mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε, πλάκα κάνω!Έφαγε 3 ώρες ο άνθρωπος για να το βρεί και κυρίως δεν με κορόιδεψε σαν τους άλλους τους απατεώνες που πήγαν να μου τα πάρουν χοντρά.
Χαλάλι του...
Ναι ρε, πλάκα κάνω!Έφαγε 3 ώρες ο άνθρωπος για να το βρεί και κυρίως δεν με κορόιδεψε σαν τους άλλους τους απατεώνες που πήγαν να μου τα πάρουν χοντρά.
Χαλάλι του...
Τον αδικείς τύπε, η μεγαλύτερη ειναι του λάκη για το "moderator" .πρεπει να ανοιχτει thread με τις μεγαλυτερες μαλακειες που εχουν ειπωθει εδω μεσα και αυτη να ειναι η νουμερο 1!!!!!
κοντραρονται στα ισια θα ελεγαΤον αδικείς τύπε, η μεγαλύτερη ειναι το λάκη για το "moderator" .
Από μεγάλη αντιπροσωπεία με 4 γράμματα προσωπικά μου έχουν τύχει τα εξής.
Να χτυπήσουν το αυτοκίνητο και μετά να το παίζουν τρελοί ότι έτσι τους το πήγα.
Να λένε ότι άλλαξαν ανταλλακτικό και όταν ζήτησα πίσω το παλιό να ψάχνουν να το βρούν χωρίς αποτέλεσμα.
Να ζητάω συγκεκριμένο τύπο λαδιών και ενώ συμφωνούν τελικά βάζουν άλλα.
Να βγάζουν εξάρτημα από το αυτοκινητό μου και να το βάζουν σε άλλο ενώ είμαι παρόν παιρνόντας με για μαλάκα και όταν τους το λέω δικαιολογήθηκαν ότι δοκίμαζαν κάτι στο άλλο αυτοκίνητο (δυαλύοντας το δικό μου).
Μου ζήτησαν τρελό ποσό για ...καμένο εγκέφαλο ενώ ο μπαρμπα Μήτσος το έφτιαξε αλλάζοντας ασφάλεια με κόστος 7 Ευρώ.
Και άλλα που τώρα δεν θυμάμαι. Έχω να πατήσω εκεί από τότε που έληξε η εγγύηση.
Άσχετο: Άφησα το αυτοκίνητο σε βενζινάδικο για πλήσυμο και το άφησαν σύμφωνα με τον εγκέφαλο αναμένο και ακίνητο για 3 ώρες(!!!) προφανώς για να βάλω και βενζίνη...
γιατί ποιος πάει φουλαρισμένο το αμάξι για σέρβις;;
πάντα λίγο πριν ανάψει η ρεζέρβα!
τυπε εαν ειναι τετοια λαμογια,παλι καλα που δεν σου κλεψαν ολο το αυτοκινητο και μετα να σου λενε οτι δεν τους το πηγες ποτε :S
ο άλλος σε κάθε αμάξι ανέφερε. μα όλα απο στούκους πιαΥπάρχουν βλάβες και τρακαρισμένα, τύπε ;)
φιλε μου αυτό όπως το περιγράφης εμενα μου δείχνει και δεδομένου ότι έγινε αμέσως μετά την αλλαγή του δίσκου πλατο ότι δεν σου αλλάξανε μίζα
αλλα όπως την έσφιξε αφού ξεβιδώνετε μια και πιάνει επάνω στο σασμάν στην έχει σφίξη μονόπατα η δεν έχει βάλει μια βιδα
σωστος ο dimmits και μενα για το rx-8 τις ιδιες μαλακιες μου κανανε.ευτυχως εχω εναν γνωστο απο φιλο μου τον γνωρισα που ειναι καλος μαστοραςγια αρκετο καιρο πηγαινα καθε καλοκαιρι στην επισημη αντιπροσωπεια να τσεκαρουν το αμαξι κτλ...καθε φορα μου αλλαζανε μονο φιλτρο λαδιου κ αερα,κανα φρεον κ αλλα ψιλοπραγματα κ η ταριφα δεν επεφτε ποτε κατω απο 100 ευρω...πολλες φορες ηταν κ πιο πανω απο 100 αρι....
Φετος που το πηγα σε ανεξαρτητο συνεργειο απο γνωστο του γνωστου κτλ,το βρηκε ενα σωρο κουσουρια με τοπ -φαγωμενο το δισκο απο τον συμπλεκτη,τα πριτσινια ειχα βγει στην επιφανεια-φαγωμενα ρουλεμαν...κτλ (το ειχα παρει used απο γυναικα κ τον ειχε γαμησει τον συμπλεκτη...)...ο ανθρωπος το ελυσε ολο μπροστα για να τα αλλαξει...
πηγα αγορασα μονος μου τα ανταλλακτικα -160 γιουρια- κ με λιγο σκοντο στα εργατικα λογω γνωριμιας ,εκανα την δουλεια μου κ το αμαξι παει σφαιρα...μονο λαστιχα μενει να αλλαξω κ τελος προς το παρον....τελος κ απο την αντιπροσωπεια εννοειται....οταν τους παραπονιομουνα για το κιβωτιο κ οτι το αμαξι ρεταρει στην πρωτη ταχυτητα, αυτοι μου λεγανε να βαλω βαλβολινες.... ...προφανως περιμενανε να ολοκληρωθει η ζημια για να τους σκασω κανα 500 αρι μπουγιουρντι...τον μπουλο λεμε...
σωστος ο dimmits και μενα για το rx-8 τις ιδιες μαλακιες μου κανανε.ευτυχως εχω εναν γνωστο απο φιλο μου τον γνωρισα που ειναι καλος μαστορας
Οκ
Δεν έχω μίζα εδώ και μερικά χρόνια αλλα κουμπί!!!!