life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ετσι ε???? Τροφοδοτειτε τον οχτρο ???Προκαλει ρε μην του απαντας, αν και εμεις τα καζινο στα σκοπια τα τιμαμε συνεχεια
Ετσι ε???? Τροφοδοτειτε τον οχτρο ???Προκαλει ρε μην του απαντας, αν και εμεις τα καζινο στα σκοπια τα τιμαμε συνεχεια
ποιοι θα καναν τα επεισοδια?Εγώ θα'θελα να δω ματσάκι Ελλάδα-Δημοκρ. Μακεδονίας και το αντίστροφο στο ποδόσφαιρο γιατί βλέπω να μην τελειώνει ποτέ ! Μέχρι στιγμής ούτε φιλικό δεν έχουμε παίξει μ'αυτούς !
τι λες ρε που δεν χασαμε εδαφη???Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Έλληνες έχουμε αυτή την ψύχωση ότι κινδυνεύουν τα σύνορά μας απο άλλες χώρες. Απο το 1830 που γίναμε κράτος όχι μόνο δεν έχουμε χάσει σπιθαμή εδάφους, αλλά έχουμε υπερδιπλασιάσει τα σύνορά μας και όμως εμείς πιστεύουμε ότι όλοι μας επιβουλεύονται και κάποτε θα μας επιτεθούν !!
Και στα πιτολα οταν ημουν φλωρινα καναμε τα ψωνια μας απο εκει ενταξει εγω με τους βαλκανιους δεν εχω προβλημα και πολυ εδω πανω αρκει να μην προκαλουν πολυ. Παω συχνα και σκοπια και βουλγαρια και αλβανια ετυχε να παω μια φοραΕτσι ε???? Τροφοδοτειτε τον οχτρο ???
Ξέχασε το...Η Κύπρος ήταν ανεξάρτητο κράτος και όχι ενωμένη με την Ελλάδα.Όσο για τη Σμύρνη εκεί στην Τουρκία είχαμε εισβάλει εμείς για να πάρουμε εδάφη και φύγαμε όπως φύγαμε...Η δε Θράκη μοιράστηκε όπως μοιράστηκε με διπλωματικές συμφωνίες.τι λες ρε που δεν χασαμε εδαφη???
απο το 1918 ως το 1922 ηταν ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ επισης ηταν προσωρινα ενωμενη με την ελλαδα και αντιστοιχη περιοχη γυρω απο την σμυρνη. η βορειος κυπρος επισης αν και οχι με το ελληνικο κρατος της ελλαδας, αλλα με αλλο ελληνικο κρατος, την κυπρο χαθηκε απο το 1974.
οι αλβανοι βγαζουν χαρτες με τα γιαννενα του ηρωα του του αλη πασα στην αλβανια
οι σκοπιανοι δεν το συζητω πως τα εχουν στο μυαλο τους
οι δε βουλγαροι περιπου τα ιδια, με καταγωγη απο μογγολους που εκσλαβιστηκαν πληθυσμιακα διεκδικουν ιστορια και εδαφη μακεδονιας-θρακης.
για τους δε τουρκους στατιστικα καθε γενια γινεται και ενας πολεμος 1974, 1918-1922, 1916-1917μισος πρωτος παγκοσμιοςπολεμος, 1897, 1821 και αλλες 20 εξεγερσεις μεσα στην τουρκια απο το 1300 ως το 1900, πριν το 1300 παλι καθε 3 και λιγο πολεμο με καποιο τουρκικο κρατος και βυζαντιο... τοσες πολλες χρονιες που και σε αυτες τις λιγες που εγραψα θα μου εχουν ξεφυγει λαθη.
αλβανοι και σκοπιανοι ποσοτικα δεν φαινοντναι για απειλη αλλα αν γινει κανενας γενικευμενος τζερτζελες με τουρκους πχ ευκαιρια θα βρουν να χωθουν και αυτοι.
αρα χασαμε εδαφη.Ξέχασε το...Η Κύπρος ήταν ανεξάρτητο κράτος και όχι ενωμένη με την Ελλάδα.Όσο για τη Σμύρνη εκεί είχαμε εισβάλει εμείς για να πάρουμε εδάφη και φύγαμε όπως φύγαμε...Η δε Θράκη μοιράστηκεόπως μοιράστηκε με διπλωματικές συμφωνίες.
ρε συ εδω ειναι μεσα στην σερβια και το μερος εχει αρκετους κατοικους σερβους δεν ακους τι λεει?Τι απειλές και μαλακίες μωρέ? Ένα μερίδιο "ανθρώπων" τα κάνουν αυτά, όπως εδώ έχουμε την X.A και έξω νομίζουν ότι οι Έλληνες γίνανε φασίστες έτσι και εμείς βλέπουμε ένα μέρος Αλβανών εθνικιστών που έχουν τα δικά τους οράματα. Η πλειοψηφία και των 2 λαών θέλει ειρήνη τίποτα άλλο. Όλο αυτό το μισος τροφοδοτείται από τα κανάλια και μονο.
Ο κόσμος έχει ένα σωρό προβλήματα και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα του κανεις δεν σκέφτεται για πολέμους. Ορίστε ένα βιντεάκι από Αμερικανο που πήγε σε καφετερια στην Αλβανία με Σερβικη σημαία πάνω του και δείτε αντιδράσεις.
oROvjybi9kY[/MEDIA]]
αρα χασαμε εδαφη.
τυπικα σαν κρατος οχι στην κυπρο αλλα στην ανατολικη θρακη χωρις αμφισβητιση απο ολες τις αποψεις, χωρια αμιγως ελληνικα που ποτε δεν ειχαν εγκατασταθει τουρκοι ελευθερωθηκαν και ενωθηκαν με την ελλαδα το 1918 και χαθηκαν με διπλωματικη συμφωνια μετα απο πολεμο το 1922
Τωρα που το σκεφτομαι σκοπιανη δεν γαμησα αν και πηγαινω συχνα εκει ισως γιατι στα καζινα ειναι λιγο θειτσες κοντα τριαντα δλδ ισως γιατι δεν με κανουν και τοσο κλικ ισως και λιγο ο τζογος
Ωραια ηλικια τα τριαντα ....τετοιεs θειτσεs ειναι λουκουμιΤωρα που το σκεφτομαι σκοπιανη δεν γαμησα αν και πηγαινω συχνα εκει ισως γιατι στα καζινα ειναι λιγο θειτσες κοντα τριαντα δλδ ισως γιατι δεν με κανουν και τοσο κλικ ισως και λιγο ο τζογος
δεν το θετεις σωστα. οταν ειμαστε εμεις οι πιο παλιοι σωστο ειναι τα χασαμε, τα ελευθερωσαμε και τα ξαναχασαμε.Εντάξει,τα πήραμε και τα ξαναδώσαμε πίσω...Στην πολιτική δεν μπορείς να τα παίρνεις όλα...
Εγω εχω ακουσει οτι μας τα παιρνουν καλα. ευτυχως ξυπνησαν οι δικοι μας και εριξαν την ηλικια στα καζινο και μπορουμε και μπαινουμε και εδω τωρα.Πάντως έχω ακούσει ότι τον παίρνουν πολύ αυτές εκεί πάνω !
Μπορει επισημα να μην ηταν πολεμος αλλα θερμοεπεισοδειο αλλα αφου χαθηκαν 3 ατομα θεωρω και τα Ιμια πολεμο με την τουρκιατι λες ρε που δεν χασαμε εδαφη???
απο το 1918 ως το 1922 ηταν ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ επισης ηταν προσωρινα ενωμενη με την ελλαδα και αντιστοιχη περιοχη γυρω απο την σμυρνη. η βορειος κυπρος επισης αν και οχι με το ελληνικο κρατος της ελλαδας, αλλα με αλλο ελληνικο κρατος, την κυπρο χαθηκε απο το 1974.
οι αλβανοι βγαζουν χαρτες με τα γιαννενα του ηρωα του του αλη πασα στην αλβανια
οι σκοπιανοι δεν το συζητω πως τα εχουν στο μυαλο τους
οι δε βουλγαροι περιπου τα ιδια, με καταγωγη απο μογγολους που εκσλαβιστηκαν πληθυσμιακα διεκδικουν ιστορια και εδαφη μακεδονιας-θρακης.
για τους δε τουρκους στατιστικα καθε γενια γινεται και ενας πολεμος 1974, 1918-1922, 1916-1917μισος πρωτος παγκοσμιοςπολεμος, 1912,1897, 1821-1830 και αλλες 20 εξεγερσεις μεσα στην τουρκια απο το 1300 ως το 1900, πριν το 1300 παλι καθε 3 και λιγο πολεμο με καποιο τουρκικο κρατος και βυζαντιο... τοσες πολλες χρονιες που και σε αυτες τις λιγες που εγραψα θα μου εχουν ξεφυγει λαθη.
αλβανοι και σκοπιανοι ποσοτικα δεν φαινοντναι για απειλη αλλα αν γινει κανενας γενικευμενος τζερτζελες με τουρκους πχ ευκαιρια θα βρουν να χωθουν και αυτοι.
Μπαα τυπε μονο αν ειναι καμια γυμνασμενη ομορφη και με εχει πλερω και απο πανω...αλλα θα το σκεφτω παλιΩραια ηλικια τα τριαντα ....τετοιεs θειτσεs ειναι λουκουμι
Εντάξει,τα πήραμε και τα ξαναδώσαμε πίσω...Στην πολιτική δεν μπορείς να τα παίρνεις όλα...