Νέα

Συνέλαβαν τον Κωστόπουλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jigsaw24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Στην Ευελπίδων τώρα ο Πέτρος Κωστόπουλος για χρέη προς το Δημόσιο

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι οδηγείται ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, στο τμήμα Περιουσιακών Στοιχείων, επειδή γνώριζε για σχετικό ένταλμα εις βάρος του, και συνελήφθη.

Ο κ. Κωστόπουλος έφθασε στην Ευελπίδων συνοδευόμενος από αστυνομικούς αλλά χωρίς χειροπέδες, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το αν έχει προβεί σε ρύθμιση των χρεών του, ο παρουσιαστής είπε: «Έχω προβεί σε ρύθμιση. Τα έχω πληρώσει όλα».

Εις βάρος του Πέτρου Κωστόπουλου εκκρεμεί δίωξη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 408.437,50 ευρώ.

Στην έναρξη της εκπομπής «Πρωινό mou», ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έδωσε το «παρών», ενώ τη θέση του είχε πάρει ένα σκυλάκι, το οποίο απολάμβανε τα χάδια της Τζένης Μπαλατσινού.

Σε ερώτηση που της έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το πού βρίσκεται ο σύζυγός της και γιατί απουσιάζει από την εκπομπή, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε: «Κάναμε ένα μαγικό χτες το βράδυ και τον κάναμε σκύλο. Και θα ξαναγίνει Πέτρος, παραμονή Πρωτοχρονιάς».

Mετά την ενότητα της μαγειρικής, μία... κούκλα κάθισε στο πάνελ της εκπομπής και αντικατέστησε τον παρουσιαστή, με την Τζένη Μπαλατσινού να την χαϊδεύει και να την φιλάει, αποκαλώντας την «μωρό μου»!

Στη συνέχεια ωστόσο η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στο θέμα και συγκεκριμένα είπε: «Λοιπόν εγώ θέλω να σας πω κάτι επειδή παίρνω πολλά μηνύματα, γιατί γράφουν διάφορες ανακρίβειες. Ο Πέτρος σήμερα λείπει γιατί έπρεπε να περάσει από μία νομική διαδικασία. Παρουσιάστηκε αυτοβούλως το πρωί στο αστυνομικό τμήμα, είναι για μια υπόθεση από την πτώχευση της Imaco για πλημμέλημα. Δε συνέβη τίποτα τραγικό, τίποτα εξωφρενικό, είναι μια διαδικασία που αρκετοί την περνάνε αυτό το διάστημα με τα προβλήματα που μπορεί να έχουν αντιμετωπίσει με τις εταιρίες τους. Αυτό και μόνο και δεν έχει συλληφθεί. Αυτό θέλω να πω».

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2013/11/26/kosto1.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/article/331526/sunelifthi-o-petros-kostopoulos-gia-hrei-pros-to-dimosio-/]http://www.protothema.gr/article/331526/sunelifthi-o-petros-kostopoulos-gia-hrei-pros-to-dimosio-/[/url[/URL]]

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Θα του κλάσουν τα αρχίδια του Πετράκη.

Ούτε τα 400 χιλιάρικα δεν θα πληρώσει.

Τα λεφτά είναι όλα έξω και δεν πρόκειται να βρούν τίποτα όσο κι αν ψάξουν.

;)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
  Θα του κλάσουν τα αρχίδια του Πετράκη.

Ούτε τα 400 χιλιάρικα δεν θα πληρώσει.

Τα λεφτά είναι όλα έξω και δεν πρόκειται να βρούν τίποτα όσο κι αν ψάξουν.

;)

O Κωστοπουλος βασικα εχει πολυ λιγοτερα απο οσα νομιζεις, βασικα επιπλεει ακομα γιατι του χρωσταει χαρη η Λατση για τον μικρο.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σωστά, αλλά  ποιος θα πληρώσει τα φέσια του κάθε επιχειρηματία που κάνει τον μπατίρη…

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
O Κωστοπουλος βασικα εχει πολυ λιγοτερα απο οσα νομιζεις, βασικα επιπλεει ακομα γιατι του χρωσταει χαρη η Λατση για τον μικρο.
Θέλεις κάτι να πεις εσύ...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τα πραγματα ειναι απλα. πολυ απλα.

στο μπουρδελα που ζουμε, μπορει οποιοςδηποτε να χρωσταει χρηματα απντου χωρις ΚΑΜΙΑ κύρωση. Ισως λιγη ταλαιπωρια συα δικαστηρια η περασμα απο την φυλακη. αρκει να μην εχεις στο ονομα σου κατι.

οσο απλα το ακουτε. και αν κανενας δικηγορισκος σας πει το αντιθετο ειναι για να σας παρει τα δικα του. δικη = επιπλεον χρημα και χρινος χαμένος στα ηδη χρωστουμενα.

μιλω εκ πειρας

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195

Συνημμένα

• 1000939_276823419126867_766907916_n.jpg
    1000939_276823419126867_766907916_n.jpg
    27,4 KB · Εμφανίσεις: 60
  • 150476_10152574358360276_1682817343_n.jpg
    150476_10152574358360276_1682817343_n.jpg
    97,4 KB · Εμφανίσεις: 63

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

στο μπουρδελα που ζουμε, μπορει οποιοςδηποτε να χρωσταει χρηματα απντου χωρις ΚΑΜΙΑ κύρωση. Ισως λιγη ταλαιπωρια συα δικαστηρια η περασμα απο την φυλακη. αρκει να μην εχεις στο ονομα σου κατι.

οσο απλα το ακουτε. και αν κανενας δικηγορισκος σας πει το αντιθετο ειναι για να σας παρει τα δικα του. δικη = επιπλεον χρημα και χρινος χαμένος στα ηδη χρωστουμενα.

μιλω εκ πειρας
Η φυλακή δεν είναι κύρωση δηλαδή; :think: :think:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Το Τζενάκι δεν θα καθόταν με τον πίτουρα, αν δεν υπήρχαν φράγκα.

Δεν ξέρω πόσα έχει, ούτε και με ενδιαφέρει. Πρόχειρα με το ποσοστό που είχε στην ΙΜΑΚΟ τον υπολογίζω γύρω στα 5 εκ.

Αυτά βάσει ανακοινώσεων ποσοστών των μεγαλομετόχων.

Σε τριγωνικές δεν ξέρω αν έχει μπλεχτεί, μου φαίνεται αδύνατο γιατί η ΙΜΑΚΟ είχε σταθερά καθοδική πορεία με το που μπηκε στο Χρηματιστηριο. Θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον μια άνοδο για να κάνει κάτι τέτοιο.

Αν έχει βάλει χέρι σε αυτά ( πράγμα που το αποκλείω ) όντως θα έχει λιγότερα.

Η Σίτυ στην Αγγλία δίνει μεσοσταθμική απόδοση 8-10% ετήσια με διαμόρφωση σχέσης χαρτοφυλακίου 20-80, οπότε ο Πετράκης παίρνει χαλαρά 400-500 χιλιάρικα ετησίως χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του .

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

μιλω εκ πειρας

+1

:thumbsup:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η Σίτυ στην Αγγλία δίνει μεσοσταθμική απόδοση 8-10% ετήσια με διαμόρφωση σχέσης χαρτοφυλακίου 20-80, οπότε ο Πετράκης παίρνει χαλαρά 400-500 χιλιάρικα ετησίως χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του .

των οποίων η φυσική διακίνηση πως γινεται? φανταζομαι ειναι δεσμευμενοι οι προσωπικοι λογαριασμοί του. προφανως ειναι στο ονομα της τζενης η συγγενους. η παει λονδινο και φερνει τουβλακια ο ιδιος

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

Δεν ξέρω πόσα έχει, ούτε και με ενδιαφέρει. Πρόχειρα με το ποσοστό που είχε στην ΙΜΑΚΟ τον υπολογίζω γύρω στα 5 εκ.

Σε τριγωνικές δεν ξέρω αν έχει μπλεχτεί, μου φαίνεται αδύνατο γιατί η ΙΜΑΚΟ είχε σταθερά καθοδική πορεία με το που μπηκε στο Χρηματιστηριο. Θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον μια άνοδο για να κάνει κάτι τέτοιο.

Χαζομάρες λες, αν είχε αυτά τα λεφτά θα είχε ρυθμίσει τις οφειλές και θα απέφευγε τον εξευτελισμό με τα βραχιολάκια. Όσο αντιπαθής μπορεί να είναι ή όχι ο Κωστόπουλος, είναι αυτοδημιούργητος και ως τέτοιος να είσαι σίγουρος ότι έχωσε σχεδόν τα πάντα για το μαγαζί του. Τα υπόλοιπα είναι λόγια και κουτσομπολιά από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι σημαίνει επιχειρείν.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
1 στους 20 μπαινει. και καθεται λιγο.
Κλήρωση γίνεται ρε φίλε; Όποιος δεν έχει να πληρώσει τις ποινές του μπαίνει μέσα, άσε τα εκ πείρας και τα ρέστα, παπαριές λες.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
των οποίων η φυσική διακίνηση πως γινεται? φανταζομαι ειναι δεσμευμενοι οι προσωπικοι λογαριασμοί του. προφανως ειναι στο ονομα της τζενης η συγγενους. η παει λονδινο και φερνει τουβλακια ο ιδιος

Εξωχωρια εταιρεία ειναι μπροστά.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

μιλω εκ πειρας
Χρωστάς τύπε και το έχει τσεκάρει το σύστημα ;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Κλήρωση γίνεται ρε φίλε; Όποιος δεν έχει να πληρώσει τις ποινές του μπαίνει μέσα, άσε τα εκ πείρας και τα ρέστα, παπαριές λες.

προφανως δεν εχεις ακουσει για εξαγορα φυλακισης.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

τα χοντρα λεφτα τα εχασε οταν αναγκαστηκε να πληρωσει μετρητο για να αγορασει πισω την ΙΜΑΚΟ απο τον Ρεστη γιατι υπολογιζε οτι θα τη μεταπουλουσε στον Παρη. Εκει μπηκαν και υποθηκες και τα λοιπα. Το σπιτι στη Φιλοθεη και το σπιτι στα Χουλακια τα χρωσταει στη Λατση (Eurobank). Μετρητο απο την ΙΜΑΚΟ εχει ελαχιστο και 2 λογαριασμους δεσμευμενους, γιαυτο αλλωστε δουλευει με μισθο στον Κυριακου (στην Δαφνη Επικοινωνιες), ειναι ψιλο cash starved, με φρεσκα Λατσοδανεια προσπαθει να στησει επιχειρηση media/internet κλπ με μπροσταρη τη Τζενη αλλα κι αυτη απατη θα παει γιατι εχει παρακαλεσει οποιον διαφημιστη υπαρχει στην Ελλαδα και διαφημηση δε περνει (δες το ποση διαφημιση εχει). Και τα εξοδα τρεχουν, η φιλοθεη μονο ειναι 1200 τετραγωνικα, δε τη βγαζει με 50 ευρω το μηνα για ηλεκτρικο και 300 το χρονο για πετρελαιο. Η Τζενουλα εχει 3 παιδια και εχει περασει η μπογια της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom