Νέα

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bull4cuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
σου βαζω μεσα και τα τελη κυκλοφοριας που γλιτωνε κτλ....
σιγουρα δεν ειναι ο μονος,αλλα τουλαχιστον ο μεσος ελληνας εχει μια βαση για τις μικρολαμογιες του....ενας που εχει μισθο 1000ευρω τον μηνα να τον καταλαβω να κανει την λαμογια του για 250 ευρω...ο αλλος με τα εκατομμυρια με ποιο σκεπτικο ρε πουστη μου???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
καλυτερος μαγκας μακραν ο καντας...τον πιασανε στα γεραματα και τους ειπε στα αρχιδια μου ολα ναι εκλεψα....και εκλεψε απειρα λεφτα..και ο αλλος για τα τελη κυκλοφοριας μας κανει τον κινεζο....

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
σου βαζω μεσα και τα τελη κυκλοφοριας που γλιτωνε κτλ....
σιγουρα δεν ειναι ο μονος,αλλα τουλαχιστον ο μεσος ελληνας εχει μια βαση για τις μικρολαμογιες του....ενας που εχει μισθο 1000ευρω τον μηνα να τον καταλαβω να κανει την λαμογια του για 250 ευρω...ο αλλος με τα εκατομμυρια με ποιο σκεπτικο ρε πουστη μου???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
καλυτερος μαγκας μακραν ο καντας...τον πιασανε στα γεραματα και τους ειπε στα αρχιδια μου ολα ναι εκλεψα....και εκλεψε απειρα λεφτα..και ο αλλος για τα τελη κυκλοφοριας μας κανει τον κινεζο....

Αν το κρατος δεν ηταν μπουρδελο... θα επρεπε εισαγγελεας να ειχε επεμβει και να ξεκινησουν οι διαδικασιες απομακρυνσης ολων των δημοσιων υπαλληλων που ενεκριναν τις κρατικες επιδοτησεις για την Οικια του Λιαππη στο Καρπενησι. Εχουν ξευτιλιστει ολες οι Δημοσιες υπηρεσιες απο τους τεμπεληδες λαμογια που εχουν διορισει ολα αυτα τα χρονια και μοιραζουν το χρημα οπως τους καβλωσει χωρις ελεγχο και τις προβλεπομενες "αξιοκρατικες" διαδικασιες  !!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν το κρατος δεν ηταν μπουρδελο... θα επρεπε εισαγγελεας να ειχε επεμβει και να ξεκινησουν οι διαδικασιες απομακρυνσης ολων των δημοσιων υπαλληλων που ενεκριναν τις κρατικες επιδοτησεις για την Οικια του Λιαππη στο Καρπενησι. Εχουν ξευτιλιστει ολες οι Δημοσιες υπηρεσιες απο τους τεμπεληδες λαμογια που εχουν διορισει ολα αυτα τα χρονια και μοιραζουν το χρημα οπως τους καβλωσει χωρις ελεγχο και τις προβλεπομενες "αξιοκρατικες" διαδικασιες  !!!

για ποιόν ακριβώς λόγο να τους κυνηγήσουν...

το προγραμμα Leader στο οποίο εντάχθηκε η θεία του Λιαπη (και η πεθερά του Κλασμένου και περίπου 18.000 συμπατριώτες μας) προέβλεπε ότι το οίκημα για το οποίο δόθηκε η επιχορηγηση θα λειτουργεί ως ξενώνας επί δεκαετίαν μετά την ολοκλήρωσιν....
οπερ και εγένετο...
η λειτουργία ενός ξενώνος δεν συνεπάται υποχρεωτικώς ότι αυτός θα προσέλκυε και φιλοξενουμένους

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006

το προγραμμα Leader στο οποίο εντάχθηκε η θεία του Λιαπη (και η πεθερά του Κλασμένου και περίπου 18.000 συμπατριώτες μας) προέβλεπε ότι το οίκημα για το οποίο δόθηκε η επιχορηγηση θα λειτουργεί ως ξενώνας επί δεκαετίαν μετά την ολοκλήρωσιν....
οπερ και εγένετο...
η λειτουργία ενός ξενώνος δεν συνεπάται υποχρεωτικώς ότι αυτός θα προσέλκυε και φιλοξενουμένους
δηλαδη δουλεψε σαν ξενωνας...εμειναν ανθρωποι εκει..κοπηκαν αποδειξεις???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ειχε κάνει δήλωση και είχε βιβλία ξενωνα...πλήρωνε φόρο (τεκμαρτά) για ξενώνας... πλήρωνε στον ΕΟΤ τέλη για να πάρει το σημα του ξενωνα..
πιθανόν να παρουσιασει και κανένα βιβλίο με καμμιά διακοσαριά διαμονές..

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.776
Πόντοι
496

αν εκοψε αποδειξεις(εικονικες) και διατηρουσε κανονικα βιβλια ξενωνα, δυστυχως θα του κλασουν τα @@..
ΔΕν μπορουν να αποδειξουν οτι δεν λειτουργουσε νομιμα

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

οπερ και εγένετο...

Οι επιδοτησεις δωθηκανε ολα αυτα τα χρονια επιλεκτικα και με "συγκεκριμενα κριτηρια" χωρις να τηρουντε οι οροι και οι προδιαγραφες που πολλες φορες χαρακτηριζονταν και ως αυστηροι
Ελεγχος δεν υπηρχε και δεν υπαρχει σε καμια Δημοσια Υπηρεσια που μοιραζει το χρημα της Ε.Ε. και η λεξη τιμωρια ειναι αγνωστη σε ολους αυτους που κανουν την οικονομικη διαχειρηση

Στην συγκεκριμενη περιπτωση θα επρεπε να παρεμβει Εισαγγελεας και να αποδωσει ευθυνες στους Δημοσιους Υπαλληλους που υπογραψανε την εγκριση χορηγησης του ποσου για την κατασκευη του υποτιθεμενου Ξενωνα... να δει ποιες ηταν οι προυποθεσεις εγκρισης του ποσου...αν υπηρχε ελεγχος για την σωστη εφαρμογη των ορων και αν ολα γινανε με νομοτυπες διαδικασιες

Εαν η λειτουργια ενος ξενωνα δεν συνεπαται υποχρεωτικως οτι αυτος θα προσελκυε και φιλοξενουμενους οπως γραφεις....τοτε θα μπορουσε ο καθενας να εισπραξει τα χρηματα της επιδοτησης για να φτιαξει το σπιτι του... οπως εκανε και ο Λιαππης

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν εκοψε αποδειξεις(εικονικες) και διατηρουσε κανονικα βιβλια ξενωνα, δυστυχως θα του κλασουν τα @@..
ΔΕν μπορουν να αποδειξουν οτι δεν λειτουργουσε νομιμα

ακριβώς.. γνωστή πατέντα σε ολη την ορεινή Ελλαδα... leader/αγροτοτορισμός και επιδότηση για να επισκευαστει το πατρικό...

δέκα χρόνια βιβλία εσόδων/εξόδων με μουσαντένιους επισκέπτες και να η βιλλαρα στο βλαχοχώρι

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ειχε κάνει δήλωση και είχε βιβλία ξενωνα...πλήρωνε φόρο (τεκμαρτά) για ξενώνας... πλήρωνε στον ΕΟΤ τέλη για να πάρει το σημα του ξενωνα..
πιθανόν να παρουσιασει και κανένα βιβλίο με καμμιά διακοσαριά διαμονές..

Να τα ελεγξει και αυτα ο Εισαγγελεας και να δει και ποιοι αλλοι Δημοσιοι Υπαλληλοι ηταν υπευθυνοι για τον ελεγχο της συγκεκριμενης κρατικης επιδοτησης και αν εκαναν σωστα την δουλεια τους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι επιδοτησεις δωθηκανε ολα αυτα τα χρονια επιλεκτικα και με "συγκεκριμενα κριτηρια" χωρις να τηρουντε οι οροι και οι προδιαγραφες που πολλες φορες χαρακτηριζονταν και ως αυστηροι
Ελεγχος δεν υπηρχε και δεν υπαρχει σε καμια Δημοσια Υπηρεσια που μοιραζει το χρημα της Ε.Ε. και η λεξη τιμωρια ειναι αγνωστη σε ολους αυτους που κανουν την οικονομικη διαχειρηση

Στην συγκεκριμενη περιπτωση θα επρεπε να παρεμβει Εισαγγελεας και να αποδωσει ευθυνες στους Δημοσιους Υπαλληλους που υπογραψανε την εγκριση χορηγησης του ποσου για την κατασκευη του υποτιθεμενου Ξενωνα... να δει ποιες ηταν οι προυποθεσεις εγκρισης του ποσου...αν υπηρχε ελεγχος για την σωστη εφαρμογη των ορων και αν ολα γινανε με νομοτυπες διαδικασιες

Εαν η λειτουργια ενος ξενωνα δεν συνεπαται υποχρεωτικως οτι αυτος θα προσελκυε και φιλοξενουμενους οπως γραφεις....τοτε θα μπορουσε ο καθενας να εισπραξει τα χρηματα της επιδοτησης για να φτιαξει το σπιτι του... οπως εκανε και ο Λιαππης

έτσι λες εσύ...
δες τα προγράμματα και τις προυποθέσεις τους να καταλάβεις..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

γιατί έχεις την εντύπωση οτι μόνο ο Λιάπης το έκανε ????
στο συγκεκριμενο πρόγραμμα τους υπολοίζω 5000-6000

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
αυτή είναι η Eλλάδα παίδες  :rolleyes: καιρός να το καταπιούμε  :think: :rockon: ;)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
έτσι λες εσύ...
δες τα προγράμματα και τις προυποθέσεις τους να καταλάβεις..

Να σου αναφερω δικο μου προσωπικο παραδειγμα

Οταν πηρα το πτυχιο μου ηθελα να αγορασω επιστημονικο εξοπλισμο να κανω την δουλεια μου που καλυπτονταν απο συγκεκριμενη επιδοτηση
Φτιαχνω τα χαρτια μου
Καλυπτα ολες τις προυποθεσεις και τους ορους
Σε πολιτικο γραφειο δεν πηγα

Τα λεφτα της επιδοτησης γυρω στα 10 χιλιαρικα αν θυμαμαι καλα για αγορα προγραμματων απο επιδοτηση συνολικου ποσου 250 εκατομμυριων
Περναει ευλογο χρονικο διαστημα και μαθαινω οτι τα 250 εκατομμυρια γινανε 50 εκατομμυρια (στον δρομο χαθηκανε τα 200)
Βγαινουν τα αποτελεσματα... ο πιπης δεν ηταν στους δικαιουχους κοινως πηρε τα αρχιδια του
Παραλληλα απο φιλους μου μαθαινω οτι αυτοι το πηρανε το ποσο αλλα ειχανε κανει και τα κονε τους με τα πολιτικα τους γραφεια

Διαμαρτυομαι .. μου λενε κανε ενσταση αλλα δεν θα καταφερεις τιποτα
Και στο τελος αναγκαστηκα τα πληρωσα απο την τσεπη μου ενω καποιοι αλλοι τα πηρανε ετοιμα

Θελω να σου πω οτι η χορηγια των χρηματων των ευρωπαικων/κρατικων επιδοτησεων βρωμαει απο οπου και αν την πιασεις και δυστηχως δεν υπαρχει ουτε ελεγχος ουτε τιμωρια σε αυτο το μπουρδελοκρατος.. το συστημα ζει και βασιλευει και οι διορισμενοι εξυπηρετουν τα αφεντικα τους!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να σου αναφερω δικο μου προσωπικο παραδειγμα

Οταν πηρα το πτυχιο μου ηθελα να αγορασω επιστημονικο εξοπλισμο να κανω την δουλεια μου που καλυπτονταν απο συγκεκριμενη επιδοτηση
Φτιαχνω τα χαρτια μου
Καλυπτα ολες τις προυποθεσεις και τους ορους
Σε πολιτικο γραφειο δεν πηγα

Τα λεφτα της επιδοτησης γυρω στα 10 χιλιαρικα αν θυμαμαι καλα για αγορα προγραμματων απο επιδοτηση συνολικου ποσου 250 εκατομμυριων
Περναει ευλογο χρονικο διαστημα και μαθαινω οτι τα 250 εκατομμυρια γινανε 50 εκατομμυρια (στον δρομο χαθηκανε τα 200)
Βγαινουν τα αποτελεσματα... ο πιπης δεν ηταν στους δικαιουχους κοινως πηρε τα αρχιδια του
Παραλληλα απο φιλους μου μαθαινω οτι αυτοι το πηρανε το ποσο αλλα ειχανε κανει και τα κονε τους με τα πολιτικα τους γραφεια

Διαμαρτυομαι .. μου λενε κανε ενσταση αλλα δεν θα καταφερεις τιποτα
Και στο τελος αναγκαστηκα τα πληρωσα απο την τσεπη μου ενω καποιοι αλλοι τα πηρανε ετοιμα

Θελω να σου πω οτι η μοιρασια των χρηματων των επιδοτησεων βρωμαει απο οπου και αν την πιασεις και δυστηχως δεν υπαρχει ουτε ελεγχος ουτε τιμωρια.. το συστημα ζει και βασιλευει !!!!!

τα 200 δεν χαθήκανε πήγανε σε άλλο πρόγραμμα.

ναι. .βρωμαει και ζέχνει και κακώς η ΕΕ μας άφησε να κάνουμε κουμάντο εμεις...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.776
Πόντοι
496

Τα περισσοτερα επιδοτουμενα προγραμματα σε δεσμευουν να λειτουργεις σαν την επιχειρηση που παρουσιαζεις στα χαρτια για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.
Συνεπως αν δεν σε πιασουν με επιτοπιο ελεγχο(καταδρομικη κοινως) εντος αυτου του διαστηματος, και εσυ τηρεις κανονικα βιβλια στην εφορια, δυστυχως μετα
μπορουν να σου κλασουν τα @@(βλ. Λιαπης), οπως ειπα και πριν.
Φιλε δεν μπορεις να τους βαλεις στο χερι με τπτ, ετσι ειναι στημενο το συστημα
μονο το κεφαλι μπορεις να τους ανοιξεις στα 2...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τα 200 δεν χαθήκανε πήγανε σε άλλο πρόγραμμα.

ναι. .βρωμαει και ζέχνει και κακώς η ΕΕ μας άφησε να κάνουμε κουμάντο εμεις...

Τα 200 μπορει να πηγανε σε αλλο προγραμμα...αλλα χαθηκανε απο το δικο μου με αποτελεσμα πολλοι σαν εμενα να μην επιδοτηθουν ενω καποιοι αλλοι τα ειχαν καταφερει.

Οχι μονο κακως μας αφησε να κανουμε κουμαντο..αλλα θα επρεπε να ξεκληρισει ολο το διορισμενο συστημα στις Δημοσιες Υπηρεσιες με φυτεμενους Δημοσιους Υπαλληλους που κανουν την διαχειρηση των χρηματων απο τις Ευρωπαικες Επιδοτησεις οπως τους καβλωσει ή οπως τους πουνε τα αφεντικα τους...χωρις να φοβουντε για ενδεχομενη τιμωρια τους ή απολυση τους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:rolleyes: metά παραπονιόμαστε ότι είμαστε υπό κηδεμονία  :rolleyes: :rockon: :headbang:

όχι εγώ δεν παραπονιέμαι.... από αυτα που έχω δει στα 56 μου χρόνια πιστεύω ότι σαν χώρα θα ήμασταν καλύτερα αν ειχαμε το μνημόνιο 15 χρόνια πριν και τη εφαρμογή του την ειχαν αναλαβει οι ξένοι..

και δεν χρειαζεται η εμπερία μου.. διαβάσε αυτα που γράφουν ορισμένοι εδώ μεσα

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
όχι εγώ δεν παραπονιέμαι.... από αυτα που έχω δει στα 56 μου χρόνια πιστεύω ότι σαν χώρα θα ήμασταν καλύτερα αν ειχαμε το μνημόνιο 15 χρόνια πριν και τη εφαρμογή του την ειχαν αναλαβει οι ξένοι..

και δεν χρειαζεται η εμπερία μου.. διαβάσε αυτα που γράφουν ορισμένοι εδώ μεσα

étsi ,ακριβώς  ;) :booty:  .........πολλά τα ....56  :rolleyes: :dunno: :tooth: :tooth: :tooth:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα περισσοτερα επιδοτουμενα προγραμματα σε δεσμευουν να λειτουργεις σαν την επιχειρηση που παρουσιαζεις στα χαρτια για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.
Συνεπως αν δεν σε πιασουν με επιτοπιο ελεγχο(καταδρομικη κοινως) εντος αυτου του διαστηματος, και εσυ τηρεις κανονικα βιβλια στην εφορια, δυστυχως μετα
μπορουν να σου κλασουν τα @@(βλ. Λιαπης), οπως ειπα και πριν.
Φιλε δεν μπορεις να τους βαλεις στο χερι με τπτ, ετσι ειναι στημενο το συστημα
μονο το κεφαλι μπορεις να τους ανοιξεις στα 2...

λειτουργώ δεν σημαίνει ότι έχω πωλήσεις..

επιτόπιος έλεγχος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μόνο μετά από καταγγελία... και στην περίπτωση Λιάπη να την κάνει ποιός???  αφου τα μισα και παραπάνω σπίτια στο Μεγάλο Χωριό πήραν παρομοιες επιδοτήσεις και ανάθεμα αν το 20% λειτούργησε σαν ξενωνες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom