ενω κανει σεξ, αυτο ανδρικος εγκεφαλος δεν θα μπορουσε να το ειχε φανταστει.
δευτερον η παραδοχη της μαλακιας του φιλου οτι δεν της την επεφτε ενω εδειχνε αυτη σημαδια.
οι διαλογοι που και παλι τετοιες θεϊκες μαλακιες μονο απο γκομενες μπορεις να ακουσεις , ανδρικος εγκεφαλος εχει την στοιχειωδη λογικη να μην λεει πχ μη με χουφτωνεις οταν ηδη κανει ολοκληρωμενο σεξ
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.423
- Πόντοι
- 3.296
Μάγκες μου καλησπέρα
Γράφω για να μοιραστώ μαζί σας την απόλυτη ξενέρα.
Πριν 20 χρόνια είχα ξεπαρθενιάσει μια τύπισσα.Είχαμε δεσμό κανα 6 μηνο περναγαμε καλά ώσπου έφυγε για σπουδές στη Νότιο Αφρική στο Γιοχάνεσπεργκ.
Πρόσφατα είχα μήνυμά της και βρεθήκαμε.
Μαγική βραδιά αναμνήσεις.
Μου είπε πως παντρεύτηκε ένα ντόπιο Νοτιο Αφρικανό.
Έκαναν και 2 παιδιά μιγαδάκια.
Κάτσαμε,φάγαμε,ήπιαμε ακούσαμε μουσική.
Την πήγα και βόλτα με τη μηχανή στην Πειραική όπως παλιά.
Γυρίσαμε σπίτι φασωθήκαμε όλο πάθος...
Ώσπου όταν με.ξεβράκωσε και ξεκίνησε να με γλείφει εκεί που άρχισε να μου πετρώνει η τύπισσα ξέσπασε σε ένα εντωνο γέλωτα.Κυριολεκτικα ξεκαρδιστηκε.
Της λέω τι έπαθες
Δε μιλαγε μονο επεσε κατω και.κραταγε την κοιλια της.
Οπως καταλαβαινετε που να μου σηκωθει μετα.
Η τυπισσα μετα απο λιγο εφυγε.
Τι πικρα εφαγα μαγκες...
Σας εχει τυχει εσας κατι παρομοιο;
Γράφω για να μοιραστώ μαζί σας την απόλυτη ξενέρα.
Πριν 20 χρόνια είχα ξεπαρθενιάσει μια τύπισσα.Είχαμε δεσμό κανα 6 μηνο περναγαμε καλά ώσπου έφυγε για σπουδές στη Νότιο Αφρική στο Γιοχάνεσπεργκ.
Πρόσφατα είχα μήνυμά της και βρεθήκαμε.
Μαγική βραδιά αναμνήσεις.
Μου είπε πως παντρεύτηκε ένα ντόπιο Νοτιο Αφρικανό.
Ώσπου όταν με.ξεβράκωσε και ξεκίνησε να με γλείφει εκεί που άρχισε να μου πετρώνει η τύπισσα ξέσπασε σε ένα εντωνο γέλωτα.Κυριολεκτικα ξεκαρδιστηκε.
Της λέω τι έπαθες
Δε μιλαγε μονο επεσε κατω και.κραταγε την κοιλια της.
Οπως καταλαβαινετε που να μου σηκωθει μετα.
Η τυπισσα μετα απο λιγο εφυγε.
Τι πικρα εφαγα μαγκες...
Σας εχει τυχει εσας κατι παρομοιο;
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
δεν θα πω τις ρωγμές της ιστορίας γιατί θα θυμώσεις πάλι
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
το χω παθει σ ε γλεοφομουνο
σεφερληθηκα στα γυαλια εκεινο το μεσημερι
σεφερληθηκα στα γυαλια εκεινο το μεσημερι
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.355
- Πόντοι
- 9.297
Ευτυχως ξεσπασε νωρις...θα συνεβαινε αυτο οταν θα της τον ειχες χωσει...κρατας τις καλες στιγμες...εζησες κατι που αλλοι ουτε να το φανραστουν...πας παρακατω.Ευτυχως δεν εχασες πολυ χρονο μαζι της.Ψιλοναυαγιο την βλεπω.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
οκ.Be my guest man δε κραταω εμπαθειες *προς πριγκηπα
σπουδές στο γιοχάνεσμπουργκ? ποιός πάει για σπουδές στο γιοχάνεσμπουργκ
σου έστειλε μήνυμα 20 χρόνια μετά? ούτε το φβ δεν υπάρχει 20 χρόνια.
δεν συζητάω να έχεις το ίδιο νούμερο τηλέφωνο, ούτε να το κράτησε τον αριθμό σου και αυτή 20 χρόνια. Two too much.
Ντόπιο νοτιοαφρικανό συνήθως λέμε και τους λευκούς που έχει αφθονία εκεί.
Αυτή από όλους τους λευκούς παντρεύτηκε τον μαύρο φτωχομοίρη.
Λες μιγαδάκια αλλά τα παιδιά από μαύρο πατέρα βγαίνουν μαυράκια λόγω ισχυρότερου γονιδίου.
Η τύπισσα θεώρησε πρέπον να ξεκαρδιστεί που δεν θα το έκανε καμία σε τέτοια φάση από χρόνια reunion και σηκώθηκε έφυγε χωρίς να το εξηγήσει ή να το μπαλώσει.
νομίζω δεν έγραψες ούτε μία γραμμή που να μην μπάζει νερά.....
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 136
- Like
- 52.475
- Πόντοι
- 27.261
φιλε @troubaman αφου με νοτιο αφρικανο τα εχει.Μου είπε πως παντρεύτηκε ένα ντόπιο Νοτιο Αφρικανό.
και μαλιστα ντοπιο...
αρα εσενα σε ειδε σα ρεβυθουλη.
πως να μη γελασει μετα ?
και με μενα τα ιδια θα εκανε λογικα
Reddotkilling
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 726
- Πόντοι
- 311
Το χειρότερο μου σκηνικό είναι σε γλυφομουνι να γλυφω και να παίζω το μουνι να πειράζω ρώγες και σε μια φάση λέω Dddddjjj in the building νταξει κλάψαμε πάλι καλά γαμησα
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.423
- Πόντοι
- 3.296
Ασχετως που του αντιλογου που θα εξηγησω,ωραια απαντηση με ευγενεια και επιχειρηματα!Κερδιζεις το σεβασμο μου κατ αρχην.οκ.
σπουδές στο γιοχάνεσμπουργκ? ποιός πάει για σπουδές στο γιοχάνεσμπουργκ
σου έστειλε μήνυμα 20 χρόνια μετά? ούτε το φβ δεν υπάρχει 20 χρόνια.
δεν συζητάω να έχεις το ίδιο νούμερο τηλέφωνο, ούτε να το κράτησε τον αριθμό σου και αυτή 20 χρόνια. Two too much.
Ντόπιο νοτιοαφρικανό συνήθως λέμε και τους λευκούς που έχει αφθονία εκεί.
Αυτή από όλους τους λευκούς παντρεύτηκε τον μαύρο φτωχομοίρη.
Λες μιγαδάκια αλλά τα παιδιά από μαύρο πατέρα βγαίνουν μαυράκια λόγω ισχυρότερου γονιδίου.
Η τύπισσα θεώρησε πρέπον να ξεκαρδιστεί που δεν θα το έκανε καμία σε τέτοια φάση από χρόνια reunion και σηκώθηκε έφυγε χωρίς να το εξηγήσει ή να το μπαλώσει.
νομίζω δεν έγραψες ούτε μία γραμμή που να μην μπάζει νερά.....
Παμε παρακατω:
Το Γιοχανεσμπεργκ εχει μεγαλο πανεπιστημιο με χιλιαδες σπουδαστες.Η κοπελα αυτη ειχε μια λοξα απο παλια.Ηθελε να εξερευνησει τον κοσμο και να παει στα πιο κουλα μερη.
Οποτε Ιταλιες Ρουμανιες were out of the question.
Για τα θεματα γενετικης δεν εχω αποψη φιλε μου και συμπαθα με.Ξερω ομως περιπτωση γυναικας με μαυρο συζυγο που εκανε οντως μιγαδακι.
Οπως και να χει εγω μετεφερα οτι μου ειπε η τυπισσα.Δεν ειδα φωτο των παιδιων της.
Φτωχομπινε δε θα το λεγα ο μαυρος εχει εστιατοριο εκει που παει καλα.
Οσο για την αποχωρηση της.
Αφου μου επεσε η πουτσα ξενερωσα και στη συνεχεια.
Επικρατησε αμηχανια που οδηγησε στην αποχωρηση της κοπελας.
Edit:δεν.εξηγησα το πιο αυτονοητο Της γειτονιας ειναι το κοριτσι ξερω την οικογενεια της.Δεν ηταν δυσκολο να μαθει το νουμερο μου.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.956
- Πόντοι
- 5.506
Μπορούσες κάλλιστα και συ τύπε να την απαξιώσεις και να πεθάνεις στα γέλια βλέποντας τον κώλο της και να της έλεγες στα ίσια οτι έχεις γαμήσει γκόμενα με πολύ μεγαλύτερο κώλο από το δικό της.Ασχετως που του αντιλογου που θα εξηγησω,ωραια απαντηση με ευγενεια και επιχειρηματα!Κερδιζεις το σεβασμο μου κατ αρχην.
Παμε παρακατω:
Το Γιοχανεσμπεργκ εχει μεγαλο πανεπιστημιο με χιλιαδες σπουδαστες.Η κοπελα αυτη ειχε μια λοξα απο παλια.Ηθελε να εξερευνησει τον κοσμο και να παει στα πιο κουλα μερη.
Οποτε Ιταλιες Ρουμανιες were out of the question.
Για τα θεματα γενετικης δεν εχω αποψη φιλε μου και συμπαθα με.Ξερω ομως περιπτωση γυναικας με μαυρο συζυγο που εκανε οντως μιγαδακι.
Οπως και να χει εγω μετεφερα οτι μου ειπε η τυπισσα.Δεν ειδα φωτο των παιδιων της.
Φτωχομπινε δε θα το λεγα ο μαυρος εχει εστιατοριο εκει που παει καλα.
Οσο για την αποχωρηση της.
Αφου μου επεσε η πουτσα ξενερωσα και στη συνεχεια.
Επικρατησε αμηχανια που οδηγησε στην αποχωρηση της κοπελας.
Δε στροφάρετε πανάθεμά σας, όλα εμείς πρέπει να σας τα λέμε.
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Δλδ τωρα θες να μας πεις οτι γελουσε διοτι ειδε την πουτσα σου?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.956
- Πόντοι
- 5.506
Οτι μπόρεσε να δει τέλος πάντων.Δλδ τωρα θες να μας πεις οτι γελουσε διοτι ειδε την πουτσα σου?
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Mεγαλος σαρανταληθειας τυπε...εχω δει ποστ του εδω μεσα μονο με λονταρια δεν εχει παλεψει ακομαΟτι μπόρεσε να δει τέλος πάντων.
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Την άλλη φορά ήταν Ισπανός τώρα Νοτιοαφρικανός,όλο προς εξωτερικό κοιτάνε βλέπω και κλείνουν το κεφάλαιο Ελλάδα μετά από εσένα.
Γιατί δεν της ρώτησες επί τόπου σαν άλλος Καραϊσκάκης γιατί γελάς μωρέ πουτάνα;Και να μιλήσεις τα γαλλικά σου
Το γιατί γέλασε είναι αυτό που δεν μπορείς να εξηγήσεις,ποτέ δεν μάθουμε και αμφιβάλλω και αν σου έλεγε ποτέ την αλήθεια...
Συμφωνώ με τους παραπάνω εφόσον το ζήτημα μπήκε σε δημόσια διαβούλευση ότι δεν άξιζε και καλώς ξεμπέρδεψες.Φάση ως μη γενόμενη όπως στο ποδόσφαιρο.
Όχι στο ξαναζεσταμένο φαγητό,δεν λέει....
Όταν κλείνει η πόρτα κλείνει οριστικά.
Γιατί δεν της ρώτησες επί τόπου σαν άλλος Καραϊσκάκης γιατί γελάς μωρέ πουτάνα;Και να μιλήσεις τα γαλλικά σου
Το γιατί γέλασε είναι αυτό που δεν μπορείς να εξηγήσεις,ποτέ δεν μάθουμε και αμφιβάλλω και αν σου έλεγε ποτέ την αλήθεια...
Συμφωνώ με τους παραπάνω εφόσον το ζήτημα μπήκε σε δημόσια διαβούλευση ότι δεν άξιζε και καλώς ξεμπέρδεψες.Φάση ως μη γενόμενη όπως στο ποδόσφαιρο.
Όχι στο ξαναζεσταμένο φαγητό,δεν λέει....
Όταν κλείνει η πόρτα κλείνει οριστικά.