gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Αντε κι ένα ακόμα BONUS (επειδή πάει με όλα-σαν την coca cola):
Λε-πα - Ολα Τα Λεφτά Λουλούδια!!
Λε-πα - Ολα Τα Λεφτά Λουλούδια!!
warhol τα σεβη μου οσον αφορα το astronomy πραγματικα ειναι μεσα στα 5 αγαπημενα μου τραγουδια.μηπως καταλαβες ποτε τι νοημα εχουν οι στιχοι?σε παρακαλω αν εχεις καποια ιδεα απαντησε μου γιατι ποτε μου δεν μπορεσα να τους καταλαβω!αλλα και το joan krawford ειναι κομματαρα απο αυτους!blue ouster cult-astronomy!!!dio-all the fools sail away!!def leppard-too late for love!pj harvey -to bring you my love!!soundgarden-spoonman
οχι αλλα δεν πειραζει!ευχαριστω παντως.το astronomy απευθυνεται σε ανθρωπους που περνανε μοναχικες στιγμες!!!ελπιζω να σε καλυψε η απαντηση μου!!
να σαι καλα ρε φιλε γιατι εγω αλλο ρωτησα και αλλη απαντηση πηρα.αυτο που εψαχνα να βρω ηταν το νοημα του desdenova,eternal light,και ολες τις αλλες "εννοιες" που για καποιον που δεν ξερει φανταζουν ασυνδετες και ασχετες.πραγματικα τη αποροια αυτη την ειχα χρονια και εσπαγα το κεφαλι μου να βρω το νοημα αυτου του πραγματικα απιστευτου τραγουδιου.πολυ ψαγμενοι οι στιχοι παντως και με ψαγμενους συμβολισμους.ευχαριστω πολυ!Ας μου επιτραπεί για το astronomy να διαφωνήσω περί μοναξιάς κτλ. Περισσότερα εδώ :
(άμα βλέπει ο sxsite να μην ζηλεύει, μια παραπομπή κάναμε κι εμείς )
να σαι καλα ρε φιλε γιατι εγω αλλο ρωτησα και αλλη απαντηση πηρα.αυτο που εψαχνα να βρω ηταν το νοημα του desdenova,eternal light,και ολες τις αλλες "εννοιες" που για καποιον που δεν ξερει φανταζουν ασυνδετες και ασχετες.πραγματικα τη αποροια αυτη την ειχα χρονια και εσπαγα το κεφαλι μου να βρω το νοημα αυτου του πραγματικα απιστευτου τραγουδιου.πολυ ψαγμενοι οι στιχοι παντως και με ψαγμενους συμβολισμους.ευχαριστω πολυ!
Πρώτο ποστ, γιατί το θέμα αξίζει. Κανέναν σας δεν είδα όμως να γράφει τα εξής:
1. My way (Sinatra). Απίστευτο, ταιριάζει σε όλους μας
2. Slave to love (Ferry). Επίσης
3. People are strange (Δεν χρειάζετε το ποιος)
4. No woman no cry (Επίσης, αξίζει σε όλους μας)
5. Το δίχτυ (όποιος ξέρει, καταλαβαίνει)
Καλορίζικος