Νέα

Συνελήφθησαν 21 άτομα για πορνεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Με λιγα λογια...της ΠΟΥΤΑΝΑΣ γινεται σ'αυτο το κωλοκρατος..
Δεν βρισκεις ακρη..."Ου μπλεξεις"
Η Πουτανα ομως..τις πιο πολλες φορες..εχει και μια αξιοπρεπεια..!!!
Το κρατος ομως οι νομοθετες και οι νομοθεσιες..ειναι ενα μεγαααααααααλο μπουρδελο,που εκει μεσα γαμιουνται ασυστολα και ακαπωτα..

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Με λιγα λογια...της ΠΟΥΤΑΝΑΣ γινεται σ'αυτο το κωλοκρατος..
Δεν βρισκεις ακρη..."Ου μπλεξεις"
Η Πουτανα ομως..τις πιο πολλες φορες..εχει και μια αξιοπρεπεια..!!!
Το κρατος ομως οι νομοθετες και οι νομοθεσιες..ειναι ενα μεγαααααααααλο μπουρδελο,που εκει μεσα γαμιουνται ασυστολα και ακαπωτα..
Μα αυτοι ειναι που δεν εχουν αξιοπρεπεια!!!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Αγάπη μου γλυκεια...εσυ λες για συναδελφό σου..
Ξεχασες οτι μια μεριδα του κοινωνικου συνολου..δεν ειμαστε γι'αυτους ΑΝΘΡΩΠΟΙ..παρα απλα..ΠΟΥΤΑΝΕΣ..??????????????
οι νομοι ισχυουν για ολους ειτε θελουν καποιοι να το καταλαβουν ειτε οχι.και αν ενας νομος παραβιαζει βασικες αρχες του δικαιου και συντελουνται αδικιες τοτε υπαρχει και το ευρωπαικο δικαστηριο οπου εκει δε παιζουνε.το θεμα ειναι οτι αυτα πρεπει να γινουν απο το σωματειο σας το οποιο δε βλεπω να αγωνιζεται πλην καποιων συγκεντρωσεων που δεν μπορουν να φερουν κανενα αποτελεσμα

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Οποιος μπλεξει με κολοπαιδο δημοσιο υπαλληλο ,
να  απειλεί οτι θα  κινηθει νομικα εναντιον  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ του υπαλληλου
και οχι της υπηρεσιας.

Το καταλαβατε ή να κανω και κακα;

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ναι οκ,αλλα αλλο ειναι το θεμα!
Με ποια δικαιολογια και με ποια στοιχεια μαζεψανε τις κοπελες?Εκει θελω να καταληξω!
Γιατι ετσι τους καβλωνει καθε φορα..
Γιατι παιρνουν καποια εντολη απο μια μεγαλη καρεκλα για να κανουν αυτο..χωρις να μπουν στον κοπο να κατσουν να εξετασουν την καθε περιπτωση..
Γιατι ειμαστε το πιο ευκολο θυμα..
Γιατι δεν θελουν να μπουν στην διαδικασια να κινδυνεψει η ζωη τους να μαζεψουν απο τα σοκακια του πεζοδρομιου επειδη εκει θα παιξει "νταχτιρντι"με οπλα..
Γιατι μαλλον ειναι ανακατεμενοι "πολλοι"αυτοι που φορανε την μπλε στολουλα με τα κυκλωματα της παραπορνειας και για να μην "χασουν"τα έξτρα τους..πιανουν εμας..τις νομιμες..για να δειξουν στην υπηρεσια οτι κατι κανουν..

Ο ψυχακιας..κυκλοφορει ακομα ελευθερος..
2 απο μας..δεν ζουν πια...

Αυτο ειναι ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ..
Ολα τ'αλλα ειναι ανουσια...!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γιατι παιρνουν καποια εντολη απο μια μεγαλη καρεκλα για να κανουν αυτο..χωρις να μπουν στον κοπο να κατσουν να εξετασουν την καθε περιπτωση..
Γιατι δεν θελουν να μπουν στην διαδικασια να κινδυνεψει η ζωη τους να μαζεψουν απο τα σοκακια του πεζοδρομιου επειδη εκει θα παιξει "νταχτιρντι"με οπλα..
Γιατι μαλλον ειναι ανακατεμενοι "πολλοι"αυτοι που φορανε την μπλε στολουλα με τα κυκλωματα της παραπορνειας και για να μην "χασουν"τα έξτρα τους..πιανουν εμας..τις νομιμες..για να δειξουν στην υπηρεσια οτι κατι κανουν..

Η άσκηση του επαγγέματος τής ιερόδουλης χωρίς άδεια ή σε ακατάλληλο χώρο θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει γίνει απλή υγειονομικής φύσεως παράβαση και η αστυνομία να κυνηγά πραγματικούς εγκληματίες όπως τράφικερς ή δουλεμπόρους...
Το αν δυο συναινούντες ενήλικες πηδιούνται με λεφτά ή χωρίς λεφτά είναι πρωτίστως δική τους υπόθεση και όχι ποινικό αδίκημα και μόνο για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας θα έπρεπε να επεμβαίνει όχι η αστυνομία αλλά κάποια υπηρεσία του υπουργείου υγείας ή του δήμου..

Με το να κυνηγάμε ενήλικες που θέλουν να εκδίδονται, το μόνο που τελικά καταφέρνουμε είναι σπατάλη ανθρωπίνων πόρων της ΕΛΑΣ που θα μπορούσαν να ασχοληθούν με σοβαρά εγκήματα και όχι την .. πρόκληση εκσπερμάτωσης δια πεοκρουσίας σε καναπέ στριπτιτζάδικου...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Σωστα!!!
Οσο ομως εμεις τους αφηνουμε με την απραγια μας τοσο θα το κανουν αυτοι!
Υπαρχουν κανονες και για αυτους και για το πως θα λειτουργησουν!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να ζησει ο ελληνικος Μεσαιωνας!!!
Ε ρε γλεντια !!!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αγάπη μου γλυκεια...εσυ λες για συναδελφό σου..
Ξεχασες οτι μια μεριδα του κοινωνικου συνολου..δεν ειμαστε γι'αυτους ΑΝΘΡΩΠΟΙ..παρα απλα..ΠΟΥΤΑΝΕΣ..??????????????
Συγνώμη δεν έκανα εγώ σωστή διευκρίνηση.Για συνάδερφο δικιά σας εννοούσα.Τους πήγε δικαστικά και τα πήρε τα λεφτά.Απλώς πρέπει να το κάνετε όλες σας κατα την άποψή μου.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ποτε ηχαμε μεσαιωνας,ποτε ηχαμε δημοκροτια,ποτε ηχαμε δικαιοσινη.
Ποτε,ποτε,ποτε,ποτεεεεεεεεεεεεε δεν ηχαμε ουτε θα εχουμε.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Συγνώμη δεν έκανα εγώ σωστή διευκρίνηση.Για συνάδερφο δικιά σας εννοούσα.Τους πήγε δικαστικά και τα πήρε τα λεφτά.Απλώς πρέπει να το κάνετε όλες σας κατα την άποψή μου.
Ποσο της στοιχισε η διαδικασια?
Αξιζε τον κοπο?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ποτε ηχαμε μεσαιωνας,ποτε ηχαμε δημοκροτια,ποτε ηχαμε δικαιοσινη.
Ποτε,ποτε,ποτε,ποτεεεεεεεεεεεεε δεν ηχαμε ουτε θα εχουμε.
το πολιτευμα μας λεγεται δημοκρατικη τηλεοραση,
για να ξερεις...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ποσο της στοιχισε η διαδικασια?
Αξιζε τον κοπο?
Στην ουσία έδωσε και παραπάνω στον δικηγόρο και της πήρε και μία μέρα δικάσιμο ακυρώνοντας την δουλειά της.Όταν την ρωτήσαμε αν άξιζε τον κόπο Κατερίνα μου είπε ότι την ηθική ικανοποίηση που πήρε ήταν αντίστοιχα μεγάλη όσο με την ταλαιπωρία της.
Αν το κάνανε αυτό οι περισσότερες θα ήταν πιστεύω καλύτερη η κατάσταση.Δεν είστε πουτάνες με την έννοια του περιθωρίου αλλά πολίτες αυτής της χώρας και έχετε δικαιώματα.Όπως πληρώνεις φόρους έχεις και δικαιώματα όπως όλοι μας.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Στην ουσία έδωσε και παραπάνω στον δικηγόρο και της πήρε και μία μέρα δικάσιμο ακυρώνοντας την δουλειά της.Όταν την ρωτήσαμε αν άξιζε τον κόπο Κατερίνα μου είπε ότι την ηθική ικανοποίηση που πήρε ήταν αντίστοιχα μεγάλη όσο με την ταλαιπωρία της.
Αν το κάνανε αυτό οι περισσότερες θα ήταν πιστεύω καλύτερη η κατάσταση.Δεν είστε πουτάνες με την έννοια του περιθωρίου αλλά πολίτες αυτής της χώρας και έχετε δικαιώματα.Όπως πληρώνεις φόρους έχεις και δικαιώματα όπως όλοι μας.
Την ηθικη ικανοποιηση...κατα την γνωμη μου...και για να πιασει και τοπο..θα μπορουσε να την ειχε..ΕΑΝ και μονο ΕΑΝ της προεξοφλουσαν και το γεγονος..οτι αυτο..δεν θα ξαναγινει..
Πραγμα που αυτο..οπως αντιλαμβανεσαι...δεν ειναι εφικτο..!!!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Τα ατομα δεν ηταν 21...ηταν 22..και ηταν ολες απο σπιτια..
Συμπεριλαμβανεται και το δικο μου.
Πηραν την απογευματινη βαρδια..
Η συλληψη δεν εγινε απο το Ηθων,αλλα απο το "Οργανωμενο εγκλημα".
Οπως καταλαβαινετε η "νομιμη πορνεια"ακομα ταλαιπωρειται..
Ανα 6 ατομα μεσα σε ενα κελι..ουτε ενα καθισμα..ξενυχτι στο πατωμα..
Κατα την συλληψη..εψαχναν παντου..εσπαγαν ντουλαπια..πηραν ότι χρηματα ειχαν βγαλει οι γυναικες μεχρι εκεινη την ωρα..
Την επομένη..στο "Αυτοφωρο"..ΑΘΩΕΣ..

Δεν ξερω τι σκατα δημοσιευουνε για να μαζεψουν τα αμαζευτα..
Ενω η εγκληματικοτητα και η παραπορνεια ανθει..

Δοξαστε τους.. :jerking:
Ζήτω το κρατος.. :jerking:
ελπιζω η αποδραση του παλαικωστα να σου εφτιαξε τη διαθεση ΞΕΦΤΙΕΛ.ΛΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μαζέψανε την σαβούρα...μαζί κι εμάς...
18 σπίτια=36 άτομα...
Δεν είναι η πρώτη φορά..
Αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει...

Αλλά θέλω να μου φέρουν αυτόν τον νομοθέτη μπροστά μου..που είπε το εξής...
"Ότι Κυρία μου..σας δίνουμε την άδεια να πηδιέστε με την συγκατάθεση της Νομαρχίας...της Αστυνομίας ...
και της Υγειονομικής υπηρεσίας " με σφραγιδες με βι τζι ει με χύσα μεσα και τα λοιπά...

Οκεικ...τα έχουμε αυτά...

Για πες μου τώρα κύριε κράτος(μη χέσω)..έτσι θα πατάξεις την εγκληματικότητα?

Παίρνοντας τους νόμιμους ανθρώπους?(εσύ μας έδωσες άδεια)...

Τα λαμόγια και οι πρεζέμποροι ανθούν...χώρια η παραπορνεία...

Άμα δεν ξέρετε να κάνετε σωστά την δουλειά σας...ε...να μην την κάνετε...

Ή μήπως δεν ξέρετε ότι κάτι σαν εμένα κάθε φορά αθωωνόμαστε?

Ποιός ο λόγος τότε να μας τραβάτε?

Εντολές ε?...Μη χέσω...

Μέχρι τα προφυλακτικά μου κατάσχανε οι "γύφτοι"...με την δικαιολογία..ότι
είναι "αποδεικτικό στοιχείο"..και του λέω του μπάτσου...
"τα αποδεικτικά στοιχεία...είναι όχι αυτά που παίρνεις από το κουτί...αλλά τα
χρησιμοποιημένα...να σου φέρω τον κουβά??????  "

Αίσχος ρε...αίσχος για μια ακόμα φορά....!!!!

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μακάρι η αστυνομία να είχε να ασχοληθεί μόνο με "γαμοϋποθέσεις"....εχει τόσες άλλες να ασχοληθεί,  που χάνει το όποιο δίκιο της ασχολούμενη με το επι πληρωμή γαμίσι...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου, έχει μανία με τα τζιπ και μάλιστα μιας συγκεκριμένης μάρκας, της BMW. Μόνο που το συγκεκριμένο μοντέλο το...

X6, που θέλει, δεν υπάρχει. Έχει εξαντληθεί. Σε περίοδο οικονομικής κρίσης, είναι δυνατόν ο υπουργός Οικονομίας (ακόμη κι αν είναι ο ίδιος πλούσιος κι έχει προσωπική περιουσία) να κυνηγάει πανάκριβα αυτοκίνητα; Δεν είναι πρόκληση;...

χαχαχαχα   κουφαλεςςςςςςςςςςςςς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom