Νέα

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bull4cuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν υπαρχουν τα 10 ετη που λες ως προυποθεση
Σκετο κακουργημα λεει ο νομος
Δεν εχω πει εκατο φορες να μην μου πηγαινετε κοντρα και εκτιθεστε?
Να πας να παρεις νεο κωδικα. Εχει αλλαξει απο το 2012 η διαταξη.
Ελεος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Παλερμο θα ελεγα να σβησουμε και οι δυο τα σχετικα ποσταρισματα για να μην φαινεται οτι ειπες μαλακια. Κριμα ειναι.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Παλερμο θα ελεγα να σβησουμε και οι δυο τα σχετικα ποσταρισματα για να μην φαινεται οτι ειπες μαλακια. Κριμα ειναι.
εγω λεω να τα τυπωσουμε και να τα στειλουμε στο κομμα  :2on1:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεν υπαρχει αυτο που λες 1000%
Νομιζω το περασε για ενα φεγγαρι ο Καστανιδης και μετα απαλειφθηκε ξανα.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
[...] Περαιτέρω, κατά την παρ. 1 του άρθρου 282 ΚΠΔ, όσο διαρκεί η προδικασία, αν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής του κατηγορουμένου για κακούργημα ή πλημμέλημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών, είναι δυνατό να διαταχθούν περιοριστικοί όροι εφόσον αυτό κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την επίτευξη των αναφερομένων στο άρθρο 296 σκοπών και κατά την παρ. 3 του ίδιου άρθρου, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 24 παρ. 1 του Ν 3811/2009 (ΦΕΚ Α΄ 231/18.12.2009) και το δεύτερο εδάφιο αυτής αντικαταστάθηκε με το άρθρο 31 παρ. 1 του Ν 4055/2012 (ΦΕΚ Α΄ 51/12.3.2012, έναρξη ισχύος από 2 Απριλίου 2012), προσωρινή κράτηση μπορεί να επιβληθεί αντί για περιοριστικούς όρους –εάν αιτιολογημένα κριθεί ότι οι τελευταίοι δεν επαρκούν– εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις της πρώτης παραγράφου του άρθρου αυτού, μόνο αν ο κατηγορούμενος διώκεται για κακούργημα και δεν έχει γνωστή διαμονή στη χώρα ή έχει κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διευκολύνει τη φυγή του ή κατά .........

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η φωνή του ακούστηκε στεντόρεια. Έτσι μιλούσε πάντα. Δυνατά για να ξεχωρίζει από τους άλλους. Του το 'λεγε η μάνα του από τότε που ήταν μικρός. "Μιχάλη μου, του λεγε, εσύ είσαι διαφορετικός. Και πρέπει να φέρεσαι ανάλογα". Τη δικαίωσε. Μεγαλώνοντας έμαθε να μην ακολουθεί το ρεύμα. Οι ουρές κι οι νόμοι ήταν για τα ανθρωπάκια. Εκείνος ήταν διαφορετικός. Το εμπέδωσε σύντομα. Δεν χρειάστηκε άλλωστε, να κοπιάσει ιδιαίτερα. Η ζωή τον καλόπιασε με κάτι θώκους και καρέκλες. Του άνοιγε πόρτες και σαλόνια και εκείνος διάβαινε αγέρωχος. Ήταν και το όνομά βλέπεις και το συγγένειο. Μεγάλη τύχη !!! Μπάρμπας στην Κορώνη κι ο Μιχάλης .. άρχοντας.

Πέρασε έτσι μπέικα το 77 στο γραφείο του Θείου. 26 ετών δικηγοράκος κι έγινε αμέσως σύμβουλος δημοσίων σχέσεων. Στην τριετία πάνω έγινε διευθυντης του ιδιαίτερου γραφείου. Σιγά τη θέση θα πεις. Ναι αλλά όταν ο Θείος είναι πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Ο Μιχάλης τα κατάφερε. 22 χρόνια κατέβαινε στις εκλογές και σάρωνε.Τι Υφυπουργός, τι μέλος σε κάτι επιτροπές της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης, τι γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ... Αλλά και σε Υπουργεία έφτασε. Να στο Μεταφορών, να στο Πολιτισμού. Κι εδώ που τα λέμε άφησε έργο πίσω του. Ιδίως στον Πολιτισμό. Χάλασε είπε και μία μπίζνα της Siemens στο Υπουργείο του.

Νωρίτερα βέβαια το πόρισμα της Βουλής είπε πως είχε παραβλέψει πολλές μπίζνες της ίδιας εταιρίας στον ΟΤΕ. Αλλά ο Μιχάλης ήταν προνοητικός. Δεν είχε υπογράψει τίποτα και έτσι βγήκε λάδι. Μόνο εκείνο το επιδοματάκι του ξέφυγε. Το λέγανε ΕΚΑΣ και φρόντισε να το πάρει κατά λάθος και να το δηλώσει εκ παραδρομής. Μα δεν βαριέσαι.

Ήταν τυχερός σε όλα του ο Μιχάλης. Πέρασε αλώβητος, μάγκας και χαλαρός από την παλιοκατάσταση της πολιτικής ζωής. Παντρεύτηκε κορίτσι από τα βόρεια προάστια, λάτρεψε το τέννις, τα μπλέηζερ και τις κοσμικότητες. Και πάντα θυμόταν πως είναι φτιαγμένος να ξεχωρίζει από τον κοσμάκη και τα άγχη του.

Έτσι κι εκείνο το βράδι. Έβγαλε το τζιπ από την πυλωτή και .. ξαφνικά η τύχη του τον εγκατέλειψε. Στιγμές μετά κοιτούσε αποσβολωμένος τις χειροπέδες στα χέρια του. Αλλά συνήλθε σχεδόν αμέσως. Έστειλε τους καλοπληρωμένους δικηγόρους του κι ο ίδιος πήρε την πρώτη πτήση για Μαλαισία, μετά την ... μαλαισία του. Ήξερε πως τα ανθρωπάκια που δεν του μοιάζουν, άγχωνται με τους φόρους τους και θα τον ξεχάσουν.

Αυτό που δεν ήξερε ήταν πως τ' ανθρωπάκια είναι πολύ θυμωμένα τελευταία γιατί οι "Μιχάληδες" πύκνωσαν κι είναι καιρός να πάρουν ... Τον-Πούλο-γλου.  

%CE%9A%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE%B4%CE%AC%CF%87%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%BF.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν υπαρχει αυτο που λες 1000%
Νομιζω το περασε για ενα φεγγαρι ο Καστανιδης και μετα απαλειφθηκε ξανα.
Θα κανω εναν κοπο ακομη, για τελευταια φορα.
Αρθρο 31 παρ. 1 του Ν. 4055/2012, ισχυς απο 2.4.2012.
Η παρ. 3 του αρθρου 282 ΚΠΔ προβλεπει πλεον οτι προσωρινη κρατηση για κακουργημα ΓΕΝΙΚΩΣ, προβλεπεται μονο αν ο κατηγορουμενος δεν εχει γνωστη διαμονη στη χωρα, αν εχει κανει προπαρασκευαστικες πραξεις για να φυγει εκτος χωρας, αν υπηρξε στο παρελθον φυγοποινος ή φυγοδικος, ή κριθηκε ενοχος για αποδραση.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ.
Παμε παρακατω.
Προσωρινη κρατηση, για τον "φοβο τελεσης νεων εγκληματων" (η μονη περιπτωση που θα μπορουσε να αφορα τον Τομπουλογλου) ισχυει μονο για κακουργηματα που προβλεπουν ανωτατο οριο ποινης 20 ετη (οχι, 5-10 προβλεπεται) ή το εγκλημα τελεστηκε κατ' εξακολουθηση (ΟΧΙ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ) ή στα πλαισια εγκληματικης οργανωσης (οχι).

Αν επιμεινεις ακομη και τωρα δικαιωμα σου.
Εχω πει να μην μου πηγαινετε κοντρα στα νομικα, ειδικα αν δεν ειστε νομικοι.
Τι δεν καταλαβαινετε πια?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Η παρ. 3 του αρθρου 282 ΚΠΔ προβλεπει πλεον οτι προσωρινη κρατηση για κακουργημα ΓΕΝΙΚΩΣ, προβλεπεται μονο αν ο κατηγορουμενος δεν εχει γνωστη διαμονη στη χωρα, αν εχει κανει προπαρασκευαστικες πραξεις για να φυγει εκτος χωρας, αν υπηρξε στο παρελθον φυγοποινος ή φυγοδικος, ή κριθηκε ενοχος για αποδραση.
Παμε παρακατω.
Προσωρινη κρατηση, για τον "φοβο τελεσης νεων εγκληματων" (η μονη περιπτωση που θα μπορουσε να αφορα τον Τομπουλογλου) ισχυει μονο για κακουργηματα που προβλεπουν ανωτατο οριο ποινης 20 ετη (οχι, 5-10 προβλεπεται) ή το εγκλημα τελεστηκε κατ' εξακολουθηση (ΟΧΙ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ) ή στα πλαισια εγκληματικης οργανωσης (οχι).

Αν επιμεινεις ακομη και τωρα δικαιωμα σου.
Εχω πει να μην μου πηγαινετε κοντρα στα νομικα, ειδικα αν δεν ειστε νομικοι.
Τι δεν καταλαβαινετε πια?
καλα μεγαλε, χαλαρωσε λιγο
που ξερεις εσυ αν ο τομπουλογλου δεν εχει κ αλλη υπηκοοτητα ή αν εχει 10 εξοχικα σε λατινικη αμερικη ή αυστραλια?

λες και θα μαθει ποτε κανεις την αληθεια..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τωρα το γυρισες για να καλυψεις την γκαφα σου
Αν ειναι υποπτος φυγης κλπ δεν το κρινεις εσυ αλλα οι 2 δικαστες

Τελος παντων,μινιμουμ απειλουμενης ποινης 10 ετη για να προφυλακισθεί καποιος  ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ

Κανονικα απο τα 5 ετη προφυλακιζεσαι  και με τον νομο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
καλα μεγαλε, χαλαρωσε λιγο
που ξερεις εσυ αν ο τομπουλογλου δεν εχει κ αλλη υπηκοοτητα ή αν εχει 10 εξοχικα σε λατινικη αμερικη ή αυστραλια?

λες και θα μαθει ποτε κανεις την αληθεια..
Τι σημασια εχει αυτο?
Προπαρασκευαστικες πραξεις για διαφυγη στο εξωτερικο ειναι συγκεκριμενα πραγματα.
Και ειμαι χαλαροτατος. Οσο πολυ λιγοι, που αναγκαζονται να πουν τεσσερις φορες το ιδιο πραγμα και να τους αμφισβητει ο αλλος διαρκως.
Επιπλεον, ο παλερμο δεν ειπε οτι επρεπε να προφυλακιστει επειδη εχει προετοιμασει διαφυγη στο εξωτερικο. Αλλά επειδη δεν υπαρχει θεμα με το υψος της ποινης. Απεδειξα οτι κανει λαθος.
Περιμενω εύλογα να το παραδεχθει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τωρα το γυρισες για να καλυψεις την γκαφα σου
Αν ειναι υποπτος φυγης κλπ δεν το κρινεις εσυ αλλα οι 2 δικαστες

Τελος παντων,μινιμουμ απειλουμενης ποινης 10 ετη για να προφυλακισθεί καποιος  ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ

Κανονικα απο τα 5 ετη προφυλακιζεσαι  και με τον νομο
Α θα με βγαλεις απο τα ρουχα μου εσυ.
Με την τροποποιηση, ακριβως για να μην γινεται λαστιχο η εννοια του "υποπτου φυγης", ο νομος εβαλε την προυποθεση να υπαρχουν "προπαρασκευαστικες πραξεις διευκολυνσης της φυγης εκτος χωρας".
Η συζητηση εληξε.
Ως γνωστον, ο σοφος καταλαβαινει τη μαλακια του, ο βλακας επιμενει.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Α θα με βγαλεις απο τα ρουχα μου εσυ.
Με την τροποποιηση, ακριβως για να μην γινεται λαστιχο η εννοια του "υποπτου φυγης", ο νομος εβαλε την προυποθεση να υπαρχουν "προπαρασκευαστικες πραξεις διευκολυνσης της φυγης εκτος χωρας".
Η συζητηση εληξε.
Ως γνωστον, ο σοφος καταλαβαινει τη μαλακια του, ο βλακας επιμενει.
μπορει να ειναι φοιτητης νομικης, μην τον αποπαιρνεις..
αλλα κ εσυ δεν εισαι παντογνωστης..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μπορει να ειναι φοιτητης νομικης, μην τον αποπαιρνεις..
αλλα κ εσυ δεν εισαι παντογνωστης..
Κατ αρχην αν δεν ειναι νομικος, δεν δικαιουται να αμφισβητει.
Φυσικα δεν ειμαι παντογνωστης δεν ειμαι, το νομο του διαβασα.
Και φυσικα δεν ειναι παντογνωσια να γνωριζω κατι που το χειριζομαι καθε μερα.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Κατ αρχην αν δεν ειναι νομικος, δεν δικαιουται να αμφισβητει.
Φυσικα δεν ειμαι παντογνωστης δεν ειμαι, το νομο του διαβασα.
Και φυσικα δεν ειναι παντογνωσια να γνωριζω κατι που το χειριζομαι καθε μερα.
το ελληνικο συνταγμα εχει πολλα παραθυρακια, ο, τι κ αν λες..
εξαρταται απο ποια τσεπη.. εχμ.. οπτικη γωνια το βλεπει ο προεδρος..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
το ελληνικο συνταγμα εχει πολλα παραθυρακια, ο, τι κ αν λες..
εξαρταται απο ποια τσεπη.. εχμ.. οπτικη γωνια το βλεπει ο προεδρος..
Πού κολλαει το Συνταγμα τωρα?
Καλα παιδια, αφηστε το.
Εγω φταιω που μιλαω νομικα με μη νομικους.
Απο αυριο, αν μιλησει κανενας γιατρος για εγχειρισεις καρδιάς, θα πεταχτω κι εγω να πω την αποψη μου.
Πειτε τα μεταξυ σας. Τα ξερετε καλυτερα.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μονο το ερινακι  :knockinb: λειπει να μας πει κι αυτο την αποψη του  :s&m_2:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Πού κολλαει το Συνταγμα τωρα?
Καλα παιδια, αφηστε το.
Εγω φταιω που μιλαω νομικα με μη νομικους.
Απο αυριο, αν μιλησει κανενας γιατρος για εγχειρισεις καρδιάς, θα πεταχτω κι εγω να πω την αποψη μου.
Πειτε τα μεταξυ σας. Τα ξερετε καλυτερα.
ολα κολλανε τυπε, αλλα χρειαζεται μυαλο για να ενωσεις το παζλ..

ειναι σα να ρωτας τι σχεση εχει το συνταγμα με την ασυλια των βουλευτων κ αν εχει σχεση με την πολιτικη δικονομια..

ενω στο αμερικα δικαζουν-καταδικαζουν μπαμπαμ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εκανες μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ γκαφα και τωρα προσπαθεις να τα μπαλωσεις

Έιπες οτι για να προφυλακιστει καποιος πρεπει να απειλειται ποινη τουλαχιστον 10 ετων,πραγμα που ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ

Για οποιοδηποτε κακουργημα μπορει να προφυλακισθεις

Μην παριστανεις τον μαλακα και πετας την μπαλα στα μνηματα

Ο Τομπουλογλου μπορουσε να προφυλακιστει,αν λες το αντιθετο σκισε το πτυχιο σου και πανε πουλα ΣΑΛΕΠΙ εξω απο κανενα γηπεδο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Παμε παρακατω.

Εκανες μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ γκαφα και τωρα προσπαθεις να τα μπαλωσεις

Έιπες οτι για να προφυλακιστει καποιος πρεπει να απειλειται ποινη τουλαχιστον 10 ετων,πραγμα που ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ

Για οποιοδηποτε κακουργημα μπορει να προφυλακισθεις

Μην παριστανεις τον μαλακα και πετας την μπαλα στα μνηματα

Ο Τομπουλογλου μπορουσε να προφυλακιστει,αν λες το αντιθετο σκισε το πτυχιο σου και πανε πουλα ΣΑΛΕΠΙ εξω απο κανενα γηπεδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom