Νέα

συνεληφθη γιατι υπερασπισε την περιουσια του και την οικογενεια του!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγω λεω  ν αφηνουμε ξεκλειδωτα  να μην δυσκολευονται τα  "παιδια"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Θελω να γινεις ο Δικηγορος μου... Θελεις ?
Θα σου πω το ιδιο, που εχω απαντησει σε άλλα τρια τέσσερα ατομα που μου το εχουν ζητησει εδώ μεσα.
Δεν μπορω να το κανω αυτό, γιατι οσο κι αν ειστε παρεα μου, πρεπει να διαφυλάξω την ανωνυμια μου.
Ευχαριστω για την εμπιστοσυνη παντως.

Επισκέπτης
Θα σου πω το ιδιο, που εχω απαντησει σε άλλα τρια τέσσερα ατομα που μου το εχουν ζητησει εδώ μεσα.
Δεν μπορω να το κανω αυτό, γιατι οσο κι αν ειστε παρεα μου, πρεπει να διαφυλάξω την ανωνυμια μου.
χανεις πελατεια ετσι ομως! οσο για ανωνυμια αστο καλυτερα...η ip  σου λεει τα παντα για σενα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οταν προκειται να πιρφορισεις με κανα χοντρο μπαζο, δε σε νοιαζει η ανωνυμια σου τοτε ομως  :birdman:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

τον νοεμβριο που θα γίνει κυβέρνηση ο σύριζα ...με τα χέρια και τα μπούτια θα γίνεις δικηγόρος  του πορνοπαπου...για  τον κρατικό κορβανά βεβαίως βεβαίως  :cheesy:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ας δουμε κι αυτην την εκδοχη του ολανισμου στην Ελλαδα,,ελπιζω να μην τα παει τοσο χαλια κι ο Συριζα,,,αν και οταν εχεις την σημερινη κατασταση το μη χειρον βελτιστον,,

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
τον νοεμβριο που θα γίνει κυβέρνηση ο σύριζα ...με τα χέρια και τα μπούτια θα γίνεις δικηγόρος  του πορνοπαπου...για  τον κρατικό κορβανά βεβαίως βεβαίως  :cheesy:
Εγω αναρωτιέμαι για ποιον λογο να επιδιωξει τωρα ο Συριζα εκλογες, αφου εχει μονο 25-26% και κανεναν συμμαχο.
Το πιο λογικο πολιτικα θα ηταν να το αφησει να παει ως το 2016, ώστε να χτυπησει κατι παραπανω και να καθορισει διαφορετικα τις εξελιξεις.Λεμε τωρα.
Αλλιως το πιθανοτερο είναι να χασει και να ξεκινησει η τετραετια του Σαμαρα από την αρχη.
Κανενα μαθημα δεν πηραν από το τραγικο λαθος του ΠΑΣΟΚ να θελει ντε και καλα εκλογες το 2009?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
δεν βγαινουν τα κουκια 180 ψηφων γαι προεδρο της δημοκρατιας....για αυτο ετοιμασου ως δικηγορο του διαβολου..εε...πορνοπαππου
πηγαινε τον με το καλο εστω και αργα...για να εχεις κερδος 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
ας δουμε κι αυτην την εκδοχη του ολανισμου στην Ελλαδα,,ελπιζω να μην τα παει τοσο χαλια κι ο Συριζα,,,αν και οταν εχεις την σημερινη κατασταση το μη χειρον βελτιστον,,
Ε ναι, εμεις θα αλλαζουμε κυβερνησεις κάθε δυο χρονια, επειδή δεν ειχαν στις αποσκευες τους μαγικο ραβδακι.
Και μετα που δεν θα σας αρεσει ο Συριζα θα θελετε παλι να τον αλλαξετε σε κανενα χρονο.
Σοβαροτης μηδεν.
Η χωρα δεν εχει αναγκη από εκλογες αλλά σταθεροτητα. Να μεινει πανω μια κυβερνηση σταθερη 7-8 χρονια και μετα να την κρινετε.
Βρήκαμε τωρα, κάθε 18 μηνες εκλογες.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εγω αναρωτιέμαι για ποιον λογο να επιδιωξει τωρα ο Συριζα εκλογες, αφου εχει μονο 25-26% και κανεναν συμμαχο.
Το πιο λογικο πολιτικα θα ηταν να το αφησει να παει ως το 2016, ώστε να χτυπησει κατι παραπανω και να καθορισει διαφορετικα τις εξελιξεις.Λεμε τωρα.
Αλλιως το πιθανοτερο είναι να χασει και να ξεκινησει η τετραετια του Σαμαρα από την αρχη.
Κανενα μαθημα δεν πηραν από το τραγικο λαθος του ΠΑΣΟΚ να θελει ντε και καλα εκλογες το 2009?

4 μοναδες πανω ηταν κ με μεγαλη αποχη απο τους νεους

οταν γαμιεσαι κουνιεσαι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
δεν βγαινουν τα κουκια 180 ψηφων γαι προεδρο της δημοκρατιας....για αυτο ετοιμασου ως δικηγορο του διαβολου..εε...πορνοπαππου
πηγαινε τον με το καλο εστω και αργα...για να εχεις κερδος 
Να το θεσω διαφορετικα.
Τα 121 κουκιά για το ΟΧΙ, βγαινουν??

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
εισαι υπερ της σημερινης πολιτικης αλεξ71?
σε εκφραζει δηλαδη?αν ειχες την εξουσια θα εκανες τα ιδια βηματα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
εισαι υπερ της σημερινης πολιτικης αλεξ71?
σε εκφραζει δηλαδη?αν ειχες την εξουσια θα εκανες τα ιδια βηματα?
Σε ποιον τομεα αναφερεσαι? Καταπολεμηση εγκληματικότητας? οικονομικα? μεταρρυθμισεις στο δημοσιο? ιδιωτικοποιήσεις? τι?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Να το θεσω διαφορετικα.
Τα 121 κουκιά για το ΟΧΙ, βγαινουν??
για αυτο σου λεω για νοεμβριο εκλογες
πολλυ φοβαμαι οτι παμε φυρι φυρι να βγαλουμε κανεναν ελληνα μπερλουσκονι....και στο τελος θα καταντησουμε βαγδατη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom