Νέα

Σύντροφος Ψωμιάδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Ο Ψωμιάδης αποτελεί ένα τεράστιο πολιτικό λάθος της Ν.Δ. της οποίας είμαι ψηφοφόρος.

Ένας απαράδεκτος και επικίνδυνος "πολιτικός" (έμφαση στα εισαγωγικά) ο οποίος όμως δυστυχώς μας αφοπλίζει με την αποδοχή του...

Κρίμα, και ότι να λέμε εμείς, η δημοκρατία μίλησε και αποστομώνει εξυπνάκηδες σαν και εμένα που τον χαρακτηρίζουν λάθος.
??λαθος???για κοιτα γενικα στα κομματα και θα δεις επιδειξη και λαικισμο μεχρι αηδιας.προσωπικα δεν μου ειναι συμπαθης αλλα τουλαχιστον οτι ειναι....φαινεται.εν πασει περιπτωση για υπουργος για βουλευτης δεν θα βαλει
ρε παιδια οταν ειδα το τοπικ νομιζα οτι μιλαγατε για τον αλλο ψωμιαδη τον αλ καπονε μακη....με το πουρο και τις αποδρασεις απ τα αστυνομικα τμηματα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
??λαθος???για κοιτα γενικα στα κομματα και θα δεις επιδειξη και λαικισμο μεχρι αηδιας.προσωπικα δεν μου ειναι συμπαθης αλλα τουλαχιστον οτι ειναι....φαινεται.

Ναι, προσωπικά θεωρώ ότι είναι λάθος. Το τι θα κάνει, ή έχει κάνει μου έιναι αδιάφορο στην παρούσα, ειδικότερα δε για το μέλλον, καλυτερα ας επιφυλαχτούμε .

Πάντως, ο ίδιος ανέφερα, ότι άσχετα με το τι λέω εγώ (και οποιοσδήποτε άλλος), αυτόν επέλεξε η κοινωνία στην οποία απευθύνεται, οπότε θα τον φάμε στην μάπα και θα πούμε και ευχαριστώ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η δημοκρατία μίλησε, ο Ψωμιάδης βγήκε...

Ναι, κάπως έτσι έγινε.

Με τον συγκεκριμένο μάλιστα να κερδίζει αποδοχή πέραν των ψηφοφόρων του οικείου κόμματος και μάλιστα με πόλεμο από τα ΜΜΕ...

Επαναλαμβάνω, νιώθω αφοπλισμένος από την αποδοχή του, πως να το πω...έχω μείνει άφωνος και επιμένω ότι ο τύπος είναι επικίνδυνος.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
παντως οι πολιτικοι και ...η πολιτικη εχουν καταφερει την πληρη αδιαφορια μας.αμερικανοποιηθηκαμε.παλι καλα που υπαρχουν ακομα??και αλλα κοματα πλην των 2 μεγαλων

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
θα ξεφουσκωσει και αυτος οπως ολοι οι φθηνοι πανηγυρτζιδες.Οπωσδηποτε το πολιτικο συστημα ειναι σε μεγαλη κριση και αποδοκιμασια θα την ξεπερασει ομως και θα βελτιωθει γιατι δεν μπορει να γινει αλλιως.Η δημοκρατια εδω στην Ανατολη δεν εχει την παραδοση της Δυσης και μπλεκει συνεχεια τα μπουτια της με μεσσιες δηθεν χαρισματικους και παιδια του λαου,πατερναλιστες και αναντικαταστατους.Προοδος εστω αργα αλλα σταθερα υπαρχει σκεφθειτε που ζουσαμε πριν χρονια με τον Κουτσογιωργα,τον Παπατζη την Δημητρα κα που ο κοσμος επικροτουσε τοτε και σημερα δεν θελει να θυμαται καν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom