ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εσυ να βρεις το ηχογραφημενο τηλεφωνημα αβραμη-σφερδεκλου.
απο το νεο ετος τωρα δε προλαβαινω φευγω. καλες γιορτες καλη χρονια μαγκες.
Εσυ να βρεις το ηχογραφημενο τηλεφωνημα αβραμη-σφερδεκλου.
Κακίες Οχτρών
Δεν θα παρακολουθησεις τη συνεχεια της διοργανωσης???? :Sαπο το νεο ετος τωρα δε προλαβαινω φευγω. καλες γιορτες καλη χρονια μαγκες.
Δεν θα παρακολουθησεις τη συνεχεια της διοργανωσης???? :S
Συνήθως πέφτω για ύπνο κατά τις 16.00' με 16.30'.
Αυτοι ειναι αυτοτελεις ισχυρισμοί, που εφοσον γινουν δεκτοι, θα αρουν τον αδικο χαρακτηρα της πραξης.παντως η μεγαλύτερη μαλακια ειναι αυτο που λενε οι δημοσιοκαφροι "Που βρηκε και εκανε πλαστες πινακίδες"
διότι
(1) οι πινακίδες δεν ειναι πλαστες (δεν φερουν την σφραγίδα)
(2) τέτοιες πινακίδες μπορείς νομιμότατα να φτιαξεις σε παρα πολλα καταστηματα πχ πλατεια Βάθη εχει δυο τρία με το μεγαλύτερο στην οδο Καματερού (συνεχεια Λιοσίων)
(3) τις πινακίδες αυτες δεν μπορεις να τις φορεσεις στο αμάξι σου εκτος αν εχεις ειδική αδεια πχ οταν δεν έχουν υλικό να φτιαξουν πινακίδες, όταν σου τις κλέψουν και μεχρι να σου δώσουν αλλες...
Πείσθηκες οτι εχω ηδη κερδισει?δεν εχει ενδιαφερον οταν ειναι σικε.
Εγω παντως, για να ειμαι ειλικρινης, δεν ειδα καμια διαθεση να δικαιολογηθει.Eπεσαν όλοι να το φάνε το παιδί.Το θέμα είναι απλό, όπως είπε ο ίδιος είχε βάλει τις πινακίδες για να "κάνει βόλτες και να μην πέσει η μπαταρία".
παντως η μεγαλύτερη μαλακια ειναι αυτο που λενε οι δημοσιοκαφροι "Που βρηκε και εκανε πλαστες πινακίδες"
διότι
(1) οι πινακίδες δεν ειναι πλαστες (δεν φερουν την σφραγίδα)
(2) τέτοιες πινακίδες μπορείς νομιμότατα να φτιαξεις σε παρα πολλα καταστηματα πχ πλατεια Βάθη εχει δυο τρία με το μεγαλύτερο στην οδο Καματερού (συνεχεια Λιοσίων)
(3) τις πινακίδες αυτες δεν μπορεις να τις φορεσεις στο αμάξι σου εκτος αν εχεις ειδική αδεια πχ οταν δεν έχουν υλικό να φτιαξουν πινακίδες, όταν σου τις κλέψουν και μεχρι να σου δώσουν αλλες...
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/1505140_10152155731674579_1287984829_n.jpg[/img[/URL]]
Και εκεί που όλα τα φλας άστραψαν μέσα στη νύχτα για να καταγράψουν την κάθοδό του από το αεροσκάφος που τον μετέφερε, σε πρώτο πλάνο ξεπροβάλλει ο Μιχάλης Λιάπης.
Αγαπημένος ανιψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον ακολουθούσε παντού και έτσι αποτυπώθηκε και φωτογραφικά σε αυτή την ιστορικά κορυφαία στιγμή. Η εικόνα του κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου με σχόλια πικρά και άλλα έκπληξης καθώς αναρωτιούνται πως οδηγήθηκε από αυτή τη στιγμή της καθόδου από το αεροσκάφος, στη σύλληψη μέσα στου Τουαρέγκ, με πλήθος κατηγοριών και παραβάσεων. Από την 24η Ιουλίου του 1974 στην 17η Δεκεμβρίου 2013
[/quote]Τότε χτύπησε το κεφάλι του το παλικάρι, τώρα εξηγούνται όλα!
Εγω παντως, για να ειμαι ειλικρινης, δεν ειδα καμια διαθεση να δικαιολογηθει.
Απο την αρχη ειπε "ναι, ηταν λαθος, θα τιμωρηθω". Τωρα αν μετα απο εκατο ερωτησεις "γιατι το κανατε", απαντησε "ε για να μην πεσει η μπαταρια", δεν το θεωρω δικαιολογια αλλά σαν "να τελειωνουμε,το εκανα και αφηστε με πια".
Υ.Γ. Επισης ομως, μπορει να τον λεμε βλακα και γυφτο, αλλά εγω διακρινω τεραστια διαφορα στην αντιμετωπιση, απο εκεινη την περιπτωση του απιθανου Κουλούρη, ο οποιος οταν τον ελεγξαν οι αστυνομικοι εκανε σαν υστερικος, τους απειλησε και μετα τους καταμηνυσε κιολας.
Να τα λεμε ολα. Αξιοπρεπεστατα το χειριστηκε ο Λιαπης.
Με τον Κουλούρη σύγκρινα, και δεν μπορω να μην διακρινω την διαφορα.Είναι κατάντια και εξευτελισμός ένας πολιτικός να βάλει τον ευατό του σ'αυτή τη θέση, δεν υπάρχει καμία αξιοπρέπεια σ'αυτό.
Με τον Κουλούρη σύγκρινα, και δεν μπορω να μην διακρινω την διαφορα.
Δεν εννοω αυτο. Απλως απο την εμπειρια μου ξερω, οτι ο χαρακτηρας φαινεται οταν καταλαμβανεσαι να "κλεβεις οπωρας". Καλως ή κακώς, οφειλω να το σημειωσω.Ναι δίκιο έχεις, τα γαλάζια σκατά είναι πιο ευωδιαστά από τα πράσινα.
Δεν εννοω αυτο. Απλως απο την εμπειρια μου ξερω, οτι ο χαρακτηρας φαινεται οταν καταλαμβανεσαι να "κλεβεις οπωρας". Καλως ή κακώς, οφειλω να το σημειωσω.