Νέα

συνεληφθη γιατι υπερασπισε την περιουσια του και την οικογενεια του!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.940
Πόντοι
1.406
To ότι εχεις εκλαβει ως αληθινα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, είναι η πρωτη παγιδα στην οποια πέφτεις.
Εσυ πώς ξερεις ότι εγιναν ετσι?
Πού ξερεις π.χ. (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ότι δεν ηταν καποιοι εργαζόμενοι του, στους οποιους χρωστάει και τα εχει σκηνοθετησει όλα?
Αυτά δεν πρεπει να τα ερευνησει μια δικαστικη αρχη?
Από τα καφενεία, τα μπλογκς και τα σαιτ θα δικαζονται και θα κρινονται οι υποθεσεις?
Επαναλαμβάνω.
ΣΟ-ΒΑ-ΡΕ-ΥΤΕΙ-ΤΕ.
Παιρνουμε ως δεδομενα τα του ρεπορταζ για να κανουμε κουβεντα τυπε,δεν ειμαστε δικαστηριο για να κανουμε ερευνα ουτε θα βγαλουμε αποφαση,κουβεντα κανουμε βασιζομενη στο γεγονος οπως περιγραφεται στο αρθρο,μιλωντας γενικα για αυτα τα περιστατικα,αναλυοντας γενικα το φαινομενο.Η ωρα ειναι 1:30 και εισαι στο μπου ΚΟΥΒΕΝΤΑ θα κανεις,αυριο το πρωι θα πας στα δικαστηρια.
Επισης μας την λες οτι στηριζομαστε στα αβεβαια δεδομενα ,οταν την ιδια στιγμη εσυ αρχιζεις να κανεις υποθεσεις οπως οτι τους χρωσταγε ειχαν προηγουμενα κτλ,μονο και μονο για να στηριξεις την θεση σου...Μηπως να σοβαρευτεις εσυ τελικα?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Πολύ ωραία λοιπόν, αφού συμφωνείτε όλοι πως πολύ καλά έκανε και αδίκως κατηγορείτε, κάντε το ίδιο σε ανάλογη περ. γτ πρέπει να εχουμε δουλειά κ εμείς!!!  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο  πάσης φύσεως ασόβαρος σοβαρός μίλησε  :jerking:
Η μονη μου ασόβαρη ενεργεια, είναι ότι εσφαλμένα εκλαμβάνω παντα τους συνομιλητες μου ως σοβαρους.
Γι αυτό και ενώ μιλαω ομορφα και αναλυω τα παντα, εισπραττω κατι απαντησεις του κωλου.
Δεν δύνανται ολοι, τι να κανουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παιρνουμε ως δεδομενα τα του ρεπορταζ για να κανουμε κουβεντα τυπε,δεν ειμαστε δικαστηριο για να κανουμε ερευνα ουτε θα βγαλουμε αποφαση,κουβεντα κανουμε βασιζομενη στο γεγονος οπως περιγραφεται στο αρθρο,μιλωντας γενικα για αυτα τα περιστατικα,αναλυοντας γενικα το φαινομενο.Η ωρα ειναι 1:30 και εισαι στο μπου ΚΟΥΒΕΝΤΑ θα κανεις,αυριο το πρωι θα πας στα δικαστηρια.
Επισης μας την λες οτι στηριζομαστε στα αβεβαια δεδομενα ,οταν την ιδια στιγμη εσυ αρχιζεις να κανεις υποθεσεις οπως οτι τους χρωσταγε ειχαν προηγουμενα κτλ,μονο και μονο για να στηριξεις την θεση σου...Μηπως να σοβαρευτεις εσυ τελικα?
Εγω δεν στηρίζομαι πουθενα, λεω ότι υπαρχουν αρμόδιοι να τα κρινουν.
Εσεις ζητατε να αφηνουν οι...αστυνομικοι ελευθερο καποιον που εχει πυροβολησει, γιατι ετσι.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Η μονη μου ασόβαρη ενεργεια, είναι ότι εσφαλμένα εκλαμβάνω παντα τους συνομιλητες μου ως σοβαρους.
Γι αυτό και ενώ μιλαω ομορφα και αναλυω τα παντα, εισπραττω κατι απαντησεις του κωλου.
παρεκτρέπεσαι μερικές φορές και απαντάς σαν φοιτητής νομικής α έτους

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγω δεν στηρίζομαι πουθενα, λεω ότι υπαρχουν αρμόδιοι να τα κρινουν.
Εσεις ζητατε να αφηνουν οι...αστυνομικοι ελευθερο καποιον που εχει πυροβολησει, γιατι ετσι.
δεν επρεπε να πανε καν οι αστυνομικοι, επρεπε να μας φυλανε απο τους κακοποιους στους δρομους  :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
παρεκτρέπεσαι μερικές φορές και απαντάς σαν φοιτητής νομικής α έτους
Η παρεκτροπή μου είναι, ότι υποστηριζω ότι δεν είναι δυνατον να κρινει ο...αστυνομικος που φτανει στον χωρο του εγκλήματος, αν θα συλλαβει καποιον που πυροβολησε και χτυπησε έναν άλλο ανθρωπο?
Παλι καλα που δεν υποστηριζω το αντιθετο, γιατι θα ημουν ακομη φοιτητης και δεν θα μου εδιναν πτυχιο στον αιωνα τον απαντα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η παρεκτροπή μου είναι, ότι υποστηριζω ότι δεν είναι δυνατον να κρινει ο...αστυνομικος που φτανει στον χωρο του εγκλήματος, αν θα συλλαβει καποιον που πυροβολησε και χτυπησε έναν άλλο ανθρωπο?
Παλι καλα που δεν υποστηριζω το αντιθετο, γιατι θα ημουν ακομη φοιτητης και δεν θα μου εδιναν πτυχιο στον αιωνα τον απαντα.
κανονικα πρεπει να του δινουν και μεταλλιο επι τοπου τυπε :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δειτε τι σας περιμενει αν υπερασπισετε την ζωη σας και την οικογενεια σας..Αλεξ ενα σχολιο θα ηθελα εδω..
Την πατησες. ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!

Ο γερος ηταν εμπορος ναρκωτικών. Και του την επεσαν κατι πρεζακια που τους εδινε δοσεις, για να τον ληστεψουν. Κι αυτος τους πηρε χαμπαρι και τους την επεσε με ένα κουζινομαχαιρο.

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ?????????????????????

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.542
Πόντοι
25.467

Πσσσσσσσσσσσσσσς!

Επισκέπτης

Ο γερος ηταν εμπορος ναρκωτικών. Και του την επεσαν κατι πρεζακια που τους εδινε δοσεις, για να τον ληστεψουν. Κι αυτος τους πηρε χαμπαρι και τους την επεσε με ένα κουζινομαχαιρο.

παλι σε αμυνα ηταν αφου πηγα να τον ληστεψουν

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

καλα ρε, πιστευεις αυτα που λενε τα πρωϊναδικα και θελεις να σε παρουμε και στα σοβαρα?  :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

σιγα μην ηταν και κολληταρι του παμπλιτο τυπε :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom