grannakias1988
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Like
- 2.620
- Πόντοι
- 440
Εγώ δεν κατάλαβα...είναι γκόμενά σου, σου είπε ότι πάει να προσευχηθεί, εσύ το αμφισβητείς, θεωρείς ότι έχει πάει να πηδηχτεί και ανεβάζεις φωτό της μήπως την έχει πηδήξει κάνεις από το bou;καλησπερα μυστες! συρο τηνο η παντρεμενη μανδαμ επι τουτου για..προσευχη-οπως ειπε!τοσο πρεμουρα πια..;! γνωριζει καποιος μυστης κατι..;! καποιος δε απο αυτα τα μερη..;;; ευχαριστω!
"μεσα" εισαι κατα βαση!Εγώ δεν κατάλαβα...είναι γκόμενά σου, σου είπε ότι πάει να προσευχηθεί, εσύ το αμφισβητείς, θεωρείς ότι έχει πάει να πηδηχτεί και ανεβάζεις φωτό της μήπως την έχει πηδήξει κάνεις από το bou;
Μάλιστα...περίμενε"μεσα" εισαι κατα βαση!
Έλα φίλε τώρα είδα το κείμενο σου ,χθες την ειδα στην Τήνο με ένα διαφορετικό φόρεμα μαζί με έναν τύπο είμαι σίγουρος αυτή είναικαλησπερα μυστες! συρο τηνο η παντρεμενη μανδαμ επι τουτου για..προσευχη-οπως ειπε!τοσο πρεμουρα πια..;! γνωριζει καποιος μυστης κατι..;! καποιος δε απο αυτα τα μερη..;;; ευχαριστω!
Θα χαρώ πολύ να συζητήσω μαζί της για τις προοπτικές στην καριέρα του Μέσι...η γαμπα φαινεται ποδοσφαιρικη.
επαιζε μπαλα παλια μηπως ?
τυπαρα γκρανακιακαλησπερα μυστες! συρο τηνο η παντρεμενη μανδαμ επι τουτου για..προσευχη-οπως ειπε!τοσο πρεμουρα πια..;! γνωριζει καποιος μυστης κατι..;! καποιος δε απο αυτα τα μερη..;;; ευχαριστω!
Τυπαρα ανησυχώ για τον τύπο @baros έχει μέρες να κάνει εμφάνιση φοβάμαι μην είχε αρνητικά αποτελέσματα η αλοιφή που έφτιαξε η μήπως τελικά έφαγε τα τσουρέκιατυπαρα γκρανακιαστοκερέκλεισες πανω απο δυο μηνες που εχεις λοκαρει τη μπεμπέκα;
Παντρεμένες περιπτώσεις - Page 13 - bourdela.com forum
πρωτα απο ολα δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα,κατα δευτερον ξερω οτι για μερικους ειναι παρεξηγησιμο θεμα,ερεθισμα για να το ανοιξω πηρα ερεθισμα απο κατι περιπτωσεις που εχω γνωρισει διαδικτυακα και ειμαι ετοιμος να παιξω μπαλα....η μια λοιπον ενω ειναι προστυχη και ασυγκρατητη ταυτοχρονα...www.bourdela.com
Τυπε εγώ που την είδα χθές από κοντά είναι μουναρα την άδικης"μηπως εχουμε την ιδια γκομενα" γιναμε εδω μεσα γαμω τα παντα σας, και για τι γκομενα, μια βρωμιαρα μπαζολα γκιλφ αν ειναι δυνατον
χφτου να ψοφησετε ζωα ουστ
To αφιρωνωκαλησπερα μυστες! συρο τηνο η παντρεμενη μανδαμ επι τουτου για..προσευχη-οπως ειπε!τοσο πρεμουρα πια..;! γνωριζει καποιος μυστης κατι..;! καποιος δε απο αυτα τα μερη..;;; ευχαριστω!
Φίλε όλες τέτοιες πουτσόδουλες είναι στην Τήνο. Πηγαίνουν παντού στα 4, μπουσουλώντας, τάχα από σεβασμό στην Παναγιά μας, αλλά στην πραγματικότητα τους αρέσει να τουρλώνουν την κωλάρα προ(σ)καλώντας τον αθώο προσκυνητή να αμαρτήσεικαλησπερα μυστες! συρο τηνο η παντρεμενη μανδαμ επι τουτου για..προσευχη-οπως ειπε!τοσο πρεμουρα πια..;! γνωριζει καποιος μυστης κατι..;! καποιος δε απο αυτα τα μερη..;;; ευχαριστω!