Νέα

Συνετρίβη ρωσικό αεροπλάνο στην Αίγυπτο! Μετέφερε πάνω από 200 ψυχές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 227
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι Ρωσίδες έχουν μια "έμφυτη" βλακεία (όπως και πολλοί μιζερο-Ευρωπαίοι) να πηγαίνουν διακοπές Αίγυπτο! Στερείται κάθε λογικής να παίρνεις ένα Αεροπλάνο και να πηγαίνεις σε μια από τις πιο ασταθείς περιοχές του πλανήτη για ...Αναψυχή :headbang: :headbang: :headbang:
Όσο φτηνά και να είναι, όσο σπουδαίο μνημείο μπορεί να είναι οι Πυραμίδες και η κοιλάδα των νεκρών, δεν παίζεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα για να τα δεις! Προσωπικώς έμεινα ένα μήνα Αίγυπτο το 2005(όχι αποκλειστικά για Τουρισμο) και ένιωθα απίστευτη ανασφάλεια και γύρω γύρω σκοτώνονταν Δυτικοί τουρίστες αυτόν τον μήνα με κάθε λογής τρόπο... Με αποκορύφωμα την εκατόμβη νεκρών στο Sharm el Sheih την μέρα που βρισκόμουν σε γειτονική πόλη στο Σινά!!!
Ασφαλής δεν ένιωθα ούτε στο Αεροπλάνο της Ολυμπιακής στην επιστροφή όσο ήταν σε Αιγυπτιακό εναέριο χώρο ΤΟΤΕ!!!! Όλα αυτά τα έχω συζητήσει διεξοδικά με άτομα του κύκλου μου καθώς και έχω αποτρέψει πολλούς να πάνε! Τις μόνες που δεν μπορώ να αποτρέψω είναι τις Ρωσο-Ουκρανίδες.... :headbang:
Ότι και να τους λέω τους θίγω την "Υπερχώρα" διακοπών.... Τραγικό το γεγονός της πτώσης του αεροσκάφους αλλά για εμένα ήταν μια ακόμα τραγική δικαίωση με ανεγκέφαλους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για μια χούφτα "τάλαρα"...

Για την ιστορία το αεροπλάνο είχε 130+ γυναίκες από τα 220 άτομα
Για αυτό το Bourdela είναι το Καλυτερο site! ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ!!!

και δυστυχώς επιβεβεώνονται!!!Πληροφορίες ζωής κύριοι!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ασφαλής δεν ένιωθα ούτε στο Αεροπλάνο της Ολυμπιακής στην επιστροφή όσο ήταν σε Αιγυπτιακό εναέριο χώρο ΤΟΤΕ!!!! Όλα αυτά τα έχω συζητήσει διεξοδικά με άτομα του κύκλου μου καθώς και έχω αποτρέψει πολλούς να πάνε! Τις μόνες που δεν μπορώ να αποτρέψω είναι τις Ρωσο-Ουκρανίδες.... :headbang:
Ότι και να τους λέω τους θίγω την "Υπερχώρα" διακοπών.... Τραγικό το γεγονός της πτώσης του αεροσκάφους αλλά για εμένα ήταν μια ακόμα τραγική δικαίωση με ανεγκέφαλους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για μια χούφτα "τάλαρα"...
Δεν ξέρω τι έχει γίνει στο αεροπλάνο αλλά ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Για αυτό το Bourdela είναι το Καλυτερο site! ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ!!!

και δυστυχώς επιβεβεώνονται!!!Πληροφορίες ζωής κύριοι!!!!
Εχω δει φιλε στις διακοπες μου στη Ροδο και αλλου,οικογενειες Ρωσων να το σκέφτονται τι θα ψωνισουν για πρωινο,να ρωτάνε ποσο κανει τι και στο τελος να φευγουν χωρις να παρουν απολυτως τιποτα.Για ένα μπουκαλι λαδι που κοιτάγανε,καναν οικογενειακο συμβουλιο σαν να επρόκειτο να αγορασουν χρυσαφι η κανα οικοπεδο.Επιπλεον σιχαινομαι τη ρωσικη γλωσσα.Δεν ειναι τυχαιο ότι με τους Τουρκους ταιριαζουμε καλυτερα σε κοινωνικο παντα επιπεδο μιλωντας ,όχι στρατιωτικοπολιτικο.Το καλο με τις συναναστροφες μου τοσα χρονια με τις Ρωσιδες κοπελες ακομα και τσατσαδες,ειναι η νοοτροπια κατωτερότητας που εχουν.Αρα καταλαβαίνω οσα λες για τους Ρωσους και την Αιγυπτο και τα φθηνα αεροπορικα εισιτηρια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εχω δει φιλε στις διακοπες μου στη Ροδο και αλλου,οικογενειες Ρωσων να το σκέφτονται τι θα ψωνισουν για πρωινο,να ρωτάνε ποσο κανει τι και στο τελος να φευγουν χωρις να παρουν απολυτως τιποτα.Για ένα μπουκαλι λαδι που κοιτάγανε,καναν οικογενειακο συμβουλιο σαν να επρόκειτο να αγορασουν χρυσαφι η κανα οικοπεδο.Επιπλεον σιχαινομαι τη ρωσικη γλωσσα.Δεν ειναι τυχαιο ότι με τους Τουρκους ταιριαζουμε καλυτερα σε κοινωνικο παντα επιπεδο μιλωντας ,όχι στρατιωτικοπολιτικο.Το καλο με τις συναναστροφες μου τοσα χρονια με τις Ρωσιδες κοπελες ακομα και τσατσαδες,ειναι η νοοτροπια κατωτερότητας που εχουν.Αρα καταλαβαίνω οσα λες για τους Ρωσους και την Αιγυπτο και τα φθηνα αεροπορικα εισιτηρια.
Φίλε το πήγες στη Ρωσοσυζήτηση! Και πολλοί Ευρωπαίοι για 10Ε φτηνότερα απο Ρόδο μπορεί να κλείσουν ακόμα και στο Ισλαμαμπάντ...  Εγώ για άλλο λόγο επανέφερα το Post! Για να σας πω πόσο επικίνδυνη είναι η Αίγυπτος απο κάθε άποψη! Και για το τι έγραφα τότε και τι επαναλαμβάνεται ...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Φίλε το πήγες στη Ρωσοσυζήτηση! Και πολλοί Ευρωπαίοι για 10Ε φτηνότερα απο Ρόδο μπορεί να κλείσουν ακόμα και στο Ισλαμαμπάντ...  Εγώ για άλλο λόγο επανέφερα το Post! Για να σας πω πόσο επικίνδυνη είναι η Αίγυπτος απο κάθε άποψη! Και για το τι έγραφα τότε και τι επαναλαμβάνεται ...
Αυτό θα ισχυει σε περιπτωση τρομοκρατικης ενεργειας,δολιοφθορας,ανθρωπινη δολια παρεμβαση όπως τη προηγουμενη φορα κλπ.Ακομα δεν εχει βρεθει το αεροπλανο .Μπορει να είναι οτιδήποτε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό θα ισχυει σε περιπτωση τρομοκρατικης ενεργειας,δολιοφθορας,ανθρωπινη δολια παρεμβαση όπως τη προηγουμενη φορα κλπ.Ακομα δεν εχει βρεθει το αεροπλανο .Μπορει να είναι οτιδήποτε.
Φίλε ατυχήματα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! Και η Swiss και η Lufthansa έχουν ατυχήματα... Φαντάσου τι γίνεται στις χειρότερες! Όταν μάλιστα και η χώρα είναι τριτοκοσμική!
Δεν θα μας ενδιέφερε όπως δεν μας νοιάζει  τι συμβαίνει με την Ρουάντα και το Κονγκό! Αλλά εδώ μιλάμε για χώρα υπερεκτιμημένη που δέχεται εκατομύρια επισκέπτες για ....ΑΝΑΨΥΧΉ!!!    :headbang: :headbang: :headbang:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Αντε και πεταω το μεσημερι με AEGEAN για Ελλαδα!!!!Απο Βρυξελλες, ετσι??
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom