Νέα

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bull4cuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1468546_10151890190837991_1388786909_n.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παντως η μεγαλύτερη μαλακια ειναι αυτο που λενε οι δημοσιοκαφροι "Που βρηκε και εκανε πλαστες πινακίδες"

διότι

(1) οι πινακίδες δεν ειναι πλαστες (δεν φερουν την σφραγίδα)
(2) τέτοιες πινακίδες μπορείς νομιμότατα να φτιαξεις σε παρα πολλα καταστηματα πχ πλατεια Βάθη εχει δυο τρία με το μεγαλύτερο στην οδο Καματερού (συνεχεια Λιοσίων)
(3) τις πινακίδες αυτες δεν μπορεις να τις φορεσεις στο αμάξι σου εκτος αν εχεις ειδική αδεια πχ οταν δεν έχουν υλικό να φτιαξουν πινακίδες, όταν σου τις κλέψουν και μεχρι να σου δώσουν αλλες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
παντως η μεγαλύτερη μαλακια ειναι αυτο που λενε οι δημοσιοκαφροι "Που βρηκε και εκανε πλαστες πινακίδες"

διότι

(2) τέτοιες πινακίδες μπορείς νομιμότατα να φτιαξεις σε παρα πολλα καταστηματα πχ πλατεια Βάθη εχει δυο τρία με το μεγαλύτερο στην οδο Καματερού (συνεχεια Λιοσίων)
(3) τις πινακίδες αυτες δεν μπορεις να τις φορεσεις στο αμάξι σου εκτος αν εχεις ειδική αδεια πχ οταν δεν έχουν υλικό να φτιαξουν πινακίδες, όταν σου τις κλέψουν και μεχρι να σου δώσουν αλλες...
Αυτοι ειναι αυτοτελεις ισχυρισμοί, που εφοσον γινουν δεκτοι, θα αρουν τον αδικο χαρακτηρα της πραξης.
Η πραξη είναι κανονικα πλαστογραφια και ας αποδειξει ο αλλος οτι υπαρχουν λογοι που αιρουν το αδικο.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Eπεσαν όλοι να το φάνε το παιδί.Το θέμα είναι απλό, όπως είπε ο ίδιος είχε βάλει τις πινακίδες για να "κάνει βόλτες και να μην πέσει η μπαταρία".

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 21

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Eπεσαν όλοι να το φάνε το παιδί.Το θέμα είναι απλό, όπως είπε ο ίδιος είχε βάλει τις πινακίδες για να "κάνει βόλτες και να μην πέσει η μπαταρία".
Εγω παντως, για να ειμαι ειλικρινης, δεν ειδα καμια διαθεση να δικαιολογηθει.
Απο την αρχη ειπε "ναι, ηταν λαθος, θα τιμωρηθω". Τωρα αν μετα απο εκατο ερωτησεις "γιατι το κανατε", απαντησε "ε για να μην πεσει η μπαταρια", δεν το θεωρω δικαιολογια αλλά σαν "να τελειωνουμε,το εκανα και αφηστε με πια".

Υ.Γ. Επισης ομως, μπορει να τον λεμε βλακα και γυφτο, αλλά εγω διακρινω τεραστια διαφορα στην αντιμετωπιση, απο εκεινη την περιπτωση του απιθανου Κουλούρη, ο οποιος οταν τον ελεγξαν οι αστυνομικοι εκανε σαν υστερικος, τους απειλησε και μετα τους καταμηνυσε κιολας.
Να τα λεμε ολα. Αξιοπρεπεστατα το χειριστηκε ο Λιαπης.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

διότι

Ακριβώς...

Και Αγ Κων/νου exei, και χαμοστέρνας και αλλου
40 ευρω εχει το ζευγαρι με το GR
χωρίς εχει πιο φτηνα :grin:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/1505140_10152155731674579_1287984829_n.jpg[/img[/URL]]

Και εκεί που όλα τα φλας άστραψαν μέσα στη νύχτα για να καταγράψουν την κάθοδό του από το αεροσκάφος που τον μετέφερε, σε πρώτο πλάνο ξεπροβάλλει ο Μιχάλης Λιάπης.

Αγαπημένος ανιψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον ακολουθούσε παντού και έτσι αποτυπώθηκε και φωτογραφικά σε αυτή την ιστορικά κορυφαία στιγμή. Η εικόνα του κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου με σχόλια πικρά και άλλα έκπληξης καθώς αναρωτιούνται πως οδηγήθηκε από αυτή τη στιγμή της καθόδου από το αεροσκάφος, στη σύλληψη μέσα στου Τουαρέγκ, με πλήθος κατηγοριών και παραβάσεων. Από την 24η Ιουλίου του 1974 στην 17η Δεκεμβρίου 2013

[/quote]Τότε χτύπησε το κεφάλι του το παλικάρι, τώρα εξηγούνται όλα!

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Εγω παντως, για να ειμαι ειλικρινης, δεν ειδα καμια διαθεση να δικαιολογηθει.
Απο την αρχη ειπε "ναι, ηταν λαθος, θα τιμωρηθω". Τωρα αν μετα απο εκατο ερωτησεις "γιατι το κανατε", απαντησε "ε για να μην πεσει η μπαταρια", δεν το θεωρω δικαιολογια αλλά σαν "να τελειωνουμε,το εκανα και αφηστε με πια".

Υ.Γ. Επισης ομως, μπορει να τον λεμε βλακα και γυφτο, αλλά εγω διακρινω τεραστια διαφορα στην αντιμετωπιση, απο εκεινη την περιπτωση του απιθανου Κουλούρη, ο οποιος οταν τον ελεγξαν οι αστυνομικοι εκανε σαν υστερικος, τους απειλησε και μετα τους καταμηνυσε κιολας.
Να τα λεμε ολα. Αξιοπρεπεστατα το χειριστηκε ο Λιαπης.

Είναι κατάντια και εξευτελισμός ένας πολιτικός να βάλει τον ευατό του σ'αυτή τη θέση, δεν υπάρχει καμία αξιοπρέπεια σ'αυτό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Είναι κατάντια και εξευτελισμός ένας πολιτικός να βάλει τον ευατό του σ'αυτή τη θέση, δεν υπάρχει καμία αξιοπρέπεια σ'αυτό.
Με τον Κουλούρη σύγκρινα, και δεν μπορω να μην διακρινω την διαφορα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Liapis den plirono.jpg
    Liapis den plirono.jpg
    61,4 KB · Εμφανίσεις: 22

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι δίκιο έχεις, τα γαλάζια σκατά είναι πιο ευωδιαστά από τα πράσινα.  :jerking:
Δεν εννοω αυτο. Απλως απο την εμπειρια μου ξερω, οτι ο χαρακτηρας φαινεται οταν καταλαμβανεσαι να "κλεβεις οπωρας". Καλως ή κακώς, οφειλω να το σημειωσω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Δεν εννοω αυτο. Απλως απο την εμπειρια μου ξερω, οτι ο χαρακτηρας φαινεται οταν καταλαμβανεσαι να "κλεβεις οπωρας". Καλως ή κακώς, οφειλω να το σημειωσω.

Ο χαρακτήρας φαίνεται όταν φτάνεις να κλέβεις οπωρας την ίδια ώρα που στο σπίτι σου έχεις στρέμματα κηπους

Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
Απ’ τις παρανομίες μου
κι απ’ τα μεγάλα σφάλματα
έπεφτα θύμα συμφοράς
και ήμουνα για κλάματα
απ’ τα μεγάλα σφάλματα

Μεγάλες κακοκεφαλιές