Νέα

Συνεργεια αυτοκινητων..ειστε ευχαριστημενοι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε εμπιστοσυνη αν αφησετε το αμαξι σας σε συνεργειο και να φυγετε ωσπου να επισκευαστει?

• οχι φυσικα

Ψήφοι: 13 28,9%
  • οχι αλλα τι αλλο να κανω αν δεν εχω χρονο να παραμεινω εκει

Ψήφοι: 12 26,7%
  • ναι! εχω απολυτη εμπιστοσυνη..

Ψήφοι: 7 15,6%
  • ναι μονο αν τον ξερω καλα τον ιδιοκτητη

Ψήφοι: 13 28,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αδελ;φε τα έχεις μπερδέψει ....το βολάν είναι η ένωση μηχανής μέ σασμάν εκεί είναι το βολάν και η μίζα μήπως το μπερδεύεις με το αλτενέιτορ  ?? :rolleyes:
Και το γραναζι της μιζας  που ενεργει ρε φιλαρακι;Τι εχεις γραψει γιατι οσο και να το διαβαζω δεν βγαινει νοημα.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Και η μιζα που ενεργει ρε φιλαρακι;

επί της διαμέτρου του βολάν ακουμπάει το γρανάζι της  της μίζας και αυτό γίνεται διότι το βολάν έχει τέτοια διάμετρο από Φ 25 έως 45 (ανάλογα το αυτοκίνητο) όπου είναι το μεγαλύτερο σε διάμετρο (γρανάζι ) του κινητήρα όπου θα μπορούσε να περιστραφεί με μεγαλύτερη ευκολέια ο κινητήρας από την μίζα  ;)
* η μεριά που είναι οι τροχαλίες ο ιμάντας,αλτενέιτορ  η τρόμπα τα αιρκοντίσιον λέγεται καθρέπτης , από την άλλη που εφάπτεται το σασμάν =χελώνα

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
πρεπει να ανοιχτει thread με τις μεγαλυτερες μαλακειες που εχουν ειπωθει εδω μεσα και αυτη να ειναι η νουμερο 1!!!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Γιατί κοροιδευετε ρε σεις;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756

τετοιο ?

tb_688x500_219170_0860d39f43604f348ca40588e721d6d4.jpg

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Από μεγάλη αντιπροσωπεία με 4 γράμματα προσωπικά μου έχουν τύχει τα εξής.
Να χτυπήσουν το αυτοκίνητο και μετά να το παίζουν τρελοί ότι έτσι τους το πήγα.
Να λένε ότι άλλαξαν ανταλλακτικό και όταν ζήτησα πίσω το παλιό να ψάχνουν να το βρούν χωρίς αποτέλεσμα.
Να ζητάω συγκεκριμένο τύπο λαδιών και ενώ συμφωνούν τελικά  βάζουν άλλα.
Να βγάζουν εξάρτημα από το αυτοκινητό μου και να το βάζουν σε άλλο ενώ είμαι παρόν παιρνόντας με για μαλάκα και όταν τους το λέω δικαιολογήθηκαν ότι δοκίμαζαν κάτι στο άλλο αυτοκίνητο (δυαλύοντας το δικό μου).
Μου ζήτησαν τρελό ποσό για ...καμένο εγκέφαλο ενώ ο μπαρμπα Μήτσος το έφτιαξε αλλάζοντας ασφάλεια με κόστος 7 Ευρώ.
Και άλλα που τώρα δεν θυμάμαι. Έχω να πατήσω εκεί από τότε που έληξε η εγγύηση.

Άσχετο: Άφησα το αυτοκίνητο σε βενζινάδικο για πλήσυμο και το άφησαν σύμφωνα με τον εγκέφαλο αναμένο και ακίνητο για 3 ώρες(!!!) προφανώς για να βάλω και βενζίνη...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ο μπαρμπα Μήτσος το έφτιαξε αλλάζοντας ασφάλεια με κόστος 7 Ευρώ.

Κι ο μπαρμπα Μήτσος αισχροκερδής είναι.
Κόστος ασφάλειας = 0,10 ευρώ.
0,10 >>> 7 = περιθώριο κέρδους του 7.000%.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Κι ο μπαρμπα Μήτσος αισχροκερδής είναι.
Κόστος ασφάλειας = 0,10 ευρώ.
0,10 >>> 7 = περιθώριο κέρδους του 7.000%.

Έφαγε 3 ώρες ο άνθρωπος για να το βρεί και κυρίως δεν με κορόιδεψε σαν τους άλλους τους απατεώνες που πήγαν να μου τα πάρουν χοντρά.
Χαλάλι του...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ελπιζω να ξερεις λιγο απο αυτοκινητα..η μιζα πιανει πανω στο βολαν και το γυριζει για να παρει μπρος το αμαξι..αν ειναι χαλασμενη το γραναζι της δηλαδη ναναι φαγωμενο δεν πιανει καλα και κανει ενα ανατριχαιστικο θορυβο πατινανρει πανω στο γραναζι του βολαν και το κουρευει..και φυσικα δεν μπορει να το γυρισει ωστε να παρει μπρος η μηχανη...αυτα..

φιλε μου αυτό όπως το περιγράφης εμενα μου δείχνει και δεδομένου ότι έγινε αμέσως μετά την αλλαγή του δίσκου πλατο ότι δεν σου αλλάξανε μίζα
αλλα όπως την έσφιξε αφού  ξεβιδώνετε μια και πιάνει επάνω στο σασμάν στην έχει σφίξη μονόπατα η δεν έχει βάλει μια βιδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom