Νέα

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bull4cuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.776
Πόντοι
496
λειτουργώ δεν σημαίνει ότι έχω πωλήσεις..

επιτόπιος έλεγχος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μόνο μετά από καταγγελία... και στην περίπτωση Λιάπη να την κάνει ποιός???  αφου τα μισα και παραπάνω σπίτια στο Μεγάλο Χωριό πήραν παρομοιες επιδοτήσεις και ανάθεμα αν το 20% λειτούργησε σαν ξενωνες....

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αν κοβω εικονικες αποδειξεις εχω ''πωλησεις''(στα χαρτια), τοσο απλο....ο,τι θακανε και ο ακατανομαστος
οσο για τους ελεγχους, επειδη εχω δουλεψει με σχετικα προγρ. στα χαρτια προβλεπονται δειγματοληπτικοι
ελεγχοι, ασχετα αν δεν γινονται ποτε βεβαια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αν κοβω εικονικες αποδειξεις εχω ''πωλησεις''(στα χαρτια), τοσο απλο....ο,τι θακανε και ο ακατανομαστος
οσο για τους ελεγχους, επειδη εχω δουλεψει με σχετικα προγρ. στα χαρτια προβλεπονται δειγματοληπτικοι
ελεγχοι, ασχετα αν δεν γινονται ποτε βεβαια...

μα αυτό ακριβώς θα έκανε.. να μην παραξενευτεί κανένας αν ο Λιάπης εμφανίσει κανένα βιβλίο με καμμιά χιλιάδα διανυκτερευσεις και τιμολόγια γιαυτες κομμένα σε εταιρείες ;)

και ο δειγματοληπτικός ελεγχος σε εναν ξενώνα τι ακριβως θα δείξει ?? αν είναι στρωμένα τα κρεβάτια ?

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
όχι εγώ δεν παραπονιέμαι.... από αυτα που έχω δει στα 56 μου χρόνια πιστεύω ότι σαν χώρα θα ήμασταν καλύτερα αν ειχαμε το μνημόνιο 15 χρόνια πριν και τη εφαρμογή του την ειχαν αναλαβει οι ξένοι..

και δεν χρειαζεται η εμπερία μου.. διαβάσε αυτα που γράφουν ορισμένοι εδώ μεσα

τον γιο σου στην αγγλια τον εχεις ομως ρε κουφαλα.....να μην ειναι μεσα στα μνημονια το παιδι.....ολοι οι υπολοιποι να ειμαστε ,σωστα ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τον γιο σου στην αγγλια τον εχεις ομως ρε κουφαλα.....να μην ειναι μεσα στα μνημονια το παιδι.....ολοι οι υπολοιποι να ειμαστε ,σωστα ???

και γιατί δεν πας και συ στην αγγλία παίκτη μου ?? σε κρατάει κανενας με το ζορι στην Ελλαδα ??

αλλά εκει πρεπει να στρώσεις κωλο και να δουλεψεις και όχι να κλαψομουνιαζεσαι..

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και γιατί δεν πας και συ στην αγγλία παίκτη μου ?? σε κρατάει κανενας με το ζορι στην Ελλαδα ??

αλλά εκει πρεπει να στρώσεις κωλο και να δουλεψεις και όχι να κλαψομουνιαζεσαι..

γιατι εγω δεν κοιταζω να αποφευγω καταστασεις και να κρινω εκ του ασφαλους...οπως κανουν μερικοι μερικοι που μιλανε με αλλων τα χερια !!!! και ασε τις παπαριες με τους εργασιομανεις αγγλους....ξερουμε!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι εγω δεν κοιταζω να αποφευγω καταστασεις και να κρινω εκ του ασφαλους...οπως κανουν μερικοι μερικοι που μιλανε με αλλων τα χερια !!!! και ασε τις παπαριες με τους εργασιομανεις αγγλους....ξερουμε!!!

που είναι δηλαδή το κακό στο να πας να δουλέψεις στο εξωτερικό αν κρίνεις ότι αυτά που βγαζεις στην Ελλάδα είναι λίγα??

φυσικά πρέπει να έχεις και κάποια προσόντα...για παράδειγμα έλληνας δημόσιος υπάλληλος δεν πρόκειται να προσληφθεί ποτέ στο εξωτερικο...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
που είναι δηλαδή το κακό στο να πας να δουλέψεις στο εξωτερικό αν κρίνεις ότι αυτά που βγαζεις στην Ελλάδα είναι λίγα??

φυσικά πρέπει να έχεις και κάποια προσόντα...για παράδειγμα έλληνας δημόσιος υπάλληλος δεν πρόκειται να προσληφθεί ποτέ στο εξωτερικο...

εσυ μας λες οτι πρπει να σωθει η χωρα .....τωρα μας λες να παμε εξωτερικο.....μαλιστα....εισαι μπερδεμενος πολυ!!!!και ποιος θα μεινει να σωσει την χωρα ?? εσυ που λες να φυγουμε στο εξωτερικο ολοι ???? καταλαβα.....εγω θελω την ελλαδα ισχυρη...οχι την αγγλια !!!! εσυ θελεις μπουρδελο ελληνικο κρατος απο οτι λες!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εσυ μας λες οτι πρπει να σωθει η χωρα .....τωρα μας λες να παμε εξωτερικο.....μαλιστα....εισαι μπερδεμενος πολυ!!!!και ποιος θα μεινει να σωσει την χωρα ?? εσυ που λες να φυγουμε στο εξωτερικο ολοι ???? καταλαβα.....εγω θελω την ελλαδα ισχυρη...οχι την αγγλια !!!! εσυ θελεις μπουρδελο ελληνικο κρατος απο οτι λες!!!!

κατσε εσύ εδώ και κλαψομουνιάσου... τα εισοδήματα που αποκτώ και εγώ και ο γιός μου στο εξωτερικό στην Ελλάδα τα τρώω... και συ με τις μαλακίες σου δεν με αφήνεις να ξοδέψω περισσότερα... για παράδειγμα δεν με αφήνεις να πάω Κυριακή να ψωνίσω που είμαι ελευύθερος γιατί ο υπάλληλος του public στραβομουτσουνιάζει επειδή του δίνουν το μεροκάματο απλό και όχι με προσαύξηση...

εεε φρόντισε να την κάνεις και μην μου ζαλίζεις τα αρχίδια

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.955
Πόντοι
6.515
αυτά που εκανε ο λιαπης είναι μικροδιευθετησεις σαν αυτές που κανει ο μεσος ελληνας για να αντιμετωπισει ένα εχθρικο και παραλογο κρατος.

Τα ΜΜΕ τα φουσκωνουν την ιδια στιγμη που γινονται απίστευτα πραγματα όπως η κατηγορουμενη σακκελαριου για μιζες δις να διοικεί ολες τις τράπεζες.

Μακαρι κι εμεις να μπορούσαμε να την κανουμε για ρουμανια και για ρουμανες όπως ο μιχαλακης και να φυγουμε από το μπουρδελο των παλιανθρωπων.
Και μιλαω για την χωρα που πανε πλεον πολλοι ελληνες για καλυτερη  τυχη, χωρα που καποιοι κρετινοι από εδώ μεσα λοιδωρουσαν καποτε  :uglystupid:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτά που εκανε ο λιαπης είναι μικροδιευθετησεις σαν αυτές που κανει ο μεσος ελληνας για να αντιμετωπισει ένα εχθρικο και παραλογο κρατος.

Τα ΜΜΕ τα φουσκωνουν την ιδια στιγμη που γινονται απίστευτα πραγματα όπως η κατηγορουμενη σακκελαριου για μιζες δις να διοικεί ολες τις τράπεζες.

Μακαρι κι εμεις να μπορούσαμε να την κανουμε για ρουμανια και για ρουμανες όπως ο μιχαλακης και να φυγουμε από το μπουρδελο των παλιανθρωπων.
Και μιλαω για την χωρα που πανε πλεον πολλοι ελληνες για καλυτερη  τυχη, χωρα που καποιοι κρετινοι από εδώ μεσα λοιδωρουσαν καποτε  :uglystupid:

?????????  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
κατσε εσύ εδώ και κλαψομουνιάσου... τα εισοδήματα που αποκτώ και εγώ και ο γιός μου στο εξωτερικό στην Ελλάδα τα τρώω... και συ με τις μαλακίες σου δεν με αφήνεις να ξοδέψω περισσότερα... για παράδειγμα δεν με αφήνεις να πάω Κυριακή να ψωνίσω που είμαι ελευύθερος γιατί ο υπάλληλος του public στραβομουτσουνιάζει επειδή του δίνουν το μεροκάματο απλό και όχι με προσαύξηση...

εεε φρόντισε να την κάνεις και μην μου ζαλίζεις τα αρχίδια

και γιατι να κανουμε αυτο που θες εσυ και να μην κανεις αυτο που θελουμε εμεις ???? εαν δε σου αρεσει φυγε....ηδη τον γιο σου τον εστειλες εξω.....πηγαινε και εσυ να γινεις αγγλος ....τι καθεσαι και μας ζαλιζεις λοιπον...εκει την  κυριακη ειναι ανοιχτα να πας να φας τα λεφτα σου εσυ και ο γιος σου και να μην στραβομουτσουνιαζει ο υπαλληλος των public και των dixons......αντε λοιπον!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και γιατι να κανουμε αυτο που θες εσυ και να μην κανεις αυτο που θελουμε εμεις ???? εαν δε σου αρεσει φυγε....ηδη τον γιο σου τον εστειλες εξω.....πηγαινε και εσυ να γινεις αγγλος ....τι καθεσαι και μας ζαλιζεις λοιπον...εκει την  κυριακη ειναι ανοιχτα να πας να φας τα λεφτα σου εσυ και ο γιος σου και να μην στραβομουτσουνιαζει ο υπαλληλος των public και των dixons......αντε λοιπον!!!

γιατί άμα συνεχίσετε να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς θα ψοφήσετε της πείνας

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
γιατί άμα συνεχίσετε να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς θα ψοφήσετε της πείνας

και εσενα τι σε νοιαζει ??? αφετνικο στο σπιτι μας σε βαλαμε ??? πηγαινε αγγλια να μην μας δεις να ψοφαμε απο την πεινα....σπιτι εχει ο γιος σου ,παρτε βαλιτσες και δρομο ......εμεις τα τραβαμε ,οχι εσεις.....αρα λογος δε σας πεφτει!!!!εσεις συνηθισμενοι ειστε να την κανετε στα δυσκολα......ηδη ο γιος ειναι εξω....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και εσενα τι σε νοιαζει ??? αφετνικο στο σπιτι μας σε βαλαμε ??? πηγαινε αγγλια να μην μας δεις να ψοφαμε απο την πεινα....σπιτι εχει ο γιος σου ,παρτε βαλιτσες και δρομο ......εμεις τα τραβαμε ,οχι εσεις.....αρα λογος δε σας πεφτει!!!!

είδες να κάνω κάτι διαφορετικό ?

ψοφηστε μόνοι σας... εγώ δεν έχω καμμία διάθεση γιαυτό και φυσικά δεν θα κάτσω να αυτοκτονήσω επειδή καποια νούμερα το γουστάρετε.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
είδες να κάνω κάτι διαφορετικό ?

ψοφηστε μόνοι σας... εγώ δεν έχω καμμία διάθεση γιαυτό και φυσικά δεν θα κάτσω να αυτοκτονήσω επειδή καποια νούμερα το γουστάρετε.

μας εσεις θελετε να ψοφησουμε εμεις και επειδη δεν σας κανουμε την χαρη....φωναζεται.....τον μαιο σε βλεπω αγγλια!!!! αντε και να μας γραφεις....γεννια που κατεστρεψες την χωρα σου !!!!καλα λοιπον σας λενε οτι εσεις των 50 και ανω μας καταστρεψατε.....τα λες και μονος σου προδοτη!!!στα δυσκολα δρομο ,στα ευκολα μαζευεστε παλι πισω .......κηφηνες και ραμολιμεντα δε θα σας περασει ......και οταν ερθει η ωρα και βρεθεις απο κατω ,μην κλαψουριζεις.....ξερεις εσυ!!!!θα εισπραξεις οτι σου αναλογει!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μας εσεις θελετε να ψοφησουμε εμεις και επειδη δεν σας κανουμε την χαρη....φωναζεται.....τον μαιο σε βλεπω αγγλια!!!! αντε και να μας γραφεις....γεννια που κατεστρεψες την χωρα σου !!!!καλα λοιπον σας λενε οτι εσεις των 50 και ανω μας καταστρεψατε.....τα λες και μονος σου προδοτη!!!στα δυσκολα δρομο ,στα ευκολα μαζευεστε παλι πισω .......κηφηνες και ραμολιμεντα δε θα σας περασει ......και οταν ερθει η ωρα και βρεθεις απο κατω ,μην κλαψουριζεις.....ξερεις εσυ!!!!θα εισπραξεις οτι σου αναλογει!!!!

μπααααα.. τον Μαίο θα είμαι Σιγκαπούρη (μέχρι Οκτώβρη) και από Νοεμβρη και πάλι Νιγηρία

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ταξίδι... ψυχικής εκτόνωσης σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Βουκουρεστίου για τον Λιάπη

19.01.2014 09:38 Σχόλια

Το σκάνδαλο με τις πλαστές πινακίδες τον έστειλε στην Κουάλα Λουμπούρ σε ένα ταξίδι «ψυχικής εκτόνωσης» όπως το είχε χαρακτηρίσει ο ίδιος. Εκείνο με το πολυτελές σαλέ του, τον... έστειλε σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Βουκουρεστίου, όπου αναζητά την ψυχική ηρεμία του τα τελευταία 24ωρα ο Μιχάλης Λιάπης.

Ο πρώην υπουργός απολαμβάνει τη χλιδή του JW Marriott, σύμφωνα με δημοσίευμα του Εθνους της Κυριακής. Τα δωμάτια του πολυτελούς ξενοδοχείου φιλοξενούν συνήθως αρχηγούς κρατών και μέλη βασιλικών οικογενειών, ενώ ο κ. Λιάπης μπορεί να αναζητήσει την ψυχική του εκτόνωση στις πολυτελείς σουίτες, του, το καζίνο, τα σπα ή τα έξι ρεστοράν με γκουρμέ πιάτα που διαθέτει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην υπουργός εθεάθη να τρώει με 5-6 άτομα, ενώ στην παρέα του υπήρχε και η γνωστή νεαρή Ρουμάνα καλλονή, με την οποία πέρασε και τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Μαλαισία.

Για χάρη της φαίνεται πως έγιναν πολύ συχνά τα ταξίδια του κ. Λιάπη προς τη Ρουμανία τα τελευταία χρόνια. Για αυτό επέλεξε και το συγκεκριμένο προορισμό όταν αποκαλύφθηκε πως χρηματοδότησε την ανακατασκευή του πολυτελούς σαλέ του στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας με κοινοτικά κονδύλια ως τουριστικό κατάλυμα, ενώ παράλληλα για να γλιτώσει δημοτικά τέλη και ενιαίο φόρο ακινήτων δήλωνε το ακίνητο για 70 τ.μ. και όχι 233 τ.μ. που είναι η πραγματική του επιφάνεια. Μετά από τις νέες αποκαλύψεις, ο κ. Λιάπης αναχώρησε οδικώς για τη Ρουμανία την περασμένη Δευτέρα.

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπορεί να έχει χαζόφατσα, αλλά μας δουλεύει κανονικότατα..
όλο και κάποιος τρελαμένος θα τον πετύχει στο δρόμο και θα τον τσακίσει στο ξύλο.  ελπίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom