Aντι να ψάχνεις ρε Σπυρο, γιατι δεν με ρωτας αυτό που θελεις?
Θελω να γινεις ο Δικηγορος μου... Θελεις ?
Aντι να ψάχνεις ρε Σπυρο, γιατι δεν με ρωτας αυτό που θελεις?
Θα σου πω το ιδιο, που εχω απαντησει σε άλλα τρια τέσσερα ατομα που μου το εχουν ζητησει εδώ μεσα.Θελω να γινεις ο Δικηγορος μου... Θελεις ?
χανεις πελατεια ετσι ομως! οσο για ανωνυμια αστο καλυτερα...η ip σου λεει τα παντα για σεναΘα σου πω το ιδιο, που εχω απαντησει σε άλλα τρια τέσσερα ατομα που μου το εχουν ζητησει εδώ μεσα.
Δεν μπορω να το κανω αυτό, γιατι οσο κι αν ειστε παρεα μου, πρεπει να διαφυλάξω την ανωνυμια μου.
Ευχαριστω για την εμπιστοσυνη παντως.
οταν προκειται να πιρφορισεις με κανα χοντρο μπαζο, δε σε νοιαζει η ανωνυμια σου τοτε ομωςΘα σου πω το ιδιο, που εχω απαντησει σε άλλα τρια τέσσερα ατομα που μου το εχουν ζητησει εδώ μεσα.
Δεν μπορω να το κανω αυτό, γιατι οσο κι αν ειστε παρεα μου, πρεπει να διαφυλάξω την ανωνυμια μου.
Εγω λεω ν αφηνουμε ξεκλειδωτα να μην δυσκολευονται τα "παιδια"
Εκει αλλάζει το πραγμα.οταν προκειται να πιρφορισεις με κανα χοντρο μπαζο, δε σε νοιαζει η ανωνυμια σου τοτε ομως![]()
Θα σου πω το ιδιο, που εχω απαντησει σε άλλα τρια τέσσερα ατομα που μου το εχουν ζητησει εδώ μεσα.
αν τον σκοτωνε θα εμπλεκε,παροτι θα δημιουργουσε νεες καλυτερες συνθηκες στην περιοχη του οσον αφορα τις κλοπεςαν τον σκοτωνε θα ηταν ανθρωποκτονια απο αμελεια?
Εγω αναρωτιέμαι για ποιον λογο να επιδιωξει τωρα ο Συριζα εκλογες, αφου εχει μονο 25-26% και κανεναν συμμαχο.τον νοεμβριο που θα γίνει κυβέρνηση ο σύριζα ...με τα χέρια και τα μπούτια θα γίνεις δικηγόρος του πορνοπαπου...για τον κρατικό κορβανά βεβαίως βεβαίως![]()
Ε ναι, εμεις θα αλλαζουμε κυβερνησεις κάθε δυο χρονια, επειδή δεν ειχαν στις αποσκευες τους μαγικο ραβδακι.ας δουμε κι αυτην την εκδοχη του ολανισμου στην Ελλαδα,,ελπιζω να μην τα παει τοσο χαλια κι ο Συριζα,,,αν και οταν εχεις την σημερινη κατασταση το μη χειρον βελτιστον,,
Εγω αναρωτιέμαι για ποιον λογο να επιδιωξει τωρα ο Συριζα εκλογες, αφου εχει μονο 25-26% και κανεναν συμμαχο.
Το πιο λογικο πολιτικα θα ηταν να το αφησει να παει ως το 2016, ώστε να χτυπησει κατι παραπανω και να καθορισει διαφορετικα τις εξελιξεις.Λεμε τωρα.
Αλλιως το πιθανοτερο είναι να χασει και να ξεκινησει η τετραετια του Σαμαρα από την αρχη.
Κανενα μαθημα δεν πηραν από το τραγικο λαθος του ΠΑΣΟΚ να θελει ντε και καλα εκλογες το 2009?
Παλι ο Σαμαρας θα βγει.δεν βγαινουν τα κουκια 180 ψηφων γαι προεδρο της δημοκρατιας....για αυτο ετοιμασου ως δικηγορο του διαβολου..εε...πορνοπαππου
150.000 ψηφους κατω από το 2012, μετα από δυο χρονια αντιπολίτευσης.4 μοναδες πανω ηταν κ με μεγαλη αποχη απο τους νεους
οταν γαμιεσαι κουνιεσαι?
Να το θεσω διαφορετικα.δεν βγαινουν τα κουκια 180 ψηφων γαι προεδρο της δημοκρατιας....για αυτο ετοιμασου ως δικηγορο του διαβολου..εε...πορνοπαππου
πηγαινε τον με το καλο εστω και αργα...για να εχεις κερδος
Σε ποιον τομεα αναφερεσαι? Καταπολεμηση εγκληματικότητας? οικονομικα? μεταρρυθμισεις στο δημοσιο? ιδιωτικοποιήσεις? τι?εισαι υπερ της σημερινης πολιτικης αλεξ71?
σε εκφραζει δηλαδη?αν ειχες την εξουσια θα εκανες τα ιδια βηματα?
για αυτο σου λεω για νοεμβριο εκλογεςΝα το θεσω διαφορετικα.
Τα 121 κουκιά για το ΟΧΙ, βγαινουν??