alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Η απολυτη επιστημη.Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι τα Νομικά είναι επιστήμη ? Όπως τα Μαθηματικά η φυσική η Ιατρική ?
Η απολυτη επιστημη.Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι τα Νομικά είναι επιστήμη ? Όπως τα Μαθηματικά η φυσική η Ιατρική ?
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι τα Νομικά είναι επιστήμη ? Όπως τα Μαθηματικά η φυσική η Ιατρική ?
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι τα Νομικά είναι επιστήμη ? Όπως τα Μαθηματικά η φυσική η Ιατρική ?
"κυρ δικηγορε σωσε με...πιασανε το παιδακι μου να οδηγει μεθυσμένο και το πανε αυτοφωρο...βοηθησε με σε παρακαλω..."
γιατι το συστημα εχει φτιαχτει ετσι ωστε να κονομανε τυπε :SΓιατι να χρειαζεται ο δικηγορος σε αυτην την περιπτωση ας πουμε. Αυτοφωρο κατευθειαν σε δικαστη και απαγγελια ποινης και τελος. Μονος σου κατεδειξες το ποσο αχρηστο επαγγελμα ειναι.
Γιατι να χρειαζεται ο δικηγορος σε αυτην την περιπτωση ας πουμε. Αυτοφωρο κατευθειαν σε δικαστη και απαγγελια ποινης και τελος. Μονος σου κατεδειξες το ποσο αχρηστο επαγγελμα ειναι.
γιατι το συστημα εχει φτιαχτει ετσι ωστε να κονομανε τυπε :S
πως θα ξεραν οι δικαστες αν εγω δε καλεσα στο σπιτι εναν
που ειχα διαφορες τον σκοτωσα και το εστησα να φανει σαν ληστεια
τυπε εδω μας αδικειςαπ το ρατσισμο και τη ξενοφοβια σας κανετε θεμα κατι για το οποιο αν οι δραστες ηταν ελληνες δεν θα το αναφερατε καν
τυπε θα εκαναν ερευνα σπιτι σουπως θα ξεραν οι δικαστες αν εγω δε καλεσα στο σπιτι εναν
που ειχα διαφορες τον σκοτωσα και το εστησα να φανει σαν ληστεια
Το άρχισες πολύ καλά , στην μέση το πήγες ακόμη καλλίτερα αλλά στο τέλος μπλά - μπλά -μπλά.Κοιτα ρε φιλε, αυτο εχει να κανει με το τι οριζεις ως επιστημη.
Αν το παμε ετσι, ουτε η ιατρικη ειναι επιστημη, αφου ουσιαστικα παταει στη Βιολογια και τη Χημεια (μαζι με πρακτικες εφαρμογες αυτων).
Αν το προεκτεινουμε κι αλλο, οι μονες επιστημες ειναι τα μαθηματικα και η φυσικοχημεια, αν και οι μαθηματικοι θεωρουν οτι δεν υπαρχει τιποτα περα απο τα σκληρα μαθηματικα - αρα, οτι η Επιστημη ειναι... μια!
Το θεμα ειναι οτι, αυτοι που δικαζουν - νομοθετουν (διατυπωνουν), δεν ειναι δυνατον να προερχονται απο τον "απλο λαο", γιατι τοτε οι νομοι θα ηταν μπαχαλο και αλληλοαναιρουμενοι.
Πρεπει να εκφραζεται το "κοινο αισθημα", αλλα με τροπο επαγγελματικο.
ρε φιλε δε καταλαβες, και εγω υπερ ειμαι να πυροβολεις οποιον μπαινει σπιτι σουτυπε θα εκαναν ερευνα σπιτι σου
και αν εβρισκαν κουτι με γλυκα ή κανα ποτο με τα δαχτυλικα του πανω θα σε πηγαιναν φυλακη
Έτσι. Απλοί Νόμοι κι ένας δικαστής και οι δικηγόροι να παν να σκάψουν να βγάλουν καμιά ντομάτα να φάει ο κόσμος και να αφήσουν την μάταιη ακατάσχετη παπαρολογία...
γιατι ρε τυπε τι εχω εγω?Ο αλλος πιανει κουβεντα με Απολυτο
Μπου το μεγαλειο σου!!!
[...]
δηλαδη θα ερχοταν αυτοι οι 2 σπιτι θα γυριζα εγω απο τυχη εκεινη την ωρα
θα τους αιφνιδιαζα και θα τους πυροβολουσα και τους 2
νεκρους και μολις ερχοταν η αστυνομια
[...]