Νέα

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bull4cuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Λιάπης. Από τα μεγαλύτερα όργια που έχουμε ανεχθεί πάνω από το κεφάλι μας.

Αντιπροσωπευτικό δείγμα νεοδημοκράτη:
Μειωμένης αντίληψης άτομο που χάρη στο μπάρμπα του καβατζώθηκε καλά.
Δεν έχει δουλέψει/κουραστεί ποτέ στη ζωή του.
Στα χρόνια των παχιών αγελάδων σουλάτσαρε από δεξίωση σε δεξίωση και από τραπέζι σε τραπέζι (με λεφτά του ελληνικού λαού φυσικά) και διόρισε και την κουτσή Μαρία στο ελληνικό δημόσιο.
Τώρα (όντας μπούφος με περικεφαλαία), καταφέρνει να πιαστεί με πλαστές πινακίδες και να γίνει ρεζίλι των σκυλιών. Όχι γιατί δεν έχει να πληρώσει, αλλά γιατί παρότι "φιλελεύθερος", μη χέσω, κατά βάθος νομίζει πως μπορεί να λύνει, να δένει και να παρακάμπτει τον κρατικό μηχανισμό όπως νομίζει ο κάθε νεοδημοκρατούλης που σέβεται τον εαυτό του.

Ούστ, σιχάματα!

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Λιάπης. Από τα μεγαλύτερα όργια που έχουμε ανεχθεί πάνω από το κεφάλι μας.

Αντιπροσωπευτικό δείγμα νεοδημοκράτη:
Μειωμένης αντίληψης άτομο που χάρη στο μπάρμπα του καβατζώθηκε καλά.
Δεν έχει δουλέψει/κουραστεί ποτέ στη ζωή του.
Στα χρόνια των παχιών αγελάδων σουλάτσαρε από δεξίωση σε δεξίωση και από τραπέζι σε τραπέζι (με λεφτά του ελληνικού λαού φυσικά) και διόρισε και την κουτσή Μαρία στο ελληνικό δημόσιο.
Τώρα (όντας μπούφος με περικεφαλαία), καταφέρνει να πιαστεί με πλαστές πινακίδες και να γίνει ρεζίλι των σκυλιών. Όχι γιατί δεν έχει να πληρώσει, αλλά γιατί παρότι "φιλελεύθερος", μη χέσω, κατά βάθος νομίζει πως μπορεί να λύνει, να δένει και να παρακάμπτει τον κρατικό μηχανισμό όπως νομίζει ο κάθε νεοδημοκρατούλης που σέβεται τον εαυτό του.

Ούστ, σιχάματα!

:rockon:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Κοιτα, προς το παρον, απολαμβανω επανειλλημμενα το αερισμα των πορδων σας πανω στο μολυσμενο πουτσο μου. Προμοτορακο...

Και ΝΑΙ, κολλησα ΣΜΝ, αν θεωρησουμε ως ορισμο του ΣΜΝ "μικροβιο μεταδιδομενο μεσω ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ επαφης", ΟΚ??

Και τελοσπαντων, σε βλεπω πολυ ανησυχο. Μαλλον την επομενη φορα θα αναγκαστεις να πληρωσεις για να γαμησεις.
Κάθε φορά που γαμάω πληρώνω, αυτό είναι το δεδομένο γλυκέ μου σ' αυτό το φόρουμ. Από κει και πέρα δεν έχω πάει με την συγκεκριμένη που δυσφήμισες, απλά σέβομαι πάρα πολύ τα κορίτσια γιατί ξέρω πόσο δύσκολη είναι η δουλειά τους. Εσύ πάλι αναζητάς την προσοχή με κάθε τρόπο, γι αυτό κι ανοίγεις τόσα θρεντ με "απορίες". Άσε τα κορίτσια έξω από τις αναζητήσεις σου, δεν φταίνε για τα δικά σου συμπλέγματα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Aπ'οσο γνωρίζω (καλά)¨Προσωπική φιλοδοξία, ψώνιο, νοσταλγία Ελλάδας,  και ενδεχομένως και ειλικρινής διάθεση να συνεισφέρει. Ο τύπος κονομούσε τρελά στο Λονδίνο, γενικά αυτές οι δουλειές πληρώνονται καλά στο City.

Παπάρια

Παπάρια

Παπάρια

Δεν ξερω ποσα επαιρνε, δεν ξερω αν ειχε βγει "καλυτερος αναλυτης λιανικου εμποριου", δεν εχω δει φορολογικη του δηλωση, δεν εχω ακουσει σε ποια τραπεζα εργαζοταν.

Οι Μηταρακηδες δεν εχουν ιδεολογια, αρα δεν εχουν και κινητρο να σχοληθουν με την πολιτικη, αν μπορουν να κονομανε καλυτερα στον ιδιωτικο τομεα. Αν ηθελε την ΕΞΟΥΣΙΑ, και παλι δεν την εχει - διοτι πανω απο το κεφαλι του βρισκονται αλλοι 10 μαλακες που χαραζουν οικονομικη πολιτκη...
Κανεναν δεν διοριζει, κανεναν δεν ελεγχει, κανεις δεν τον συμπαθει... Ουτε εχει πιθανοτητες για μελλοντικος ΥΠ.ΟΙΚ ή αρχηγος ΝΔ.
Κανενα κινητρο, λοιπον!

Εγω πιστευω οτι αν ηταν τοσο μεγαλο μυαλο οσο λενε, και τοσο καλοπληρωμενος, θα καθοταν στη γραφειαρα του, με θεα τον Ταμεση.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Κάθε φορά που γαμάω πληρώνω, αυτό είναι το δεδομένο γλυκέ μου σ' αυτό το φόρουμ. Από κει και πέρα δεν έχω πάει με την συγκεκριμένη που δυσφήμισες, απλά σέβομαι πάρα πολύ τα κορίτσια γιατί ξέρω πόσο δύσκολη είναι η δουλειά τους. Εσύ πάλι αναζητάς την προσοχή με κάθε τρόπο, γι αυτό κι ανοίγεις τόσα θρεντ με "απορίες". Άσε τα κορίτσια έξω από τις αναζητήσεις σου, δεν φταίνε για τα δικά σου συμπλέγματα.

Εγω εκανα μονο μια κριτικη... That's all!

Και μετα ενα συμπληρωματικο θρεντ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΗΓΗΜΕΝΟΣ (και το ειχα υποσχεθει)

Αν θεωρεις οτι εκανα το thread για να τραβηξω την προσοχη (  :think: ), τι να πω... ΠΑΣΟ!
Αν θεωρεις οτι πρεπει να κοψω τις κριτικες, ή οτι πρεπει να γραφω εγκωμια για να μην παρεξηγηθει η Χ ή Ψ καλοπληρωμενη και καβατζωμενη πουτανα, ξανα ΠΑΣΟ!

Εγω γραφω ΑΛΗΘΙΝΑ γεγονοτα + την αποψή μου, αποκλειστικα... Ουτε δυσφημω ουτε τιποτα.

Και για τη βλεννορροια μπορει να ηταν οντως λαθος μου, ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, με (μερικη) ευθυνη της τυπισσας. Και της ζητησα και συγγνωμη!!!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μαγκες μπουρδελιαρηδες λιγο σεβασμο στο μιχαηλ
αποτελουσε μεγα καμακι
χωστης μεγαλος
για το θεμα με το καρο του πολυ
υποκρισια ρε παιδες εγω δε συμφωνω
με αυτο το διασυρμο
δλδ ο λιαπης ειναι το προβλημα τωρα???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τελικα ο Λιαπης εχει καλο γουστα στα αυτοκινητα :2funny:

Συνημμένα

• image2.jpg
    image2.jpg
    78 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG_0570a.jpg
    IMG_0570a.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 56

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:)

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    74 KB · Εμφανίσεις: 25
  • touareg.jpg
    touareg.jpg
    156,3 KB · Εμφανίσεις: 66

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Όλα τα κομπλεξικά παπΑρια βγάζουν όλα τους τα συμπλέγματα με αφορμή το ΜΑΛΑΚΑ το Λιάπη. Ο μέγιστος παπΑρης στο ΣΚΑΙ τον ήθελε όχι με χειροπέδες αλλά με μπάλα στα πόδια.
Άντε ρε πηδηχτήτε με κανέναν αράπη να στανιάρετε που βρήκατε το ΜΑΛΑΚΑ σα δείγμα λειτουργίας του κράτους που συνέλαβε τον “μεγάλο εγληματία” και αφήστε τον κόσμο στα πραγματικά του προβλήματα... ΠαπΑρια...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Μάλιστα, από τη Μπιρμπίλη περάσαμε στην εύκολη λύση του Παπακωνσταντίνου. Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν πας να το παίξεις είρων και ξερόλας και ανακαλύπτεις ότι τα λόγια σου γυρίζουν μπούμερανγκ.

Ισα-ίσα. Προσωπικά ποτέ δεν έχω γράψει για νέους "άφθαρτους". Έχω γράψει για νέους "ακέραιους", με διαφορετικό ήθος και όραμα. Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν κάποιος καμώνεται τους αυτόκλητους Ηρακλείς του στέμματος, και ανακαλύπτει ότι το επιχείρημά του καταρρίπτεται αμέσως.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Aπ'οσο γνωρίζω (καλά)¨Προσωπική φιλοδοξία, ψώνιο, νοσταλγία Ελλάδας,  και ενδεχομένως και ειλικρινής διάθεση να συνεισφέρει. Ο τύπος κονομούσε τρελά στο Λονδίνο, γενικά αυτές οι δουλειές πληρώνονται καλά στο City.

Μακάρι να είναι όπως τα γράφετε. Πρός το παρόν όμως, η συνεισφορά του μάλλον περιορίζεται στο να υπηρετεί την Αυτής Μεγαλειότητα, την Τρόϊκα. Οψόμεθα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.436
Πόντοι
6.515
Σόρυ αδερφέ αλλά αυτό είναι το αποκορύφωμα του λαϊκισμού. Ο τύπος δούλεψε 35 χρόνια στην  ΑΒΝ-ΑΜΡΟ μια ιδιωτική τράπεζα η οποία προσέφερε πρόγραμμα συνταξιοδότησης στους εργαζομένους της. Όταν συνταξιοδοτήθηκε έλαβε την αποζημίωση ( και όχι εφάπαξ) από το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό του πρόγραμμα στο οποίο πιθανότατα συνεισέφερε μέσω των αποδοχών του. Επειδή ο συγκεκριμένος ήταν προεδρος της ΟΤΟΕ τα μέσα το παρουσιάζουν λες κι έλαβε 1.000.000 ευρώ ως εφάπαξ το οποίο ως γνωστόν λαμβάνουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι. Προσωπικά έχω τεράστια απέχθεια προς τους συνδικαλιστές, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για άθλια εκμετάλλευση των ΜΜΕ.

Κανεις δεν λαικιζει, δεν διακαιολογειται με ορους αγορας τετοιο ποσον (νομιμο) εφάπαξ, ή αποζημειωσης για έναν εργαζομενο συνδικαλιστη

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Και ποιό ακριβώς ήταν το πρόβλημα με το ήθος της Μπιρμπίλη ώστε να πέσει θύμα της ειρωνείας σου;
Μήπως το έγκλημα της ήταν ότι επρόκειτο για μια υπουργό Περιβάλοντος που όντως νοιαζόταν για το περιβάλλον και όχι για τη διευκόλυνση της "ατμομηχανής της ελληνικής οικονομίας" (λέγε με οικοδομή);
Μήπως είχες κι'εσύ πρόβλημα με τις ενδυματολογικές της επιλογές όπως η Τρέμη και ο Πρετεντέρης;
Η μήπως το γεγονός ότι το συγκεκριμένο υπουργείο το ανέλαβε κάποια που έχει όντως ασχοληθεί με το αντικείμενο κι'όχι ένας δικηγόρος ή γιατρός σου φάνηκε κάπως;

Περιμένω τα δικά σου ατράνταχτα (ως συνήθως) επιχειρήματα.

Σου θιξανε τη συντροφισσα κατσικοπασοκε κι αρπάχτηκες?  :zfuck:  :2funny:

Ουστ απο δω λαμογιο, που μιλας κιολας  :s&m_1:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Λευτερια στους συντροφους Ακη, Λακη και Μιχαλη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Και ποιό ακριβώς ήταν το πρόβλημα με το ήθος της Μπιρμπίλη ώστε να πέσει θύμα της ειρωνείας σου;
Μήπως το έγκλημα της ήταν ότι επρόκειτο για μια υπουργό Περιβάλοντος που όντως νοιαζόταν για το περιβάλλον και όχι για τη διευκόλυνση της "ατμομηχανής της ελληνικής οικονομίας" (λέγε με οικοδομή);
Μήπως είχες κι'εσύ πρόβλημα με τις ενδυματολογικές της επιλογές όπως η Τρέμη και ο Πρετεντέρης;
Η μήπως το γεγονός ότι το συγκεκριμένο υπουργείο το ανέλαβε κάποια που έχει όντως ασχοληθεί με το αντικείμενο κι'όχι ένας δικηγόρος ή γιατρός σου φάνηκε κάπως;

Περιμένω τα δικά σου ατράνταχτα (ως συνήθως) επιχειρήματα.

Δείτε,

Θεωρώ ότι η κ. Μπιρμπίλη ήταν μια πολύ καλή υπουργός Περιβάλλοντος, και όντως νοιαζόταν πραγματικά, όπως άλλωστε γράφετε, για το περιβάλλον. Θεωρώ επίσης, ιδιαιτέρως γενναία, την στάση που κράτησε σχετικά με την "τακτοποίηση" των ημιυπαίθριων (αλλά και λοιπών παράνομων) χώρων, πράγμα που "πλήρωσε" με την απομάκρυνσή της, από το υπουργείο.

Στην συνέχεια όμως, και εν μέσω "δημοσιονομικής κρίσης" και σκληρής λιτότητας, οι φορολογούμενοι κλήθηκαν να πληρώσουν 17.500 Ευρώ για την μετεγκατάσταση από το 300 τ.μ. διαμέρισμα που ενοικίαζε στο Παρίσι  (όπου ήταν για 18 μήνες, και με μηνιαίο μισθό 7.500 Ευρώ, εκπρόσωπος της χώρας μας στον Ο.Ο.Σ.Α) στην Αθήνα.

Πάντως, μετά την πάυση της από τον Ο.Ο.Σ.Α, δεν έμεινε άνεργη (εν μέσω ποσοστού ανεργίας 30%, στο ηλικιακό φάσμα στο οποίο ανήκει). Η κ Μπιρμπίλη ανέλαβε εκτελεστική γραμματέας της Σύμβασης της Βιέννης για την προστασία της στιβάδας του όζοντος και του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ για τις ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος.Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΟΗΕ, η κ. Μπιρμπίλη επιλέχθηκε ύστερα από διεθνή διαδικασία επιλογής και θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση, για πέντε έτη.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom