Νέα

Συζήτηση με παντρεμένο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν έχω κρατήσει πολλούς φίλους (μακροχρόνια εννοώ). Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Δύο εξ αυτών είναι παντρεμένοι, αλλά κάτι δε μου πήγαινε καλά τον τελευταίο καιρό....
Γενικά απέφευγα να κάνω συζητήσεις μαζί τους για το ΧΧΧ. Το ξέρουν ότι κάνω τέτοιες μαλακίες, αλλά δε γούσταρα σεβόμενος την κατάσταση τους. Ειδικά με το Γιώργο απέφευγα περισσότερο, καθόσον πολλές φορές έχω επισκεφθεί το σπίτι τους κι ειδικά η Μαρία μου έχει φερθεί με το παραπάνω, πώς να με σερβίρει, είτε να με ρωτήσει τι φαγητό να μαγειρέψει, λες κι είμαι ο αγάς....
Τέσπα σήμερα το μεσημέρι δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Αντρέα. Είναι και λίγο :uglystupid: υπό την έννοια ότι του ξεφεύγουν κουβέντες κι εγώ δεν είχα κι όρεξη για πολύ πάρλα (τύγχανε να διαβάζω κάποιες ειδήσεις). Διάλογος (στο περίπου):

- Τι έγινε πώς πάει το ακάπ?
- Είχα πάει τις προάλλες στις εκλογές...
- Θα ανέβω Αθήνα τον άλλο μήνα...
- Ωραία, έλα να βρεθούμε για καμμιά βόλτα, να ρίξουμε κανένα τζόγο...
- Για ακάπ θα πάμε?
- Ρε πας καλά?
- Έτσι το λέω...
- Κοίτα, κάτι μου φαίνεται περίεργο με εσένα και τον άλλο. Στην τελική τόσα χρόνια που με ήξερες πριν παντρευτείς, γιατί δεν ερχόσουν μαζί μου, τώρα το θυμήθηκες?
- Εμ έχεις δίκιο.
- Δεν ξέρω τι έχω, αλλά με εκείνο το κάθαρμα τον Άγγελο όπως ξέρεις αφορμή ήταν ο τσακωμός, γιατί ανέκαθεν με ήθελε για πλάτη για να κερατώνει τη Μαρία....
- Μίλησα και με το Γιώργο, έχεις αδυνατίσει μου είπε...
- Καλά το κατάλαβα ότι θα έχετε μιλήσει. Λοιπόν, άσε θα τον ψάλλω κι αυτόν, άντε μη σας αρχίσω στις κλωτσιές και τους δυο σας....

Ο Άγγελος ήταν ένας πρώην γνωστός, πλέον δεν έχουμε παρτίδες εδώ και 10 περίπου χρόνια, τσακώθηκα μαζί του λόγω ΧΧΧ.
Δε λέω ότι είμαι άγιος. Κι αν κάποιος από εδώ μέσα στο φόρουμ είναι παντρεμένος και μου στείλει ένα μήνυμα => ρε συ πάμε για ακάπ, εντάξει ανάλογα ποιος είναι, μπορεί να πάω. Όμως σε κάποιες μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις, τα καμώματα της ντούντας πάνε στην άκρη.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβα ρε Ντουντάρα. Τι θέλει να πεί ο ποιητής ?

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
Ουτε εγω καταλαβα κατι. Το ακαπ τι ειναι;

Stories