Υπενθυμίζω... να είναι μια ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ
Γιατί πρέπει να είναι ειδικά μία ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ συσκευή? Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος Duracell?
Υπενθυμίζω... να είναι μια ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ
Γιατι ειναι δυνατον να εντοπιστουν / καταγραφουν ΟΛΟΙ οι αριθμοι (καρτες SIM) που εχουν τοποθετηθει πιο πριν στην ιδια συσκευη. Ξερεις ποοοοοσοι την εχουν πατησει ετσι?Γιατί πρέπει να είναι ειδικά μία ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ συσκευή? Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος Duracell?
δες την αγγελία μου.Γιατι ειναι δυνατον να εντοπιστουν / καταγραφουν ΟΛΟΙ οι αριθμοι (καρτες SIM) που εχουν τοποθετηθει πιο πριν στην ιδια συσκευη. Ξερεις ποοοοοσοι την εχουν πατησει ετσι?
Γιατι ειναι δυνατον να εντοπιστουν / καταγραφουν ΟΛΟΙ οι αριθμοι (καρτες SIM) που εχουν τοποθετηθει πιο πριν στην ιδια συσκευη. Ξερεις ποοοοοσοι την εχουν πατησει ετσι?
αααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Και γιατί να ασχοληθούν με τους πελάτες τα λεφτάκια τους τα 3.600 ευρώ τα πήραν.. [size=30pt]Και πες ότι ασχολούνται τι κατηγορίες μπορούν να απαγγελθούν; [/size]
αααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
[size=10pt]θα κατουρηθω απο τα γελια..[/size]
θα τους κόψουν το πουλί δημοσίως όπως γίνεται στα μουσουλμανικά καθεστώτα.αααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
θα κατουρηθω απο τα γελια..
για συνεχισε..
Εγώ αν ήμουν πάντως αστυνομια θα ντρεπόμουν να καταγράψω ως επιτυχία ότι μπήκα σε ένα σάιτ, βρήκα μια CTουρίστρια, εκλεισα ραντεβού, σημείωσα τα χαρτονομίσματα και την έπιασα! Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα skills για αυτό. Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν άλλες 500 την ίδια ώρα σε άλλα ξενοδοχεία των Αθηνών που παραμένουν ανενόχλητες.
Θα ήμουν αντιθέτως πολύ θετικός στο να πιάσουν κανέναν από τα τετράποδα/υπάνθρωπους με τις παιδικές πορνογραφίες, τη διακίνηση ναρκωτικών πού κάνει θραύση ή τους ανώμαλους στα τσατρουμς που στοχεύουν τα ανήλικα.
μαγκες καταλαβαινετε τι θα γινει τωρα στο σαιτ μας; στην καλυτερη περιπτωση θα πλακωσει πολυς κοσμος στην χειροτερη δεν ξερω.
ρεεεεεεεεεεε θα γινουμε διασημοι το διανοηστε;;
Με την παραλαβή των χρημάτων οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι «δουλειές» τους είχαν πάει αρκετά καλά, αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 3.600 ευρώ και [size=20pt]πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών[/size].
ααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..