ΣΟ-ΒΑ-ΡΕ-ΥΤΕΙ-ΤΕ.
ο πάσης φύσεως ασόβαρος σοβαρός μίλησε
ΣΟ-ΒΑ-ΡΕ-ΥΤΕΙ-ΤΕ.
Παιρνουμε ως δεδομενα τα του ρεπορταζ για να κανουμε κουβεντα τυπε,δεν ειμαστε δικαστηριο για να κανουμε ερευνα ουτε θα βγαλουμε αποφαση,κουβεντα κανουμε βασιζομενη στο γεγονος οπως περιγραφεται στο αρθρο,μιλωντας γενικα για αυτα τα περιστατικα,αναλυοντας γενικα το φαινομενο.Η ωρα ειναι 1:30 και εισαι στο μπου ΚΟΥΒΕΝΤΑ θα κανεις,αυριο το πρωι θα πας στα δικαστηρια.To ότι εχεις εκλαβει ως αληθινα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, είναι η πρωτη παγιδα στην οποια πέφτεις.
Εσυ πώς ξερεις ότι εγιναν ετσι?
Πού ξερεις π.χ. (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ότι δεν ηταν καποιοι εργαζόμενοι του, στους οποιους χρωστάει και τα εχει σκηνοθετησει όλα?
Αυτά δεν πρεπει να τα ερευνησει μια δικαστικη αρχη?
Από τα καφενεία, τα μπλογκς και τα σαιτ θα δικαζονται και θα κρινονται οι υποθεσεις?
Επαναλαμβάνω.
ΣΟ-ΒΑ-ΡΕ-ΥΤΕΙ-ΤΕ.
Η μονη μου ασόβαρη ενεργεια, είναι ότι εσφαλμένα εκλαμβάνω παντα τους συνομιλητες μου ως σοβαρους.ο πάσης φύσεως ασόβαρος σοβαρός μίλησε
ο πάσης φύσεως ασόβαρος σοβαρός μίλησε
Εγω δεν στηρίζομαι πουθενα, λεω ότι υπαρχουν αρμόδιοι να τα κρινουν.Παιρνουμε ως δεδομενα τα του ρεπορταζ για να κανουμε κουβεντα τυπε,δεν ειμαστε δικαστηριο για να κανουμε ερευνα ουτε θα βγαλουμε αποφαση,κουβεντα κανουμε βασιζομενη στο γεγονος οπως περιγραφεται στο αρθρο,μιλωντας γενικα για αυτα τα περιστατικα,αναλυοντας γενικα το φαινομενο.Η ωρα ειναι 1:30 και εισαι στο μπου ΚΟΥΒΕΝΤΑ θα κανεις,αυριο το πρωι θα πας στα δικαστηρια.
Επισης μας την λες οτι στηριζομαστε στα αβεβαια δεδομενα ,οταν την ιδια στιγμη εσυ αρχιζεις να κανεις υποθεσεις οπως οτι τους χρωσταγε ειχαν προηγουμενα κτλ,μονο και μονο για να στηριξεις την θεση σου...Μηπως να σοβαρευτεις εσυ τελικα?
παρεκτρέπεσαι μερικές φορές και απαντάς σαν φοιτητής νομικής α έτουςΗ μονη μου ασόβαρη ενεργεια, είναι ότι εσφαλμένα εκλαμβάνω παντα τους συνομιλητες μου ως σοβαρους.
Γι αυτό και ενώ μιλαω ομορφα και αναλυω τα παντα, εισπραττω κατι απαντησεις του κωλου.
Δεν δύνανται ολοι, τι να κανουμε.
δεν επρεπε να πανε καν οι αστυνομικοι, επρεπε να μας φυλανε απο τους κακοποιους στους δρομουςΕγω δεν στηρίζομαι πουθενα, λεω ότι υπαρχουν αρμόδιοι να τα κρινουν.
Εσεις ζητατε να αφηνουν οι...αστυνομικοι ελευθερο καποιον που εχει πυροβολησει, γιατι ετσι.
ωραιος τυποςΣυνεληφθη Ελληνας που πυροβολησε αμυνομενος της περιουσιας του και της οικογενειας του! μαλλον επρεπε να τους κερασει και καφε τους Αλβανους..ξεχασε το ξενιο Δια!
Η παρεκτροπή μου είναι, ότι υποστηριζω ότι δεν είναι δυνατον να κρινει ο...αστυνομικος που φτανει στον χωρο του εγκλήματος, αν θα συλλαβει καποιον που πυροβολησε και χτυπησε έναν άλλο ανθρωπο?παρεκτρέπεσαι μερικές φορές και απαντάς σαν φοιτητής νομικής α έτους
τον απαξιωσες τυπε :Sπαρεκτρέπεσαι μερικές φορές και απαντάς σαν φοιτητής νομικής α έτους
κανονικα πρεπει να του δινουν και μεταλλιο επι τοπου τυπεΗ παρεκτροπή μου είναι, ότι υποστηριζω ότι δεν είναι δυνατον να κρινει ο...αστυνομικος που φτανει στον χωρο του εγκλήματος, αν θα συλλαβει καποιον που πυροβολησε και χτυπησε έναν άλλο ανθρωπο?
Παλι καλα που δεν υποστηριζω το αντιθετο, γιατι θα ημουν ακομη φοιτητης και δεν θα μου εδιναν πτυχιο στον αιωνα τον απαντα.
Την πατησες. ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!Δειτε τι σας περιμενει αν υπερασπισετε την ζωη σας και την οικογενεια σας..Αλεξ ενα σχολιο θα ηθελα εδω..
Η μονη μου ασόβαρη ενεργεια, είναι ότι εσφαλμένα εκλαμβάνω παντα τους συνομιλητες μου ως σοβαρους.
Γι αυτό και ενώ μιλαω ομορφα και αναλυω τα παντα, εισπραττω κατι απαντησεις του κωλου.
Δεν δύνανται ολοι, τι να κανουμε.
θα μάθει ο μικρός τύπε ...ακόμα στα σπάργανα είναι ;)τον απαξιωσες τυπε :S
παλι σε αμυνα ηταν αφου πηγα να τον ληστεψουνΤην πατησες. ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!
Ο γερος ηταν εμπορος ναρκωτικών. Και του την επεσαν κατι πρεζακια που τους εδινε δοσεις, για να τον ληστεψουν. Κι αυτος τους πηρε χαμπαρι και τους την επεσε με ένα κουζινομαχαιρο.
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ?????????????????????
καλα ρε, πιστευεις αυτα που λενε τα πρωϊναδικα και θελεις να σε παρουμε και στα σοβαρα?Την πατησες. ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!
Ο γερος ηταν εμπορος ναρκωτικών. Και του την επεσαν κατι πρεζακια που τους εδινε δοσεις, για να τον ληστεψουν. Κι αυτος τους πηρε χαμπαρι και τους την επεσε με ένα κουζινομαχαιρο.
σιγα μην ηταν και κολληταρι του παμπλιτο τυπεΤην πατησες. ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!