Νέα

Συνετρίβη ρωσικό αεροπλάνο στην Αίγυπτο! Μετέφερε πάνω από 200 ψυχές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 227
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eleino redikolo

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Like
5.583
Πόντοι
1.056
Των Αμερκάνω δουλειά, σκυλοβρωμάει CIA!!!
Αντεκδίκηση σε αμάχους, δε μας αφήνετε να κυριαρχήσουμε στη Συρία και επεμβαίνετε, και δε μπορούμε να βαρέσουμε ρωσσικέςένοπλες δυνάμεις γιατί δε θέλουμε να εμπλακούμε ακόμα γιατι είμαστε πουτανίτσες, αρα θα σκοτώσουμε Ρώσσους τουρίστες έτσι γιατί είμαστε κακούληδες. Ετσι λέμε οι αμερικάνοι με την πράξη τους. Τρισάθλιοι.
Απολυτο δικιο... δεν υπαρχει κακουργημα πανω στον πλανητη που να γινεται και να μην εχουν βαλει το δαχτυλακι τους τα αμερικανακια

Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Το κακό έγινε, το ποιος έφταιξε δύσκολο να το μάθουμε,οπότε μπορούμε να εικάζουμε με την ησυχία μας...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Βικτόρια Σεβριούκοβα, 24 ετών.

Μία από τους επιβάτες, φωτογραφημένη στο Σαρμ Ελ Σέικ και στην Πετρούπολη.

Συνημμένα

• 1080.jpg
    1080.jpg
    258,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 1080 (1).jpg
    1080 (1).jpg
    224,5 KB · Εμφανίσεις: 18

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Γι'αυτο επειδη ειναι δυσκολο να βρεις ακρη απο τα ΜΜΕ και πρεπει να διαβασεις πολυ και να εφαρμοσεις κριτικη σκεψη σε οτι διαβαζεις, ας κανουμε το εντελως αντιθετο. Ας αγνοησουμε τα παντα και ας βγαζουμε ειδησεις απο το μυαλο μας. Ας ζουμε στη φαντασια μας. :jerking:

κοίτα,πέρα από το τι γράφω η σχολιάζω εδώ κατά καιρούς, δεν πιστεύω λέξη από καμία πλευρά για κανένα γεγονός εντός η εκτός ελλάδας..
και δεν θέλω και να μάθω  :grin:

όσο αφορά τις ειδήσεις που λες.. είτε απο την φαντασία σου τις βγάλεις είτε από τον μπογδάνο τις μάθεις το ίδιο έγγυρες θα είναι
με την φαντασία σου πάντως έχεις κάποια πιθανότητα να αγγίξεις αλήθεια  :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βικτόρια Σεβριούκοβα, 24 ετών.

Μία από τους επιβάτες, φωτογραφημένη στο Σαρμ Ελ Σέικ και στην Πετρούπολη.
Όταν οι γυναίκες δεν σκέφτονται τον πούτσο και το  :knockinb: αυτά παθαίνουν...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
κοίτα,πέρα από το τι γράφω η σχολιάζω εδώ κατά καιρούς, δεν πιστεύω λέξη από καμία πλευρά για κανένα γεγονός εντός η εκτός ελλάδας..
και δεν θέλω και να μάθω  :grin:

όσο αφορά τις ειδήσεις που λες.. είτε απο την φαντασία σου τις βγάλεις είτε από τον μπογδάνο τις μάθεις το ίδιο έγγυρες θα είναι
με την φαντασία σου πάντως έχεις κάποια πιθανότητα να αγγίξεις αλήθεια  :grin:
Νομιζω οτι η χαζομαρα σου μου προκαλει καρκινο.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Των Αμερκάνω δουλειά, σκυλοβρωμάει CIA!!!
Αντεκδίκηση σε αμάχους, δε μας αφήνετε να κυριαρχήσουμε στη Συρία και επεμβαίνετε, και δε μπορούμε να βαρέσουμε ρωσσικέςένοπλες δυνάμεις γιατί δε θέλουμε να εμπλακούμε ακόμα γιατι είμαστε πουτανίτσες, αρα θα σκοτώσουμε Ρώσσους τουρίστες έτσι γιατί είμαστε κακούληδες. Ετσι λέμε οι αμερικάνοι με την πράξη τους. Τρισάθλιοι.

Κορυφαία ανοησία σε παγκόσμιο επίπεδο!

Μετά αναρωτιώμαστε πως βγαίνει ο Σύριζας κυβέρνηση...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Κορυφαία ανοησία σε παγκόσμιο επίπεδο!
Δυο περιπτωσεις. Ειτε τα ποσοστα πηχτης χαζομαρας εδω μεσα αντιπροσωπευουν σωστα την ελληνικη κοινωνια οποτε πρεπει να το βυθισουμε το μπουρδελακι να τελειωνουμε. Ή ο "μπουρδελιαρης" εχει πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα (συμφωνα με τα ποσοστα εδω μεσα) να βγει κλινικα καθυστερημενος απο τον μεσο ανδρα. :think: Και τα δυο πολυ ανησυχητικα... :-

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι δουλειά ειχε το γκομενάκι στην Αιγυπτο? Ας ερχόταν εδώ να φάει κανέναν πούτσο αν είχε μυαλό! Πάνε μαζικά εκεί για διακοπές αντί να έρθουν σε καποιον ποιοτικό προορισμο... 
Στην Αιγυπτο υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεθάνεις και αεροπορικό είναι ο τελευταίος...

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τι δουλειά ειχε το γκομενάκι στην Αιγυπτο? Ας ερχόταν εδώ να φάει κανέναν πούτσο αν είχε μυαλό! Πάνε μαζικά εκεί για διακοπές αντί να έρθουν σε καποιον ποιοτικό προορισμο... 
Στην Αιγυπτο υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεθάνεις και αεροπορικό είναι ο τελευταίος...

Σαν να λέμε πήγε για τουρισμό στην Ινδία και την βίασαν

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Νομιζω οτι η χαζομαρα σου μου προκαλει καρκινο.

γιατί ?
το μόνο που έίπα έιναι ότι για πράγματα που δεν γνωρίζω δεν έχω άποψη...

υγ
και συ που έχεις άποψη για όλους και για όλα είσαι ο ξύπνιος κι έτσι ?  :tooth:
δεν συνεχίζω.. peace to the 4 winds που λένε και οι κινέζοι  :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
γιατί ?
το μόνο που έίπα έιναι ότι για πράγματα που δεν γνωρίζω δεν έχω άποψη...
Οχι, δεν ειπες καθολου αυτο. Ειπες οτι δεν θες να μαθεις, που σημαινει εθελοτυφλεις και ζεις στη φαντασια σου, στο σκοταδι απο επιλογη και μαζεψες ολους τους δημοσιογραφους και ενημερωση παγκοσμιως κατω απο τον ορο "Μπογδανος". Ε αυτο αδερφακι μου ειναι ο ορισμος της πηχτης χαζομαρας, ειτε θες να το μαζεψεις τωρα ειτε οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom