Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα.
Ψάχνω αυτό που λέει ο τίτλος.
Να πάρω ένα κουκλί και να πάμε αποδρασουλα Σαρωνικό πχ.
Όλα πληρωμένα από μένα φυσικά και με έξτρα αμοιβή για την κοπέλα. ΦΥΣΙΚΑ.
Τα γραφεία ζητάνε κάτι μουρλα ποσά.
Και τέλος πάντων θα ήθελα τη γνώμη σας και εάν υπάρχει τίποτα σε Ελληνίδες.
Η και τις προτάσεις /ιδέες των πιο έμπειρων από μένα...
Θα σου μιλήσω ως έμπειρος στο θέμα.
Καταρχήν πρέπει να ξέρεις έστω και λίγο την κοπέλα. Πώς θα πάει μαζί σου τριήμερο ενώ δε σε ξέρει;
Δεύτερον να δεις ότι έχετε χημεία. Τριήμερο Σαρωνίδα θα φύγει ακάποτο, ύπνο μαζί, χαχαχού κτλ. Αμα δε ταιριάζετε καθόλου πώς θα τη βγάλεις τρεις μέρες;
Του γραφείου θα κοστίσει διπλά γιατί πληρώνεις και το γραφείο. Επίσης θα της σπάσουν τ’ αρχιδια με κλήσεις. Άστο.
Τέταρτον, τι γλώσσα θα μιλάει. Γραφείου είναι όλες ντα μπλιατ και κάθε μέρα βιντεοκλήση με τα παιδιά τους.
Γι’ αυτό, παρε σειρά τις Ελληνίδες ανεξάρτητες είτε από το σάιτ εδώ είτε από το εσκορτνιουζ. Αυτές που χρεώνουν πχ 100 το δίωρο κτλ, και πες «αυτός είμαι, με λένε Σακη, έχω λεφτά αλλά όχι παρέα, παμε ένα τριήμερο εκεί». Αν θέλει, θα έρθει. Αν δε θέλει πας στην επόμενη.
Αλλιώς βρες γραφείου ξένες που παίρνουν λιγότερα τύπου κανεσεξ, στούντιο, ή ακόμα καλύτερα μέσω μαμπα εφαρμογής. Εκεί θα σου βγει ακόμα πιο φτηνά. Ανάλογα και γιατί την θες. Αν την θες για γαμησια και αραγμα, προχώρα. Αν την θες για συνοδεία να βλέπουν τι μουνι κυκλοφορείς, πρέπει να πάρεις γραφείου.
Αλλιώς παρε εμένα, θα παίξουμε και ταβλακι, θα γελάσουμε, και αντί να τα φας στην πρώτη άσχημη τριτοτέταρτη βίζιτα, μπορούμε πολύ απλά να τα βαλουμε στο στοιχημα με το σύστημα μου και να τετραπλασιασουμε.
Η απόφαση δίκη σου.