Νέα

συνεληφθη γιατι υπερασπισε την περιουσια του και την οικογενεια του!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αλεξ δεν ειμαστε  :jerking: μιλησαν για συλληψη οχι για προσαγωγη...γιατι συλληψη? προσαγωγη επρεπε να γινει εκτος κι αν εκανε λαθος ο δημοσιογραφος
Συλληψη είναι. Υπαρχουν σαφεις ενδείξεις τελεσης αδικήματος. Πυροβολισμος είναι, δεν είναι κλανιά. Σοβαρευτείτε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.542
Πόντοι
25.467
:boff:

Λάβατε ήδη θέσεις μάχης, βλέπω!  :)

Έκτακτα!!!   :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είναι τυπαρας ο glaskos μπορεί να ήθελε να παραγγείλει καμια μοσχαροκεφαλη :2funny:
Αλεξ δεν ειμαστε  :jerking: μιλησαν για συλληψη οχι για προσαγωγη...γιατι συλληψη? προσαγωγη επρεπε να γινει εκτος κι αν εκανε λαθος ο δημοσιογραφος
σύλληψη είναι...το να πυροβολεί κανεις είναι αδικημα

Επισκέπτης
Είναι τυπαρας ο glaskos μπορεί να ήθελε να παραγγείλει καμια μοσχαροκεφαλη :2funny:σύλληψη είναι...το να πυροβολεί κανεις είναι αδικημα
ναι το να υπερασπιζεις την οικογενεια σου δεν ειναι αδικημα..κατι μου λεει οτι θα του απαγγελθουν και κατηγοριες

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Το "μικρε" μού αρεσε πολύ, αληθεια!!

Τι θα αλλαξω τύπε? Θα πυροβολω δεξια κι αριστερα και θα εχω και την απαιτηση να μην συλληφθω καν και να με αφησει ελευθερο ο αστυνομικος μονος του?
Εισαι πανω από 15 χρονων?

πάμε πάλι πιτσιρίκο

εάν το σκηνικό αυτό γίνει στο δικό σου σπιτικό.....εσύ θα συνεχίζεις την ίδια ιδεολογία σου? η θα είσαι όπως ο κάθε λογικός άνθρωπος  σε εβρασμο ψυχής για να σώσεις τους δικούς σου?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ πάντως αν μπει ο άλλος στο σπίτι μου και δε χεστώ πάνω μου αν κουβαλάει κανένα γιαταγάνι η κανένα γκάνι άνετα πάνω στην τρέλα και τον πανικό μου έχω πάρει την πρώτη καρέκλα που θα βρω μπροστά μου και του την έχω περάσει κολάρο...το σπίτι είναι ιερό...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.940
Πόντοι
1.406
Συμφωνα με τους αθλιους νομους μας σωστα συνελληφθει(δυστυχως),και θα πρεπει τωρα να αποδειξει το αυτονοητο,οτι δηλαδη βρισκοταν σε αμυνα...λες και το οτι τα ΖΩΑ μπουκαραν σπιτι του δεν αποτελει απο μονο του επιθεση και  ασκηση βιας,εκφοβισμου, απειλης της οικογενειακης γαληνης και ασφαλειας...Οι νομοι επιβαλεται να αλλαξουν

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ναι το να υπερασπιζεις την οικογενεια σου δεν ειναι αδικημα..κατι μου λεει οτι θα του απαγγελθουν και κατηγοριες
μαθε μπαλιτσα στο συμβολαιογραφο τυπε  :rockon: ειναι τοσο καλος ακομα και σα συμβολαιογραφος που δουλευει γκαρσονι σε πατσατζιδικο για να τα φερει βολτα...εκει γνωρισε και τη ροουζ  ;) την εσωσε απο την κατσαρολα  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαθε μπαλιτσα στο συμβολαιογραφο τυπε  :rockon: ειναι τοσο καλος ακομα και σα συμβολαιογραφος που δουλευει γκαρσονι σε πατσατζιδικο για να τα φερει βολτα...εκει γνωρισε και τη ροουζ  ;) την εσωσε απο την κατσαρολα  ;)
η Ρόουζ δουλεύει στα γκουντις απέναντι....είναι η χοντροκωλα που παει τους δισκους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Συμφωνα με τους αθλιους νομους μας σωστα συνελληφθει(δυστυχως),και θα πρεπει τωρα να αποδειξει το αυτονοητο,οτι δηλαδη βρισκοταν σε αμυνα...λες και το οτι τα ΖΩΑ μπουκαραν σπιτι του δεν αποτελει απο μονο του επιθεση και  ασκηση βιας,εκφοβισμου, απειλης της οικογενειακης γαληνης και ασφαλειας...Οι νομοι επιβαλεται να αλλαξουν
To ότι εχεις εκλαβει ως αληθινα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, είναι η πρωτη παγιδα στην οποια πέφτεις.
Εσυ πώς ξερεις ότι εγιναν ετσι?
Πού ξερεις π.χ. (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ότι δεν ηταν καποιοι εργαζόμενοι του, στους οποιους χρωστάει και τα εχει σκηνοθετησει όλα?
Αυτά δεν πρεπει να τα ερευνησει μια δικαστικη αρχη?
Από τα καφενεία, τα μπλογκς και τα σαιτ θα δικαζονται και θα κρινονται οι υποθεσεις?
Επαναλαμβάνω.
ΣΟ-ΒΑ-ΡΕ-ΥΤΕΙ-ΤΕ.

Επισκέπτης
To ότι εχεις εκλαβει ως αληθινα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, είναι η πρωτη παγιδα στην οποια πέφτεις.
Πού ξερεις π.χ. (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ότι δεν ηταν καποιοι εργαζόμενοι του, στους οποιους χρωστάει και τα εχει σκηνοθετησει όλα?
Από τα καφενεία, τα μπλογκς και τα σαιτ θα δικαζονται και θα κρινονται οι υποθεσεις?
Επαναλαμβάνω.
ΣΟ-ΒΑ-ΡΕ-ΥΤΕΙ-ΤΕ.
ναι οπως και ο νεαρος στην Παιανια που πηγαν να σκοτωσουν την μητερα του και αναγκαστηκε να πυροβολησει..και αυτος δεδουλευμενα χρωσταγε! ασε μας ρε Αλεξ..τον τραβανε ακομα τον φουκαρα..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Επαναλαμβάνω.
ΣΟ-ΒΑ-ΡΕ-ΥΤΕΙ-ΤΕ.
νομος ειναι το δικιο του εργατη ρε  :birdman: οποτε παλι μαλακια ειπες οτι εστησε σκηνικο για τους εργατες του  :birdman: ασχετε συμβολαιογραφε  :2on1:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
η Ρόουζ δουλεύει στα γκουντις απέναντι....είναι η χοντροκωλα που παει τους δισκους
καταλαβες τωρα γιατι η γκουντις υστερα απο 30 χρονια παει για φαλιμεντο.....καποιος τρωει υπερβολικες ποσοτητες μπιφτεκιων χωρις να πληρωνει  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom