Νέα

Συνεργεια αυτοκινητων..ειστε ευχαριστημενοι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε εμπιστοσυνη αν αφησετε το αμαξι σας σε συνεργειο και να φυγετε ωσπου να επισκευαστει?

• οχι φυσικα

Ψήφοι: 13 28,9%
  • οχι αλλα τι αλλο να κανω αν δεν εχω χρονο να παραμεινω εκει

Ψήφοι: 12 26,7%
  • ναι! εχω απολυτη εμπιστοσυνη..

Ψήφοι: 7 15,6%
  • ναι μονο αν τον ξερω καλα τον ιδιοκτητη

Ψήφοι: 13 28,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Έφαγε 3 ώρες ο άνθρωπος για να το βρεί και κυρίως δεν με κορόιδεψε σαν τους άλλους τους απατεώνες που πήγαν να μου τα πάρουν χοντρά.
Χαλάλι του...
Ναι ρε, πλάκα κάνω!

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Yπάρχουν επαγγελματίες και "επαγγελματίες", όπως σε κάθε δουλειά. Πάντως οσο περισσότερα ξέρει κάποιος και ειδικά για το αυτοκίνητό του τόσο λιγότερο κορόιδο θα πιαστεί.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Μόνο αν έχεις συγγενή ή πολύ φίλο για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε κοροϊδέψουν, στην επαρχία είναι κάπως καλύτερα γιατί όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και δεν λέει να κλέψεις τον άλλον, ακόμα και ευκολίες γίνονται πολλές τωρα με την κρίση...

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Διάλογος του πατέρα μου παλιά με μαστοράρα  που του είχε πάει ένα σκαραβαίο για σέρβις
Θα σε φτιάξω μεγάλε… θα σου πλανίσω την κεφαλή και θα σου αυξήσω τη συμπίεση!!!
Οπότε έβαλε αμέσως μπρος και έφυγε

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
πρεπει να ανοιχτει thread με τις μεγαλυτερες μαλακειες που εχουν ειπωθει εδω μεσα και αυτη να ειναι η νουμερο 1!!!!!
Τον αδικείς τύπε, η μεγαλύτερη ειναι του λάκη για το "moderator" .

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Γνωστός που δούλευε σε συνεργείο χλιδάτης μάρκας, μου λεγε ότι από κάθε ένα αμάξι που πήγαινε στάνταρ θα αφαιρούσαν ένα μπουκαλάκι νερού βενζίνης να το μοιραστούν τα μαστόρια μεταξύ τους.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Από μεγάλη αντιπροσωπεία με 4 γράμματα προσωπικά μου έχουν τύχει τα εξής.
Να χτυπήσουν το αυτοκίνητο και μετά να το παίζουν τρελοί ότι έτσι τους το πήγα.
Να λένε ότι άλλαξαν ανταλλακτικό και όταν ζήτησα πίσω το παλιό να ψάχνουν να το βρούν χωρίς αποτέλεσμα.
Να ζητάω συγκεκριμένο τύπο λαδιών και ενώ συμφωνούν τελικά  βάζουν άλλα.
Να βγάζουν εξάρτημα από το αυτοκινητό μου και να το βάζουν σε άλλο ενώ είμαι παρόν παιρνόντας με για μαλάκα και όταν τους το λέω δικαιολογήθηκαν ότι δοκίμαζαν κάτι στο άλλο αυτοκίνητο (δυαλύοντας το δικό μου).
Μου ζήτησαν τρελό ποσό για ...καμένο εγκέφαλο ενώ ο μπαρμπα Μήτσος το έφτιαξε αλλάζοντας ασφάλεια με κόστος 7 Ευρώ.
Και άλλα που τώρα δεν θυμάμαι. Έχω να πατήσω εκεί από τότε που έληξε η εγγύηση.

Άσχετο: Άφησα το αυτοκίνητο σε βενζινάδικο για πλήσυμο και το άφησαν σύμφωνα με τον εγκέφαλο αναμένο και ακίνητο για 3 ώρες(!!!) προφανώς για να βάλω και βενζίνη...

τυπε εαν ειναι τετοια λαμογια,παλι καλα που δεν σου κλεψαν ολο το αυτοκινητο και μετα να σου λενε οτι δεν τους το πηγες ποτε  :S

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
γιατί ποιος πάει φουλαρισμένο το αμάξι για σέρβις;;
πάντα λίγο πριν ανάψει η ρεζέρβα! :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
εμενα σε ενα αμαξι που χα ηθελαν να μου αλλαξουν ολο το σασμαν απο απωλεια πιεσης στην υδραυλικη αντλια που με πεταξε μια φορα σε νεκρα και τελικα αλλαξα τον γνωστο περτικαλι ρελε και τους εγραψα στα ρχιδια μου

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
φιλε μου αυτό όπως το περιγράφης εμενα μου δείχνει και δεδομένου ότι έγινε αμέσως μετά την αλλαγή του δίσκου πλατο ότι δεν σου αλλάξανε μίζα
αλλα όπως την έσφιξε αφού  ξεβιδώνετε μια και πιάνει επάνω στο σασμάν στην έχει σφίξη μονόπατα η δεν έχει βάλει μια βιδα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
για αρκετο καιρο πηγαινα καθε καλοκαιρι στην επισημη αντιπροσωπεια να τσεκαρουν το αμαξι κτλ...καθε φορα μου αλλαζανε μονο φιλτρο λαδιου κ αερα,κανα φρεον κ αλλα ψιλοπραγματα κ η ταριφα δεν επεφτε ποτε κατω απο 100 ευρω...πολλες φορες ηταν κ πιο πανω απο 100 αρι.... :huh: :huh:
Φετος που το πηγα σε ανεξαρτητο συνεργειο απο γνωστο του γνωστου κτλ,το βρηκε ενα σωρο κουσουρια με τοπ -φαγωμενο το δισκο απο τον συμπλεκτη,τα πριτσινια ειχα βγει στην επιφανεια-φαγωμενα ρουλεμαν...κτλ (το ειχα παρει used απο γυναικα κ τον ειχε γαμησει τον συμπλεκτη...)...ο ανθρωπος το ελυσε ολο μπροστα για να τα αλλαξει...
πηγα αγορασα μονος μου τα ανταλλακτικα -160 γιουρια- κ με λιγο σκοντο στα εργατικα λογω γνωριμιας ,εκανα την δουλεια μου κ το αμαξι παει σφαιρα...μονο λαστιχα μενει να αλλαξω κ τελος προς το παρον....τελος κ απο την αντιπροσωπεια εννοειται....οταν τους παραπονιομουνα για το κιβωτιο κ οτι το αμαξι ρεταρει στην πρωτη ταχυτητα, αυτοι μου λεγανε να βαλω βαλβολινες.... :jerking: :jerking:...προφανως περιμενανε να ολοκληρωθει η ζημια για να τους σκασω κανα 500 αρι μπουγιουρντι...τον μπουλο λεμε... :birdman:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
για αρκετο καιρο πηγαινα καθε καλοκαιρι στην επισημη αντιπροσωπεια να τσεκαρουν το αμαξι κτλ...καθε φορα μου αλλαζανε μονο φιλτρο λαδιου κ αερα,κανα φρεον κ αλλα ψιλοπραγματα κ η ταριφα δεν επεφτε ποτε κατω απο 100 ευρω...πολλες φορες ηταν κ πιο πανω απο 100 αρι.... :huh: :huh:
Φετος που το πηγα σε ανεξαρτητο συνεργειο απο γνωστο του γνωστου κτλ,το βρηκε ενα σωρο κουσουρια με τοπ -φαγωμενο το δισκο απο τον συμπλεκτη,τα πριτσινια ειχα βγει στην επιφανεια-φαγωμενα ρουλεμαν...κτλ (το ειχα παρει used απο γυναικα κ τον ειχε γαμησει τον συμπλεκτη...)...ο ανθρωπος το ελυσε ολο μπροστα για να τα αλλαξει...
πηγα αγορασα μονος μου τα ανταλλακτικα -160 γιουρια- κ με λιγο σκοντο στα εργατικα λογω γνωριμιας ,εκανα την δουλεια μου κ το αμαξι παει σφαιρα...μονο λαστιχα μενει να αλλαξω κ τελος προς το παρον....τελος κ απο την αντιπροσωπεια εννοειται....οταν τους παραπονιομουνα για το κιβωτιο κ οτι το αμαξι ρεταρει στην πρωτη ταχυτητα, αυτοι μου λεγανε να βαλω βαλβολινες.... :jerking: :jerking:...προφανως περιμενανε να ολοκληρωθει η ζημια για να τους σκασω κανα 500 αρι μπουγιουρντι...τον μπουλο λεμε... :birdman:
σωστος ο dimmits και μενα για το rx-8 τις ιδιες μαλακιες μου κανανε.ευτυχως εχω εναν γνωστο απο φιλο μου τον γνωρισα που ειναι καλος μαστορας  :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
σωστος ο dimmits και μενα για το rx-8 τις ιδιες μαλακιες μου κανανε.ευτυχως εχω εναν γνωστο απο φιλο μου τον γνωρισα που ειναι καλος μαστορας  :grin: :grin:
:thumbsup:
μια απο τα ιδια κ γω....τον γνωρισα τον ανθρωπο κ ξηγηθηκε σπαθι...ολα αυτα σε επαρχια βεβαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom