!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ριχτα μαν ζαγα ζαγα ασσοδυο εχω φερειΕίμαι ο κυρ Τάσος.
Παρακαλώ η διαχείριση να ανοίξει καρτέλα να γράψω κριτική.
ριχτα μαν ζαγα ζαγα ασσοδυο εχω φερειΕίμαι ο κυρ Τάσος.
Παρακαλώ η διαχείριση να ανοίξει καρτέλα να γράψω κριτική.
Μη ρουφας ότι σου δίνουν τύπε μουριχτα μαν ζαγα ζαγα ασσοδυο εχω φερει
΄Επρεπε να της απαντήσεις στο καπάκι: έχω γαμήσει πολύ καλύτερα από το δικό σου. Θέλεις πολύ δουλειά για να αποκτήσεις αξιοπρεπές κωλαράκι...Μια βδομάδα είναι που χει έρθει και το τι μουνί έχει βάλει στο σπίτι του δε λέγεται.
Πέτυχα μια απο αυτες στο ασανσερ καθώς ανέβαινε να τον επισκεφτεί με ενα σορτσακι που φαινόταν ο κωλος της...
Μου λέει "τι κοιτάς Θείο?Αυτό το κωλαράκι;Ούτε στα όνειρά σου"
Πως να προσεγγίσω τον τραπερ να γίνουμε φίλοι μπας και φάω κι εγώ κανά γκομενάκι;
Δεν απαντησα κατι εκεινη τη στιγμη.΄Επρεπε να της απαντήσεις στο καπάκι: έχω γαμήσει πολύ καλύτερα από το δικό σου. Θέλεις πολύ δουλειά για να αποκτήσεις αξιοπρεπές κωλαράκι...
Μέ Καλαματιανό μόνο...τίποτα άλλο!Μια βδομάδα είναι που χει έρθει και το τι μουνί έχει βάλει στο σπίτι του δε λέγεται.
Πέτυχα μια απο αυτες στο ασανσερ καθώς ανέβαινε να τον επισκεφτεί με ενα σορτσακι που φαινόταν ο κωλος της...
Μου λέει "τι κοιτάς Θείο?Αυτό το κωλαράκι;Ούτε στα όνειρά σου"
Πως να προσεγγίσω τον τραπερ να γίνουμε φίλοι μπας και φάω κι εγώ κανά γκομενάκι;
Θα τα εφαρμοσω φιλε.Άχαστη ευκαιρία μπρο μου, γιάνχ. Σου'χω εγγυημένη στρατηγική, την εφάρμοσε φίλος τυροπιτάς και τον έκλεισε το φούρνο. Μόνο γαμάει πλέον.
Για να γαμήσεις τραπόμουνο, πρέπει να θεωρηθείς ΤΟΜΠΟΪ.
Ξεκίνα με τα εύκολα. Βάζε Σνίκαρο-Λάιτ-Τρανόζ-Μέντα Φουρέτα στη διαπασών. Ειδικά ώρες κοινής ησυχίας. Αυτό δείχνει ότι είσαι άγριο τζι και δε χαμπαριάζεις από μικροαστικό κονφορμισμό.
Πες στη μαμά, τέρμα τα ψώνια από τη λαϊκή. Μόνο Γκούτζι-Βερστσάτσε πλέον. Αν πάνε να σε χαιρετήσουν στην πολυκατοικία, κάνε ΤΑΜΠ.
Ξεκίνα μ'αυτά και όταν ξανάρθει για πούτσο στο δικό της, σκάσε μύτη φλάι τομπόι και πες 'Γιο μπιτς, σιτ ον μά ντικ'.
Θα σε περάσει για το δικό της και θα ξεπουτσιαστείς να γαμάς. Φρόντισε μόνο να χύνεις στο λεπτό, μην ψυλιαστεί ότι δεν είσαι σκληρός καριόλης.
Όταν βγει το demo δώστο στην φραπεδοΣαμπίνα να το παίζει όλη μέρα στο μπουρδέλο της να φιάξεις κοινό ασούμεΣε ειδα και εθιστικα
Της καυλας μου εισαι ντρογκι
Στη σκεψη ερεθιστικα
Πως σε γαμαω ντογκυ
Απλό. Βρίσκεις πρόφαση για να τον κερνάς λουκουμόσκονη και φτιάχνεσαι ταμάμ.Πως να προσεγγίσω τον τραπερ να γίνουμε φίλοι μπας και φάω κι εγώ κανά γκομενάκι;